2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
lütfenn gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Canim ben medipol megaya gidiyorum doktorum Ayfer Özbek benim eski doktorum simdi üçüncü dogumumu yapicak hastane cok temiz. Personelleri ilgili ben suan genel olarak memnunum ayrica üniversite oldugu icin guven veriyor.yeni dogan yogun bakimininda olmasi iyi bisey.ben hastaneyi tavsiye ederim cocuklarim bile hastalandiginda oraya goturuyorum

Aynı kiloda sayılırız sen de hiç belli etmiyorsun maşallah... benim de rekor kilom şimdiye kadar yakınından bile geçmemiştim. Sen gayet normal almışsın 11 kilo. Böyle devam et bence...

Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???

İşte buldum seni :) elbisene bayıldım göbişli cok güzel duruyor maşallah diyorum ben size :)

Eki Görüntüle 1213282

İşte bu da benim 17 kilo almış halim...
Nasıl 17 kilo almış olabilirsin ya acaba karıstırıyormussun basta ki kilonı yada gercekten 30 kilo falanmıydın bide bana göstermiyorsun derler şahanesin bence :)

Zirka fotoğrafını gördüm ama geçmişe döndüğümde bulamadım ultrasona fotoğrafına cok güldüm. :) resmini de gördüğüm de Allah Allah nerden tanıyorum moduna girdikten hemen sonra anladım ki facede gormuştum ben bu fotoyu. Maşallah hamile anneler olmakla beraber yakıyorsunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kiloda sayılırız sen de hiç belli etmiyorsun maşallah... benim de rekor kilom şimdiye kadar yakınından bile geçmemiştim. Sen gayet normal almışsın 11 kilo. Böyle devam et bence...

teşekkür ederim kızlar:) moralimi düzelttiniz.

Hahahaaa ne güzel yorumlar böyle :))) Aldığım kilolar artık moralimi eskisi kadar bozmuyor
Çok tatlısın ama resmen 18 kilo almışım 57 den 75 e...Bazen bende yanlış mı hesaplıyorum diye düşünüyorum
Derler ya kemiğim ağır diye benim oğlumun da kemikleri ağır heralde

Walla canim tatilden dun aksam dondum o yuzden suan bunalimdayim:) en kisa zamanda foto cekip yuklerim:)

Ahh ne güzel tatile çıksam da sonrasın da tatil sonrası bunalımı yaşasam
Ben bu sene tatile çıkamadım da dertliyim :)))
Tamam canım bekliyoruz senden de moraline de iyi gelir

Bu da biz :) 30+5 teyiz..

Eki Görüntüle 1213158

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???

Eki Görüntüle 1213282

İşte bu da benim 17 kilo almış halim...

Hepinize kocaman bir maşallah Gerçekten ne kadar güzel hamileler var topiğimizde 18 kilo aldım diyen bile incecik maşallah..

Hepiniz çok güzelsiniz maşallah bende resim yükleyeceğim en kısa zamanda bende toplam 8 kilo aldım bakalım belli mi

Saol canım :))
Sen doğumdan sonra eski halinden daha ince olursun bence :)) 8 kilo zaten bebek plesanta vücudundaki artan kan miktarı v.s. dir...
Ne kadar da güzel rahat bir hamilelik inş. 2. de ben de öyle olurum...

Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Saol canım :))
Sen doğumdan sonra eski halinden daha ince olursun bence :)) 8 kilo zaten bebek plesanta vücudundaki artan kan miktarı v.s. dir...
Ne kadar da güzel rahat bir hamilelik inş. 2. de ben de öyle olurum...

Eminim hepimiz doğumdan sonra veririz bebişlerle uğraşmak kolay olmasa gerek:)) Az kiloda alsam bu hafta sanki daha ağırlaştım offşar pufflar başladı ama dayanacağız tabii güzel yavrularımız için

Ohh ohh maşallah göbişleree bak çok güzeller alıntı yapamadım hepiniz iyisiniz vallaa :)

buarada randevum vardı ama ne iyi nede kötü diyebilirim muayne etmedi beni ultrason için gün verdiler 21ağustosta gidicem ultrason çekilcek 3. Düzey + 25 ağustosta gidicem fetal eko yapılacak kardiyolojı bölümünde 28 ağustosta da sonuçları göstermeye gidicem çok saçma yaa sabahtan beri koşturdum ordan oraya resmen. şimdide işe geldim isyanlardayım çok fena yoruldum ayaklarım davul gibi oldu resmen

Gercekten cok sacma yazık yorulduğunla kalmışsın keske izin alsaydın bugun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…