2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım o haftalarda bende de vardı korkulacak birsey yok bak bizim kordonumuz şimdi cok şükür düzeldi kafana takma benim doktorumda hiç önemsememişti hatta doğumu kordon dolanmasıyla yapanlar bile varmış

Cok geçmiş olsun canım ya göbeğinin üstüne gelmesi kötü olmuş ama hersy yolundaymıs üzülme olur mı

ayy çok güzeller ellerine sağlık.Güle Güle eskitin :) benim trikolarim erzurumdan gelecek kv teyzeler yapıyo.r bende hic yapmadim bilmiyorum.

Sağol canım:) inşallah:) Erzurum'dan geliyorsa eminim çok güzellerdir:) bizim oraların kadınları beceriklidir örgü konusunda da:)) benim de teyzemin biri Erzurum'da:) o ne yapıyor bilmiyorum:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tatlilarmis ellerine saglik canim iyi gunlerde giysin cihangir pasa :)

Amin canım sağolasın:)
Bu arada herkese hayırlı sabahlar:)

Gunaydin sevgili kizlar :) biz doktora geldik insallah her sey yolundadir, dua edin bize..

Güzel hüzel haberlerle gelirsin inşallah güzel arkadasım benim heyecanla bekliyorum ben seni burada ) masalımıza da selam söyle :))

Çok geçmiş olsun. Kaza geliyorum demez canım, olmuş işte. Bebeğine bir şey olmaz merak etme hareket de edecektir. Sen çok korktun o yüzden etkilenmiştir. Yoksa yanık ona gelmez canım derimiz oldukça kalın, sen sakinleş, bebeğin hareketlenecek. Allahım bi daha göstermesin.

Götürün kızlar ne olur ne olmaz bizim muhasebeci de götürdü sgk ya.

Bu nasıl acemilik kesinlikle harika örmüşsün iyi günlerde kullansın inşallah Cihangir bey

Geçmiş olsun canım, sen ağladın ya endişelenmiştir güzel kızımm sakin ol Rabbim sana bağışlasın prensesini, senin de acını dindirsin amin ((

Günaydınlar herkese. Istanbula üç gündür bayılıyorum. Ne güzel yağmur yağıyor ne kadar da güzel esiyor dışarısı keske artık hep boyle olsa

Amin. İnsan o kadar korkuyor ki. çok şükür iyiymiş ama acile gidene kadar nasıl ağladım, dua ettim. Doktor da yüzünü gösterip bak o da şaşırmış nasıl bakıyor demez mi. Çok şükür atlattık. Allah bizi ve meleklerimizi korusun.
Haftasonu moralimiz çok bozuldu işte, çenem ve dudağımı daha beter yakmışım hala yanıyor inş iz kalmaz.

Cok geçmiş olsun canım ya göbeğinin üstüne gelmesi kötü olmuş ama hersy yolundaymıs üzülme olur mı

Sağol canım. beni korkutan da göbeğime gelmesi oldu zaten. Neyse artık bugün moralim bozuk olur ben öyle hemen atlatamam ama çok şükür bebeğim iyi olsun da.
sen naptın bir doktor sana saçma sapan şeyler söylemişti tekrar başka doktora gidecektin ne dedi? ben takip edemiyordum da ne zamandır.

Oda aynı seyleri söyledi ama sigaradan falan demedi tabiki genetikmiş yapılacak birey yok dedi hareketlerini takip ediyorum işte azalma olursa doktora gitcem ve kızım alınacak şimdilik oyle cnım ama cok şükür kilo falan almış cimcime 2300 olmuş boyun 45 cm gayet iyi suanlık maşallah :)

Maşallah güzel kızına
Allah sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı cimcimeleri:)
İlk sen doğuruyorsun canım forumda galiba, bize yazarsın tecrübelerini tabi kızından fırsat bulabilirsen:)

Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizim bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)

Sorma bizimkide artık göstermiyor doktor demişti doğum yoluna girmiş artık pozisyon değiştirmez demişti yani kızımı sanırım doğduğunda görcez :)) sende sanırım oyle göreceksin annesi :)) maşallah ona boyu posu yerinde ee cok iyi dirençte düzelmiş hadi bakalım hersey yoluna giriyor yavaş yavaş. Rabbim güç kuvvet versin annesine doğumda inşallah

günaydınlar,

herkse mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum..

Hanımlar park yatak mı mobilya beşik mi?

canım şimdi ikisini de en fazla 2 yaşına kadar kullanıyorsun. bütçen mobilyayı kaldırıyorsa mobilya al.. ama park yatakla da birkaç kez de olsa oynma şansı oluyor.. park yatak da iyi oluyor. Ayrıca yaklaşık 2 yaşına kadar yanımızda olacağı için bebek yani genelde yatak odaya park yatağın sığdırma şansın oluyor. taşıma vs durumları da daha rahat..

mobilya alıp da büyüyenlerden alırsan daha fazla kullanabilirsin tabi..yeğenime geçen aylarda açtılar. çok sevdi. odasında uyumayı falan seviyor. ancak şu da var.bana küçük gibi geliyor. yani yeğenime.. yeğenim 5 yaşına girdi. aslında normalde olabilir. belki 5 yaşına kadar iyi ama ondan sonra biraz büyük yataklardan da alınabilir gibi.malum deli yatıyorlar.

çok şirin olmuş annesi.. güle güle giysin bebeğin.

uff sorma bnm alacağm da 49du şmdi mübarek 109.. neyse biraz daha bakınaym diyorum daha uygununu bulana kadar.. indrm görürsenz aklnzda olsn kzlar, hastane çıkışı bakıyorum

başka siteden falan da bakıyorum. bebeci gibi bir yer biraz daha uygun. ama ürünler nasıl bilemem tabi.. indirimleri takip etmek uygunsa hemen almak lazım artık..

canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş sizi.. ..
inşallah hareket eder canım. birşeyler ye .. yemek ye vs o zaman hareketleniyor benim kızım..

canım 3-4 aylıktan sonra çok etkilemiyormuş antibiyotik.. kullanmasan daha iyi kullanmak zorunda olduğun için kullanmak en doğrusu.. zaten kısa süreli kullanırsın veya hamilelerde kullanılan antibiyotiklerden vermişlerdir.. canım yemene içmene dikkat et.. bol yoğurt ye.. antibiyotiğin kötü etkisini alsın..

Canım o haftalarda bende de vardı korkulacak birsey yok bak bizim kordonumuz şimdi cok şükür düzeldi kafana takma benim doktorumda hiç önemsememişti hatta doğumu kordon dolanmasıyla yapanlar bile varmış

canım senin serum bitti mi..ne oldu.. dün aklıma geldi bir soruyum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…