- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Selam arkadaslar. Ben de dun doktora gittim.30+3 um. Bebeğim 39 Cm 1550 gr olmus maşallah. Boynuna bir kere kordon donanmış doktor hıc onemsemedı normalde dogum ıcın bıle bunun engel olmadıgını soyledi. Ama taktım kafaya ben. Paylasmak Istersen sizlerle de Insan paylasınca rahatlıyor.
Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldinasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy çok güzeller ellerine sağlık.Güle Güle eskitin :) benim trikolarim erzurumdan gelecek kv teyzeler yapıyo.r bende hic yapmadim bilmiyorum.
Cok tatlilarmis ellerine saglik canim iyi gunlerde giysin cihangir pasa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin sevgili kizlar :) biz doktora geldik insallah her sey yolundadir, dua edin bize..
Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldinasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Plesanta ya baktırayım bende, pazartesi gidicem kısmet olursa Umut hastanesinden vaz geçtin o zaman . Hayırlısı olsun canım , plesanta umarım normal olur . daha var bakalım .
Aynen bende endişeli olmanın yanı sıra bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum tabi zamanında . Ben sgk yı aradım getirmenize gerek yok dedi
Ama ben götürmeyi düşünüyorum yinede . İnternete güvenemem elektronik ortam unutula da bilir , ben kendimde götürürüm bir şey olmaz .
Raporunu bu gün alacaktın aldın mı ?
canım o dediklerinden ben de -bizde de var ama hemen bir tanı koyma. dr birşey dememiş.
yorulmuş gerilmiş olabilirsin..
kendine dikkat et.
]
Teşekkürler canım normal herşey şuan
Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikinci yeleğim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744
Göbeğin de elbisen de çok tatlı
maşallah size kocaman olmuş:))
Damlacim senin gobus bi baska tatli ya maasallah kocwman olmussunuz Allah im bagislasin sizi
Gunaydin sevgili kizlar :) biz doktora geldik insallah her sey yolundadir, dua edin bize..
Çok geçmiş olsun. Kaza geliyorum demez canım, olmuş işte. Bebeğine bir şey olmaz merak etme hareket de edecektir. Sen çok korktun o yüzden etkilenmiştir. Yoksa yanık ona gelmez canım derimiz oldukça kalın, sen sakinleş, bebeğin hareketlenecek. Allahım bi daha göstermesin.
Cok geçmiş olsun canım ya göbeğinin üstüne gelmesi kötü olmuş ama hersy yolundaymıs üzülme olur mı
Sağol canım. beni korkutan da göbeğime gelmesi oldu zaten. Neyse artık bugün moralim bozuk olur ben öyle hemen atlatamam ama çok şükür bebeğim iyi olsun da.
sen naptın bir doktor sana saçma sapan şeyler söylemişti tekrar başka doktora gidecektin ne dedi? ben takip edemiyordum da ne zamandır.
Oda aynı seyleri söyledi ama sigaradan falan demedi tabiki genetikmiş yapılacak birey yok dedi hareketlerini takip ediyorum işte azalma olursa doktora gitcem ve kızım alınacak şimdilik oyle cnım ama cok şükür kilo falan almış cimcime 2300 olmuş boyun 45 cm gayet iyi suanlık maşallah :)
Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizimbir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)
Hanımlar park yatak mı mobilya beşik mi?
Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikinci yeleğim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744
uff sorma bnm alacağm da 49du şmdi mübarek 109.. neyse biraz daha bakınaym diyorum daha uygununu bulana kadar.. indrm görürsenz aklnzda olsn kzlar, hastane çıkışı bakıyorum
Canım o haftalarda bende de vardı korkulacak birsey yok bak bizim kordonumuz şimdi cok şükür düzeldi kafana takma benim doktorumda hiç önemsememişti hatta doğumu kordon dolanmasıyla yapanlar bile varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?