yaz facee ekliym canım çıkıcam ofisten yarım saateÖzelden gönderemedim. 5dk bir mesaja izin veriyor. kontörüm yok canım. face n varsa ordan yazışalım olmazsa..
Tsk ederim cnm bu graco marka cok hosuma gitti rengi sekli semali insallah bunu alcaz bakalim:) atesolcer icin de soledigin markayi hemen arastiricam cok saol cnm:)park yatağın çok güzelmiş Cnm. bu kraftin modelimi.ebati ne kadar.bende kraft 505 alayın diyorum park yatak olarak.araştırdığım kadarıyla medisana DİE bi marka atesolcer almaya karar verdim.medikalcilerde filanca bu urun satiliyormus alman uretimiymis.genelde hep olumlu şeyler duydum.bi araştır istersen.önce braun termoscan olsun diodum ama simdi bu daha cazip geldi..
Tsk ederizz teyzesii :) Allah hepimizr aldigimiz herseyi guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah:)Yatak çok güzel canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:) internetten almak zor gerçekten. Ama kolay oluyor:)
Kızlar aldığım duyumlara göre ebebekte bebek şekerleri modelleri çokmuş. Ben oraya Bakıcam. Büyük ihtimal oraya yaptırıcam. 20 tane yeter zaten. Adet yerini bulsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam Arkadaslar!Ben 33 haftalik gebeyim.Gebelik kasintisi cekiyorum.Doktorum ic hastaliklarina yonlendirdi ve ic hastaliklari doktoru da proursan isimli bir ilac verdi(agizdan aliniyor)Bu haftalarda ilac kullanmak ne derece dogru?Bu ilaci aranizda bilen daha once kullanmis olan var midir acaba?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dunden beli kasiklarimda adet agrisi gibi sanci var bide bebegim heralde yine döndü asagida hissediyorum bu agri nedir ki acaba iki dogumumdada doğum sancisi cekmedim böyle bir agrimda yoktu.
Selam Arkadaslar!Ben 33 haftalik gebeyim.Gebelik kasintisi cekiyorum.Doktorum ic hastaliklarina yonlendirdi ve ic hastaliklari doktoru da proursan isimli bir ilac verdi(agizdan aliniyor)Bu haftalarda ilac kullanmak ne derece dogru?Bu ilaci aranizda bilen daha once kullanmis olan var midir acaba?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
Kızlar dunden beli kasiklarimda adet agrisi gibi sanci var bide bebegim heralde yine döndü asagida hissediyorum bu agri nedir ki acaba iki dogumumdada doğum sancisi cekmedim böyle bir agrimda yoktu.
Hay Allah ya acaba cok mu yordun kendini cnm fazla mi hareket ettin ?
geçmiş olsun..
iş mi yaptın.. öne doğru çok mu eğildin.. bilmiyorum ki canım. dinlen biraz.. baktın olmuyor dr una a sor veya git..
Doğum sancısı da adet sancısı gibi oluyormuş canım. Devam ederse acile git. Ne olur ne olmaz.
günaydınlar,
herkse mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum..
canım şimdi ikisini de en fazla 2 yaşına kadar kullanıyorsun. bütçen mobilyayı kaldırıyorsa mobilya al.. ama park yatakla da birkaç kez de olsa oynma şansı oluyor.. park yatak da iyi oluyor. Ayrıca yaklaşık 2 yaşına kadar yanımızda olacağı için bebek yani genelde yatak odaya park yatağın sığdırma şansın oluyor. taşıma vs durumları da daha rahat..
mobilya alıp da büyüyenlerden alırsan daha fazla kullanabilirsin tabi..yeğenime geçen aylarda açtılar. çok sevdi. odasında uyumayı falan seviyor. ancak şu da var.bana küçük gibi geliyor. yani yeğenime.. yeğenim 5 yaşına girdi. aslında normalde olabilir. belki 5 yaşına kadar iyi ama ondan sonra biraz büyük yataklardan da alınabilir gibi.malum deli yatıyorlar.
çok şirin olmuş annesi.. güle güle giysin bebeğin.
başka siteden falan da bakıyorum. bebeci gibi bir yer biraz daha uygun. ama ürünler nasıl bilemem tabi.. indirimleri takip etmek uygunsa hemen almak lazım artık..
canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş sizi.. ..
inşallah hareket eder canım. birşeyler ye .. yemek ye vs o zaman hareketleniyor benim kızım..
canım 3-4 aylıktan sonra çok etkilemiyormuş antibiyotik.. kullanmasan daha iyi kullanmak zorunda olduğun için kullanmak en doğrusu.. zaten kısa süreli kullanırsın veya hamilelerde kullanılan antibiyotiklerden vermişlerdir.. canım yemene içmene dikkat et.. bol yoğurt ye.. antibiyotiğin kötü etkisini alsın..
canım senin serum bitti mi..ne oldu.. dün aklıma geldi bir soruyum dedim.
Canim çok geçmiş olsun merak etme bebeğin iyidir yanık ona gecmez sdn birden panik yaptigin için hareket lerini hissetmiyorsundur
Silverdin krem var canım. Benim yüzüm yanmıştı. Onu sürdüm hep. Şimdi hiç iz yok çok şükür.
Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizimbir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)
kızlar ne oldu kimseden ses çıkmıyor.
ankarada ya da benim yaşadğım semtte gök gürüldüyor ama yağmur yok. hava hafif serin ama bunaltıcı...
göbeğimde kaşıntı var, ben de yorgunluk var..
netten baktım bu dönemde cilt kuru kaşıntı yapıyormuş. krem(uygun olan) veya bitkisel yağ ile çözebilirsiniz diyor. zeytinyağ sürüyüm dün sürmüştüm.
bebek demir ve vitaminleri depolamaya başlamış yorgunlukta sanırım bundan..
Canım o haftalarda bende de vardı korkulacak birsey yok bak bizim kordonumuz şimdi cok şükür düzeldi kafana takma benim doktorumda hiç önemsememişti hatta doğumu kordon dolanmasıyla yapanlar bile varmış
Bnmde gobegimde kasinti + leke gibi bisiy cikti.dun dr a gosterdim krem verdi.gecmezse takibe alinmam gerekiyormus :S karaciger enzimlerin yukselmis olabilir dedi.bir hafta sonra krem ile gecmezse bi kac test yapilicak.en ufak seyi dikkate almamiz gerekiyo.kizim cok iyi.1.650 gr mis kilosu.allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?