2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tsk ederim cnm bu graco marka cok hosuma gitti rengi sekli semali insallah bunu alcaz bakalim:) atesolcer icin de soledigin markayi hemen arastiricam cok saol cnm:)

Tsk ederizz teyzesii :) Allah hepimizr aldigimiz herseyi guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah:)

geçmiş olosun,
bence kendi doktorundan ve güvendiğin bir eczacıdan mutlaka bilgi al, belki zararsızdır ama emin olmakta fayda var

Kızlar dunden beli kasiklarimda adet agrisi gibi sanci var bide bebegim heralde yine döndü asagida hissediyorum bu agri nedir ki acaba iki dogumumdada doğum sancisi cekmedim böyle bir agrimda yoktu.

geçmiş olsun canım. antibiyotik bile kullandık maalesef.

çok mu kaşınıyor. nereler kaşınıyor. belirgin yerler mi.. mesela benim akşam karnım kaşınıd. malum büyüyor bebeklerimiz. zeytinyağ sürdüm biraz hafifledi.. biraz da baharatlı yemiştim. normalde bibere alerjim var benim. ama öyle ağır bir kaşıntı değildi .tabi ayaklar,bacaklar vs kaşınmıyor değil..

çok şiddetli değilse.. kızarıklık vs yoksa acaba kullanmasan daha mı iyi olur.. ama bilmiyroum tabi.. dr un da vermişse.. hamile olduğunu söyledin değil mi hamilelikte kullanılanlardan vermiştir..

Kızlar dunden beli kasiklarimda adet agrisi gibi sanci var bide bebegim heralde yine döndü asagida hissediyorum bu agri nedir ki acaba iki dogumumdada doğum sancisi cekmedim böyle bir agrimda yoktu.

geçmiş olsun..
iş mi yaptın.. öne doğru çok mu eğildin.. bilmiyorum ki canım. dinlen biraz.. baktın olmuyor dr una a sor veya git..

Bi akrabamda oldu bu kaşıntı ama ilaç kullandı mı bilmiyorum. Doğuma kadar kaşındı ama. Allah yardımcın olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğum sancısı da adet sancısı gibi oluyormuş canım. Devam ederse acile git. Ne olur ne olmaz.

Hay Allah ya acaba cok mu yordun kendini cnm fazla mi hareket ettin ?

geçmiş olsun..
iş mi yaptın.. öne doğru çok mu eğildin.. bilmiyorum ki canım. dinlen biraz.. baktın olmuyor dr una a sor veya git..

Doğum sancısı da adet sancısı gibi oluyormuş canım. Devam ederse acile git. Ne olur ne olmaz.

Yok canlarim zaten agir is yapmiyorum yasak beklim bakim gecmezse doktora gidim

sağol canım. Dudağımdaki yanık bayağı kötü mecbur kullanıyorum kremleri ama azar azar sürüyorum antibiyotikten diğeri zaten hamileler kullanabilir yazıyor. Benim kızım çok hareketli değil zaten ama hareket etti çok şükür biraz önce. Aman onlar iyi olsun da. Yoğurt fikri için sağol canım

Silverdin krem var canım. Benim yüzüm yanmıştı. Onu sürdüm hep. Şimdi hiç iz yok çok şükür.

Benim de aklıma silverdin gelmişti ilk. Annem hep onu kullanır. Ama doktor dermatolojiyi aradı sordu o başka iki krem yazdı onları kullanıyorum şimdi inş düzelir iyileşir bir an önce. çok sağol canım...

Ben varım cnm ... 1 aydır çekiyorum.. 2 dermatolog 1 alerji uzmanına gittim.. Bende kırmızı döküntüler var... Kullandığım antibiyotik ürtikere neden oldu ve sonrasında kesilmedi... Tedavi sürecim krem, hap ve iğnelerde devam ediyor biraz hafifledi ama öncesinde kaşıntı krizlerine neden olmuştu... Kız çocuk bekleyen annelerde daha fazla rastlanıyormuş... Birde sıcak ve ter tetikliyor... Ilık duş rahatlatıyor... İlaç kullanımında ilk 3 ay çok önemli... Bu son aylarda mecbur kalmadıkta tabi kullanmanda çok sakınca yok dedi doktor... Gönül isterki kullanmamak ama dayanılacak gibi birşey değil;(

Canim gozun aydin cok sevindim maasallah bizim fistigimiza damardaki drencin duzelmesine ayriyetten cok cok sevindim benimkide duzelmisti son kontrolde bizde sadece cok cok hafif duzeyde hatta varla yok arasi iki damardada centiklenme var simdilik bi sikinti yaratmadi insallah bundan sonrwda yaratmaz insallah oda duzelir bikac haftaya iki hafta sonra zeynep kamile randevu aldim bakalim onlar ne diyecekler bide riskli bi durum olursa erken dogum falan bebegim icin dogumu orada yapabilirim en azindan kaydim olsun artik sonlara yaklastik.

yorulmuş veya üşütmüş olabilirmisin ? çok dikkat etmek lazım, zamanımız azaldı, devam ederse bence çok geç saatlere bırakmadan doktora git

kızlar ne oldu kimseden ses çıkmıyor.
ankarada ya da benim yaşadğım semtte gök gürüldüyor ama yağmur yok. hava hafif serin ama bunaltıcı...

göbeğimde kaşıntı var, ben de yorgunluk var..
netten baktım bu dönemde cilt kuru kaşıntı yapıyormuş. krem(uygun olan) veya bitkisel yağ ile çözebilirsiniz diyor. zeytinyağ sürüyüm dün sürmüştüm.
bebek demir ve vitaminleri depolamaya başlamış yorgunlukta sanırım bundan..

Son düzenleme:

Bnmde gobegimde kasinti + leke gibi bisiy cikti.dun dr a gosterdim krem verdi.gecmezse takibe alinmam gerekiyormus :S karaciger enzimlerin yukselmis olabilir dedi.bir hafta sonra krem ile gecmezse bi kac test yapilicak.en ufak seyi dikkate almamiz gerekiyo.kizim cok iyi.1.650 gr mis kilosu.allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım o haftalarda bende de vardı korkulacak birsey yok bak bizim kordonumuz şimdi cok şükür düzeldi kafana takma benim doktorumda hiç önemsememişti hatta doğumu kordon dolanmasıyla yapanlar bile varmış

Saol canım rahatlattın benı. Ins. Bizim minikte kurtulur kordonundan.sen de hayırlısıyla sağlıkla alırsın Ins. kucağına canım.

evet canım dikkate alıp takip etmemiz lazım..inşallah geçer..

maşallah kızına.. az kaldı.. inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…