günaydınlar,
herkse mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum..
canım şimdi ikisini de en fazla 2 yaşına kadar kullanıyorsun. bütçen mobilyayı kaldırıyorsa mobilya al.. ama park yatakla da birkaç kez de olsa oynma şansı oluyor.. park yatak da iyi oluyor. Ayrıca yaklaşık 2 yaşına kadar yanımızda olacağı için bebek yani genelde yatak odaya park yatağın sığdırma şansın oluyor. taşıma vs durumları da daha rahat..
mobilya alıp da büyüyenlerden alırsan daha fazla kullanabilirsin tabi..yeğenime geçen aylarda açtılar. çok sevdi. odasında uyumayı falan seviyor. ancak şu da var.bana küçük gibi geliyor. yani yeğenime.. yeğenim 5 yaşına girdi. aslında normalde olabilir. belki 5 yaşına kadar iyi ama ondan sonra biraz büyük yataklardan da alınabilir gibi.malum deli yatıyorlar.
çok şirin olmuş annesi.. güle güle giysin bebeğin.
başka siteden falan da bakıyorum. bebeci gibi bir yer biraz daha uygun. ama ürünler nasıl bilemem tabi.. indirimleri takip etmek uygunsa hemen almak lazım artık..
canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş sizi.. ..
inşallah hareket eder canım. birşeyler ye .. yemek ye vs o zaman hareketleniyor benim kızım..
canım 3-4 aylıktan sonra çok etkilemiyormuş antibiyotik.. kullanmasan daha iyi kullanmak zorunda olduğun için kullanmak en doğrusu.. zaten kısa süreli kullanırsın veya hamilelerde kullanılan antibiyotiklerden vermişlerdir.. canım yemene içmene dikkat et.. bol yoğurt ye.. antibiyotiğin kötü etkisini alsın..
canım senin serum bitti mi..ne oldu.. dün aklıma geldi bir soruyum dedim.
Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizimbir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizimbir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)
Oda aynı seyleri söyledi ama sigaradan falan demedi tabiki genetikmiş yapılacak birey yok dedi hareketlerini takip ediyorum işte azalma olursa doktora gitcem ve kızım alınacak şimdilik oyle cnım ama cok şükür kilo falan almış cimcime 2300 olmuş boyun 45 cm gayet iyi suanlık maşallah :)
canım ne oldu geçmiş olsun genetik olan neymiş. Birde sigara derken sigara kullanıyormusun
kızlar laptop eşimle kullanıyoruz. onun ve benim ayrı kullanıcı girişimiz var yani.. çünkü ben f klavye kullanıyorum. neyse..bir prg yüklemek istedim. bu resimli müzik video yapmak için..eşimin doğum günü için..aslında normalde her pcde olan bir movie maker mı öyle birşey vardır ama bunda sisteminden kaynaklanan yok neyse.benimkinde vardı.. yine lafı uzattım:)
indirr sitesinden yükleme yaptıktan sonra virüs bulaştı. eşiminkinin kullanıcı girişinden girdiğimde ) surver 2014 diye giriş olarak görüyor. sonra tebrikler vs yarışmaya katılmak için link vs veriyor.. başka bir yere giremiyorsun.. vs.
nasıl silebilirim. netten baktım yac diye bir prg mı tarif ediyorlar ama emin olamadım.
Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldinasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar laptop eşimle kullanıyoruz. Onun ve benim ayrı kullanıcı girişimiz var yani.. çünkü ben f klavye kullanıyorum. Neyse..bir prg yüklemek istedim. Bu resimli müzik video yapmak için..eşimin doğum günü için..aslında normalde her pcde olan bir movie maker mı öyle birşey vardır ama bunda sisteminden kaynaklanan yok neyse.benimkinde vardı.. Yine lafı uzattım:)
indirr sitesinden yükleme yaptıktan sonra virüs bulaştı. Eşiminkinin kullanıcı girişinden girdiğimde ) surver 2014 diye giriş olarak görüyor. Sonra tebrikler vs yarışmaya katılmak için link vs veriyor.. Başka bir yere giremiyorsun.. Vs.
Nasıl silebilirim. Netten baktım yac diye bir prg mı tarif ediyorlar ama emin olamadım.
çook gecmis olsun canım benim.astrologlar hafta sonu dolunay var aman dikkat edin diyor.bende cok takip etmem ama radyoda denk gelmiştim.Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldinasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar park yatakta buna karar verdik ama bebek odasından hala emin diilimbüyük ihtimal çilekte gördügüm o takım olcak heralde...bide atesölçerde cok kararsız kaldım off yaa alınacakları görmeden dokunmadan internetten almaya calısmak ne zormus
Eki Görüntüle 1214134
Bu nasıl acemilik kesinlikle harika örmüşsün iyi günlerde kullansın inşallah Cihangir bey
Amin. İnsan o kadar korkuyor ki. çok şükür iyiymiş ama acile gidene kadar nasıl ağladım, dua ettim. Doktor da yüzünü gösterip bak o da şaşırmış nasıl bakıyor demez mi. Çok şükür atlattık. Allah bizi ve meleklerimizi korusun.
Haftasonu moralimiz çok bozuldu işte, çenem ve dudağımı daha beter yakmışım hala yanıyor inş iz kalmaz.
canım ben yardımcı olmaya çalışırım sana ama bana güvenebilirsen :)
teamwiever diye bir program var onu yüklersen bilgisayarına uzaktan bağlanırım,yani senin yerine mouse kontrolü bende olur,sıkıntıyı görmeye çalışayım, yardımcı olabilirsem çözerim,
kızlar park yatakta buna karar verdik ama bebek odasından hala emin diilimbüyük ihtimal çilekte gördügüm o takım olcak heralde...bide atesölçerde cok kararsız kaldım off yaa alınacakları görmeden dokunmadan internetten almaya calısmak ne zormus
Eki Görüntüle 1214134
canım ben yardımcı olmaya çalışırım sana ama bana güvenebilirsen :)
teamwiever diye bir program var onu yüklersen bilgisayarına uzaktan bağlanırım,yani senin yerine mouse kontrolü bende olur,sıkıntıyı görmeye çalışayım, yardımcı olabilirsem çözerim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?