2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

maşallah kuzucuk ne kadar gelişmiş böyle:) haftaya cuma gidecem ben de doktora çok merak ediyorum ne kadar oldu diye:) sen balık yağı kullandın mı cnm?

sag olun arkadaslar cevaplar icin.Gunde uc tane yaziyor ben bir tane iciyorum.Ama iste zarari varsa icmem.kasintim cok kotu kollarim bacaklarim hep yara.bir dk duramiyorum kasimadan.mecbur olmasam icmicem.Doktorlara da ne yalan soyleyim hic guvenemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah kuzucuk ne kadar gelişmiş böyle:) haftaya cuma gidecem ben de doktora çok merak ediyorum ne kadar oldu diye:) sen balık yağı kullandın mı cnm?

Yok canım kullanmıyorum ben balık yağı. Genel olarak her hafta ya balık yada semizotu yiyorum ceviz falan her öğün bir avuç yiyorum. O yüzden ihtiyacım yok diye düşünüyorum sen içiyormusun?

Benim göbek de kaşınıyor. Yağ ve eczaneden aldığım çatlak kremini sürüyorum canım. Çok aşırı kaşınmıyor. Yorgunluk da oluyor. Vitamin ilacımı hergün içiyorum. O iyi geliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Geçmişe de çok bakamadım, bahçedeyim ve şarjım bitiyor.

Kamuran ördüklerin çok cici, uğur getirsin Cihangir'e. Ellerine sağlık.

Snowcuğum güzel haberlerine çok sevindim. Büyümüş fıstık, maşallah.

Damlacığım sıkıntı yapma kireçlenme olayını. Zaten kocaman olmuş maşallah Henamız.

Melodika hani el ve ayaklarımız şişip ağrıyor ya, kan tahlilimde romatizma falan çıkmadı. Böbrek ve karaciğer de temiz çıktı. Doktor tuzu kesme ama azalt, ödemden ağrıyordur dedi. Bu arada yanık için yumurtayı kayısı kıvamında pişir, dudağına sür ama yeme. Merhem gibi beklesin orada. İyileştiriyor yanığı. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kızlar birşey sorcam şimdiye kadar hep akintim saffaf olurdu ama çok affedersinizde bugün beyazımsı akıntı gelmeye başladı başka bi şikayetim de yok.sözlerde de oluyor mu.acaba haftamiz ilerlediği için mi boyle oldu

Bugün de eksik tamamlamakla uğraştım. Al al bitmiyor. Neyseki kalanlar çok tutmayacak, yani umarım.

Bugün aldıklarım:

Bübchen pişik önleyici krem
Sebamed şampuan (Joker'de indirim var)
Prima beyaz bebek bezi
Nuk emzik biberon temizleme deterjanı
Friendly organik sıvı çamaşır deterjanı (Sabun tozları atık yağlardan yapıldığından içime sinmedi)
Avent natural cam biberon (Dr. Browns cam biberon da buldum sonradan, belki değiştiririm.)
Avent small kelebek meme ucu
Avent meme kalkanı
Avent natural süt sağma pompası (Joker'de Avent ürünlerine 3 al 2 öde var. Ama ben Minababy'de daha uyguna buldum Avent ürünlerini. Netten almaya güvenemedik, süt sağmayı da mağazadan aldık. Sonuçta elektronik cihaz. Muhattabımız olsun istedik.)

4 takım iç-dış zıbın aldım. (Aziz bebe ve Mini Damla markalı) Atlet yerine o iç zıbını giydirekmişiz ilk zamanlar, hiç zıbınımız yoktu.

Joker'den patikli patiksiz pijama altları aldım bol bol, beden beden. Çok indirim vardı.Teki 8 tl'ye geldi. Keşke önceden hiç almasaymışım.

Banyo havlusunun altına müslin bez ve ağız bezleri aldım. Ne pahalıymış o müslin bez dedikleri, incecik birşey.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Hem sen hem de bebis gule gule kullansin insallah alduklarini canim:)) bnde friendly almayi dusunuyorum aldiklarinin icinde bitek zibin muhabbetini sevmiyorum hicbi tane bile yok bnde suan acaba alsam mi bnde cok mu lazimmis gercekten body lerle idare edemezmiymisiz?

Ben sormuştum doktora normal dedi hamilelikte öyle oluyormuş. Kaşıntı , yanma vs başka sıkıntı yoksa endişelenecek bir şey olmadığını söylemişti.

Mantar Enfeksiyonu olabilir beyaz- krem gibi kokusuz doktorunuza söylemek lazım benim doktorum bana fitil vermişti. Düzeldim hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederiz canım. Göbeği düşene kadar rahat oluyormuş zıbınla. Öyle dediler. Bana da ilk gördüğümde tuhaf geldi, incecik birşey. Ama hastanede isterlerse diye aldım. Dış zıbın dedikleri de yandan çıtçıtlı, rahat olur diye düşündüm. Yandan çıtçıtlı body ve tulum almadım hiç. Bari yandan çıtçıtllı zıbını olsun dedim. Burada bir arkadaş yandan çıtçıtlı al demişti, içim rahat etmedi eksik kalır da pişman olurum diye. Aklında bulunsun, İdilbaby'nin dış zıbınlarının çıtçıtları çok sıkı ve çıtçıtını biye gibi birşeye tutturmuşlar. Kullanımı çok zor geldi bana. O yüzden İdilden almadım.

kızlar merhaba...
ben çok kilolu hamile kaldım ve huzursuz bağırsak sendromu adında pis bir hastalığım var, karnımda sürekli bir şişlik bir gaz hali zaten vardı, bir de üstüne hamişliğin verdiği kilolar eklenince bildiğiniz davul gibi oldu karnım :)) vee kaçınılmaz son bende de olmuş, karnımın iyice alt tarafında çatlaklar oluşmuş ( çok fazla değil ama üzüldüm tabi yine de...ama yapıcak bir şey yok... sonuçta minik canlar büyütüyoruz içimizde...sizlerde de çatlak oldu mu, ya da olmaması için ne yapıyorsunuz? sanırım bu çatlaklar genetik ( annemde de oluşmuş şimdi bende de oldu ...

Kızlar sabah sancıya uyandım... Perişan oldum. Böbrek ağrısı önceden taş düşürdüm tanıdım ağrıyı... Sonra doktora gittik serum verdi. Birde enfeksiyon için gece tek içimlik toz... Eve geldim ama hala hafif ağrıyor... Bu ağrı yüzünden erken doğum yapmam umarım... Zaten kasılmam vardı... CNm çok sıkıldı. Kendi doktorumu aradım açmadı. hemşiresi ile görüştüm ama o da pek yardımcı olamadı uzaktan. Pazartesi randevum... Benim gibi gebelikte taş düşüren var mı?

Anladim cnm o zaman bmde bikac tane zibin alayim

Walla canim bnde gorunen bi catlak yok annemde de hic olmamis insallah bnde de olmaz sen bundan sora bol bol nemlendir gobisi hic kuru kalmasin...ben lierac jel kullaniyorum iyi geldi ama tabi catlicakmiyim inan hic bilmiyorum

Cok gecmis olsun cnm

cnm bugun o benmde basıma geldı.hatta cok sasrdm.bayağı ıslandgmı hıssettım bır baktım beyaz akıntı gelmıs bayağı.sendede oldgna gore normal demekkı.ben zaten akıntının degıscegını hamılelık gunlugunde okumuştum.

Merhaba annişler sonunda site oldu. Herkes umarım iyidir.
Nilly doktor me dedi dün randevum vardı diye hatırlıyorum

kızlar merhaba.son iki gündür hareketlerimiz yavaşladı.perşembe kontrolüm var ama aklım kızımda...sizler nasılsınız? hareketler azaldı mı yoksa gene şiddetli tekmeler hissediyor musuz?

kızlar merhaba.son iki gündür hareketlerimiz yavaşladı.perşembe kontrolüm var ama aklım kızımda...sizler nasılsınız? hareketler azaldı mı yoksa gene şiddetli tekmeler hissediyor musuz?
BENDE DE AZALMA GÖRÜLÜYOR SON ZAMANLARDA. KIZIM ENERJİK OLMASINA RAĞMEN AZ TEKME ATIYOR. SADECE AÇ OLDUĞUM ZAMANLARDA HIZLILAŞIYOR O KADAR. HEM BEN GEBELİK.ORG DA OKUMUŞTUM, NORMALMİŞ. BEBEĞİN YERİ AZALDIĞI İÇİN TEKMELERİ YAVAŞLIYORMUŞ ÜZME KENDİNİ :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…