2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar,
şafak 59=Tekirdağ :)

dün kabus gördüm hayırlısı olsun..
yeni bir hafta sağlık,huzur ve mutluluk dolsun.. bebeklerimize sağlık, boy,kilo,güç getirsin..

snowcum sizin bebek odası için duvar kağıdı işleri bitti mi?

eşim park yatağı kaldırırken ortadaki yer kırıldı. yaparım vs diyor ama üzüldüm ya..

Son düzenleme:
Herkese günaydın arkadaşlar :)

Online olanları artık göremiyormuyuz,yoksa ben mi nerede olduğunu bulamadım

çok geçmiş olsun. Hiç duymadığım şeyleri duydum yaa hamile oldum olalı plasante yaşlanması da oluyormuş hee..umarım büyük sorun yaratmaz

ben bu yeni uygulamayı sevmedim yaw eskisi daha iyiydi.. Ayrıca arkadaşlar doğum iznine ayrılanınız oldumu benim önümüzdeki hafta 32. hafta oluyor ama ben çalışabilir raporu alıp biraz daha devam etmek istiyorum. Benim gibi düşünen ve ne yapacağını bilen arkadaşlar var mı

Kızlar günaydın. Ne olmuş bu foruma böyle, ne kadar değişmiş. mesajlarımı falan bulamadım daha
Anneler benim kızımın k-hareketleri kaç gündür azaldı. Yorgun da değilim, evdeyim. en hareketli olması gereken zaman değil mi? arada bir vuruyor o kadar. Aslında cumartesi gördüm daha kızımı acile gittiğimde iyiydi gerçi panikten pek bir şey anlayamadım ama. Neden az hareket ediyor sizce?

Canım ben de 2 hafta falan ötelemeyi düşünüyorum yani 34. haftada çıkayım diyorum ama nasıl yapcam bilemedim. ben öğretmenim ve 1 eylül görev başı benim 32. hafta 2 eylül de başlıyor. ben diyorum ki 1 eylülde 10 gün rapor alsam da sonra izne çıksam olur mu? bilgisi olan var mı kızlar? böyle yapmam mümkün mü?
sen çalışmaya devam etcen canım herhalde daha sonra ne zaman izne çıkmak istersen çıkarsın ama son 3 hafta çalışmak hiç bir türlü mümkün değil diye biliyorum

slm kızlar herkese günaydınlar nasılsınız bakalım ya gercekten onlıne olanlara nasıl görcez zar zor buldum topici zaten sabah sabah

günaydın kızlar mutlu bol tekmeli hafta diliyorum hepinize nolmuş bu forma yahuu msj gelmiş açamıyorum.

Mcyaj seni de alıntılamak isterdim ama yeni versiyonda yapamadım. Şöyle oluyormuş sanırım: 32. Haftada çalışabilir raporu alıyorsunuz, sonra izne ayrılacağınız hafta iş göremez belgesi alıyorsunuz diye duydum. ben de 36ya kadar çalışıp 36da iş göremez belgesi almayı planlıyorum

kızlar ben 32 haftada çalışamaz raporu aldım.. ama çalışmanıza engel yoksa ve devam etmek istiyorsanız da dr unuza gidip çalışabilir raporu almanız gerekiyor. dr şu haftaya kadar çalışabilir diye raporda belirtiyor ve bu çalışabilir raporunu da 32. haftada almalısınız.. 5 haftaya kadar çalışabilme hakkınız var bu 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz.. benim bildiklerim bunlar..
Melodika canım 10 gün rapor alsan bile "çalışabilir raporunu" 32. haftada alman gerekiyor.

Ultrasona girseydin canım en azından görürdün. Neyse artık hayırlısı olsun canım 14üne de az kaldı zaten haftaya:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ya unıversiteye gittim ben kendi doktorum değildi pek bişiy diyemedim anlıcan... NEYSE BAKALIM 14ÜNDE İNŞ GÖRÜCEM YAVRUMUUU

Canım peki ben 32. hafta başlamadan 1 gün önce rapor alsam olur mu? böylece izne 34. hafta çıkmış olacağım.

Tamam canım çok sağol ben o zaman çalışabilir raporunu da alcam o hafta ve sonrasında 10 gün rapor yazdırcam. Rapor bitince de izne çıkarım.

benim kızım niye az hareket ediyor sizce dünden beri? Cumartesi doktor hareketleri iyi demişti ama dünden beri hep uyuyor sanki arada bir az az kımıldıyor, bir tarafımı şişiriyor o kadar. meraklanıyorum ben de. tatlı da yiyorum süt de içiyorum ama en hareketli olması gereken zaman diye biliyorum taktım gene çok fena
Yaktım ya kendimi ben ondan mı etkilendi acaba, canım çok acımıştı cumartesi günü çünkü.
sabahtan beri bekliyorum yok çok derinlerde arada bir pıt duyuyorum o kadar

çok teşekkür ederim yanıtına canım sağol

naboo teşekkür ederim bu raporları işyerine veriyoruz herhalde dimi onlar gerekeni yapar herhalde ben bugün boş yakalarsam insan kaynaklarını bir danışayım

Canım peki ben 32. hafta başlamadan 1 gün önce rapor alsam olur mu? böylece izne 34. hafta çıkmış olacağım.
Zirkanın dediği gibi 32. Hafta başlayınca yine de doğum öncesi çalışabilir raporu Alman lazım ama onu alınca sana ayrıca rapor verirler mi bilmiyorum. Doktoruna danışman daha iyi olur bence

Canım günaydın hareket etmemesi bebeğin artık beni korkutuyor yaşadığım seylerden ötürü sanırım. Eskiden olsa yeri daralmıştır merak etme annesi derdim ama şuanda kızım hareket etmese kendimi hastanede bulurum ne yazıkkı durumumuz onu el veriyor. Ama sende boyle birsey yok o yüzden bence rahat olabilirsin annesi uyuyordur inşallah ama stres yapacağına git hastaneye gör kuzunu rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…