BENDE DE AZALMA GÖRÜLÜYOR SON ZAMANLARDA. KIZIM ENERJİK OLMASINA RAĞMEN AZ TEKME ATIYOR. SADECE AÇ OLDUĞUM ZAMANLARDA HIZLILAŞIYOR O KADAR. HEM BEN GEBELİK.ORG DA OKUMUŞTUM, NORMALMİŞ. BEBEĞİN YERİ AZALDIĞI İÇİN TEKMELERİ YAVAŞLIYORMUŞ ÜZME KENDİNİ :) :)
Canım bu hareket azalmaları sonucu okadar cpk şey duydum ki yakın geçmişte önümüzden korkuyorum ki benimde hareket takibi yapmam gerekiyor diyeceğim o ki sola dönüp yatman sonucunda hala hareketsizse bence acile gitmelisinkızlar merhaba.son iki gündür hareketlerimiz yavaşladı.perşembe kontrolüm var ama aklım kızımda...sizler nasılsınız? hareketler azaldı mı yoksa gene şiddetli tekmeler hissediyor musuz?
Evet bende henüz alışamadım bu yeni halinesite değişik olmuş, eski hali daha güzeldi
SEN YİNE HAZIRLANMIŞSIN BEN DAHA HİÇ BİRŞEY ALMADIM. DAHA HANGİ BEŞİK MODELİNİ ALSAM ONU BİLE BİLMİYORUM. PARK YATAK MI MOBİLYA BEŞİK Mİ KARARSIZIM AÇIKÇASIKızlar iki gündür boya-badana, temizlik derken eşim hasta oldu, ben de resmen bittim. Ama odamız çok güzel oldu. Kediciklerimiz evin yeni haline şok geçirdiler amaArtık geriye mobilyamız kaldı. 2 hafta sonra da onlar gelince ufak tefek hazırlıklara girişebilirim. Şaka maka 32- haftaya girdim ve resmen 8 hafta kaldı. Ne kadar uzun bir yol geldik değil mi?
ewt sonunda açıldı forum, çok skldm dündün kemeraltına gdp sonunda çoğu eksiği tamamladık=) bikaç şey kaldı onları da alcaz yavaş yavaş.. izmirli arkadaşlara küçük bi bilgi: Mina Bebe de hastane çıkışlarını gösterecek olan kadınla papaz oldum, apar topar çıktık oradan, gıcık kadın bebiş cicilerini göstermek istemedi ne tok satıcılar yaa.. şuna bakablrmyz diyorum,mırın kırın edio indirmemek için, neymiş bi tane beğencekmşz onu indrcekmiş fln.. biz de söylenp çıktık, barış bebe kazandı:) bu arada keçe fln da aldık magnet yapcaz inş becerebilrsek bir de bnm başıma yine çok abuk bşy geldi.. malum bölgede sivilce çkmştı geçenlerde, büyür geçer dedim ama geçeceğine davul gibi oldu..doktora yazdım bartholin kisti olabilir kendiliğinden geçmez görmem lazım demiş:S Allahm nereden gelio bunlar bnm başıma Allahtan ağrı sızı yok sadece şiş şiş duruoo.. böyle şey duyan var mı acaba?
Biz de son 2 haftadır uğraşıyoruz valla. Öncesinde Ramazan'dı, bayramdı derken hiçbir şeye başlamamıştık. Ben mobilya beşik ve dolap aldım. Onları da kendi yatak odama kurduruyorum. Bu yüzden kendi dolabımı küçük odaya taşıdım ki dün evin halini görseniz bağımlım geçirirdiniz.SEN YİNE HAZIRLANMIŞSIN BEN DAHA HİÇ BİRŞEY ALMADIM. DAHA HANGİ BEŞİK MODELİNİ ALSAM ONU BİLE BİLMİYORUM. PARK YATAK MI MOBİLYA BEŞİK Mİ KARARSIZIM AÇIKÇASI
Meraba arkadaşlar bişey sorcam şimdi geçen gün benim biraz kanamam oldu doktora gittim neyse yat dinlen dedi rahim ağzı uzunluğumu ölçtü alttan ultrasonla 28 mm çıktı normal dedi ama beni korkutmk istemedi bence internetten baktım 25 in altına düşünce riskliymiş sizin doktorlarnzda ölçyomy biliyosanz degerlerinizi yazsanızda kafamdaki soru işaretleri gitse düşünmeden edemiyorum ya erken doğum olursa diyedinlen dedi ama hiç dinlenemiyorumda;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?