2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar herkese günümüz haftamız umarım cok güzel geçer kaygıların olmadıgı sevinçlerin yaşanacağı güzel bir haftanın bizimle olması dileğiyle inşallah

naboo teşekkür ederim bu raporları işyerine veriyoruz herhalde dimi onlar gerekeni yapar herhalde ben bugün boş yakalarsam insan kaynaklarını bir danışayım
Eskiden vermek gerekiyordu ama şimdi sistemde göründüğü için bazı işyerleri istemiyor, biz aylık ders yükü belgesi doldurduğumuz için ben mecburen bir örneğini üniversiteye vereceğim mesela

Tamam canım çok sağol ben o zaman çalışabilir raporunu da alcam o hafta ve sonrasında 10 gün rapor yazdırcam. Rapor bitince de izne çıkarım.
Tamam canım çok sağol ben o zaman çalışabilir raporunu da alcam o hafta ve sonrasında 10 gün rapor yazdırcam. Rapor bitince de izne çıkarım.
slm canım çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar hasta raporu alamazsın mecbur 5 hafta çalışmak zorundasın yada baktın çaısamıyosun gidip çalısabılırı iptal ettırıp doğum için rapor alabılrsın

hadi yaa ama bizim doktor son zamanlara doğru gösteriyorlar dedi, bakalım artık.. Aynen canım ya çok sevindim gerçekten :) amin inşallah hepimize :)

aynen canım ya kilosunu söylediğinde kısa süreli bir şok geçirdim zaten ben de :)
32 hafta bittiği gün bırakıcam canım öyle dedi yani bu pazar. bir de raporu tam doldurduğumuz gün almamız gerekiyormuş ama bizim pazara geldiği için cumartesi verecekler. senin devlet hastanesinden alman gerekebilir canım çünkü SGK'lı olunca öyle oluyormuş. Sen de bir sorarsın gittiğinde.

tatlım süper seçim graco öneriliyor çok, ama fiyatı amerikanın 3 katı olduğundan ben almadım, kendimi kazık yemiş gibi hissediyorum :S bu arada oda takımını hemen hallet derim çünkü inanılmaz kokuyor, biz cumadan beri havalandırıyoruz, sildik ettik bana mısın demedi çok fena..
ateş ölçer braun termoscan aldım canım kulaktan ölçer

çok teşekkürler canım :) aynen ben de sevindim normal doğum olayına ama her an her şey olabilir :) ayaklarım şişiyor dedim, muayene etti aslında çok da şişmemiş ama bir tahlil yapalım dedi ondan istedi canım.

Eveeet geldi mobilyalarımız :) ama eksikleri var o yüzden koymadım fotoğraf tamamlanınca koyucam inşallah

Zirka bacım çoklu alıntılamayı nasıl yaptın?
Eskiden vermek gerekiyordu ama şimdi sistemde göründüğü için bazı işyerleri istemiyor, biz aylık ders yükü belgesi doldurduğumuz için ben mecburen bir örneğini üniversiteye vereceğim mesela

Zirkanın dediği gibi 32. Hafta başlayınca yine de doğum öncesi çalışabilir raporu Alman lazım ama onu alınca sana ayrıca rapor verirler mi bilmiyorum. Doktoruna danışman daha iyi olur bence

evet oldu.. cevapla ya tıklayınca üstte diğer yorumlar görünüyor çıkıp diğerlerini de cevapla diye seçtim.. alt alta alıntıladı :)

çok teşekkür ederim tatlım :) senin de düzeldi artık bişey kalmadı çok şükür. Zeynep Kamilde mi doğum yapacaksın canım?

canım ben de merak ediyorum Masal' ın odasını.. duvar kağıdı yapmış mıydın.. biz de dolap siparişini verdik.. İnşallah 10 gün sonra gelicek.. ama duvar kağıdını halledemedim daha

bitti canım ama havalandırma aşaması baya uzun sürecek gibi, aşırı kokuyor çünkü eksikler var, bu hafta getirecekler tam bir oda olmadı henüz çünkü perdemiz ve halımız yok

canım ben de merak ediyorum Masal' ın odasını.. duvar kağıdı yapmış mıydın.. biz de dolap siparişini verdik.. İnşallah 10 gün sonra gelicek.. ama duvar kağıdını halledemedim daha

tamam teyzesi bir son haline gelsin koyacağım foto yaptık canım, iki duvara duvar kağıdı oldu. Modokodan aldık biz daha önce aldığımız bir yer vardı yine aynı yerden aldık canım.

Tamam canım tamamlanınca bekliyorum fotoğrafını :))

Bu arada herkese hayırlı sabahlar.
Kızlar bebeğin eşinin önde olması önemliymiş. Kanama olursa eğer hemen hastaneye gidiyormuşum ve bebeği alıyorlarmış. Asla ağır iş yapmamam gerekiyormuş. Kendime çok dikkat edicem. Böyle giderse de 37. hafta bitiminde alıyorlarmış. Bu ay sonu gittiğimde inşallah yukarı çıkmış olur plasenta. Ama bu aylarda çok zor bir ihtimalmiş..

üfff ne kadar kötü olmuş bu site böyle ya hiç sevmedim.. Eskiyi de okuyamıyorum. Her şey birbirine girmiş. Zaten haftasonu hiç giremedim uğraştım uğraştım meğer bundanmış..

Neyse günaydın herkese :) umarım güzel bir hafta olur :)

arkadaşlar fırsatınız ve zamanınız varsa mutlaka dinleyin derim huzur veriyor

aaa hadi ya.. İnşallah düzelir canım, sen kendine dikkat et, gerisini Allah'a bırak...

canım daha cumartesi acildeydim şu yanık meselesinden, doktor baktı bebeğe iyi dedi. Hatta hareketleri iyi dedi ama ben o günde hareketlerini çok hissetmiyorum. halbuki geçen hafta kıpır kıpırdı. Bugün biraz daha mı dinlesem? ben mi hissetmiyorum acaba gün içinde arada derinlerden duyuyorum ama.Tekrar doktora gitmek de istemiyorum gidersem 7 gün içinde 3 kez doktora gitmiş olacağım her seferinde de 80tl veriyorum. Cumartesi kendi doktoruma randevum var inş hareketlenir kuzum birazdan da gerek kalmaz gitmeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…