2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağol c
Amin umarım düzelir haftaya tekrar gitcem aslında normaldi 1 haftada bu hale gelmiş sizde dikkat edin ve ölçtürün derim ben.

Hadi ya o çok kötü oldu bak benim için. Peki 1 eylülde alsam 10 gün rapor daha 32. haftaya girmemiş oluyorum o da sayılmaz mı? 32. haftaya girişim 2 eylül. Böyle olunca ilk sömestre bitmeden okula başlamam gerekiyor bebeğim de daha minicik oluyor 2 aylık nasıl bırakırım onu

ben kendımden pay biçeyım benım 14.10.2014. doğum benım 12.08.2014ve 19.08.2014 tarıhleri arasında rapor almam lazım bende 19 gıdıcem erteletecem rapor almadan once gıdıp hastalık raporu alabılırsın

herkese günaydın,
sayfanın yeni halinden henüz bir şey anlamadım, zaten alıştığım şeyin değişmesinden çok hoşlanmıyorum

ben kendımden pay biçeyım benım 14.10.2014. doğum benım 12.08.2014ve 19.08.2014 tarıhleri arasında rapor almam lazım bende 19 gıdıcem erteletecem rapor almadan once gıdıp hastalık raporu alabılırsın
Yani 32. haftaya girmeden hastalık raporu alabilirim o zaman. cumartesi randevum var doktorumla ayrıntılı bir konuşacağım bu rapor işini inş oluyordur öyle yoksa işim çok zor yarıyıl tatiline girmeden 1 ay önce başlamam gerekiyor kızım daha 2 aylık oluyor bırakamam onu.

Merhaba annişler sonunda site oldu. Herkes umarım iyidir.
Nilly doktor me dedi dün randevum vardı diye hatırlıyorum

Canım günaydın haftasonu çok yoğun geçti hiç giremedim siteye,
Doktor plesenta kireçlenmesi ilerlememiş dedi, bebeğim güzel beslenebilmiş 1.100 gr dı 3 hafta önce 1.500 gr olmuş,
Ama çok kilolu bi bebek bekleme dedi.
Ben biraz üzülünce de doğum kilosuna çok takılma zeka, gelişim yönünden hiçbir etkisi yok dedi.
Kızımın sevimli yüzünü gördüm esniyordu, su yutuyordu, çok tatlıydı yaaa
Sezeryan için 29 eylül e tarih verdi,
aspirini bırakıyorum bugünden itibaren yeniden clexane a geçtim,

canım bak böyle birşey buldum devlet memurları için.. sen de iyice araştır raporunu ona göre al.. sonra sıkıntı yaşama.. çalışır yada çalışamaz raporu kesinlikle 32. haftada alınmalı.. ya dr unla anlaşıp 34. haftadayken seni 32 haftalık göstericek..

"Beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir sağlık durumunun uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmeden kurumunda çalışmaya devam eden memurun fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık iznine eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. .

Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.

Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir"

http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107

CANIM BENIMDE BUGÜN GİDİP RAPORUMU ALMAM LAZIM AMA EŞİM ÇALIŞTIĞI İÇİN YARIN GİDİCEZ RAPOR ALMAYA BANA BENDE AĞUSTOS AYINI ÇALIŞARAK GEÇİRMEK İSTEDİM. EYLÜL AYINDAN İTİBAREN İZNE AYRILMAK İSTİYORUM.

Kızlar moralim çok bozuk az önce hastanemden aradılar ve baştan beri gittiğim doktorumun bu hafta ayrılacağını söylediler ben şimdi nasıl hemen başka doktor bulucam ve ona alışıcam çok moralim bozuk

Canım bozma moralini lütfen. Doktorun hangi hastaneye geçmiş onu bir öğrensen yani yer mi değiştirdi emekli mi oldu?
Olmadı yeni bir doktor bulursun hem de daha iyi ve hayırlı olur belki senin için. Üzülme her işte bir hayır vardır.
bak ben cumartesi acile gittim kendi doktorum izinliydi başka bir doktor baktı çok iyiydi espri falan yaptı beni rahatlatmak için ben çok paniktim o an. Şaşırdım ben de. Sanıyordum ki bir benim doktorum anlayışlı.

Gunaydinn cnm
Doktorunun gitmesi hic iyi olmamis yaa acaba hangi hastaneye geciyomus orayla devam etsen olmaz mi ?

Bu arada yazdiklarini okudum ama siteye alisamadim tek tek alintilama yapamadim sinir oldumm bebeknodasini en kis azamanda halledicem cnm ama cilekteki adama ben sormustum havalandirmak gerekir mi diye hayir bunlarda gerek yok demisti o yuzden bu genis davranmam
sanirim:)...

Kızlar 32. haftayı doldurduğumuzda raporumuzu alıyormuşuz, ben pazar günü dolduruyorum ama doktorum pazar çalışmadığı için haftaya pazartesi gidicem çalışabilir diye rapor almaya.
İşyerindekiler izne neden ayrılmıyorsun burda mı doğuracaksın diyip duruyorlardı, doktorun dediği gün 38. haftaya denk geliyor bir hafta kalana kadar çalışabilirim, burda çok yorulmuyorum ama yine de biraz dinlenmek isteyebilirim.
Böyle düşünenler olursa da mesela 35. haftada gidip çalışamaz raporu alabiliyormuşuz

Damlaaaaa nerdesin kız seni dövücem :)))))))))
Umut hastanesine sordum. Normal doğum ve zorunlu sezeryan 800-TL
Keyfi sezeryan 1500-TL
Epidural normal doğum 1000-TL

Yani umuta devam edebilirim. Ama vera hastanesi daha ucuz tabi. İkisi arasında gidip gelmekteyim...

Günaydınlarr. 28+4 günlük hamieyim ve yaklaşık 10 gündür pelvik bölgesinde, kasığımın her iki tarafında da , sağ ve sol tarafta, çok yürüyünce ya da ayakta kalınca şişlik oluşuyor ve bastırınca ağrı yapıyor. İnternetten okuduğum kadarıyla çatı ağrısı olabilir ama aranızda böyle bişey yaşamış arkadaşlar var mı merak ettim. Doktoruma sorduğumda dinlenmem gerektiğini söyledi belki rapor alıcam ama kontrole çağırmadı.

Tatlım üzülme lütfen, hangi hastaneye geçiyormuş onu öğrenmeye bak...Belki geçtiği hastane de senin şartlarına vs. uyar...

Herkese merhaba
Ben de Allah izin verirse ekim annesi olucam ve öğrendiğim günden beri sık sık takip ettim yazışmaları , hepimiz bir an evvel sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim sormak istediğim bişey var.. Sanırım biçoğunuz bebek alışverişi işlerini halletti emimim biliyosunuzdur. Kızlar ben zıbın,çıt çıtlı body ve ayaklı tulum arasındaki fark bilmiyorum :) hepsi aynı şey gibi geliyor. Hastane çıkışlarını aldım ama nasıl giydiricez bu konuda kafam çok karıştı. Siz kaçar tane aşdınız bunlardan ve battaniyelerden ?
Son olarak bizim kızımız olacak ve ismini Ekin düşündük , sizce nasıl bi isim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…