Amin umarım düzelir haftaya tekrar gitcem aslında normaldi 1 haftada bu hale gelmiş sizde dikkat edin ve ölçtürün derim ben.çoklu alıntılamaları niye yapamıyoruz ki..
neyse rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.. sadece en son arkadaşın alıntıladım..
canım bence çok takılma.. .. ancak durumun önemli.. dikkat etmen lazım. dolasıyla sen moralini sağlam tut. yatıp dinlenmeni söylemiş. kesinlikle iş yapma.. vitamini yemene içmene dikkat et. hatta yanında birinin olması senin ihtiyaçlarına yardım etmesi lazım. bir yolunu bul yanında biri kalsın.. böyle doğum yapan çok.
ben de bir hareket etsem kahverengiler geliyor. mümkün olduğunca iş yapmıyorum. dinleniyorum. yaparsam da hafif şeyler kendimi biraz iy ihissettiğimde yapıyorum. ama senin durumun daha önemli.
kuzenim aylarca yatarak doğum yaptı..
geçmiş olsun..
allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Hadi ya o çok kötü oldu bak benim için. Peki 1 eylülde alsam 10 gün rapor daha 32. haftaya girmemiş oluyorum o da sayılmaz mı? 32. haftaya girişim 2 eylül. Böyle olunca ilk sömestre bitmeden okula başlamam gerekiyor bebeğim de daha minicik oluyor 2 aylık nasıl bırakırım onuslm canım çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar hasta raporu alamazsın mecbur 5 hafta çalışmak zorundasın yada baktın çaısamıyosun gidip çalısabılırı iptal ettırıp doğum için rapor alabılrsın
ben kendımden pay biçeyım benım 14.10.2014. doğum benım 12.08.2014ve 19.08.2014 tarıhleri arasında rapor almam lazım bende 19 gıdıcem erteletecem rapor almadan once gıdıp hastalık raporu alabılırsınHadi ya o çok kötü oldu bak benim için. Peki 1 eylülde alsam 10 gün rapor daha 32. haftaya girmemiş oluyorum o da sayılmaz mı? 32. haftaya girişim 2 eylül. Böyle olunca ilk sömestre bitmeden okula başlamam gerekiyor bebeğim de daha minicik oluyor 2 aylık nasıl bırakırım onu
Yani 32. haftaya girmeden hastalık raporu alabilirim o zaman. cumartesi randevum var doktorumla ayrıntılı bir konuşacağım bu rapor işini inş oluyordur öyle yoksa işim çok zor yarıyıl tatiline girmeden 1 ay önce başlamam gerekiyor kızım daha 2 aylık oluyor bırakamam onu.ben kendımden pay biçeyım benım 14.10.2014. doğum benım 12.08.2014ve 19.08.2014 tarıhleri arasında rapor almam lazım bende 19 gıdıcem erteletecem rapor almadan once gıdıp hastalık raporu alabılırsın
Merhaba annişler sonunda site oldu. Herkes umarım iyidir.
Nilly doktor me dedi dün randevum vardı diye hatırlıyorum
Hadi ya o çok kötü oldu bak benim için. Peki 1 eylülde alsam 10 gün rapor daha 32. haftaya girmemiş oluyorum o da sayılmaz mı? 32. haftaya girişim 2 eylül. Böyle olunca ilk sömestre bitmeden okula başlamam gerekiyor bebeğim de daha minicik oluyor 2 aylık nasıl bırakırım onu
Günaydın hanımlar, ben de anlamaya çalışıyorum sabahtan beri siteyi :)
Oğlumun adına karar veremedim hala yaaaa Kaan mı Alper mi sizce :)
CANIM BENIMDE BUGÜN GİDİP RAPORUMU ALMAM LAZIM AMA EŞİM ÇALIŞTIĞI İÇİN YARIN GİDİCEZ RAPOR ALMAYA BANA BENDE AĞUSTOS AYINI ÇALIŞARAK GEÇİRMEK İSTEDİM. EYLÜL AYINDAN İTİBAREN İZNE AYRILMAK İSTİYORUM.ben bu yeni uygulamayı sevmedim yaw eskisi daha iyiydi.. Ayrıca arkadaşlar doğum iznine ayrılanınız oldumu benim önümüzdeki hafta 32. hafta oluyor ama ben çalışabilir raporu alıp biraz daha devam etmek istiyorum. Benim gibi düşünen ve ne yapacağını bilen arkadaşlar var mı
canım bak böyle birşey buldum devlet memurları için.. sen de iyice araştır raporunu ona göre al.. sonra sıkıntı yaşama.. çalışır yada çalışamaz raporu kesinlikle 32. haftada alınmalı.. ya dr unla anlaşıp 34. haftadayken seni 32 haftalık göstericek..
"Beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir sağlık durumunun uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmeden kurumunda çalışmaya devam eden memurun fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık iznine eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. .
Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir"
http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107
çok sağol canım teşekkür ederim:) Çok güzel bir siteymiş burası. Ben cumartesi ayrıntılı olarak da sorucam doktoruma. Ben çalışabilir raporunun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum çok sağolun:)
İnşallah bir de bu izin problemleriyle çok uğraşmayız.
Kızlar moralim çok bozukaz önce hastanemden aradılar ve baştan beri gittiğim doktorumun bu hafta ayrılacağını söylediler ben şimdi nasıl hemen başka doktor bulucam ve ona alışıcam çok moralim bozuk
Kızlar moralim çok bozukaz önce hastanemden aradılar ve baştan beri gittiğim doktorumun bu hafta ayrılacağını söylediler ben şimdi nasıl hemen başka doktor bulucam ve ona alışıcam çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?