2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
CNm beni unutmayın benimkide 2000kiloydu 34+5 te. Bende Perşembe 11:45te doktordayım... Kilosu düşükse halen doktoruma söyliycem alalım diye sağlığı açısındanda sorun olmazsa dışarda. Ayda 1 kilo alıyormuş... Benden beslenemiyor yavrum.... Elif sende bana yazarsın ikinizin durumunu...

ben şimdi kemerlatına gtcem bi yarın kakao yağı ve çörekotu yağı mı alaym? kakao yağı kalıp şekilnde olmalı yazmştı birileri, çörekotu yağı nasıl olmalı?

Yaa benim diş problemim yeniden başladı son haftalarimda olucak ismi yahuu moralim cok bozuldu cektirmemistim yirmilik disi ağrısı gecince simdi yeniden basladi. Boyle giderse uyuyamicam sanırım

Yeşim, seninle aynı gün görünüyor bebişlerin d. tarihi. sanırım sen de sezeryan olacaksın. senin isteğine mi bağlı yoksa başka bir nedenden mi? ben de 3 ekime gün aldım, 38+2 de doğacak bebeğim, acaba erken mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, bayram tatili girince bu tarih oldu, ya sen ne zmn sezeryan olacaksın belli mi?

ben şimdi kemerlatına gtcem bi yarın kakao yağı ve çörekotu yağı mı alaym? kakao yağı kalıp şekilnde olmalı yazmştı birileri, çörekotu yağı nasıl olmalı?
yağ seklınde ama onu bulman zor.kakao yağı alcaksan corekotuna gerek yok alma onu.kakao ıyı ama kalıp al işe yaraması ıcın.bırde kantoron yağı damar buzucu hemeroıdı gecırıcı etkisi var onuda sor.ıkısınıde alabılırsın sadce kakao da alablrsın.

corekotu yagının organıgını bulman zor hep kımyasal karstrlıor ondan dedım.kakao yagıda cok ıyı denemedm ama cok duydum kantoronuda bır bak olmadı son care kremı al cnm

Yaa benim diş problemim yeniden başladı son haftalarimda olucak ismi yahuu moralim cok bozuldu cektirmemistim yirmilik disi ağrısı gecince simdi yeniden basladi. Boyle giderse uyuyamicam sanırım
bnmde ayni sorunum var gebeligin basinda antibiyotik kullaniyodum su anda yine kullaniyorum dayanilmaz agrilarim var sende bi doktora gozuk istersen gecmis olsn

Kızlar yan yatış yastığı aldınız mı? Kardeşim mutlaka almamı söyledi. Aldıysanız hangi markanın hangi ürününü aldınız? Oyuncaklı olanlardan mı sade olanlardan mı?

ben de mutlaka alınmalı diye düşünüyorum o yuzden Little Dreams marka beyaz renkli sade bir güvenli yan yatış yastığı aldım.

Canım öyle değil işte. Sonuçta prima petrol ürünü kaynıyor. Ayrıca beyazlatıcı kullanıldığından dioxin giriyor bebeğin vücuduna ve dioxin kanserojen. Totosuna birşey olmasından değil Allah korusun vücuduna benim yüzümden kanserojen madde almasından korkuyorum. Yoksa hepimiz pişik olmuşuzdur, o kadar sorun değil o. Zaten bizim zamanımızdaki bezler en güzeli. Keşke ben de yıkanabilen bez kullansam ama annem hamileliğimin en başında cesaretimi kırdı uğraşamazsın diye. Ben de milupa ile büyümüşüm anne sütü olmadığından. O zaman GDO yokmuş. Ayrıca hemen çıkmayabiliyor bu zararların yan etkileri. Vücutta birikiyorlar zamanla ne yazık ki. Offff şimdi herşey kanserojen, biz şanslıydık. Keşke dediğin gibi yapabilsem. Pimpirik bir anne olacağım sanırım

Canım primanın nesi kötü Allah aşkına. En pahalı bezlerden biri bu biri de huggies. Ben molfix aldım çünkü pişik yapmadığını kardeşimden biliyorum. Ayrıca çok narin yetiştirirseniz ilerde sürekli hasta çocuklarınız olur. Şahsen ben mikrobada alışmasını istiyorum. Zaten dışarda oynarken kirlenip mikroba bulanıyorlar ohh:))

evet seventh generation aldım bende hiç kullanan tanımıyorum, internetten bakıp aldım, 54 tl idi, artık deneyip görücez,inşallah pişik yapmaz

Ben de eşime aldırayım bir paket 7th generation Jokerbaby'den. Zaten 10 tl puanı var oğlumun Joker kartında :) 44'e gelecek. Denemek istiyorum. İçim hiç rahat değil bu prima konusunda.

Evet canım sen çok pimpirik bi anne olacaksın. İlerde de sürekli oğlunun okuluna gidersin sen. Canım bir şey olacaksa buna engel olamazsın. Benim annem şuanda 49 yaşında ve meme kanseri ameliyatı geçirdi 4 yıl önce. Oysa annem köyde büyümüş. Bebekken herşeyin organiğini yemiş, içine çekmiş temiz havayı. Oysa biz öyle miyiz. Oğlumuz çok mu temiz havada büyüyecek. Allaha sığın, emanet et. Allah bize onların acısını göstermesin. Amin.

Ben de ikeadan aldim yatagini da ebebekten 60x120 ortapedik yatak aldim 90 yada 95 liraydi sorunca hangi subelerinde oldugunu soyluyorlsr ben gezdigim 3. Subeden buldum cok cabuk tukeniyor dediler
Ben de hsonu yine İkea'ya gidip aldım yatağı çok şükür odayı da yerleştirdim bi hastane çantası kaldı

Evet ama insan tedbirli olmak istiyor. Sonuçta bir yerlerde yanlış yapılıyor ki hastalıklar oluyor. Atıyorum belkide çizik teflon tava kullanmıştır annen. Yanlış olan birşeyler vardır illaki ya da çok stresli bir yaşantısı olmuştur. Hoş Dr. Mehmet Öz bile kansere yakalanmışken ne kadar kaçılabilir bilemiyoruz elbette. Bu zamanda tamamen organik, doğal bir yaşam mümkün olamaz zaten.
Oğlumun okuluna gitmeyi bırak, kendim okuturum onu bu gidişle Zaten öyle gereksiz insanları görüyorum ki öğretmen maaşı alan, ya çocuğum böyle birine denk gelirse diye endişe ediyorum. Acıyorum onların öğrencilerine

Arkadaş kreşe yolladı bu sene çocuğunu. O da benim gibi pimpirik. O kadar ki koca paket ıslak mendil yere düştü, tüm paketi çöpe attırdı eşine. Eeee dedim klozete oturacak okulda. Deme bana bunu, zaten zor yolluyorum, aklım onda dedi. Demek mecbur kalınca pimpiriklik de bir yere kadar.

convallaria, ben de sezeryan olacağım. Ama sezeryana göre değil SAT'a göre hesap yapılıyor. Bir hafta daha çalışıp, dönüşte fazladan bir hafta izin kullanabilirsin aslında. Ben öyle yaptım.

Tabi canım anlatmak istediğim bu zaten. Sen ne kadar korursan koru olacağa çare yok. Mehmet öz de buna dahil. Ki çocukken kirlenmeyi hepimiz seviyorduk:) ben kız halimle çoook koşturdum sokaklarda yalın ayak:) çok uğraştım kumla, toprakla:) oturduğum tuvalete de dikkat etmiyordum o zamanlar. Çocuktur oturur da dokunur da. Biz ellerini sık yıkaması gerektiğini anlatırız tabi gerisi onun kişiliğine kalmış.

Bu arada geçen hastanede bi çocuk görmüştüm yazdım mı buraya hatırlamıyorum.daha 5 yaşında. Obsesif bozukluk var çocukta. Her şeye takıntılı. Annesi sinir hastası oldum diyor. Allahım korusun çok zor ya çocuk takıntılıymış. Bi şeyi gîymem dedi mi gîymiyor. Babası yedirmezse asla yemek yemiyor :/

Canım benim bebeğimde ters o yüzden dönmezse doktor sezeryan yapıcam dedi ve 39. haftaya gün verdi yani 8 ekime..Eğer erken gelme ya da başka bir durum yoksa erken alınmasın bayramdan sonraya kalsın neredeyse bir hafta az değil çünkü.. en iyisi doktoruna bir sor seninki neden sezeryan zorunluluk var benimki gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…