Selamlar;bnm ablam son anda kordon bebegin boynuna dolandgı ,yukarı cektgı aşağı ınemeyıp açılma saglayamadgi ve çocugn kalp atışları yavasladgı içim acil sezeryana alndı.bunlar smdı yalanmıydı yani
valla insan neye ınanacagnı sasrıor .Turkıye seZeryande revacta zaten.normal doğurmak ıcın demekkı yurt dışına gtmeli :)Selamlar;
Ablanin doktorunun söylediklerinin yalan oldugunu söyleyemem ama Benin doktorunun ve hemsiresi bana elinde kordon ve bebek maketleriyle bunlari anlatti , insan neye inanacagini sasiriyor!! Ben anlatinca banala gulduler...
, ben Isvecte yasiyorum burda sezeryanli dogum hemen hemen imkansiz ! Yani suyun gelse ve aradAn 24 saat gecse bile seni normal dogurtuyorlar ..Ancak bebekte basi ters ise ve ikiz bebeklerde sezaryan oluyormus
sen doktoruna pek ınanma.son anda doğumda donenler var.Allahın mucızelerı bıtmez Allahtan hayrlsnı ısteHmm.. ben 36dayım.. dönmez sanırım artık.. doktor pek ihtimal vermiyor zaten..
Canım sen bebek bezi seventh generation mı almıştın? Joker baby de gördüm, 36 lı yenidoğan paketi 54 tl. Ama kullanan birini tanımıyorum hiç, pişik yapar mı falan sorular var aklımda.
Merhaba Elif benım Dr da aynı hast.lebrız hale aktın.bende centık vardı bebek göbek cevresı zayıf kalmış gerıden gelmiyor kg 2100 erken alabılecğini söyledi doopler cektırıcez yarın,sonuca göre karar verecek..günaydın canım, seninle hemen hemen aynıyız, benim oğluşu dün geceki doktorda çok zayıf buldu, göbek çevresi ne kadar ince babaya benzemeyecek dedi :) bizde perşembe günü kendi doktorumuza gidicez bakalım belki erken doğuma alabillirler
evet seventh generation aldım bende hiç kullanan tanımıyorum, internetten bakıp aldım, 54 tl idi, artık deneyip görücez,inşallah pişik yapmaz
İlk günden odayı mı değiştirmek istedi:)) elbise topuklu ayakkabı giyip oturmaya gider hergün işe :)) benim işlerim anlık o yüzden dağıttığını anında toplamak zorunda:)Insallah canim insallah ayarlarim.
Aynen öyle ama donunce toparlamak bana düşecek kafasi 1gr basiosa bende bisiy bilmiorum asalak gibi yasamislar isi ogrenmek yerine odayı degistireyim cok Kötü duruo dedi daha ilk gunden. Donmeye korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiorum tahmin edemiorm :)))
İlerya her şeyi bu kadar inceleyip hayatı kendimize de çocuklarımıza da zehir etmeyelim. Primayı da molfixi de biz kardeşime kullandık. Totosuna hiçbir şey olmadı çok şükür. Kardeşim şuanda 10 yaşında. Kaldı ki bize annem bebek bezi de kullanamamış. O zamanlar lüksmüş böyle şeyler. Beyaz bezleri yıkayıp muşambayla bağlarmış. Ben 24 yaşındayım kardeşim 23 yaşında. Bizim de her yerimiz sağlıklı çok şükür. He ilerde bebe bisküvisini de araştırırsan onda da cicibebe çok yedik biz. Ondan dolayı da başımıza bir şey gelmedi. 10 yaşındaki kardeşime biberon maması olarak milupa kullandık. Meyve pürelerinden çok yedirdik. Hiçbir sorun olmadı. Ben kardeşimi nasıl büyüttüysem oğlumu da bu yolda büyütücem. Üstelik şimdi daha güçlüyüz. Annelik içgüdümüz var. Hiçbir şeyden korkum yok. Sen de kendini yorma artık...Netten çok araştırdım, yorum da yok. amazon.com da 4 paketi 40 dolar. Ne kadar uygun Türkiye'ye göre. Bir paket Joker'den alıp, memnun kalırsam amazondan mı getirtsem bilemedim. Çok rahatsızım bu bebek bezi konusunda. prima aldım ama içindekileri okuyunca nevrim döndü.
biz bir ara kumaştan bez kullanmayı bile düşündük, kakasını yaparsa bezi atarız çişini yaparsa yıkarız dedik, bakalım bir doğsun düzenimizi kuralım tekrar araştırıcamNetten çok araştırdım, yorum da yok. amazon.com da 4 paketi 40 dolar. Ne kadar uygun Türkiye'ye göre. Bir paket Joker'den alıp, memnun kalırsam amazondan mı getirtsem bilemedim. Çok rahatsızım bu bebek bezi konusunda. prima aldım ama içindekileri okuyunca nevrim döndü.
İlk günden odayı mı değiştirmek istedi:)) elbise topuklu ayakkabı giyip oturmaya gider hergün işe :)) benim işlerim anlık o yüzden dağıttığını anında toplamak zorunda:)
Merhaba Elif benım Dr da aynı hast.lebrız hale aktın.bende centık vardı bebek göbek cevresı zayıf kalmış gerıden gelmiyor kg 2100 erken alabılecğini söyledi doopler cektırıcez yarın,sonuca göre karar verecek..
İnşallah çok karıştırmaz hesaplarını canım. Karıştırırsa da babasına kızın karıştırdığı gibi gelsin çözsün dersin..Aynen dedigin gibi geldi ise canim topuksuz ayakkabı giyemiomus 1ay sonra zombi gibi gorurum dedim güldü. Babasida rahatsiz kiyafetlerinden dolayi sıkmıo kizini ama is yerinde hos olmuo acik sacik dio. 5 cayina gelir gibi geldi hep :))) bu durumda muhasebenin ne olacagini dusunmek pek de zor degil :)
doktordan gelince bana özeldende mesaj atarmısın, işte yoğun olunca burdaki tüm mesajları göremiyorum,
seninle günlerimizde aynı bebeklerimizin kilosuda, inşallah ikimizde zamanını bekleriz
bizde perşembe sabahı doktora gidicez bakalım bizim doktorumuz ne diyecek
Maşallah çok az kalmış size, gelişimi de güzel. Allah sağlıkla kavuştursun..
iyi olmanıza sevindim canım ama bence de artık alınması iyi olur bebişinin, çok şükür kritik haftaları atlattınız, bundan sonra dışarıda daha iyi gelişir diye düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, Allah selamet versin arkadaşım.
Maşallah ya nasıl da geçti günler, yarın habersiz bırakma bizi olur mu, müjdeni bekliyoruz, tabi ilk tecrübe ve hislerini de:)
Aa artık bir isim bulmanız şart olmuş ama, yazık değil mi miniğe:) ağdayı rahat yaptıranlar dışında bir süre askıya alın diyorum ben, ani sıçrama veya kasılma olabilir, değmez yani
doğru diyorsun bende sezeryan oluyor diye çok takmıyorum aslında nasip diyorum gerçekten hep hayırlısı dedim bakalım hayırlısı nasıl olacak daha günümüz var Allah bilir biz ne desek boş laf.Sağsalim alalımda kucaklarımıza çekilecek acılara değer diyor herkes annelik bambaşka birşeymiş biz bile karnımızda nasılız birde doğsa düşünemiyorum.yeşiim ben bugün anladm kı doğum seklını çok düşünmek ıyı dglmıs.yanı kurma aklnda doğum u yaptgn günü.bugün doktorumn dedıklerı benı daha da uyandırdı.düşünsene normal e odaklanınca ve sezeryane mecbur kalmak senı tam hayalkırklgna ugratr.netıcede elımızde dglkı.her an hersey olabıluor.o yüzden teslimiyet çok önemli.bnce ıkısıde olabılır dıcek ve dusunmıceksın.Allahtan hayrlısını ıstıceksın.zatem ne yazılmssa o olck nasıpten öteye gecemıorsun.bn kafamda netleştrmedm dofum seklımı.Allah bılır dedım kafam daha da rahatladı.Rabbım gönlümüzde kını hayrlı eylesın
Canım bende senin gibi düşünüyordum... Takıntı olduğunu abartıldığını düşünüyordum.. Bende Prima aldım ama ne yalan diyim okuduklarımdan sonra içim pek de rahat değil... İçeriğindeki madde bebeğe geçtikten sonra artık geri dönüş oluyormuş. Evet 10 yaşında 20 yaşında bi sorun yok. İleriki yaşlarda kansere yakalanma riski artıyormuş. O yüzden arayış içindeydim biliyorsun yıkanabilir bez aldım 5 tane denicem olursa içim rahat edecek... Bile bile lades diyemem...İlerya her şeyi bu kadar inceleyip hayatı kendimize de çocuklarımıza da zehir etmeyelim. Primayı da molfixi de biz kardeşime kullandık. Totosuna hiçbir şey olmadı çok şükür. Kardeşim şuanda 10 yaşında. Kaldı ki bize annem bebek bezi de kullanamamış. O zamanlar lüksmüş böyle şeyler. Beyaz bezleri yıkayıp ve muşambayla bağlarmış. Ben 24 yaşındayım kardeşim 23 yaşında. Bizim de her yerimiz sağlıklı çok şükür. He ilerde bebe bisküvisini de araştırırsan onda da cicibebe çok yedik biz. Ondan dolayı da başımıza bir şey gelmedi. 10 yaşındaki kardeşime biberon maması olarak milupa kullandık. Meyve pürelerinden çok yedirdik. Hiçbir sorun olmadı. Ben kardeşimi nasıl büyüttüysem oğlumu da bu yolda büyütücem. Üstelik şimdi daha güçlüyüz. Annelik içgüdümüz var. Hiçbir şeyden korkum yok. Sen de kendini yorma artık...
Canım bu devirde yediğimiz hangi şey doğal ki kanser olmayalım? Bana bebek bezi bağlayamamışlar diye kanser olmayacağımı kim garantileyebilir? Tiroid sorunu annemde babamda kardeşlerimde olmamasına rağmen bende neden çıktı? Hani bu genetikti? İnsanlar neden kısır? Benim bi ablam 40 yaşında, bebeği olmuyor. 40 yıl önce her şey daha doğal değil miydi? Böyle şeylere hiç takılmıyorum. İstediğimi de yiyip içiyorum, oğlum da dayısının yediklerini yiyecek, babasının giydiklerini giyecek.Canım bende senin gibi düşünüyordum... Takıntı olduğunu abartıldığını düşünüyordum.. Bende Prima aldım ama ne yalan diyim okuduklarımdan sonra içim pek de rahat değil... İçeriğindeki madde bebeğe geçtikten sonra artık geri dönüş oluyormuş. Evet 10 yaşında 20 yaşında bi sorun yok. İleriki yaşlarda kansere yakalanma riski artıyormuş. O yüzden arayış içindeydim biliyorsun yıkanabilir bez aldım 5 tane denicem olursa içim rahat edecek... Bile bile lades diyemem...
babada ablam millete bakma ben prıma kullandm bsey olmadı dıor ama onun kızlar ı 4 ve 6yasında.Allah korusun dedıgın gbı ılerde rısk olur.bnm ıcımde hıc rahat dgl .ben e bebegın sitesıne baktım bulamadm.kusurums bakma bulamadm yazdgnı sıtede cnm ya ondan tekrar sormak zorunda kalıorum.ne marka almıstın ?e bebek sıtesındendı sanırım ve 200e amerıkadan getrttm demıstın ama nasıl ve ne markaydı bulamadmCanım bende senin gibi düşünüyordum... Takıntı olduğunu abartıldığını düşünüyordum.. Bende Prima aldım ama ne yalan diyim okuduklarımdan sonra içim pek de rahat değil... İçeriğindeki madde bebeğe geçtikten sonra artık geri dönüş oluyormuş. Evet 10 yaşında 20 yaşında bi sorun yok. İleriki yaşlarda kansere yakalanma riski artıyormuş. O yüzden arayış içindeydim biliyorsun yıkanabilir bez aldım 5 tane denicem olursa içim rahat edecek... Bile bile lades diyemem...
cnm dogru dıyorsun hak verıorumda Allah c.c bır seyın tedavısı varsa olun,tedbırınızı alın dıor ,gerısı bana kalmıs dıor.bz gene tedbırımızı alalm gerısı ona kalmıs.yıcegın organgnı bulamayız bu devırde ama bez için bseyler yapabılırz.goz gore gore kendını hasta etmez dmı ınsan.yapablcegmz seylerı yapıp yapamıcaklarmzı zaten yapamıoruz.hersey Allahtan tabı kı.Canım bu devirde yediğimiz hangi şey doğal ki kanser olmayalım? Bana bebek bezi bağlayamamışlar diye kanser olmayacağımı kim garantileyebilir? Tiroid sorunu annemde babamda kardeşlerimde olmamasına rağmen bende neden çıktı? Hani bu genetikti? İnsanlar neden kısır? Benim bi ablam 40 yaşında, bebeği olmuyor. 40 yıl önce her şey daha doğal değil miydi? Böyle şeylere hiç takılmıyorum. İstediğimi de yiyip içiyorum, oğlum da dayısının yediklerini yiyecek, babasının giydiklerini giyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?