o kadar zor bir dönemdeyizki herşey zararlı, bende kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum,Allah izin verirse doğumdan sonrada bahçeli bir eve taşınmak istiyorum, oğluşum için tavuk felan yetiştirmek istiyorum, kısmet tabikiBen de eşime aldırayım bir paket 7th generation Jokerbaby'den. Zaten 10 tl puanı var oğlumun Joker kartında :) 44'e gelecek. Denemek istiyorum. İçim hiç rahat değil bu prima konusunda.
CNm beni unutmayın benimkide 2000kiloydu 34+5 te. Bende Perşembe 11:45te doktordayım... Kilosu düşükse halen doktoruma söyliycem alalım diye sağlığı açısındanda sorun olmazsa dışarda. Ayda 1 kilo alıyormuş... Benden beslenemiyor yavrum.... Elif sende bana yazarsın ikinizin durumunu...
bu bayram tatili bize yaramadı, bende bayram yüzünden 2 ekime tarih aldımYeşim, seninle aynı gün görünüyor bebişlerin d. tarihi. sanırım sen de sezeryan olacaksın. senin isteğine mi bağlı yoksa başka bir nedenden mi? ben de 3 ekime gün aldım, 38+2 de doğacak bebeğim, acaba erken mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, bayram tatili girince bu tarih oldu, ya sen ne zmn sezeryan olacaksın belli mi?
canım Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıp bize güzel haberlerini yazarsıngünaydın kızlarson 2 gün paşamızla cumaya gelecek inş. heyecanlımıyım streslimi korkulumu herşey karıştı yahu
Ben de sezeryan zorunlulugu yok her sey normal cok şükür, sadece normalden çok korktuğum için sezeryan istedim. 8 ekim tarihini ben de düşündüm ama dr sancıların gelmeye baslayabilir deyince cesaret edemedim çünkü ultrasonda dogum tarihi hep 10 ekim görünüyor, kan görünce bayilan en ufak kasilmada bagiran biri olmasaydim keske diye kendime çok kiziyorum zatenCanım benim bebeğimde ters o yüzden dönmezse doktor sezeryan yapıcam dedi ve 39. haftaya gün verdi yani 8 ekime..Eğer erken gelme ya da başka bir durum yoksa erken alınmasın bayramdan sonraya kalsın neredeyse bir hafta az değil çünkü.. en iyisi doktoruna bir sor seninki neden sezeryan zorunluluk var benimki gibi..
canım allah sağlıcakla mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin..verdiğin tavsiyeler için teşekkürler..Günaydınnnnn
Hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim :) Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
İnşaallah en güzel şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ...
Biz çok iyiyizzzz . Benim ağrılarım giderek azalıyor çok şükür.. Bebişte gayet sağlıklı şükürler olsun...
Kızlar size tavsiyem şimdiden korselerinizi ve yüksek bel çok bol olmayan iç çamaırınızı alın.. Ben biliyorsunuz mecburi sezeryan yaptım.. Ve göbek boşta kaldıkça daha çok ağrım oldu.. Ama ne zaman yüksek bel bişey giysem ağrılarım hafifledi.. Çantalarınızı hazırlayın ve kapıya yakın yada araba bagajına koyun.. Ben kontrole diye gittiğim için yanımda hiçbirşey yoktu ve çantam hazır değildi çünkü daha çok vardı.ama siz benim gibi ağırdan almayın
Onun haricinde annelik bambaşka bir duyguymuş gerçekten... İnsan neden dünyaya geldiğini anlıyor.meleğinizi kokladığınızda çektiğiniz bütün acılar geçip gidiyor..hala rüyada gibiyim.. Doğum bayrama denk gelirse diye telaşlanırken şuan bebeğimle uyuyorum.. Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah..hepinize dua ediyorum..hepinizi öpüyorum...
İlerya bak sana kayınvalidemi anlatayım. Görümcem okula başladıktan sonra her gün onunla birlikte gidip sırasını masasını temizlemiş, tuvalete girmeden önce tuvaletini yıkayıp temizlemiş bir insan kendisi. Peki sonuç ne, görümcem yine de sürekli birşeylerden ötürü hasta, ilaç kullanıyor. Evet genel olarak doğal hayat önemli, ama bundan da önemlisi kişiyi stres altında bırakmamak. Bence yapmamız gereken çocuklarımızın doğal ortamlarda, bahçelerde, ağaç tepelerinde geçirebilecekleri süreleri arttırmak. Bunun dışında günümüzde birçok şeyi kontrol altında tutamayız ki maalesef.Evet ama insan tedbirli olmak istiyor. Sonuçta bir yerlerde yanlış yapılıyor ki hastalıklar oluyor. Atıyorum belkide çizik teflon tava kullanmıştır annen. Yanlış olan birşeyler vardır illaki ya da çok stresli bir yaşantısı olmuştur. Hoş Dr. Mehmet Öz bile kansere yakalanmışken ne kadar kaçılabilir bilemiyoruz elbette. Bu zamanda tamamen organik, doğal bir yaşam mümkün olamaz zaten.
Oğlumun okuluna gitmeyi bırak, kendim okuturum onu bu gidişleZaten öyle gereksiz insanları görüyorum ki öğretmen maaşı alan, ya çocuğum böyle birine denk gelirse diye endişe ediyorum. Acıyorum onların öğrencilerine
Arkadaş kreşe yolladı bu sene çocuğunu. O da benim gibi pimpirik. O kadar ki koca paket ıslak mendil yere düştü, tüm paketi çöpe attırdı eşine. Eeee dedim klozete oturacak okulda. Deme bana bunu, zaten zor yolluyorum, aklım onda dedi. Demek mecbur kalınca pimpiriklik de bir yere kadar.
Günaydınnnnn
Hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim :) Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
İnşaallah en güzel şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ...
Biz çok iyiyizzzz . Benim ağrılarım giderek azalıyor çok şükür.. Bebişte gayet sağlıklı şükürler olsun...
Kızlar size tavsiyem şimdiden korselerinizi ve yüksek bel çok bol olmayan iç çamaırınızı alın.. Ben biliyorsunuz mecburi sezeryan yaptım.. Ve göbek boşta kaldıkça daha çok ağrım oldu.. Ama ne zaman yüksek bel bişey giysem ağrılarım hafifledi.. Çantalarınızı hazırlayın ve kapıya yakın yada araba bagajına koyun.. Ben kontrole diye gittiğim için yanımda hiçbirşey yoktu ve çantam hazır değildi çünkü daha çok vardı.ama siz benim gibi ağırdan almayın
Onun haricinde annelik bambaşka bir duyguymuş gerçekten... İnsan neden dünyaya geldiğini anlıyor.meleğinizi kokladığınızda çektiğiniz bütün acılar geçip gidiyor..hala rüyada gibiyim.. Doğum bayrama denk gelirse diye telaşlanırken şuan bebeğimle uyuyorum.. Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah..hepinize dua ediyorum..hepinizi öpüyorum...
Geçmiş olsun tatlım, neyse ki hareket etmeye başlamış tekrardan, doğuma kadar artık yeni gündemimiz de hu sanırım. Aşağı indiler mi, hareket ediyorlar mı, bu acaba sancı olabilir mi, doğumum yaklaştı mı? Rabbim her yeni hafta ve ayla yeni bir zorluğa hazırlıyor bizi belli ki. Kucağımıza aldığımızda hazır olmamız da bu yüzden sanırım :)Günaydın kızlar,
Dün melodika gece bebeği hareketsiz olduğu için endişelenmişti. Bugece de aynısını ben yaşadım. Sürekli hareket ederdi özellikle geceleri...sabah kahvaltı yaptım yine tık yok sonra eşim konuştu alkış yaptı. Hiç hareket yok. Çok korktuk..Randevu almak için dr u arıyordu eşim... İttirdim poposunu tepki verdi uyandı sonunda bugün artık takipteyim çok endişelendim... Şuan hareket halinde çok şükür :)
Günaydın kızlar,
Dün melodika gece bebeği hareketsiz olduğu için endişelenmişti. Bugece de aynısını ben yaşadım. Sürekli hareket ederdi özellikle geceleri...sabah kahvaltı yaptım yine tık yok sonra eşim konuştu alkış yaptı. Hiç hareket yok. Çok korktuk..Randevu almak için dr u arıyordu eşim... İttirdim poposunu tepki verdi uyandı sonunda bugün artık takipteyim çok endişelendim... Şuan hareket halinde çok şükür :)
Ben de sezeryan zorunlulugu yok her sey normal cok şükür, sadece normalden çok korktuğum için sezeryan istedim. 8 ekim tarihini ben de düşündüm ama dr sancıların gelmeye baslayabilir deyince cesaret edemedim çünkü ultrasonda dogum tarihi hep 10 ekim görünüyor, kan görünce bayilan en ufak kasilmada bagiran biri olmasaydim keske diye kendime çok kiziyorum zaten
bu yan yatış yastığı ne işe yarıyor canım? doktor bebeği yastıksız düz yatırın diyor hep.ben de mutlaka alınmalı diye düşünüyorum o yuzden Little Dreams marka beyaz renkli sade bir güvenli yan yatış yastığı aldım.
:) evet canım bundan sonra böyleyiz sanırım heran gelebilirler kendimizi bebeğimizi dinlememiz çok normal ve olması gereken bir durum :) ben ekim olmadan doğuracakmışım gibi hissediyorum hayırlısı :)Geçmiş olsun tatlım, neyse ki hareket etmeye başlamış tekrardan, doğuma kadar artık yeni gündemimiz de hu sanırım. Aşağı indiler mi, hareket ediyorlar mı, bu acaba sancı olabilir mi, doğumum yaklaştı mı? Rabbim her yeni hafta ve ayla yeni bir zorluğa hazırlıyor bizi belli ki. Kucağımıza aldığımızda hazır olmamız da bu yüzden sanırım :)
Saol canım... Dr da demişti aslında ama benimki hala çok hareketliydi. Uzun süre hareketsiz kalınca korktum. Yandan dediğin gibi düşünüp kendimi telkin etmeye çalıştım da olmadı pek... Neyseki şimdi rutinine girdi... Sanırım doğuma kadar benzer durumları daha çok yaşıcaz.. Neyseki senin ki de fazla uzatmadan hareket etmiş :) Çok şükür...gözün aydın canım:) yerleri daraldığı için belki de fazla kımıldamak istemiyorlardır. benimki de sabah hurma yiyince tepinirdi bu sabah hareket etmedi. sonra iş yerine gelip kahvaltı filan yaptım yavaş yavaş kımıldıyor:)
Sorma sorma bütün gece rüyalar gördüm bununla ilgili hatta biri kulağıma "daha vaktin var zannetme, çok vaktin kalmadı" dedi, doğuruyordum bütün rüyalarımda:) evet canım bundan sonra böyleyiz sanırım heran gelebilirler kendimizi bebeğimizi dinlememiz çok normal ve olması gereken bir durum :) ben ekim olmadan doğuracakmışım gibi hissediyorum hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?