2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
iyi sabretmişsin,35. haftada normal kontrol olmuştu bende , her ay sağlık ocağında tahlillerimide yaptırıyorum
Cok tesekkur ederim icim hic rahat değil o yüzden sormak istedim pazartesi günü inşallah sağlık ocaginda tahlil yaptirip iki gun sonra da kontrole gidicem inşallah bebegimin nasıl ve ne durumda olduğunu çok merak ediyorum

ebru hn epidural dedi sohbet ederek yaparız doğumu dedi, bende itiraz etmedim[/QUOTE]

Artık hakkımızda hayırlısı diyelim canim sagsalim cikalim inşallah

Maşallah maşallah neguzel tarihler belli oluyor artık ayları değil gün sayiyoruz
kızlar valla heyecandan ne yapıcağımı bilmiyorum azure benim doktorum epidurial dedi genel yapılıyomus die sordum iğne kullananlar ben ve diğer tüm arkadaslarımın hepsi epidirual yapılıyor bi sakıncası yok endişelenme dedi.bu arada bugün son iğnemi yaptım çok mutluyum yarında son olarak kan sonuclarımı göstericem doktora .sabunları bi arkadasım yapıo indirimli hali 50 adet 175 tl canım

Slm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.

Allah yardımcın olsun canım ne çok şey gelmiş başına ya Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

Cok gecmis olsun canim Allah yar ve yardimcin olsun inşallah hayirlisiyla cikarsin

Allah yardımcın olsun, inşallah iyi nhaberlerinizi bekliyoruz

Kizlar ya acil yardım ediiiinnn
Ben parol icsem bi sakincasi olurmu fikriniz varmi disim cok agrio dogumdan sonra yaptircam tedavisini rahatla discim dogumdan sonra yapalim dedi. Doğumu beklioruz

Merhabalar, bugün doopler vardı bebeğim damardaki centıkden dolayı ıkı haftadır beslenmiyordu.sezeryanla alacaklar, normale bebek dayanmaz cok zayıf dedı,öğlen 1 de doğumla gıricem dualarınızı esırgemeyın nolur.

Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus
Ayyy bu cumartesi mi:)) cumartesi heyecanlı bi gün bizi bekliyor:) sabah başlarız heyecanlara:)))

Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısyla kurtulup güzel haberlerini verirsin bize

Kızlar hepiniz atak yaptınız maşallah ya doğumlar başladı:) hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus

Ayy cok heyecanliii cumartesi gunu geliyo bebiss yanii:)) Allah yarddimcin olsunn pihtili arkadasimm guzel haberlerini bekliyoruzz:))

Allah yardimcin olsun arkadasimm dualarimiz seninle...

Hadi bakalim Allah yardimcin olsun cnm senin de...
merak etmeyin butun dualarimiz dogum yapacak tum arkadaslarimizla olacak...

Kizlar ya acil yardım ediiiinnn
Ben parol icsem bi sakincasi olurmu fikriniz varmi disim cok agrio dogumdan sonra yaptircam tedavisini rahatla discim dogumdan sonra yapalim dedi. Doğumu beklioruz
parol bilmiorm da bnm doktorm ağrı kesici minoset içeblrsn demşti onu içsen olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…