Cok tesekkur ederim icim hic rahat değil o yüzden sormak istedim pazartesi günü inşallah sağlık ocaginda tahlil yaptirip iki gun sonra da kontrole gidicem inşallah bebegimin nasıl ve ne durumda olduğunu çok merak ediyorumiyi sabretmişsin,35. haftada normal kontrol olmuştu bende , her ay sağlık ocağında tahlillerimide yaptırıyorum
ebru hn epidural dedi sohbet ederek yaparız doğumu dedi, bende itiraz etmedim[/QUOTE]Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim
ebru hn epidural dedi sohbet ederek yaparız doğumu dedi, bende itiraz etmedim
Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus
Ya ben 1.yi çok beğendim ama adının geçmesi de güzel olur, bilemedim canım:)
Eylulcum güzel haberlerle gel inşallah, bu arada biz dün doğum detaylarını konuştuk, kesinlikle genel dedi bize. Zaten tevafuk,dün Eylul annelerine bakarken orda da bu konu geçmiş, ordakilere de doktorları genel demiş, yine de doktorunun ne diyeceği önemli canım, hayırlısı olsun.
Bende magnet oöarak sabun istiyorum ama dışarı çıkıp bakınamıyorum, sen nerden aldın ve ne kadara mal oldu yaklaşık?
Masallahh oglusunaaa tatlimm:))haftaya dogurursun sen gibi geliyo bana:)
Ayy cnm yaa yazini okuyunca heyecan yaptim tarihlerimiz cok yakinn korktumm galibaa:)
Masallah kuzuna kocaman olmuss dogana kadar 3500 olur hic merak etme:)
Guzel haberlerle gel tatlimm:)
kızlar valla heyecandan ne yapıcağımı bilmiyorum azure benim doktorum epidurial dedi genel yapılıyomus die sordum iğne kullananlar ben ve diğer tüm arkadaslarımın hepsi epidirual yapılıyor bi sakıncası yok endişelenme dedi.bu arada bugün son iğnemi yaptım çok mutluyum yarında son olarak kan sonuclarımı göstericem doktora .sabunları bi arkadasım yapıo indirimli hali 50 adet 175 tl canımMaşallah maşallah neguzel tarihler belli oluyor artık ayları değil gün sayiyoruz
Slm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.
Slm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.
Allah yardımcın olsun, inşallah iyi nhaberlerinizi bekliyoruzSlm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.
4 de randevum doopler usg ıcın. Gelince sana msj atarım cnm
Ayyy bu cumartesi mi:)) cumartesi heyecanlı bi gün bizi bekliyor:) sabah başlarız heyecanlara:)))Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus
Fırsat olmadı şaşkınız Dr almaya kararverdı yarın birde alacak.beslenmemesı beyne goden oksıjenı etkılermıs.durması anlamsızmış.canım valla bu saate kadar seni bekledim, nasılsın acaba , inşallah iyi haberlerle gelirsin
Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısyla kurtulup güzel haberlerini verirsin bizeSlm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.
Kızlar hepiniz atak yaptınız maşallah ya doğumlar başladı:) hayırlısıyla kurtulursun inşallah.Merhabalar, bugün doopler vardı bebeğim damardaki centıkden dolayı ıkı haftadır beslenmiyordu.sezeryanla alacaklar, normale bebek dayanmaz cok zayıf dedı,öğlen 1 de doğumla gıricem dualarınızı esırgemeyın nolur.
Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus
Merhabalar, bugün doopler vardı bebeğim damardaki centıkden dolayı ıkı haftadır beslenmiyordu.sezeryanla alacaklar, normale bebek dayanmaz cok zayıf dedı,öğlen 1 de doğumla gıricem dualarınızı esırgemeyın nolur.
parol bilmiorm da bnm doktorm ağrı kesici minoset içeblrsn demşti onu içsen olur mu?Kizlar ya acil yardım ediiiinnn
Ben parol icsem bi sakincasi olurmu fikriniz varmi disim cok agrio dogumdan sonra yaptircam tedavisini rahatla discim dogumdan sonra yapalim dedi. Doğumu beklioruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?