2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Marketlerde değil de toptancılarda bulabilirsin canım o tarz şeyleri

parol bilmiorm da bnm doktorm ağrı kesici minoset içeblrsn demşti onu içsen olur mu?

cevaplarinz için teşekkür ederim kizlar dayanamadm aradım doktoru icebilecegimi söyledi bende içtim bi sorun olmicani soyledi. Ve rahatla uyudum ama o ele yapılan masajı denicem nasil etki edio anlamadım karanfil işe yaramadi malesef buz koydm direk yanağima uyusturmadi..

Cok özlemişim burayı ben :) inşallah herkes iyidir. Kamuran inanmıyorum 13 günün kaldı valla bende heyecanla Cihangir'i bekliyorum. Azure bugun doğum mu yapacaktı? Sanki oyle söylediniz diye hatırlıyorum pazar günü bana. Snow bu arada bayıldım o ağaçlara nasıl yaptın? Mükemmel bir yetenek bence ahh ahh bende de azıcık olsa ya boyle seyler :) hepimizi cok cok özledim. Kızım uyanmadan meme meme diye tutturmadan yazayım dedim. Artık kendimi gerçekten moltifon ineği gibi hissediyorum ama cok güzel bir duygu o emzirme anında yaşanılan hersey. Bu arada kızlar mastit olmuşum ben aman diyim dikkat edin. Doğumdan sonra göğüsünüz ne zaman sertleşirse mutlaka sağın yoksa cok fena bezeler oluyor koltukaltlarımızda.

Dualarımız seninle canım... Umarım herşey yolunda gider :)

Teşekkür ederiz teyzesi az kaldı valla heyecanla bekliyorum sancı gelmesini:) hep hayal ediyorum evden o çıkışımızı:) babasının heyecanını:) benimki şoka giriyor böyle durumlarda:) inşallah bayılıp kalmaz:))))
Azure cuma günü doğum yapacak canım:)
Göğüslerin için de geçmiş olsun canım. Zamanla geçer inşallah. Cumartesi de bseylül doğuma giricek biliyor musun:)

Geçmiş olsun canım. Ben ağrı kesici hiç kulanmadım hamileyken o yüzden bilemedim. Cevap veremedim sana.

Peş peşe doğumlar var desene Amaaan cook heyecan yaptım :) göğüslerim şimdi dah iyi ama bundan iki gün once kolumu bile kaldırırken ağrım oluyordu cok şükür toparladık birazcık aman dikkat edin sizde. Cok güzel anlar olacak Kamuran hepsi. Hele bebeği ilk görüşünüz eşinin ilk bakışı bunlar asla unutulmaz. Fotoğraf cekin bol bol sen tutmayacaktın sanırım fotoğrafçı. Ama eşinin o anlarını mutlaka çekmelisiniz ben şimdi bakıp bakıp ağlıyorum :) doğumun her anı cok özel dediğin gibi evden çıkış hastane de bekleyiş doğum emzirme hastaneden çıkış eve geliş hepsi mükemmel

Gunaydin arkadaslar
Uzun zamandir yazmiyodum ama hergun okuyorum.herkes iyidir umarim.ben pek iyi degilim (
Dun kontrolum vardi.bebegim allaha sukur cok iyi.biraz fazla tombik anasi gibi :) 3.190 gr.dha 29 gun var 4 kiloyu bulur heralde.bana gelince nst ye baglaniyorum her hafta bir sorun gozukmuyo.ama nerdeyse bir aydir ayaklarim ve bacaklarim feci halde sis.dun dr tansiyonuma bakti 14 e 10 cikti.gebelik zehirlenmesine dogru ilerliyosun cok dikkat et dedi.tuzu tamamen kes ve hergun iki uc kere tansiyon olctur yuksek cikarsa hemen gel dedi.cok korkuyorum.intrnetten baktim gebelik zehirlenmesi ile ilgili hic iyi seyler yaxmiyo
Aranizda benim gibi olan varmi ? nolur birsry biliyosaniz cevaplarnizi esirgemeyin

İnşallah bakmaz o ne ya? Kemiğe niye bakmış ki. Neyse atlatmışsın sen şu muayeneyi. Ben gitgide korkmaya başladım doğumdan. En büyük korkum da normal doğum esnasında panik olursam diye.Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Canım doğumunu yaz buraya olur mu? Normal doğumu anlatan olmadı daha forumda

Fırsat olmadı şaşkınız Dr almaya kararverdı yarın birde alacak.beslenmemesı beyne goden oksıjenı etkılermıs.durması anlamsızmış.

canım sanırım şu an hastanedesin ve yazdıklarımı okuyamıyorsun, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, bizde de aynı durum oldu,2 günde bir nstye giricem ve 2 ekim yerine 23 eylülde alacaklar

canım günaydın. maşallah bebeğine:) doktor her şeyini kontrol altında tutuyordur merak etme sen. İnternette yazılan her şey de doğru olmuyor çok güvenme, tansiyonuna dikkat et ama takip et gün içinde ölç bir kağıda yaz.Sakinleş ki bebeğin de rahat olsun canım sağlıkcakla alıcaksın kucağına inş, kilosu falan da çok iyi bak mutlu ol:)

canım biz doktordan geldik, bizim doğumu doktor öne aldı, bakalım sana ne diyecekler, Mavilim34 te bugün doğuma alacaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…