canım sanırım şu an hastanedesin ve yazdıklarımı okuyamıyorsun, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, bizde de aynı durum oldu,2 günde bir nstye giricem ve 2 ekim yerine 23 eylülde alacaklar
Cok özlemişim burayı ben :) inşallah herkes iyidir. Kamuran inanmıyorum 13 günün kaldı valla bende heyecanla Cihangir'i bekliyorum. Azure bugun doğum mu yapacaktı? Sanki oyle söylediniz diye hatırlıyorum pazar günü bana. Snow bu arada bayıldım o ağaçlara nasıl yaptın? Mükemmel bir yetenek bence ahh ahh bende de azıcık olsa ya boyle seyler :) hepimizi cok cok özledim. Kızım uyanmadan meme meme diye tutturmadan yazayım dedim. Artık kendimi gerçekten moltifon ineği gibi hissediyorum ama cok güzel bir duygu o emzirme anında yaşanılan hersey. Bu arada kızlar mastit olmuşum ben aman diyim dikkat edin. Doğumdan sonra göğüsünüz ne zaman sertleşirse mutlaka sağın yoksa cok fena bezeler oluyor koltukaltlarımızda.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar az kaldı ya şu iş günlerini bir bitirsek
canım biz doktordan geldik, bizim doğumu doktor öne aldı, bakalım sana ne diyecekler, Mavilim34 te bugün doğuma alacaklarmış
Canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine:) Sen normal doğum yapıcaktın değil mi? Fırsatın olursa hikayeni yaz buraya canım. ben normal istiyorum ama korkuyorum gene de normal diye tutturuyorum hayırlısı artık. Sen doğur da inşallah kuzuna kavuş bize anlat normal doğumu.Evet canım bekliyorum artık:) bakalım paşam ne zaman gelmek ister:) senin de az kaldı artık:))
5 gün var ya elif :) anamm herkes doğuruyor ya maşallah, sağlıkla al inşallah kucağına, iyi haberlerini bekleyeceğiz. 23 Eylül çok güzel bir tarih evlenme yıldönümümüz bizim:) Ben en son doğurcam galiba....
Düşümcesi bile çok güzel. Kimbilir gerçeğini yaşamak, başrolde olmak ne kadar güzeldir:)) kayınbiraderime talimat verdim, fotoğraf çekmekte üstüne yok zaten:) Allah bizi de kurtarsın inşalllah sağ salim.Peş peşe doğumlar var desene Amaaan cook heyecan yaptım :) göğüslerim şimdi dah iyi ama bundan iki gün once kolumu bile kaldırırken ağrım oluyordu cok şükür toparladık birazcık aman dikkat edin sizde. Cok güzel anlar olacak Kamuran hepsi. Hele bebeği ilk görüşünüz eşinin ilk bakışı bunlar asla unutulmaz. Fotoğraf cekin bol bol sen tutmayacaktın sanırım fotoğrafçı. Ama eşinin o anlarını mutlaka çekmelisiniz ben şimdi bakıp bakıp ağlıyorum :) doğumun her anı cok özel dediğin gibi evden çıkış hastane de bekleyiş doğum emzirme hastaneden çıkış eve geliş hepsi mükemmel
23 eylül ama bu cumarteside olabilir,senin ne zaman canım doğum kısmetse?
günaydın arkadaşlar,
sabah doktora gittik NST miz çok şükür iyi çıktı ama bebiş 3 hafta geride kalmış, geçen gece ki kanama nişanmış, ayrıca eş artık yaşlanmış ve bebek beslenemiyormuş, bu yüzden doktorumuz doğumu öne aldı,23 eylüle gün aldık ama cumartesi nst sonucuna bakacak belki o gün bile olabilirmiş ,
bugün biraz işte yoğun olucam , yetiştirmem gereken bir sürü şey olacak, ara ara burayada bakmaya çalışıcam, inşallah herkesten iyi haber alırız
İnşallah canım. Kısmetse normal doğum yapıcam bakalım beklemedeyim:) elbette yazıcam buraya doğumumu:) inşallah kolay doğumlarımız olur:)Canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine:) Sen normal doğum yapıcaktın değil mi? Fırsatın olursa hikayeni yaz buraya canım. ben normal istiyorum ama korkuyorum gene de normal diye tutturuyorum hayırlısı artık. Sen doğur da inşallah kuzuna kavuş bize anlat normal doğumu.
Canım artık bir şey olmaz Allahın izniyle. Anne sütüyle büyür çabucak:) hayırlısıyla kurtul inşallah:)günaydın arkadaşlar,
sabah doktora gittik NST miz çok şükür iyi çıktı ama bebiş 3 hafta geride kalmış, geçen gece ki kanama nişanmış, ayrıca eş artık yaşlanmış ve bebek beslenemiyormuş, bu yüzden doktorumuz doğumu öne aldı,23 eylüle gün aldık ama cumartesi nst sonucuna bakacak belki o gün bile olabilirmiş ,
bugün biraz işte yoğun olucam , yetiştirmem gereken bir sürü şey olacak, ara ara burayada bakmaya çalışıcam, inşallah herkesten iyi haber alırız
canım günaydın. maşallah bebeğine:) doktor her şeyini kontrol altında tutuyordur merak etme sen. İnternette yazılan her şey de doğru olmuyor çok güvenme, tansiyonuna dikkat et ama takip et gün içinde ölç bir kağıda yaz.Sakinleş ki bebeğin de rahat olsun canım sağlıkcakla alıcaksın kucağına inş, kilosu falan da çok iyi bak mutlu ol:)
amin canım inşallah,canım hakkınızda hayırlısı olsun, riskli haftaları geçtik çok şükür artık dışarda büyürler bebişlerimizdoğumun birden çok yaklaştı çok heyecanlı sağlıkla kurtulursunuz inşallah
amin inşallah, korku başladı artıkCanım artık bir şey olmaz Allahın izniyle. Anne sütüyle büyür çabucak:) hayırlısıyla kurtul inşallah:)
Peş peşe doğumlar var desene Amaaan cook heyecan yaptım :) göğüslerim şimdi dah iyi ama bundan iki gün once kolumu bile kaldırırken ağrım oluyordu cok şükür toparladık birazcık aman dikkat edin sizde. Cok güzel anlar olacak Kamuran hepsi. Hele bebeği ilk görüşünüz eşinin ilk bakışı bunlar asla unutulmaz. Fotoğraf cekin bol bol sen tutmayacaktın sanırım fotoğrafçı. Ama eşinin o anlarını mutlaka çekmelisiniz ben şimdi bakıp bakıp ağlıyorum :) doğumun her anı cok özel dediğin gibi evden çıkış hastane de bekleyiş doğum emzirme hastaneden çıkış eve geliş hepsi mükemmel
Canım bendede 1 ay önce 13 8 çıktı dr hergün sabah akşam ölçüceksin dedi tuzu tamamen kesmedim büyük ölçüde azalttım tuzsuz peynir yedim kahvaltıda vs biz sırf bu yüzden tansiyon aleti aldık çünkü gebelik zehirlenmesi çok ciiddi bi olay bende tombik bi anneyim hamilelik önceside balık etliydim ve 16 kilo aldım ama hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm nasılsaGunaydin arkadaslar
Uzun zamandir yazmiyodum ama hergun okuyorum.herkes iyidir umarim.ben pek iyi degilim(
Dun kontrolum vardi.bebegim allaha sukur cok iyi.biraz fazla tombik anasi gibi :) 3.190 gr.dha 29 gun var 4 kiloyu bulur heralde.bana gelince nst ye baglaniyorum her hafta bir sorun gozukmuyo.ama nerdeyse bir aydir ayaklarim ve bacaklarim feci halde sis.dun dr tansiyonuma bakti 14 e 10 cikti.gebelik zehirlenmesine dogru ilerliyosun cok dikkat et dedi.tuzu tamamen kes ve hergun iki uc kere tansiyon olctur yuksek cikarsa hemen gel dedi.cok korkuyorum.intrnetten baktim gebelik zehirlenmesi ile ilgili hic iyi seyler yaxmiyo
Aranizda benim gibi olan varmi ?nolur birsry biliyosaniz cevaplarnizi esirgemeyin
günaydın arkadaşlar,
Evet canım bekliyorum artık:) bakalım paşam ne zaman gelmek ister:) senin de az kaldı artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?