2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

5 gün var ya elif :) anamm herkes doğuruyor ya maşallah, sağlıkla al inşallah kucağına, iyi haberlerini bekleyeceğiz. 23 Eylül çok güzel bir tarih evlenme yıldönümümüz bizim:) Ben en son doğurcam galiba....

canım biz de seni çok özlüyoruz ihmal etme bizleri Çok teşekkürler tatlım, beğenmene çok sevindim :) sana da yaparım görüştüğümüzde veririm
ilk zamanlar insan kendini öyle hissediyormuş hatta biraz biraz konuşunca annesine meme diye hitap eden bebekler var ya çok gülüyorum :)
ay canım kıyamam, dikkat et kendine, bol bol masaj yap, sıcak kompres yap, çok zormuş mastit, inşallah hemen iyileşirsin

günaydın arkadaşlar,

sabah doktora gittik NST miz çok şükür iyi çıktı ama bebiş 3 hafta geride kalmış, geçen gece ki kanama nişanmış, ayrıca eş artık yaşlanmış ve bebek beslenemiyormuş, bu yüzden doktorumuz doğumu öne aldı,23 eylüle gün aldık ama cumartesi nst sonucuna bakacak belki o gün bile olabilirmiş ,

bugün biraz işte yoğun olucam , yetiştirmem gereken bir sürü şey olacak, ara ara burayada bakmaya çalışıcam, inşallah herkesten iyi haber alırız

Evet canım bekliyorum artık:) bakalım paşam ne zaman gelmek ister:) senin de az kaldı artık:))
Canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine:) Sen normal doğum yapıcaktın değil mi? Fırsatın olursa hikayeni yaz buraya canım. ben normal istiyorum ama korkuyorum gene de normal diye tutturuyorum hayırlısı artık. Sen doğur da inşallah kuzuna kavuş bize anlat normal doğumu.

sorma canım hiç hazır hissetmiyorum, 2 ekime öyle alışmıştım ki şok olduk, inşallah sağlıkla alalım kucağımıza, dualarınızı bekliyoruz

Düşümcesi bile çok güzel. Kimbilir gerçeğini yaşamak, başrolde olmak ne kadar güzeldir:)) kayınbiraderime talimat verdim, fotoğraf çekmekte üstüne yok zaten:) Allah bizi de kurtarsın inşalllah sağ salim.

canım hakkınızda hayırlısı olsun, riskli haftaları geçtik çok şükür artık dışarda büyürler bebişlerimiz doğumun birden çok yaklaştı çok heyecanlı sağlıkla kurtulursunuz inşallah

İnşallah canım. Kısmetse normal doğum yapıcam bakalım beklemedeyim:) elbette yazıcam buraya doğumumu:) inşallah kolay doğumlarımız olur:)

Canım artık bir şey olmaz Allahın izniyle. Anne sütüyle büyür çabucak:) hayırlısıyla kurtul inşallah:)

Tesekkur ederim canim.sakin olmaya calisiyorum.az once olcturdum eczanede.12 ye 7 cikti.alfamet vermisti dun dr tansiyon icin.suan tansiyonum iyi icmem gerekiyomu acaba.dr bugun izinli arayamiyorumda :?

damla cim goguslerinde o sekilde sertlesme sut birikmesi oldugu zaman en iyi gelen sey banyoda ayakta sicak suyun altinda gogsunu sagmak inanilmaz rahatlarsin bu isin en iyi ilaci bu ablamin eltimin basina gelmisti ates falan da yapiyo dikkat et ...

Canım bendede 1 ay önce 13 8 çıktı dr hergün sabah akşam ölçüceksin dedi tuzu tamamen kesmedim büyük ölçüde azalttım tuzsuz peynir yedim kahvaltıda vs biz sırf bu yüzden tansiyon aleti aldık çünkü gebelik zehirlenmesi çok ciiddi bi olay bende tombik bi anneyim hamilelik önceside balık etliydim ve 16 kilo aldım ama hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsunda sonra veririm nasılsa
Ama hergün tansiyonuna bak ihmal etme zaten tansiyonun yükseldiğinde hissedersin aniden yüzün gözün şişer gözüne perde iner çok dikkat et ama olumlu düşün benim şuan hep 11-6 çıkıyo düzenli yani

Herkese günaydın bugün dr kontrolümüz var bakalım ne durumda kızım heyecanlıyız artık zaman geçmiyo ya bebeğini kucağına alanlara imreniyorum darısı bize inşallah
Doğum yapıcak olanlara Allah kolay kurtarsın diyorum inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi

Canim demek bebis geliyo az kaldi hiic panik yapma disariya cikmasi bu sartlarda daha saglikli gibi gorunuyo senin sutunle hemen toparlar Allah in izniyle güzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…