Dun ki muayene olabilir canim. Benim de geç gelmisti ilk çatı muayenesinin kani.Günaydın kızlar kontrole gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşAllah
Birşey sorucam dün saat 2 de çatı muayenesi oldum doktorum kanaman olabilir dedi gece 3 e kadar ayaktaydım bişey gelmedi gece kasıklarımda ağrım vardı az önce lavaboya girdim kan geldi sizce bunun sebebi dünkü muayenemi yoksa nişan mı
Sanırım öyle canım bi kez geldi bidahada bişey gelmedi sağolDun ki muayene olabilir canim. Benim de geç gelmisti ilk çatı muayenesinin kani.
hastanede lazım olacak bir şey aklıma gelmiyor, sadece biraz huzur lazım o kadar :)
ben depend kilot almıştım çok rahat ettim, zaten ilk gün bezliyorlar, ped felan herşeyi veriyorlar, ikinci gün giyindiğinde kilot gerçekten iyi oldu,içine yine ped kullandım ama lastikli olduğu için kaymayı , sızmayı önledi
birde sakın eşimle tek kalayım demeyin, yanınızda mutlaka anne, abla vs. candan birisi olsun, biz ikinci gece tek kalabiliriz dedik annemi eve gönderdik az kalsın delirecektik, bebekle uğraşmak insanı yorabiliyor
canım dualarımız seninle. Naptın gittin mi başka doktora merak ettim seni.benı resmen oldurdu bugun.oylekı yürüyemez hale geldim acıdan.yok degısıorum doktoru.bnm ıcın bıttıgı gundu bugun.ne bılım uyarıp doğum yaptrmaya ugrasıor yada ne akla hızmetse.bakalm veraya gtcem.en son çare sunıyi denıycem.Allahın ıznıyle normal yapcm inş dua edın
Sen neden sezeryana karar vermiştin?
Allah yardımcın olsun acısız sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle
Selam yol arkadaşlarım biz yolun sonuna varmak üzereyiz kaç aydır burda hep beraber herseyi paylaştık kalp atimiydi, düşük tehlikesiydi, cinsiyetti, erken doğum riskiydi derken bugünlere kadar geldik çok şükür.
Allah izin verirse yarın saat 7 de yatisim yapilcak ve saat 9 da sezeryanim olcak dualarinizi eksik etmeyin
Suan içim öyle karışık ki üçüncü çocuk olduğu halde korku ve heyecan var inşallah hersey yolunda gider ve Rabbim bana üç çocuğumada bakma gücü verir
Eger sizlere karşıda bir hatam olduysa hakkınızı helal edin kızlar inşallah kendimi toparladigimdada doğum hikayemi paylasicam.
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun diş ağrısından çok beter bir şey çünkü benimde neredeyse tüm dişlerimde sıkıntı oluştu doğum sonrasında çok uzun zaman dişlerimle uğraşıcam sanırımGünaydın kizlar saat 11de randevumuz var cok felaket yorgun ve bitkinim sabah ettim dişimin ağrısına bugun dogum olmazsa ve doktorum izin verirse dişimi cektiricem koca gece agladim durdum cekilcek dert degil valla hem lohusa hem diş agrisi bitirir sanirim insani.hamileligim boyunca midr bulantisi yasamadim midem bulanmayada basladi sanirim stresten bu bulanti :)
Bana dua edin iyi haberler alayim benim gibi randevusu olanlarda hayirli haberlerle gelsinler...bu arada 40+0 olduk bugun gelmeli artik
bende bir gün sezeryan bir gün normal doğum diyorum birtürlü karar veremedim doktorumda bir hafta bebek iri sezeryan daha uygun diyor bir hafta daha zaman var bakalım ne kadar büyüyecek diyor bu belirsizlikte beni bitiriyor belli olsada ona göre hareket etsem bende. benimde bebek hala yukarıda ne sancı var ne başka bir şey daha çatı muayeneside olmadımCanım benimki biraz psikolojik. Doktorumla konuştum, alttan da çok rahat muayene olamıyorumÖnce çatı muayenesi yapalım öyle karar verelim dedi sonra bayağı bir konuştu anlattı normali ve sezeryanı ben kendim sezeryana karar verdim. O da senin yapına sezeryan daha uygun dedi. Bakalım yarın kontrolüm var son kontrol galiba gün verecek inş. Umarım çatıya da bakmaz. Dua edin her şey yolunda gitsin hepimiz için inş
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun diş ağrısından çok beter bir şey çünkü benimde neredeyse tüm dişlerimde sıkıntı oluştu doğum sonrasında çok uzun zaman dişlerimle uğraşıcam sanırım
bende bir gün sezeryan bir gün normal doğum diyorum birtürlü karar veremedim doktorumda bir hafta bebek iri sezeryan daha uygun diyor bir hafta daha zaman var bakalım ne kadar büyüyecek diyor bu belirsizlikte beni bitiriyor belli olsada ona göre hareket etsem bende. benimde bebek hala yukarıda ne sancı var ne başka bir şey daha çatı muayeneside olmadım
fena öksürük başladı bnde.daha gdemedm gördüğünüz gbı dünkü yaptgı ıslemde beni doğurtamadı.ama sabaha kadar ağrım vardı smdı geçmiş.uyuyamadm hep kabuslarla,kemik agrılaryla uğraştım.randuvu alaym dedım yrna ama doktor yrn yokmuş.ancak pazartsı ordaymış gtmek istediğim doktor.esımde o zaman yrn kendi doktorumza gtcez ve ben konuscam dedı ısrarla.bakalm nolcakcanım dualarımız seninle. Naptın gittin mi başka doktora merak ettim seni.
cnm bnde sana yazcaktım.hemen haber et bana çok merak edıorun sonuçları.hıc ıncelme açıklık varmıymıs.doktorunla gelmeZse napcan neye karar verdınız.anlat.ıns ıı haberlerle gelırsın cnmGünaydın kizlar saat 11de randevumuz var cok felaket yorgun ve bitkinim sabah ettim dişimin ağrısına bugun dogum olmazsa ve doktorum izin verirse dişimi cektiricem koca gece agladim durdum cekilcek dert degil valla hem lohusa hem diş agrisi bitirir sanirim insani.hamileligim boyunca midr bulantisi yasamadim midem bulanmayada basladi sanirim stresten bu bulanti :)
Bana dua edin iyi haberler alayim benim gibi randevusu olanlarda hayirli haberlerle gelsinler...bu arada 40+0 olduk bugun gelmeli artik
Canım yarın kendi doktoruna gidersin pazartesi başka doktora git gene içine sinmezse. Ne kadar sık muayene olursan bu haftalarda o kadar iyi bence. Ama zorlamasın gene söyle ya canın yanmasın. Aman öksürüğe dikkat et canım hasta olma dinlenmeye çalış ve sıcak bir şeyler iç hemen. Kabuslar hamilelikten herhalde ben de akşam 3 ten 6 ya kadar gözümü kırpmadım sonrada uyuyunca kabus 7 de uyandım genefena öksürük başladı bnde.daha gdemedm gördüğünüz gbı dünkü yaptgı ıslemde beni doğurtamadı.ama sabaha kadar ağrım vardı smdı geçmiş.uyuyamadm hep kabuslarla,kemik agrılaryla uğraştım.randuvu alaym dedım yrna ama doktor yrn yokmuş.ancak pazartsı ordaymış gtmek istediğim doktor.esımde o zaman yrn kendi doktorumza gtcez ve ben konuscam dedı ısrarla.bakalm nolcak
bende hep normal istedim hiç sezeryanı düşünmedim ama şimdi bebek iri deyince ya doğuramazsamda doğumda bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum sezaryen biraz benimde işime geliyor ama sonrası sıkıntılı olacak diye korkuyorum benim abllarım annemde tam tersine ol sezaryen kurtul diyorlar onların doğumları çok zor geçtiğinden. bebeğin hareketleri bende de azaldı eskisi kadar değil artık sanırım sığamıyorlar karınımın aşağı inmediğini de hala göğsümün altında tekmeliyor hiç yer değiştirmedi ve karnımın alt tarafı hala yumuşacık ben ablamlardan biliyorum aşağı indiğininde neredeyse göğsün altından bir karış yer boşalıyorAramızda iki gün var canım seninle:)benim de ağrım falan yok öyle sadece karnımda sertleşme ve aşağıda bazen elektrik çarpması gibi bir şey oluyor. Ben hep normal doğum diye tutturdum başta ama geçen ay doktorum alttan muayene yapmıştı kamerayla onda bile zorlandım. Ben çok nazlı biriyim ve pek güçlü sayılmam hayatımda serum bile takılmadı bana düşün. doktorum da beni tanımış bana 5. aydan beri nazlısın çok diyor:) Eşimle de konuştuk en doğrusu sezeryan geldi iyileşme süresi biraz daha uzun olacak ama ne yapalım artık. Şimdiki korkum da sezeryan günü gelmeden normal olur diye korkuyorum inş her şey yolunda gider. Doktorunla detaylı konuş bence sonra kendini tart tabi her şeyin doğalı makbul ama olmayınca olmuyor yapı meselesi. Bir de bizim aileler normal olacak sanıyor beni geriyorlar sezeryana biraz karşı gibiler.O yüzden daha kararımızı açıklamadık eşim son gece söylücem diyor düşün:)
Yukarıda olduğunu kendin mi anladın? benim karnım bu hafta biraz aşağı kaydı gibi öyle diyorlar ama ben tam anlamıyorum.Yarın kontrolüm var inş her şey yolundadır kızım da eskisi kadar hareketli değil sanki
bende hep normal istedim hiç sezeryanı düşünmedim ama şimdi bebek iri deyince ya doğuramazsamda doğumda bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum sezaryen biraz benimde işime geliyor ama sonrası sıkıntılı olacak diye korkuyorum benim abllarım annemde tam tersine ol sezaryen kurtul diyorlar onların doğumları çok zor geçtiğinden. bebeğin hareketleri bende de azaldı eskisi kadar değil artık sanırım sığamıyorlar karınımın aşağı inmediğini de hala göğsümün altında tekmeliyor hiç yer değiştirmedi ve karnımın alt tarafı hala yumuşacık ben ablamlardan biliyorum aşağı indiğininde neredeyse göğsün altından bir karış yer boşalıyor
Canım hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşAllah bende normalden sezeyana kaymak üzereyim hangi anesteziyi kullancak doktorun bir bilgin var mıCanım benimki biraz psikolojik. Doktorumla konuştum, alttan da çok rahat muayene olamıyorumÖnce çatı muayenesi yapalım öyle karar verelim dedi sonra bayağı bir konuştu anlattı normali ve sezeryanı ben kendim sezeryana karar verdim. O da senin yapına sezeryan daha uygun dedi. Bakalım yarın kontrolüm var son kontrol galiba gün verecek inş. Umarım çatıya da bakmaz. Dua edin her şey yolunda gitsin hepimiz için inş
canım seninle günlerimiz aynı benim 2 gün önce nişanım geldi bugÜn sabahta dra gittik 4 kg olmuş bebğim sancı yok açılmada 1 cm dr çatın çok müsait olduğu için pazartesiye kadar bekleyelim dedi olmazsa sezaryen yapalım dedi ama istersen yarın gel sezaryen yapim dedi ben çok kararsıxım ya napmaluyum sizceGünaydın kızlar kontrole gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşAllah
Birşey sorucam dün saat 2 de çatı muayenesi oldum doktorum kanaman olabilir dedi gece 3 e kadar ayaktaydım bişey gelmedi gece kasıklarımda ağrım vardı az önce lavaboya girdim kan geldi sizce bunun sebebi dünkü muayenemi yoksa nişan mı
Aynı durum bendede var şuan 4 kg bebeğim napıcamı şaşırmış durumdayımçok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun diş ağrısından çok beter bir şey çünkü benimde neredeyse tüm dişlerimde sıkıntı oluştu doğum sonrasında çok uzun zaman dişlerimle uğraşıcam sanırım
bende bir gün sezeryan bir gün normal doğum diyorum birtürlü karar veremedim doktorumda bir hafta bebek iri sezeryan daha uygun diyor bir hafta daha zaman var bakalım ne kadar büyüyecek diyor bu belirsizlikte beni bitiriyor belli olsada ona göre hareket etsem bende. benimde bebek hala yukarıda ne sancı var ne başka bir şey daha çatı muayeneside olmadım
cnm sabredemıcem ben o yüzden cmrtsıye randuvu vardı alcaktm ama esıme sorayım dedım musaıtmı dıye.ona sorana kadar son randuvuda doldu.gelın ama beklersınz dedı.ben genede gtcem o doktora.en azndan tanıdık calısuor orda,yardm eder heralde.sen sezeryana karar vermişsin eğer risk varsa doğru karar cnm.ıns dedıgın gbı herseyın hayrlsı olurCanım yarın kendi doktoruna gidersin pazartesi başka doktora git gene içine sinmezse. Ne kadar sık muayene olursan bu haftalarda o kadar iyi bence. Ama zorlamasın gene söyle ya canın yanmasın. Aman öksürüğe dikkat et canım hasta olma dinlenmeye çalış ve sıcak bir şeyler iç hemen. Kabuslar hamilelikten herhalde ben de akşam 3 ten 6 ya kadar gözümü kırpmadım sonrada uyuyunca kabus 7 de uyandım geneBenim de kontrolüm var yarın inş ikimiz de güzel haberlerle geliriz belki sen alırsın bile bebeğini kucağına sağlıkla:)
benim geçen hafta cuma 3550 idi bu hafta ne olur bilmiyorum haftada genelde 300 gr alıyor doğum son ana kadar beklerse 4 kiloyu geçiyor birde tabi cihazların yanılma payı var bu kiloların artısıda eksiside olabilir artık cumartesi randevum var ona göre karar vericem bu hafta bir sonuca varak istiyorum4 kiloya kadar normal yapabiliyorsun canım. Benim kız da başta hep önden gitti kilosu doktor iri dedi ama son kontrolde normal kilosundaydı 1 hafta önce 2800 idi. Herkesten önce sen karar ver canım.
Benim biraz daha aşağıdan tekmeliyor gibi ama hala kaburgalarıma vurabiliyor aşağısı da sert bayağı benim bakalım yarın öğrenicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?