2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Dun ki muayene olabilir canim. Benim de geç gelmisti ilk çatı muayenesinin kani.

Huzur evet ben şimdiden gerildim. Eşim gece benim annem kalcak diyor ben kendi annemi istiyorum haksız mıyım ama ya? eşim zaten kalıcak olmazsa ikisi de kalsın napayım. Kv iyi anlaşırım hatta kendi annem daha paniktir ama anneme daha rahatım doğal olarak. Şimdiden sıkıntı yaptım bu meseleyi. İkisi de kalsın o zaman demeyi düşünüyorum.
Depend ben de alsam mı almasam mı diyordum çünkü normal külot dikişlere denk gelir gibi, tavsiyen üzerine alayım o zaman canım çok sağol.

canım dualarımız seninle. Naptın gittin mi başka doktora merak ettim seni.

Sen neden sezeryana karar vermiştin?

Allah yardımcın olsun acısız sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

Canım benimki biraz psikolojik. Doktorumla konuştum, alttan da çok rahat muayene olamıyorum Önce çatı muayenesi yapalım öyle karar verelim dedi sonra bayağı bir konuştu anlattı normali ve sezeryanı ben kendim sezeryana karar verdim. O da senin yapına sezeryan daha uygun dedi. Bakalım yarın kontrolüm var son kontrol galiba gün verecek inş. Umarım çatıya da bakmaz. Dua edin her şey yolunda gitsin hepimiz için inş

Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla alırsın inş bebişini. Bizi habersiz bırakma:)

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun diş ağrısından çok beter bir şey çünkü benimde neredeyse tüm dişlerimde sıkıntı oluştu doğum sonrasında çok uzun zaman dişlerimle uğraşıcam sanırım

bende bir gün sezeryan bir gün normal doğum diyorum birtürlü karar veremedim doktorumda bir hafta bebek iri sezeryan daha uygun diyor bir hafta daha zaman var bakalım ne kadar büyüyecek diyor bu belirsizlikte beni bitiriyor belli olsada ona göre hareket etsem bende. benimde bebek hala yukarıda ne sancı var ne başka bir şey daha çatı muayeneside olmadım

Aramızda iki gün var canım seninle:)benim de ağrım falan yok öyle sadece karnımda sertleşme ve aşağıda bazen elektrik çarpması gibi bir şey oluyor. Ben hep normal doğum diye tutturdum başta ama geçen ay doktorum alttan muayene yapmıştı kamerayla onda bile zorlandım. Ben çok nazlı biriyim ve pek güçlü sayılmam hayatımda serum bile takılmadı bana düşün. doktorum da beni tanımış bana 5. aydan beri nazlısın çok diyor:) Eşimle de konuştuk en doğrusu sezeryan geldi iyileşme süresi biraz daha uzun olacak ama ne yapalım artık. Şimdiki korkum da sezeryan günü gelmeden normal olur diye korkuyorum inş her şey yolunda gider. Doktorunla detaylı konuş bence sonra kendini tart tabi her şeyin doğalı makbul ama olmayınca olmuyor yapı meselesi. Bir de bizim aileler normal olacak sanıyor beni geriyorlar sezeryana biraz karşı gibiler.O yüzden daha kararımızı açıklamadık eşim son gece söylücem diyor düşün:)
Yukarıda olduğunu kendin mi anladın? benim karnım bu hafta biraz aşağı kaydı gibi öyle diyorlar ama ben tam anlamıyorum.Yarın kontrolüm var inş her şey yolundadır kızım da eskisi kadar hareketli değil sanki

canım dualarımız seninle. Naptın gittin mi başka doktora merak ettim seni.
fena öksürük başladı bnde.daha gdemedm gördüğünüz gbı dünkü yaptgı ıslemde beni doğurtamadı.ama sabaha kadar ağrım vardı smdı geçmiş.uyuyamadm hep kabuslarla,kemik agrılaryla uğraştım.randuvu alaym dedım yrna ama doktor yrn yokmuş.ancak pazartsı ordaymış gtmek istediğim doktor.esımde o zaman yrn kendi doktorumza gtcez ve ben konuscam dedı ısrarla.bakalm nolcak

erkeklere göre hava hoş.naslsa kendılerı kesılmıcel.en son çare sezeryan olursun nolcak dıor sunıye gerek yok dıor

cnm bnde sana yazcaktım.hemen haber et bana çok merak edıorun sonuçları.hıc ıncelme açıklık varmıymıs.doktorunla gelmeZse napcan neye karar verdınız.anlat.ıns ıı haberlerle gelırsın cnm

Canım yarın kendi doktoruna gidersin pazartesi başka doktora git gene içine sinmezse. Ne kadar sık muayene olursan bu haftalarda o kadar iyi bence. Ama zorlamasın gene söyle ya canın yanmasın. Aman öksürüğe dikkat et canım hasta olma dinlenmeye çalış ve sıcak bir şeyler iç hemen. Kabuslar hamilelikten herhalde ben de akşam 3 ten 6 ya kadar gözümü kırpmadım sonrada uyuyunca kabus 7 de uyandım gene Benim de kontrolüm var yarın inş ikimiz de güzel haberlerle geliriz belki sen alırsın bile bebeğini kucağına sağlıkla:)

bende hep normal istedim hiç sezeryanı düşünmedim ama şimdi bebek iri deyince ya doğuramazsamda doğumda bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum sezaryen biraz benimde işime geliyor ama sonrası sıkıntılı olacak diye korkuyorum benim abllarım annemde tam tersine ol sezaryen kurtul diyorlar onların doğumları çok zor geçtiğinden. bebeğin hareketleri bende de azaldı eskisi kadar değil artık sanırım sığamıyorlar karınımın aşağı inmediğini de hala göğsümün altında tekmeliyor hiç yer değiştirmedi ve karnımın alt tarafı hala yumuşacık ben ablamlardan biliyorum aşağı indiğininde neredeyse göğsün altından bir karış yer boşalıyor

4 kiloya kadar normal yapabiliyorsun canım. Benim kız da başta hep önden gitti kilosu doktor iri dedi ama son kontrolde normal kilosundaydı 1 hafta önce 2800 idi. Herkesten önce sen karar ver canım.
Benim biraz daha aşağıdan tekmeliyor gibi ama hala kaburgalarıma vurabiliyor aşağısı da sert bayağı benim bakalım yarın öğrenicem inş

ekım annelerı mrb, ben gecen hafta muayene oldum bebış 2600 dü (34+5), haftaya gıdıcem aradan 2 hafta gecmıs olcak kaca cıkar kılosu?

Canım hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşAllah bende normalden sezeyana kaymak üzereyim hangi anesteziyi kullancak doktorun bir bilgin var mı

Canım
canım seninle günlerimiz aynı benim 2 gün önce nişanım geldi bugÜn sabahta dra gittik 4 kg olmuş bebğim sancı yok açılmada 1 cm dr çatın çok müsait olduğu için pazartesiye kadar bekleyelim dedi olmazsa sezaryen yapalım dedi ama istersen yarın gel sezaryen yapim dedi ben çok kararsıxım ya napmaluyum sizce

Aynı durum bendede var şuan 4 kg bebeğim napıcamı şaşırmış durumdayım

cnm sabredemıcem ben o yüzden cmrtsıye randuvu vardı alcaktm ama esıme sorayım dedım musaıtmı dıye.ona sorana kadar son randuvuda doldu.gelın ama beklersınz dedı.ben genede gtcem o doktora.en azndan tanıdık calısuor orda,yardm eder heralde.sen sezeryana karar vermişsin eğer risk varsa doğru karar cnm.ıns dedıgın gbı herseyın hayrlsı olur

benim geçen hafta cuma 3550 idi bu hafta ne olur bilmiyorum haftada genelde 300 gr alıyor doğum son ana kadar beklerse 4 kiloyu geçiyor birde tabi cihazların yanılma payı var bu kiloların artısıda eksiside olabilir artık cumartesi randevum var ona göre karar vericem bu hafta bir sonuca varak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…