2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bence git sonuçta ne kaybedecek sin aklında kalmamis olur

Merdiven inip çıkmayı hurma yemeyi ve eşinle birlikte olmayı dene bu süre zarfında lütfen. Hem doktorun uyarıyorum diye canını yakmasından daha keyifli olacaktır :)
Kanama olduktan sonra birlikte olmak sıkıntı olmaz mı kızlar ya

Durumlaimiz benziyor. Benim doktor 1 haftaya gelmezse suni sancı ile dedi belki seninki de sezeryan yerine bunu teklif eder.

Fatihteki baska iyi bi doktora randevu bulabilirmiyim bilmiyrm ama sansimi deniyim ne kaybederimki sen karsidasin sanirim kamuranin doktora gidicen demissin o yazmadi dogumdan sonra o da suniyleydi kolay olmus mu dogumu

Durumlaimiz benziyor. Benim doktor 1 haftaya gelmezse suni sancı ile dedi belki seninki de sezeryan yerine bunu teklif eder.
Denizcim 40i gecincede bekleriz ama bebek büyüyor normal doğum zorlaşır dediler bana da.burada amerikada gerçekten farklı gibi ya hiç doktor 40i geçerse suyu azalır bebek kakasini yapar falan gibi sebepler söylemedi bana. Gun geçtikçe büyüyor normal doğum için en uygun hafta 40. Hafta kendi gelmezse gun belirlyip suni ile alalım dedi.sezeryandan hiç bahsetmedi

Bu arada geçen hafta bir arkadaşım Türkiye de doğum yaptı ona da doktoru karnın yukarıda açılma da yok suyunda azaliyor gününde sezeryan ile alalım demiş. Arkadaş devlet Hastanesine gitti başka doktora oda yooo hersey normal 1 hafta daha beklenebilir demiş. 1 gun sonra kızın sancısı geldi normal doğum yaptı. Bu doktorların ne dediği belli değil birinin dediği diğerini tutmuyor bazı durumda da güvenmekten başka çare kalmıyor.

gerçekten bende bazen devlete mi gecıs yapsam dıye dusunuorum ama tırsıorum.boyle seZeryancı doktor turkıyede dolmuş ya.anlam veremıorum bana da hemen dayadı sezeryanı.normal ıcın en sona kadar ugrascam

Fatihteki baska iyi bi doktora randevu bulabilirmiyim bilmiyrm ama sansimi deniyim ne kaybederimki sen karsidasin sanirim kamuranin doktora gidicen demissin o yazmadi dogumdan sonra o da suniyleydi kolay olmus mu dogumu
ben kamuranın doktoruna eanduvu bile aldm ama uzak dıye esım ynasmadı.ben swnı sureklı goturemem vs erdemdekı doktor tanudık ıı ona gdelm ddedi.simlanın doktoruna gtceZ bde.kamuran sunı sancıyla yaptı ama mas. herkese gore kolay oldu dpgumu

sanmıorm pek.ole olsa bugun derdı.bn napcaz dıorum o zaman bakarz gelcek gbı durmuor dedı ısrarla.bu ne demek.gorumcemde sezertana alcak senı dedı

sanmıorm pek.ole olsa bugun derdı.bn napcaz dıorum o zaman bakarz gelcek gbı durmuor dedı ısrarla.bu ne demek.gorumcemde sezertana alcak senı dedı
İnşallah pat diye sezeryana almaz ya, nasıl bir iş bu anlamıyorum. Daha 3 gun varmış son güne belki o güne ksdsr kendi gelir bebisin.

Cok acil bi sorm olacak, bugun kontrle Gittim ve doktr basu cok asagi inmis dedi agrn olursa Hemn gel dedi, bilwninz varmi bukade dogum. Kanqlina inen ve bukadr kafasi asagida olan bebek en gec kac gune sitar, 13 gunm var ama Sanirim okadar bejlwmycek,

Mikrop kapman buyuk ihtimal dikkatli olman gerekir kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım ben dogru bulmuyorum acıkcası illaki olacaksada korunmak lazım diye düsünüyorum tabi bunlar benim düsüncem Allah bi nefeste kurtarsin inşallah

bana da aynen öyle dedi bu bebek çok aşağı inmiş dedi ama doğum yakın falan demedi ben de bişey sormadım

Günaydın kizlar saat 11de randevumuz var cok felaket yorgun ve bitkinim sabah ettim dişimin ağrısına bugun dogum olmazsa ve doktorum izin verirse dişimi cektiricem koca gece agladim durdum cekilcek dert degil valla hem lohusa hem diş agrisi bitirir sanirim insani.hamileligim boyunca midr bulantisi yasamadim midem bulanmayada basladi sanirim stresten bu bulanti :)
Bana dua edin iyi haberler alayim benim gibi randevusu olanlarda hayirli haberlerle gelsinler...bu arada 40+0 olduk bugun gelmeli artik

Günaydın kızlar,
Dün kontrolde nst de sancı çıkmadı. Şafak 7 inşallah :)

canim benimde dun kontrolum vardi ben eski sezeryanyim oyuden bu da sezeryan olacak normslde carsambaya gun vermisti doktor ama dun ki muayne basi cok inmis carsambaya birakmayalim pazartesi alalim dedi..

Günaydın kızlar kontrole gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşAllah
Birşey sorucam dün saat 2 de çatı muayenesi oldum doktorum kanaman olabilir dedi gece 3 e kadar ayaktaydım bişey gelmedi gece kasıklarımda ağrım vardı az önce lavaboya girdim kan geldi sizce bunun sebebi dünkü muayenemi yoksa nişan mı

Allah kolaylik versin guc verein canim. Dis agrisi felaket ssbir sinayan bir sey. Umarim cabucak gecer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…