Bence git sonuçta ne kaybedecek sin aklında kalmamis olurBugun doktor kontrolune gittik cati muayenesiyapildi anlik bi olaydi agriyo tabi ama oyle soylendigi gibi olmadi kisa surdu zaten catin cok dar normal dogum yapamazsin istersen baska doktora da git dedi kendimi cok alistirmistim normal doguma ya napsamki baska bir doktora daha mi gitsembi akil verin bana cok moralim bozuldu
bana bolbol yürü dedı.bolbolBendede çatı muayenesi sonrası dedigin tarzda jan geldi böyle koyu kıvamlı.
Birde doktor bana yürü ama çok ayakta kalma yorulma dedi senin saatlerce yürüyüune ok dedi mi doktor
Kanama olduktan sonra birlikte olmak sıkıntı olmaz mı kızlar yaMerdiven inip çıkmayı hurma yemeyi ve eşinle birlikte olmayı dene bu süre zarfında lütfen. Hem doktorun uyarıyorum diye canını yakmasından daha keyifli olacaktır :)
bnm normalde acımıor catı muaynesı ama bugun uyarıcam deyıp oyle abandıkı rahıme kadar mahfettı benı.bırde kasma dıor eldemı yaa nasl kasmayayım.kanama yenı durdu agrılarmda dusun yanı.doktoru degıscem bakalm kamuranın doktoru ne dıcek cuma gunu.evet gercektn 40bıtıor hala oryada bsey yok.kanalda bıle dgl bebek.karnımbbıraz ındı asagıya tmm ama kızım cok yavas yahu.bnmkı bır haftayada gelmez dedı.cuma ve pzrtsı cagrdı sonra nıyetı dırek sezeryan anladgm kadarıyla.yanı carsamba veya onumZdekı cuma almak ıstıor.ama bn gtmıcem buna
Fatihteki baska iyi bi doktora randevu bulabilirmiyim bilmiyrm ama sansimi deniyim ne kaybederimki sen karsidasin sanirim kamuranin doktora gidicen demissin o yazmadi dogumdan sonra o da suniyleydi kolay olmus mu dogumunerdekı medıcal park bu?cnm bncede başka ıyı bır doktora daha görün.netıcede bunlarda senin öz doktorun dgllermişkı.cok düşünmeden konusulr doktorlar.bnde cuma başka doktora gtcm ama 41bıtene kadar beklıcem ben.senı anlıorum bnmde içim hıc rahat dgl sen olsam tek doktorla kalmazdm
41ı kolay kolay gecırtmıorlar zaten cnm.o zaman sunı sancıya kalacaksın snde desene.bnm hala kasıklarm agrıor cnm ya.blmıorumkı hala kanamada devam.acaba açılma olcakmı.dogumu ılerletıor demişsın.ben cuma başka doktora gtcem cmrtsıde 40.haftam doluor.oda bakım sunı derse kabul etcem
Denizcim 40i gecincede bekleriz ama bebek büyüyor normal doğum zorlaşır dediler bana da.burada amerikada gerçekten farklı gibi ya hiç doktor 40i geçerse suyu azalır bebek kakasini yapar falan gibi sebepler söylemedi bana. Gun geçtikçe büyüyor normal doğum için en uygun hafta 40. Hafta kendi gelmezse gun belirlyip suni ile alalım dedi.sezeryandan hiç bahsetmediDurumlaimiz benziyor. Benim doktor 1 haftaya gelmezse suni sancı ile dedi belki seninki de sezeryan yerine bunu teklif eder.
gerçekten bende bazen devlete mi gecıs yapsam dıye dusunuorum ama tırsıorum.boyle seZeryancı doktor turkıyede dolmuş ya.anlam veremıorum bana da hemen dayadı sezeryanı.normal ıcın en sona kadar ugrascamDenizcim 40i gecincede bekleriz ama bebek büyüyor normal doğum zorlaşır dediler bana da.burada amerikada gerçekten farklı gibi ya hiç doktor 40i geçerse suyu azalır bebek kakasini yapar falan gibi sebepler söylemedi bana. Gun geçtikçe büyüyor normal doğum için en uygun hafta 40. Hafta kendi gelmezse gun belirlyip suni ile alalım dedi.sezeryandan hiç bahsetmedi
Bu arada geçen hafta bir arkadaşım Türkiye de doğum yaptı ona da doktoru karnın yukarıda açılma da yok suyunda azaliyor gününde sezeryan ile alalım demiş. Arkadaş devlet Hastanesine gitti başka doktora oda yooo hersey normal 1 hafta daha beklenebilir demiş. 1 gun sonra kızın sancısı geldi normal doğum yaptı. Bu doktorların ne dediği belli değil birinin dediği diğerini tutmuyor bazı durumda da güvenmekten başka çare kalmıyor.
ben kamuranın doktoruna eanduvu bile aldm ama uzak dıye esım ynasmadı.ben swnı sureklı goturemem vs erdemdekı doktor tanudık ıı ona gdelm ddedi.simlanın doktoruna gtceZ bde.kamuran sunı sancıyla yaptı ama mas. herkese gore kolay oldu dpgumuFatihteki baska iyi bi doktora randevu bulabilirmiyim bilmiyrm ama sansimi deniyim ne kaybederimki sen karsidasin sanirim kamuranin doktora gidicen demissin o yazmadi dogumdan sonra o da suniyleydi kolay olmus mu dogumu
sanmıorm pek.ole olsa bugun derdı.bn napcaz dıorum o zaman bakarz gelcek gbı durmuor dedı ısrarla.bu ne demek.gorumcemde sezertana alcak senı dedıDurumlaimiz benziyor. Benim doktor 1 haftaya gelmezse suni sancı ile dedi belki seninki de sezeryan yerine bunu teklif eder.
İnşallah pat diye sezeryana almaz ya, nasıl bir iş bu anlamıyorum. Daha 3 gun varmış son güne belki o güne ksdsr kendi gelir bebisin.sanmıorm pek.ole olsa bugun derdı.bn napcaz dıorum o zaman bakarz gelcek gbı durmuor dedı ısrarla.bu ne demek.gorumcemde sezertana alcak senı dedı
Hayırlı olsunEki Görüntüle 1264439 Yardim edinn hamilemiyim az once yaptin testi 6 gun gecikti adetm
Bence git sonuçta ne kaybedecek sin aklında kalmamis olur
Cok acil bi sorm olacak, bugun kontrle Gittim ve doktr basu cok asagi inmis dedi agrn olursa Hemn gel dedi, bilwninz varmi bukade dogum. Kanqlina inen ve bukadr kafasi asagida olan bebek en gec kac gune sitar, 13 gunm var ama Sanirim okadar bejlwmycek,
Cok acil bi sorm olacak, bugun kontrle Gittim ve doktr basu cok asagi inmis dedi agrn olursa Hemn gel dedi, bilwninz varmi bukade dogum. Kanqlina inen ve bukadr kafasi asagida olan bebek en gec kac gune sitar, 13 gunm var ama Sanirim okadar bejlwmycek,
Allah kolaylik versin guc verein canim. Dis agrisi felaket ssbir sinayan bir sey. Umarim cabucak gecer:)Günaydın kizlar saat 11de randevumuz var cok felaket yorgun ve bitkinim sabah ettim dişimin ağrısına bugun dogum olmazsa ve doktorum izin verirse dişimi cektiricem koca gece agladim durdum cekilcek dert degil valla hem lohusa hem diş agrisi bitirir sanirim insani.hamileligim boyunca midr bulantisi yasamadim midem bulanmayada basladi sanirim stresten bu bulanti :)
Bana dua edin iyi haberler alayim benim gibi randevusu olanlarda hayirli haberlerle gelsinler...bu arada 40+0 olduk bugun gelmeli artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?