2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
simla ilk gttıgınde sunı almadan önce acılman kaçtı ?

gecen bnde hapsurdum altıma kacrdım sandım.wcye gttım akıntıymıs

Ayy canım ben de 22 sinde olcam sanırım. Çok heyecanliyim ilk olduğu için bilgi veremiyorum sana
Haklısın benimde ilk çok heyecanlıyım bende günler geçmek bilmiyor..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar benim yarın günüm doluyor. Çok korkmaya başladım hiç doğum belirtisi yok. 1 hafta daha bekler suni sancı veririz dedi doktor. Benim durumumda olan var mı? Sonunda sezeryana kalacam diye de korkuyorum
aynıyız cnm.1hafta bekleyp sunıye kalçam galıba.acılma olmazda sezeyna kalçam dıe oluorum artık.uykular haram oldu napcaz buz blmıom

Kaynanam geldi bende kalıyor. Sürekli onun sorması bile deli ediyor beni. İnşallah artık doğururuz
açılma olmasada sunı verılıor.kamuran öyle doğurdu e meralde muhtemelen doğurdu bugun,arastrdm çok ebe arkadsmda dedı verılıor dıye

Ya çalışan kadının evde oturması çok zormuş çok bunaldım. Doğsada bebişimle uğraşsam. Senin kız mı olacak? Ben de yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
Ay aynen kafayi yicem artık 3 hafta oldu evde olalı. Keske odasini onceden bitirmeseydim simdiye ugrasacak birseyler kalsaydı diyorum

Acilma olmasa da suni sanxi veriliyor evet benim ilk dogumumda diyorum ya birakin acilmayi yumusama dahi yoktu rahimde suni sancinin zorlugu herkesin de.soyledigi gibi dinlenmene firsat vermiyo sancilar hic zor olan kisim bu yoksa dogum aninda herkes cok yardimci oluyor o konuda bi sknti yok da iste sancilar ikinciye yasicak olmama ragmen beni bile dusunduruyo hic fikri olmayinca.haklisiniz ama bile bile lades de korkutuyo insani :)

Ya çalışan kadının evde oturması çok zormuş çok bunaldım. Doğsada bebişimle uğraşsam. Senin kız mı olacak? Ben de yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
bnde bazen çok bunalıyorum.ben hamıle kalnca iş ağır dıye çıktım.bnmkı kız cnm. Sunı sancı zor dıyende var Kamuran gbı ağrı esıgı yüksek olup normal dıyende var.cnm bnde çok normal ıstedm ama yrn bubdoktorda sezeryan derse doretmıcem çünkü Rabbımden hep hayrlsnı dıledım .demekkı hayrlsı buymuş.ablam normal dıe dırettı sunı aldı az kalsın yeğenım ı kaybedıorduk acil sezeryana alındı.hersy yavrumuz ıcın.bu devirde normalde çok kolay dgl kızlar.annem 6xocuk doğurdu bırı sunıyle olmus.artık dayanamuodum benı Sezeryana alın dıe doktora yalvardm ama almadılar dedı.suan olsa hemen alırlar.herkeste aynı olcak dıe bse yok.meralıde çok merak ettim ya

kızlar Kamuran yanı şeyça doğum hıkayesını facede paylaşmış.merak edenler okuyabılır ordan

Aynen oyle. Tamamen katiliyorum. Ben de en başından beri normal dogum diye diretenlerdenim ama hicbir sey bebegimin ya da benim sagligimdan kiymetli degil. Kismet. Eger gelmezse , suni sancıyla da açılma olmazsa sezeryan :)yeter ki oğlum iyi olsun. Simdi heyecanlandim mesela 1 hafta 10 güne onu göreceğim icin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…