Denuz ben face teki gruba katilma talebi gonderdim ama kabul edilmedi henüz. Adim Esra Tenekecioglu. Acaba sen kabul edebilir misin???kızlar Kamuran yanı şeyça doğum hıkayesını facede paylaşmış.merak edenler okuyabılır ordan
cnm telden girdiğim için kabul et secenegı gorunmuor,yoksa ederdım tabı kı.facede kı kızlara haber atayım yapabilirse onlar yapsınDenuz ben face teki gruba katilma talebi gonderdim ama kabul edilmedi henüz. Adim Esra Tenekecioglu. Acaba sen kabul edebilir misin???
bende 5-6 defa istek gönderdim ama hiçbiri kabul edilmedi yapılabiliyorsa melek karacaolarak benide iletirmisiniz grup kurucularınacnm telden girdiğim için kabul et secenegı gorunmuor,yoksa ederdım tabı kı.facede kı kızlara haber atayım yapabilirse onlar yapsın
Ben de emziremem herkesin yanında açamam öyle. Annemi istiyorum ben de kesinlikle ama bir tantana kopacak gibi bu konudaCanım ağrı sancı olayı nasıl sezeryandan sonra çok ağrın oldu mu senin kaç günde geçti?
Çok teşekkür ederim minicik bebişin var hala bize cevap yazıyorsun canım maşallah. Çok faydası oluyor bize güç veriyorsun:)
3,5 cm di cnm...simla ilk gttıgınde sunı almadan önce acılman kaçtı ?
Canım ben hala doğuramadımyarın günüm dolacak dua et bana. Hastaneden memnun kaldın mı tatlım?
keske yrn bnmde 3.5cıksada bnde epıdurellı normalyapsam ama yrn senın doktorda seZerysn derse kabul etcem cnm.nasıpten öteye gecılmuor3,5 cm di cnm...
Bence de et canım.. Dr um sezeryan yanlısı değil tanıyınca sende bunu anlarsın bence... Eğer derse cidden durum budur dersin rahat rahat doğurursun inş.keske yrn bnmde 3.5cıksada bnde epıdurellı normalyapsam ama yrn senın doktorda seZerysn derse kabul etcem cnm.nasıpten öteye gecılmuor
facedr kabul edıldınmı bak bakayım?Ah kiyamam yaaa cok kolay olmamis gercekten. :))
merak etme cnm mutlaka haber verırım.oh be sezeryana sıcak bakmaya basladgmdan berı aklım çok rahatladı.oyle yada böyle kızım bnmle olcak ınsBence de et canım.. Dr um sezeryan yanlısı değil tanıyınca sende bunu anlarsın bence... Eğer derse cidden durum budur dersin rahat rahat doğurursun inş.
Bu arada meme ucuna iyi bakım yap yarın belki de bebeğin emmek için çıkmış olacak
yarın hafta sonu gelen gidenim olur kk ya giremeyebilirim face e de durumunu yaz mutlaka merak ediyorum...
msa0 kabul edıldınız mı facede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?