2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederim csnim masallah :) yanliz ben dogum yapmadim daha paylastigim denizyild nin dohum hikayesiydi:))) ben daha beklemdeyim

Tebrik ederim csnim masallah :) yanliz ben dogum yapmadim daha paylastigim denizyild nin dohum hikayesiydi:))) ben daha beklemdeyim
Bekleyelim bakalım esracim seninle günlerimiz aynı çarşamba kontrolum Var yumuşama var demişti gecen Çarşamba gunü başka bisi yok bakalım nolcak hayırlısı

Bizim aynı tarihlerimiz benim de son âdet 23 ocak. Normal doğum mu olcak ? Hayirlisiyla

Evet canım normal doğum istiyorum haftaya çatı muayenem olacak ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum yani inşallah ben sezeryan hiç istemiyorum...sen nasıl düşünüyorsun ??

Evet canım normal doğum istiyorum haftaya çatı muayenem olacak ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum yani inşallah ben sezeryan hiç istemiyorum...sen nasıl düşünüyorsun ??
Çok sevindim inşallah hayirlisiyla normal doğum yaparsın canım. Benim biraz iri imiş oglum yani suan 3300 kilosu. Sezeryan olabilirim bu sebeple.bakalim perşembe kontrol var belki bi cati muayenesi yapar.hayirlisiyla sağlıkla bi doğsunlarda başka bir şey istemem

Canım inş. Daha Acısız daha rahat doğum yaşarsın. Bende de hiç belirti yoktu biranda olabiliyor. İnş.sende de olur. İyi düşün iyi olur :)

Oyy maşallahh bencede hiç zorlama o zaman kendini benimde cuma günü çatı muayenem var bakalım hayırlısı diyelim hakkımızda :)

Hadi bakalım iyi haberlerle dön insallah:) az kaldı mutlu sona çok heyecanlı bir şeymiş bu:)

Gerçekten çok heyecanlı bir durum sona yaklaştıkça insanın içi kıpır kıpır oluyor sen sezeryan olacaksan eğer doktorun büyük ihtimalle gün verir sana sende iyi haberlerle dönersin inşallah :)

38 39 üncü haftaların içindeyken bebek doğar mi ki yaa?bi sorun yoksa kesin 40 ta mi doğuyor bu bebisler belki benim 38 de sancim gelir.daha fazla kilo almadan normal yaparim:)

Arkadaslar Allah in izniyle yarin sabah oglumuzu almaya gidiyoruz sadece sayili saatler kaldigina inanamiyorum insallah hersey yolunda gider ilk firsatta yazmaya calisacagim dualarinizi eksik etmeyin ... hakkinizi helal edin cok sey paylastik ...

Arkadaslar Allah in izniyle yarin sabah oglumuzu almaya gidiyoruz sadece sayili saatler kaldigina inanamiyorum insallah hersey yolunda gider ilk firsatta yazmaya calisacagim dualarinizi eksik etmeyin ... hakkinizi helal edin cok sey paylastik ...

Aynen canim ben de yarin doguma gidicem insallah hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza ... hepimiz..

Gunaydin kizlar. Bugun 40+2 olduk benim kizin hala gelmeye niyeti yok. Sanirm bnm gibi bekleyen de kalmadi normal dogum icin.bugun kontrolum var.dua edin de bende melegime kavusaym sagsalim yaaaaa. Halbuki erken olur diye hep korkmustm.boyle beklemek cok zor geliyoooo

Ben de burdayim normal bekliyorum 39+2
Sabaha karsi idrar kacirmaya benzer sekilde cok az suyum geldi ama sancim yok
Doktorumu arayacagim gel derse gidecegim

Bende bekliyorummmm

Sağol canım darısı başına, gazımı çıkarmam çok sürmedi ertesi gün büyük tuvaletimide yaptım ağrım biraz oldu ama dayanilmayacak kadar değildi ilk ayağa kalkmak zor oldu, onun haricinde iyiydim hatta beni bir gün tutacak lardi ama gece geç giriş yaptım diye 2 gün tutmuş oldu. .umarım sende rahat bir şekilde atlatirsin,

Aman ne güzelmiş o lavman yok sonda yok. Ben sormadım ama vardır diye tahmin ettim olmasa keşke bana da gece 12 den sonra bir şey yeme dendi. Ama benim epidural olacak inş. Kaldı 3 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…