Tebrik ederim csnim masallah :) yanliz ben dogum yapmadim daha paylastigim denizyild nin dohum hikayesiydi:))) ben daha beklemdeyimKızlar herkese günaydın ben çok şükür dün sabah 10:20 de normal doğumla meleğime kavuştum Rabbim hayırla sağlıkla herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Denizyild, tenesra ve meralg doğum yapmış bebekleri ömürlü sağlıklı olsun inşAllah
Bekleyelim bakalım esracim seninle günlerimiz aynı çarşamba kontrolum Var yumuşama var demişti gecen Çarşamba gunü başka bisi yok bakalım nolcak hayırlısıTebrik ederim csnim masallah :) yanliz ben dogum yapmadim daha paylastigim denizyild nin dohum hikayesiydi:))) ben daha beklemdeyim
Ben de yarin cati muayenesine gidiyorum Tekrar:) bakalim ne olcak:)Bekleyelim bakalım esracim seninle günlerimiz aynı çarşamba kontrolum Var yumuşama var demişti gecen Çarşamba gunü başka bisi yok bakalım nolcak hayırlısı
Bizim aynı tarihlerimiz benim de son âdet 23 ocak. Normal doğum mu olcak ? Hayirlisiyla
Bnm ikinci bebeğim Çarşamba baktı Dr açılma yok dedi bnm de varis problemim var vajinal bakalım normal olur ins CNm kasma kendiniBen de yarin cati muayenesine gidiyorum Tekrar:) bakalim ne olcak:)
Çok sevindim inşallah hayirlisiyla normal doğum yaparsın canım. Benim biraz iri imiş oglum yani suan 3300 kilosu. Sezeryan olabilirim bu sebeple.bakalim perşembe kontrol var belki bi cati muayenesi yapar.hayirlisiyla sağlıkla bi doğsunlarda başka bir şey istememEvet canım normal doğum istiyorum haftaya çatı muayenem olacak ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum yani inşallah ben sezeryan hiç istemiyorum...sen nasıl düşünüyorsun ??
sezeryan olan arkadaşlar pijama takımımı daha kullanış lı gecelik mi ikisini de götürürsem ilk gün hangisini giyeyim kafam karıştı acil yardım
Canım inş. Daha Acısız daha rahat doğum yaşarsın. Bende de hiç belirti yoktu biranda olabiliyor. İnş.sende de olur. İyi düşün iyi olur :)Canım seninle normal doğum hakkında çok konuştuk ,ben de hiç bir sancı çıkmadı hala doğum için salı günü hastaneye yatışım yapılacak suni sancı alacağım.iyice gözüm korktu .inş. Ben de senin gibi dayanıklıyımdır.hani epidural almayız diyorduk ya ben de vazgeçtim aylacağım.yeterki 4 cm açılsın önceden.ama sen yarım saat. Çekişsin sancıyı ve nasıl bayılmadım yazmışsın.benim açılmam sadece 1.5 cm.inş. Çok uzun sürmez 4 cme ulaşmak.hikayen harika.bire bir aynısını yaşasam keşke.mesela Pazartesi geceden nişan gelse sancılarım başlasa .ah ne güzel olurduAllah yavrunu sana bağışlasın
Çok sevindim inşallah hayirlisiyla normal doğum yaparsın canım. Benim biraz iri imiş oglum yani suan 3300 kilosu. Sezeryan olabilirim bu sebeple.bakalim perşembe kontrol var belki bi cati muayenesi yapar.hayirlisiyla sağlıkla bi doğsunlarda başka bir şey istemem
Hadi bakalım iyi haberlerle dön insallah:) az kaldı mutlu sona çok heyecanlı bir şeymiş bu:)Oyy maşallahh bencede hiç zorlama o zaman kendini benimde cuma günü çatı muayenem var bakalım hayırlısı diyelim hakkımızda :)
Hadi bakalım iyi haberlerle dön insallah:) az kaldı mutlu sona çok heyecanlı bir şeymiş bu:)
Arkadaslar Allah in izniyle yarin sabah oglumuzu almaya gidiyoruz sadece sayili saatler kaldigina inanamiyorum insallah hersey yolunda gider ilk firsatta yazmaya calisacagim dualarinizi eksik etmeyin ... hakkinizi helal edin cok sey paylastik ...
Ben de burdayim normal bekliyorum 39+2Gunaydin kizlar. Bugun 40+2 olduk benim kizin hala gelmeye niyeti yok. Sanirm bnm gibi bekleyen de kalmadi normal dogum icin.bugun kontrolum var.dua edin de bende melegime kavusaym sagsalim yaaaaa. Halbuki erken olur diye hep korkmustm.boyle beklemek cok zor geliyoooo
Bende bekliyorummmmGunaydin kizlar. Bugun 40+2 olduk benim kizin hala gelmeye niyeti yok. Sanirm bnm gibi bekleyen de kalmadi normal dogum icin.bugun kontrolum var.dua edin de bende melegime kavusaym sagsalim yaaaaa. Halbuki erken olur diye hep korkmustm.boyle beklemek cok zor geliyoooo
Sağol canım darısı başına, gazımı çıkarmam çok sürmedi ertesi gün büyük tuvaletimide yaptım ağrım biraz oldu ama dayanilmayacak kadar değildi ilk ayağa kalkmak zor oldu, onun haricinde iyiydim hatta beni bir gün tutacak lardi ama gece geç giriş yaptım diye 2 gün tutmuş oldu. .umarım sende rahat bir şekilde atlatirsin,benim doktorumsonda takmayacağım lağma yapmayacağım dedi gece 12 den sonra yemek içmek yok su bile içmeyevceksin ameliyat öncesinde son bir tuvalete gidersin yeter o dedi ve çatı muayenesinde yapmadı
yok ben epidural istemedim genel istedim epidurale cesaret edemedim kötü bir kürtaj anım vardı o nedenle panikleyip sıkıntı çıkartabilirim diye korktum
allah sağlıkla bebeğini büyütmryi nasip etsin darısı başımıza bu arada fırsat bulabilirsen gazını çıkarman ne kadar sürdü sütünün gelmesi çok geciktimi ağrı durumunu paylaşırmısın bende genel anestezi istedim de senin verdiğin bilgiler bana yardımcı olabilir
allah analı büyütsün gözün aydın canım
benim doktorumsonda takmayacağım lağma yapmayacağım dedi gece 12 den sonra yemek içmek yok su bile içmeyevceksin ameliyat öncesinde son bir tuvalete gidersin yeter o dedi ve çatı muayenesinde yapmadı
yok ben epidural istemedim genel istedim epidurale cesaret edemedim kötü bir kürtaj anım vardı o nedenle panikleyip sıkıntı çıkartabilirim diye korktum
allah sağlıkla bebeğini büyütmryi nasip etsin darısı başımıza bu arada fırsat bulabilirsen gazını çıkarman ne kadar sürdü sütünün gelmesi çok geciktimi ağrı durumunu paylaşırmısın bende genel anestezi istedim de senin verdiğin bilgiler bana yardımcı olabilir
allah analı büyütsün gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?