2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar Allah in izniyle yarin sabah oglumuzu almaya gidiyoruz sadece sayili saatler kaldigina inanamiyorum insallah hersey yolunda gider ilk firsatta yazmaya calisacagim dualarinizi eksik etmeyin ... hakkinizi helal edin cok sey paylastik ...

Canım hadi hayırlısı dualarımız seninle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de son 3 gün heyecan bastı iyice tabi korku da var sevinç de...
Helal olsun canım bir hakkımız varsa sen de bize helal et. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar günaydın.
Forum iyice boşaldı ya
Benim son 3 gün ama gerginim galiba. Evde de kv var belki o da gerginliğimi arttırıyor. İyidir hoştur ama genede zor oluyor, bana mı batıyor hareketleri bilmiyorum. Ev işini pek sevmiyor kendisi yapıyor ama kendi usulünce tabi. ben de her sabah evimi toplarım falan ama bu halde her şeyi yapamıyorum o zaman da sinirleniyorum. Hiç bir şey demese de sezeryana karşı hissediyorum bunu ama bu benim ve eşimin kararı.
İyice bunaldım her halde ben

Ben bugun 41+0dayim bekleyen olmaz mi hala bekliyorum ben de kontrole gidiyorum hakkimizda hayirlisi olsun ins

çok teşekkür ederim inşallah bende sıkıntısız atlatırım

Aman ne güzelmiş o lavman yok sonda yok. Ben sormadım ama vardır diye tahmin ettim olmasa keşke bana da gece 12 den sonra bir şey yeme dendi. Ama benim epidural olacak inş. Kaldı 3 gün.
bende doktora hiçbirşey sormadım o kendisi söyledi bunları yapmıyacam diye
ben kimseyi istemedim tek başımayım evde yanımda birileri olduğunda iyice stres oluyorum düzenimi bozmadan çarşambayı bekliyorum doğuma hastahaneye direk gelecek annem kayınvalideme eşim ben iyileşince gelmelerini söyledi yani ben kendimi nezaman toplarsam onları o zaman çağıracağız zaten diğer türlü onlarla uğraşamam

Kizlar merhaba , ilk kez yaziyorum buraya. Ama ara ara girip takip ettim forumu. Bebeklerini kucaklarina alanlari kutluyorum, saglikla mutlulukla bebeklerini buyuturler insallah. Ben de 40. Haftayi bitiriyorum bugun. Normal dogum istiyorum ama hayirlisi olsun diye dua ediyorum. Bugun kontrolum var,bakalim doktorumuz ne dicek. Benim henuz doguma dair bi isaretim yok. Benim gibi bekleyen herkese bebeklerimizi saglikla kolaylikla mutlulukla kucaklarimiza almayi diliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Canim sorma bana da herkesin yaptığı her şey batiyo Su son günlerde. Her şeye sinir oluyorum.keske hastaneye sadece eşim ve annem gelse.kimseyi istemiyorum yanımda o gün. Senin çok az kalmış bitiyor artık dayan.benim de 9 gun bazen içimde anlık bi kötü his oluyor bazen de şiddetli bi mutluluk.allahim her sey hayırlısı ile olsa bitse bebeğimiz i alıp eve gelsek..

sezeryan doğum yapan arkadaşlar sezeryan sonrasi dikiş yerlerine her gün pansuman filan gerekiyor mu.dışa ne zaman gidiliyor.bide bebegin göbek bağı için bakım nasıl yapıyorsunuz bakım setleri satılıyor alalım mi eğer KK ya giren taze anneler yazıma cvp verebilirlerse sevinirim.sezeryan günü yaklaştıkça aklıma değişik sorular geliyor.tecrübelerin izi bekliyorum:))

Amin görelim inş o günleri. Nasıl geriliyorum anlatamam arkasından da konuşmak istemiyorum kendimi kasıyorum daha da sinirleniyorum. Hele alakasız insanların şu sezeryan mı olacak muhabbeti beni bitiriyor. İnşallah kızım gelince böyle gerginlik yaşamam süt için önemli biliyorsun. Hayırlısıyla kızımı alayım kucağıma yazarım buraya detayları inş senin de sezeryan değil mi günün belli olduğuna göre

Güzel olmuş senin. ben de tek başıma daha rahattım annem geliyordu zaten şimdi kv var diye az geliyor ama gene çağırıp yemeğimi yaptırıyorum arada napayım. benim evin düzeni, yemek düzenim her şey şaştı çünkü. İnş doğumdan sonra gerginlik yaşamayız.

Sana o kadar özendi m ki suan anlatamam.benim eşim kayinvalide ve kayınpederi başımda bekletce k ameliyata girmeden daha.onlarin görmek hakkiymis. Hiç istemiyorum hic ben dogumdan bebegimden çok bunları düşünüp iyice stres yapıyorum. Sen çok sansliymissin bu konuda.

E
Evt canım sezeryan olcak büyük ihtimal.ins. hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyor olcam.bosver kimseyi takma insanlar hep konuşuyor. Bebeği kucağına aldıktan sonra kim ne derse desin salla.artik kızın ve sen önemlisiniz her şeyden önce.

Cnm ben sezeryan olmadım. Göbek bağı bakımı için hiçbir şey almadım. Hiçbir şey sürmedim. Tv de dinledim artık yurtdışında da böyleymiş. İyiki de tazeciğime alkol fln sıkmadım. Herkes çok bilmiş muamelesi yapıp kınar gözlerle baktı.benim için tek önemli şey oğlum. 7.gün sabahı göbeği düştü zaten :) bakım yapmayı düşünüyorsan hastane çıkışında doktorun reçete yazıyor.

inşallah bu arada sütüm hemen gelmedi ertesi gün az az gelmeye başladı ilk gün biraz mama verdiler..
bu arada sezeryan yapacak arkadaşlara şunları tavsiye ederim.
-kolları ve göğsü düğmeli gecelik (kolları da önemli çünkü damar yolu takılı kalıyor)
-bol bol yürüyüş yapmaları gerekli ameliyattan sonra
-ayaklar çok şişiyor o yüzden arkası açık terlik
-yapışkanlı korselerden dikişler sabit kaldığı için hareketler daha rahat oluyor.
şimdilik aklıma bunlar geldi daha gelirse yazarım.

• kızlar karna bastrma olayı ıcerde kan kalıp puhtılasmasn tekrar amelyt gerekmesın dıe yapılıor tmmbıı bsey ama geberıosun resmen acıdan.hastene rezalet bugun gene para ıstedıler 320lıra eksık odemısız.tartstm dedım duzgıun yapın işinizi madem nasl taburcu edıonuz vs.doktorum senı nasl taburcu ederler bnm ıznım olmadan dıede çok şey olduda artı bosverın anlatmayayım.elınızdeyse normal yapın tabı ama dglse bn gbj sezeryan mecbur.bak bnde yavrumu kaybetcekmsm ve bnm doktorum un hastakaryla knustum bugun hep norma doğum yapanlardı.demekkı gerek olmasaydı gercektn benı sezeryana almazdı.uc gün oldu toparlanmak güç ama bebegnze bakınca gün acılar gerçekten gdıor.Allah yrdmcnz olsun

Bu kadar sorun yaşamaya üzüldüm. Geride kaldı canım. Sıkma artık canını lohusasın zaten sütün için moral çok önemli...sütün geldi mi canım. Sağlığın nasıl bebek nasıl fırsat bulunca sen de fotosunu ekle burdaki yorumlar az da olsa keyfini yerine getirir belki :) gergin gibisin öyle hissettim. Lütfen takma hiçbirşeyi şuan en önemli olan bebek ve sensin.

Kizlar ben dogumumu yaptim firsat bulup yazamadim bir turlu hakikaten insan firsat bulamiyormus :) dogum hikayemi de yazayim sizin icin
Hayırlı ugurlu olsun. Ne müthiş bi duygu fırsat bulup yazamama nedeninin minik bir bebis olmasi. Beklenen misafirin gelmesi... Patir patir doguruyoruz ekim anneleri olarak, darisi biz kalanlara inşaallah sağlıkla. ..

Aynen canim ben de yarin doguma gidicem insallah hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza ... hepimiz..
Arkadaslar ebn de kontrolden geliyorum, yarin ben de suni sanciyla doğuma aliniyorum sabahtan. Cok buyumus oğlum 3800 u gecmis bile. Catimda cok genis olmadigindan nornal dogum şans ini kacirmamak icin yarin sabahtan suni ssnciyla dogumu baslatmaya calisicaz. Kendi kendien cok yavas ilerliyor cunku sadece 1.5 -2cm açılmış okdr:)

Bende senden haber bekliyordum CNm hayırlısı olsun suni sanci biraz zor inşallah açılman düzgün olur 4-5 saatte kurtulursun . Bnm 5,5 saat sürmüştü kızım
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…