2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah .. masallah bebisine benimki de tombis yanaklsr dolu dolu masallah

Hayırlı ugurlu olsun. Ne müthiş bi duygu fırsat bulup yazamama nedeninin minik bir bebis olmasi. Beklenen misafirin gelmesi... Patir patir doguruyoruz ekim anneleri olarak, darisi biz kalanlara inşaallah sağlıkla. ..

Insallah kalanlarda saglicakla alirlar kucaklarina canim tesekkur ederim

Bende senden haber bekliyordum CNm hayırlısı olsun suni sanci biraz zor inşallah açılman düzgün olur 4-5 saatte kurtulursun . Bnm 5,5 saat sürmüştü kızım
Allah kolaylık versin
Isallah ya canim malesef suni sancinin agrisi daha zor diyorlar evet ama napalim:) normal doğum ihtimaliji kayvetmeyelim die doktorum ben esim oturduk konustuk bugün boyle karar verelim dedik:) oyle ya da boyle yarin acilmam olursa normal le olmazsa sezercikle oglum muratim gelecek bana:)) huu huuuuu cok heyecanlandim:)

Evet CNm normal zor olsada sonrası çok kolay hayat kolay ins kolayca atlatirsin dualarım seninle CNm
Sana destek olacak sakın yapılı biri Dursun yanında annem acıyan gözlerle yanımda bana bakıyordu esime diyordu senden destek aliyo sen gel yanına diye esim çok destek oldu bana ve yatmadım hi ayakta çektim sancıyı yer cekiminin etkisiyle açılmam daha çabuk oldu sanırım sana tavsiyem bunlar ins çok kolay olur pit diye doğurursun

normal yapamadm dıe ıcınde ukte kaldı hala uzuluyrm .sorguluorum acaba devlete gtseydımdebsezeryenmı yapardı dıye ama gecende gectı.annemle ablamda doktor işini bılıor bak normal doğurttu hastalarla tanstk bugun dedı.evet cnm gerginim ama gergın olmamın nedeni şunlar.dun bır suru ama bır suru kişi bızdeydı.gorumcemler,çocukları vs.tmç gorumcemler çok yardmcı oldu ama 5 6 yaslarnda üç çocuk bırfe on yasında erkek çocuğu hepsı.bır kudurdular bır kudurdular kafam goturmuor.anaları her yere el attılar.bırı mısafır odamı degısmıs sormadan,almış koltukları degısmıs.buyuk yegenı ferrum fortumu atmış çöpe ilacımı tarıhı gecmıs dıe.ınsan önce bır söyler gosterır bak tarıhı gecms atıom haberın olsun der.yemek yapmış bn degısık yapcaktm o bambaşka yapmış hesapta yardım edıor.gece dolaba koymamışlar bozulmuş bazıları çöpe gıttı.görümcem dolabımı acmıd gardolıbımı karstrmıs annem engellemese nerdeyse gıydıgım kıyafetleri karışık dıe atıcakmıs.yegenıde takmış dıer odayı gelıo düzeltcem dıor.bugun gene gelcekler.dun ağla ağla bır hal olcaktm.cocuga bagrdım elımı skıorum sınırden,bunlarda sanıorkı bebeğim meme ucunu alamuor dıe sınırlıyım.bde öğüt verıolr yapma bebege gecer sınırın.dedım bu çocukları bır araya getrmeyın yok getrcez kızında ortada olcak dıorlar.halıyle etkulenıorum

Kızlar benim cuma günü sezeryanım var. Ama bugün son 1 saattir 5-10 dk bir karnım sertleşiyor hani bir yerini dayıyormuş gibi oluyor ya bebek. Çok sert oluyor bu kadar sık olmazdı. Fakat ağrı falan yok öyle arada hafif sızı şeklinde ağrı oluyor. Doktorum gün verirken pazartesi ye verecekti baktı ultrasonla beklemez dedi kafası aşağıda cuma ya çekti tarihi acaba bu sertleşmeler doğum belirtisi olabilir mi? panik yaptım şimdi

Eğer düzenli ve canını yakıyorsa açılma varmi diye bı Dr gözüksen mı ki

Canımı yakan bir şey değil hemen hemen hiç ağrı yok sadece sertleşme var. Ne nişan geldi ne suyum geldi. Napsam bilemedim ben de? eşimi bekliyorum şimdi daha gelmedi.
Himm iste eğer gercekten düzenliyse dogum kasilmasidir çünkü ilk kızımda ben kasilmayla gittim 3 cm açılma var demişti sonra suni almıştım hayırlısı CNm neden sezaryen olacaktın sen

Cok dogru soyluyorsun . Bugun hastaneden ciktik esimle bir anneme ugradik alacaklarimiz vardi onda. Ay kadincsgiz yarin suni sanci alacagimi ogrendiginde bile kendinden gecti agzi yuzu yamuldu aglsdi aglicak:) sonra diyo ki yarin gecerken hastaneye beni de alin. Ay dedim heh oldu! Su suratinin haline bak dedim ben orda seni tutarmiyim hic:) sen dedim 3 4 saat sonra gel:) 2 kiz kardesimle berabergelcekler. Neyse ki onlar ve esim cok sakinler. Annem ve kv le kp felaket!:) haberi duyar duymaz endise heyecan duygu seli:)

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.

Ya canim sendeki su gorumceleri karsima alip azarkamak istiyorum! Dogumdan onceden beri takmislardi zaten senin odalarina mobilyalarina! Tovbe tövbe. Yani annene soyle olmadi siki yonetim yapsin lutfen karismayin gecin oturin efendim desin. Çocuğun yeni dogan olan evde isi yok desin. Yani sana lohusa halinle bile eger saygi gosteremiyorlarsa kimse kusura bakmasin, onlar da saygiyi hsketmiyorlar.

Takibe devam eden melodika. Yakinlasma var mi? Siklasma? Varsa eger dogum sancisi olabilir

Her gün heyecanla bakıyorum buraya kimler doğum yapmış diye bize daha çok var. Sabırsızlanıyorum. En sona bir kaç kişi ya kalırız ya kalmayız. Hayırlısı olsun. Bir yandan da sıkılıyorum evde. Her şey hazır bekliyoruz. Gece 11 ile 1 arasında sancılar yoklama yapıyor ve gidiyor.

Ay canım ya okurken sinir oldum.sakin ol dicem de senin yerinde ben olsam aynı olurdum. Odanın şeklini değiştirmek de ne töbe töbe.. Sen zaten ameliyatlısın çoluk çocuk başın kaldırmaz sakin tutmaları gerek yeni doğmuş bebek var görmemesi çalış çıkma odandan ağrım var de sinir oldum. Herşeye rağmen takmamaya çalış. Bende eşimle başbaşa yalnızım yine en baştan beri çok zordu. Ablamlar gelip halime üzüldüler. Belki de benim durum seninkinden iyidir. Böylesi daha iyi belki. Kv dem dün didime döndü zaten misafir gibi gelip bakıp gitti.

Kizlar dogum hikayem...

Fazla uzatmadan anlatacagim teferruat kismini geciyorum : hemsireler ameliyat kiyafetlerimi giydirdiler ameliyathanenin onune kadar esim annem kayinvalidem kayinpederim hepsi bizimle geldiler ben ameliyathaneye girdim doktorum orada beni bekliyordu masaya yatirdilar doktorum kisa bilgilendirme yapti bir taraftan da serum verildi hemsire beni konusturarak narkoz verdi hemen uyumusum zaten sonra uyandigimda ameliyathanede idim konusuyordum hemeb cikardilar esim kapidaydi bana kizimiz hakkinda bilgi verdi odamiza cikardilar bir taraftan. Sonra kizimi gordum ama tam uyanamadigim icin gozum kapaniyordu emzirmeye basladilar o sirada daha uyumadim bebegimi gorunce tabii bulanik goruyordum ama hic susmadim hep konustum ameliyathaneden ciktigimdan beri :) sonra bulanik gormem gecti hemen kendime geldim . ALLAH herkese benimki gibi bir dogum nasip etsin arkadaslar ne agrim oldu ne sizim ayrica gaz problemim de yok henuz cikarmadim ama sanci yok bagirsaklarimda bu kadar rahat bir dogum gecirecegimi hic tahmin etmiyordum . MASALLAH MASALLAH

Annelik : paha bicilemez anlatilamaz birsey inanamiyorsunuz kendi cocugunuzun olduguna Rabbime binlerce kez sukurler olsun . Allah im nazarlardan saklasin kizim cok uysal topuk kani alinirken bile cok az giki cikti aglamadi bile :) 3.400 kilosu 50 cm boyu masallah

Sormak istediginiz birsey varsa sorun kizlar elimden geldigince cevap veririm

Evet CNm ins rahatça atlatirsin Allah yardımcın olsun

Maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…