2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
nasıl uyutacağını bilmiyorum ekten bebeğe değişiyor ama uykusuzluk sütünü azaltır. yardım eden birileri varsa onlar bakarken sen uyu bitkisel çaylar iç hem gazına da iyi gliyor bide ben direk etkisini gördüm yeşil üzüm ye şuan hala pazarda var sütü çok arttırıor. stres yaptıkça çocuk huysuzlaşır kendini rahatlat o da rahatlar bence pes etme mamaya yüklenme

Kızlar elektrik süpürgesi sesi müthiş rahatlatıcı bebekler için. İnternetten açıp dinletin bebeğinize.

Canim kafasini arkaya atmasi gsyet normal her bebek yapar onu elinle destekle kafasinin arkadindan elinin bir kismi da enseden sirta dogru olup sirtina degmeli
Destekliyorum canim ama bazen kendisini cok kasiyor bende korkuyorum haliyle
kafasına dikkat et ama sorun olmaz. Öne arkaya kafası düşüyor miniklerin. Sadece sert ve ani hareketlerden kaçınmak gerek bence. Bir keresinde burnunu hızla omzuma gömdü kuzucum. :)
ayy kiyamam yaa acimamistir sanirim bebeklerin aci esigi cok yuksekmis benimki yuzunu ciziyor sabaha geciyor
aglamiyorda

Artık ben de gaz çıkarmadan yatırmıyorum ama bazen 15dk uğraşsam da gaz çıkarmıyor öyle üstümde yamuk bir şekilde uyuyor o zaman yatırıyorum mecburen. Burnuna bakıyorum tıkanık değil gibi doktor da öyle bir şey demedi ama. İlacın yan etkisinde ani ölüm bile yazıyor Allah korusun nasıl kullanayım ben onu şimdi başka bir doktora daha mı götürsem çocuk gastrologuna falan bilemedim Dilini bazen uyurken üst damağına yapıştırıyor acaba o da etkili mi tıkanmasında bugün farkettim onu da. Çok korkuyor insan ne yapacağımı şaşırdım.

Merhaba arkadaşlar kızım 26 günlük olduu daha önce burda emziremediğimi yazmıştım sonunda aştık bu problemi biberona elveda dedik şimdilik işe başlayana kadar. Ne sıkıntılı günlerdi yok üç saatte bir sağ yok efendim sterilize et,biberon yıka Cart curt...... Çıldırma noktasına geliyordum artık. Kızım aç doymak bilmez ne kadar nasıl anne sütü vereceğim kestiremem. Üç kişi bir çocuğa zor bakar hale geldik. Kimse ilk başta biberona alıştırmasın emzirmek için elinden geleni yapsın. Tüm bebeklere rabbim sağlık sıhhat verip onları korusun.

Cnm.nasıl astin bu sorunu simdi ayni sorunu ben yaşıyorum bebeğinin kilosu geri kaldığı icin mecbur biberonla mama verdik sonra bebeğim mememi almadı mememi verince kafayı habire geriye çekiyor tütmüyor.sürümü sagiyorum.gerçekten dediğin gibi sut sağmak çok zor sağ kaynar.çok üzülüyorum ama emziremiyorum.isin kotu yani ilk doğduğunda emiyordu mamayla biberona alıştıktan sonra emmedi..kaşıkla verdik yutamadi doktor mama takviyesi yapmanız şart dedi ya çok cikmazdayim napcam şaşırdım.resmen emzirmek için savasiyorum şuan ama nafile((

Canim boba sling wrap im var. Onda co kragat emzirdim gecen hastaneye gittiğimizde. Omun disidna da normal emzirme ortusu kullaniyorum

emdikten sonra hiç uyumadığı zaman olmuyo gibi bişey uyuyakalıyo o ara kandırıp emziği verirsem de yaygarayı koparıyo

Calisan ekim anneleri ise ne zaman doneceksiniz ya da donebilecekmisiniz. Benim is basi 7 ocak ama donemicem sanirim benim gibi olan var mi

Nasıl alıştırdın cnm memeye aynı sorunu ben yaşıyorum memeyi hiç almadı biberonla veriyorum herşeyi.. Nasıl başardın yardımcı olursan çok sevinirim denemediğim şey kalmadı

Cnm ben ozel sektorde calisiyorum sen memursun sanirim. Keske benim de ucretsiz izin sansim olsa. 3 aylik bebegimi birakip ise donemicem cok zor durum
Evet canim memurum keske sizinde boyle bi hakkiniz olsaydi 3 aylik bebegi birakip gitmek zor olacak senin icin Allah yardimcin olsun

Bebeği memeye alıştırmak zor oldu. Hep memeyi görünce ağladı, morardı.....çıldırttı bizi. İnternetten devamlı nasıl emzieilir le ilgili videolar izledim ve yazıları okudum.benim gibi bir sürü annenin olması beni çokkk rahatlattı. Belli bir noktadan sonra ben kızıma hep sağarak sütümü vericem diye kabullendim daha sonra çocuk doktorunuzun hemşiresi bana nadıl emzirmek gerektiğini gösterdi ve hiç vazgeçmememi söyledi. Zira bizim kız tembelliğinden beni emmiyordu.sonra yavaş yavaş keyfi yerinde iken memeyi teklif ettim ama yine zorla oluyordu. Annem zorla kafasını tutup memeye bastırırken bende memeyi ağzına taktım. Böyle böyle devamlı denedim.sonunda kabul edip emmeye başladı. Pozisyon önemli sende bebekte rahat olmalı,ağzına memeyi kahverengi kısım tamamen dolduracak biçimde tıkmalı. Hala emerken mızıldanır ama ağzına zorla takınca kendi aranmaya başlar. Yılmadan ağlamasına takmadan fazla zorlamadan aç kaldığı ve özel llikle azcık keyfi olduğu zamanlarda alıştırmalı. Ama uyurkene bol bırakmadım.emmesede ağzına memeyi dayadım ucundan akan sütü yalaya yalaya uyudu maksaat kokuma alışsın birde bazen biberonu çekip memeyi dayadım,memenin ucuna anne sütü damlatıp verdim. Benimkinin genel sorunu memeyi tutmamaktı onuda böyle aştım allah herkesin yardımcısu olsun

arkadaşlar merhaba hepinize bebeğimin yüzünde 3gündür pütürlü kızarık nokta nokta doktorunu aradık yenidoğanlarda olur dedi krem verdi impetex 3gün sürün bırakın gecer dedi eczacıda değişik bişey yediyseniz ondan olur dedi pizza yemiştim evde yapmıştık sanırım ondan oldu ama çok korkuorum geçmezse veya tekrarlarsa diye. böyle bişey yaşayan var mı krem de kortizon varmış eczacı çok az bişey olmaz dedi ama çok korkuorum

Merhaba kızlar, Göğüslerim çok ağrıyor uçları değil hepsi ağrıyor sizdede var mı damarları ağrıyor çünkü

Kizlar Merhaba Nasılsıniz umarım herkes iyidir .bir sorum olacak bebeğin de guatr tiroid değeri yüksek çıkan var mı. Bizim 9.8
Çıktı. 1 aylık suan.uf hiç bitmiyor sarilik 10 a düştü derken tsh çıktı. Bi de 3 tup kan aldılar Bebeğim den. Allahım 10 dk sürdü kan gelmiyor. Küçücük elinden.aglaya aglaya bitti bebegimm ff kadın bilegini kircakti bastira bastira

canım sarılıktan çok çektik hala daha da tam atabilmiş değiliz sürekli 20 lerde idi en son 9 a düştü. tsh değeri sarılığa neden olabiliyormuş. fakat bir arkadaşımın bebeğinin de tsh ı yüksek çıkmış doktor 1 aylıkken bazen doğru sonuç vermeyebilir çünkü annenin hormonları hala etkili takibimizde olsun demiş. sonuçta da düşmüş tsh ı. o yüzden takipte olmakta fayda var.kan aldırma meselesine gelince de bizimkinde de kan ala ala kan bırakmadılar en son kan değeri çok düşünce de kan verdiler kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…