- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
nasıl uyutacağını bilmiyorum ekten bebeğe değişiyor ama uykusuzluk sütünü azaltır. yardım eden birileri varsa onlar bakarken sen uyu bitkisel çaylar iç hem gazına da iyi gliyor bide ben direk etkisini gördüm yeşil üzüm ye şuan hala pazarda var sütü çok arttırıor. stres yaptıkça çocuk huysuzlaşır kendini rahatlat o da rahatlar bence pes etme mamaya yüklenmekizlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz.inanin sabahın 4 sen beri ayaktaydi kızım.aksam 7 de zor uyuttum.stresden Yoruldum.bide sütun o kadar az ki sürekli mama veriyorum buda çok ziruma gidiyor.sutumu sagip veriyorum.ama artik sanki mememde sut kalmadı.sütun mu kesildi acaba diyorum.boyle birşey olabilir mi kızlar ya sut kesilmesi nasıl oluyor..daha bebeğim 27 günlük çok ufak ne yapacağını bilmiyorum.uyutamiyorum uyumuyor herşeyi demiyorum uyumuyor anlamıyorum.benim bebegim mi boyle..uyumadan nasıl büyüyecek bu bebek....ayrıca uykusuzluk tan pertim çıktı..allahım yardim etsin..kolay uyutma önerisi olan var mi
Destekliyorum canim ama bazen kendisini cok kasiyor bende korkuyorum haliyleCanim kafasini arkaya atmasi gsyet normal her bebek yapar onu elinle destekle kafasinin arkadindan elinin bir kismi da enseden sirta dogru olup sirtina degmeli
ayy kiyamam yaa acimamistir sanirim bebeklerin aci esigi cok yuksekmis benimki yuzunu ciziyor sabaha geciyorkafasına dikkat et ama sorun olmaz. Öne arkaya kafası düşüyor miniklerin. Sadece sert ve ani hareketlerden kaçınmak gerek bence. Bir keresinde burnunu hızla omzuma gömdü kuzucum. :)
Artık ben de gaz çıkarmadan yatırmıyorum ama bazen 15dk uğraşsam da gaz çıkarmıyor öyle üstümde yamuk bir şekilde uyuyor o zaman yatırıyorum mecburen. Burnuna bakıyorum tıkanık değil gibi doktor da öyle bir şey demedi ama. İlacın yan etkisinde ani ölüm bile yazıyor Allah korusun nasıl kullanayım ben onu şimdi başka bir doktora daha mı götürsem çocuk gastrologuna falan bilemedimBizde de reflü oluyor henüz kontrol için doktora gitmedik ama ben gaz çıkarmadan uyutmuyorum. Sanki gaz çıkarınca daha az oluyor. Eğer nefes kesilecek kadar ciddi ise yan etkilerine rağmen kullanmalısın canım. Sonuçta doktor vermiş o ilacı. Bir de burnu tıkalı olabilir mi acaba reflü nedeniyle nefesinin kesildiğine emin misin? Burun tıkanıklığı da aynı şeyi yapabilir. Çünkü bebekler burundan nefes alıyorlar. Ağız nefesi almıyorlar pek ya da her iki durum bir arada olduysa reflü ile tıkanıklık o da sıkıntı olur.
Cnm.nasıl astin bu sorunu simdi ayni sorunu ben yaşıyorum bebeğinin kilosu geri kaldığı icin mecbur biberonla mama verdik sonra bebeğim mememi almadı mememi verince kafayı habire geriye çekiyor tütmüyor.sürümü sagiyorum.gerçekten dediğin gibi sut sağmak çok zor sağ kaynar.çok üzülüyorum ama emziremiyorum.isin kotu yani ilk doğduğunda emiyordu mamayla biberona alıştıktan sonra emmedi..kaşıkla verdik yutamadi doktor mama takviyesi yapmanız şart dedi ya çok cikmazdayim napcam şaşırdım.resmen emzirmek için savasiyorum şuan ama nafileMerhaba arkadaşlar kızım 26 günlük olduu daha önce burda emziremediğimi yazmıştım sonunda aştık bu problemi biberona elveda dedik şimdilik işe başlayana kadar. Ne sıkıntılı günlerdi yok üç saatte bir sağ yok efendim sterilize et,biberon yıka Cart curt...... Çıldırma noktasına geliyordum artık. Kızım aç doymak bilmez ne kadar nasıl anne sütü vereceğim kestiremem. Üç kişi bir çocuğa zor bakar hale geldik. Kimse ilk başta biberona alıştırmasın emzirmek için elinden geleni yapsın. Tüm bebeklere rabbim sağlık sıhhat verip onları korusun.
Canim boba sling wrap im var. Onda co kragat emzirdim gecen hastaneye gittiğimizde. Omun disidna da normal emzirme ortusu kullaniyorumkızlar size bişey sormak istiyorum bebişlerinzle dışarı çıktığınızda emzirme işini nasıl hallediyosunuz ben nası yaparım dışarı çıktığımda açıkırsa nasıl doyururum diye korkularım var bu yüzden pek dışarı çıkmak istemiyorum çıkamyorum doğrusu çokta bunalıyorum evde bana tavsiyede bulunabilir misiniz sizler dışarı çıktığınızda napıyorsunuz ?
emzirdikten sonra uyumadığı zamanlar varya o arada verdim hep emmek için aranıp dduruyoya ben o arada emzik veriyorum yine attığı oluyo ama aldığı zaman bi süre emiyo baya rahat bazen o şekilde kendi kendine uyuyo
Canim ben 2 yil ucretsiz izin kullanacagim insallahCalisan ekim anneleri ise ne zaman doneceksiniz ya da donebilecekmisiniz. Benim is basi 7 ocak ama donemicem sanirim benim gibi olan var mi
Cnm ben ozel sektorde calisiyorum sen memursun sanirim. Keske benim de ucretsiz izin sansim olsa. 3 aylik bebegimi birakip ise donemicem cok zor durumCanim ben 2 yil ucretsiz izin kullanacagim insallah
Merhaba arkadaşlar kızım 26 günlük olduu daha önce burda emziremediğimi yazmıştım sonunda aştık bu problemi biberona elveda dedik şimdilik işe başlayana kadar. Ne sıkıntılı günlerdi yok üç saatte bir sağ yok efendim sterilize et,biberon yıka Cart curt...... Çıldırma noktasına geliyordum artık. Kızım aç doymak bilmez ne kadar nasıl anne sütü vereceğim kestiremem. Üç kişi bir çocuğa zor bakar hale geldik. Kimse ilk başta biberona alıştırmasın emzirmek için elinden geleni yapsın. Tüm bebeklere rabbim sağlık sıhhat verip onları korusun.
Nasıl alıştırdın cnm memeye aynı sorunu ben yaşıyorum memeyi hiç almadı biberonla veriyorum herşeyi.. Nasıl başardın yardımcı olursan çok sevinirim denemediğim şey kalmadıMerhaba arkadaşlar kızım 26 günlük olduu daha önce burda emziremediğimi yazmıştım sonunda aştık bu problemi biberona elveda dedik şimdilik işe başlayana kadar. Ne sıkıntılı günlerdi yok üç saatte bir sağ yok efendim sterilize et,biberon yıka Cart curt...... Çıldırma noktasına geliyordum artık. Kızım aç doymak bilmez ne kadar nasıl anne sütü vereceğim kestiremem. Üç kişi bir çocuğa zor bakar hale geldik. Kimse ilk başta biberona alıştırmasın emzirmek için elinden geleni yapsın. Tüm bebeklere rabbim sağlık sıhhat verip onları korusun.
Evet canim memurum keske sizinde boyle bi hakkiniz olsaydi 3 aylik bebegi birakip gitmek zor olacak senin icin Allah yardimcin olsunCnm ben ozel sektorde calisiyorum sen memursun sanirim. Keske benim de ucretsiz izin sansim olsa. 3 aylik bebegimi birakip ise donemicem cok zor durum
canım sarılıktan çok çektik hala daha da tam atabilmiş değiliz sürekli 20 lerde idi en son 9 a düştü. tsh değeri sarılığa neden olabiliyormuş. fakat bir arkadaşımın bebeğinin de tsh ı yüksek çıkmış doktor 1 aylıkken bazen doğru sonuç vermeyebilir çünkü annenin hormonları hala etkili takibimizde olsun demiş. sonuçta da düşmüş tsh ı. o yüzden takipte olmakta fayda var.kan aldırma meselesine gelince de bizimkinde de kan ala ala kan bırakmadılar en son kan değeri çok düşünce de kan verdiler kızımaKizlar Merhaba Nasılsıniz umarım herkes iyidir .bir sorum olacak bebeğin de guatr tiroid değeri yüksek çıkan var mı. Bizim 9.8
Çıktı. 1 aylık suan.uf hiç bitmiyor sarilik 10 a düştü derken tsh çıktı. Bi de 3 tup kan aldılar Bebeğim den. Allahım 10 dk sürdü kan gelmiyor. Küçücük elinden.aglaya aglaya bitti bebegimm ff kadın bilegini kircakti bastira bastira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?