sorma zaten kan vericez deyince benim içim gitti kiCanimm gerçekten mii allahım inşallah 10 gün sonra bakilcak düşer değerleri. Canım benim Kıyamam kızına nasıl kan verdiler küçücük bebekbunlar hep onların iyiliği için ama o suratıni aglarken görünce acı içinde kiyamiyom allahım icimden kopuyor her şey
bize doktor direk sab simpleks verdi gaz sancımız bikaç gündr oluştu daha eczacı da en etkilisi bu dedi kana karışmıyormuş idrarda direk çıkıyomuş ilaçtan sonra baya uyudu oğlum çok şükür yarım saat içinde gazını çıkardıCanim cok saol.annemi gönderdim şimdi eczaneden alcak metsil.biz hala ayaktayiz sabahi ettik 1 dk uyumadi kuzum.insallah iyi gelir.kac damla vercem metsil den?
bence sütünü arttırmaya çalış göğüs uçlarına krem kullandınmı bnm doğduğunda sütü yokken kuru kuru emmekten yara olmuştu doktor nisavit krem vermişti zaten hemen geçirdi bidee göğüs pedi koy jelli olanı var diğer emzirmene kadar yumuşak tutuyoKizlar merhaba bebeğim emiyo ama yetmio mama denicem gunde 1 kez vermek için surekli emmek istiyo memelerim hiç gecmedi her gecen gun daha da acıtıyor aranizda mama veren varmi yada tavsiye edecegnz marka.
Evet btkisel degl zinco bitkisel ama biz onu dogdugu gvndn beri kullandk bi faydasnı gormedm ne zman dr ilaci dgstirdi biz rahatladk canımCanim eczaneci komşu bizim.metsil damlayı vermemis o bitkisel değil demiş. Zinco bitkisel mis. Bir süre kullanıma etkisini gösterir demiş haberin olsun
damlanın bulandırdığını pek zannetmiyorum benimkide kusuyor.. doktor bebeklerin yemek borusunu kapatan kapat gevşek olur zamanla düzelir dedi bebek reflüsü diyorlar eğer kilo almasında problem yoksa ve kusarken zorlanmıyorsa fışkırır tarza kusmuyorsa problem değil ama bu dediklerim oluyorsa başka şeylere bakıyorlarmış..birde burnundan gelmesi de problem değilmiş yakın olduğu için ağız ve burun ondandır dedi doktor benim bebeğime de oldu sanırım çoğu kişide de var bu kusmalar üst yetiştiremiyorum bazen kusmasına çok üzülüyorum ama Allah başka dert vermesin bebeklerimize..Kızlar bu damlalar bebeğin midesini bulandiriyor olabilir mi.hep kusuyor bebeğim. Normal bi zamanda da kusuyor beslenme sonrası zaten kusuyor.hickirik da tutuuor.bazen su gibi kusuyo.bi de dün burnundan da süt geldi.niye
Kizlar merhaba bebeğim emiyo ama yetmio mama denicem gunde 1 kez vermek için surekli emmek istiyo memelerim hiç gecmedi her gecen gun daha da acıtıyor aranizda mama veren varmi yada tavsiye edecegnz marka.
Kızlar göğüs ucu yarasına lasonil krem her emzirmeden sonra sürün ve göğüs pedi devamlı kullanın. Gaz içinde bize doktor günde 5 damla biogaia damla verdi. İçinde probiyotik bakteriler var yararlı bakterileri artırarak sindirimini kolaylaştırıyor ve böylece gaz oluşumunu önlüyor bize çok iyi geldi tavsiye ederim..
Tesadüfen gördüm bilgilendireyim istedim. Ben de normal doğum yaptım ve tam 25 dikişim vardı. Doğumdan snra dinlenmedim ve dikişlerimin hepsi acıldı, enfeksiyon kaptı. Orası kocaman bir delikti, antibiyotik kullandım enfeksiyon icin. Doktor yeniden dikemeyiz o bölge en cok hücre yenileyen bölge kendi kendine kapanır dedi. Hakikaten öyle oldu, altta iki dikişlik acıklık kalmış.Kızlar merhabalar,
Bugün 40 çıkardık.ben normal doğum Yaptım,bayanda dikişim olduysanız kaç dikişim var hiç söylemedi doktor ama 50 dk boyunca dikti onu biliyorum.sağ yaramda dikişim birde iç tarafta dikişlerin vardı.bugün yatarak iki bacağımı açtım ve ayna ile baktım bildiğiniz bir delik var .delik kapanmayacak mi,eskisi gibi olmayacak mi acaba?sizlerde durum nasıl?
Canim sen dogum yapali nekadar oldu?benim enfeksiyon ile ilgili hic bir sikotim yok.sari akinti hala geliyor ama normal sanirim.ins.kapanir.esime hic yanasmak istemiyorum.korkuyorum hem acir diye hem de eskisi gibi olmayacak ve uzaklasacagiz diye.Tesadüfen gördüm bilgilendireyim istedim. Ben de normal doğum yaptım ve tam 25 dikişim vardı. Doğumdan snra dinlenmedim ve dikişlerimin hepsi acıldı, enfeksiyon kaptı. Orası kocaman bir delikti, antibiyotik kullandım enfeksiyon icin. Doktor yeniden dikemeyiz o bölge en cok hücre yenileyen bölge kendi kendine kapanır dedi. Hakikaten öyle oldu, altta iki dikişlik acıklık kalmış.
Karni tokdiye uyuyor demekki zaten bir hzursuzluk yok ac olsa uyumaz herhalde.biraz emip tekrar daliyor.diger konuda esim cok israrci ben xok korkuyorum ilk evlendigimde de cok korkuyordum.ins. gecer bir de onunla sorun olsun istemiyorum.sen iyi yapmissin canim.psikolojik de olabilir fizyolojik de ins.birkac sefer aonra tamemen gecee agri sizi.40 gun oldu benim de valla kapanıyor ama benim de estetik yönünden kaygım var.
Yani cok ozel olacak belki ama biz birlikte olduk bugun biraz acı veriyor belki de psikolojik bilmiyorjm sonuçta o bölge epey deforme oldu, cok uzak kalırsanız da soğukluk girebilir aranıza
Diger konuda ise eger 4 saat fln a kaldıysa karni doyunca uyuması normal ama 120 ml cok bir öğünde onu 2 ye bolsun
Cnm çok fazla değil benim doktorun mama miktarına 90 ml ver dedi 30 günlük bebeğe birazda beni emiyor rahat 120 130 oluyor öğün olarak..eğer seni emmediyse sorun yok benceKizlar bebegim 41 gunluk ilk defa sagip verdim sutumu .termal tesisteyim.hamama gitmek icin boyle yaptim.125 cc sut cikti babasi da 1330 da hepsini vermis.simdi surrkli uyuyor ve uyanip azicik emiyor .fazla mi geldi acaba?normalde gjnduz hic uyumazdi kirki ciktigindan beri hep uyuyor nerdeyse.40 la mi alakali yoksa benim.ictigim yermal sudan mi anlamadim.siz nekadar veriyorsunuz bir seferde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?