evet canım bornovadayım ben de. Ben daha sadece doktora ve parka çıkardım. Forum a falan götürmek istiyorum ama benim kızın uykusu çok az ben de çok uykusuz kalıyorum ve hiç halim kalmıyor bazen gücüm olmuyor dışarı çıkacak. Bu saatte hala ayaktayız daha da 1-2 saatimiz var uyumak içinCanım sen de izmirdeydin ben atakentte oturuyorum şimdiye kadar Oğlumu ege parka arabasını sürerek kipaya kendi arabamla götürdümhiç zorlanmadım Arabasına koyuyorum ağladığında kucağıma alıyorum.arabasını sürdüğün zaman uyuyor zaten her gün mutlaka dışarı çıkarıyorum ya anneannesine kahvaltıya ya da sahile hava kötüyse balkona çıkarıyorum.emzirme konusunda bebek Bakım odaları var çok rahat koltukta oturup emziriyordum sonra Altını da alıyorum oralarda ellerini yıkayabiliyorsun .ama geçenlere foçaya gittim bir cafe de en Köşeye gidip emzirme örtümle.en Başlarda hiç dışarı çıkmıyordum ama dışarı çıktıkça oğlumun gündüz uykularının arttığını keşfettim.sen de korkma kendine güven bebeğin ağlarsa susturabilirsin bir emzirme örtüsü ile her şeyi çözersin.
Valla aynen bizimkide oyle ..Bebeklerinizle bir gununuz nasil geçiyor? bizimki uyanik olduğu zamanlarda surekli ayakata ve kucakta sallanmak istiyor.donencesini aciyoruz en fazla 15 dak sonra yine kucak istiyor. Oyle oturdugun yerde tutmakta yok.konusacaksin, oyun oynayacaksin.annemle birlikte baktigimiz halde tukeniyoruz resmen.siz neler yapiyorsunuz? Bizmi boyleyiz diye düşünüyorum
Öyle düşünme uyuyabilir sen sık sık ateş takibi yap ateş uyku da yapabilir. İlaç verdin mi?
Evt bir kere çıkınca gerisi geliyor benim de ilk Başlarda öyleydi hiç enerjim olmuyordu.kan hapımı almaya başladım tekrar kendime geldim ayrıcahamilelikte kullandığım vitamini de kullanmaya devam ediyorum,biz de hem uykusuz kalarak hem d emzirerek çok efor sarf ediyoruz.evet canım bornovadayım ben de. Ben daha sadece doktora ve parka çıkardım. Forum a falan götürmek istiyorum ama benim kızın uykusu çok az ben de çok uykusuz kalıyorum ve hiç halim kalmıyor bazen gücüm olmuyor dışarı çıkacak. Bu saatte hala ayaktayız daha da 1-2 saatimiz var uyumak için
Bir kere çıkarsam dışarı alışacam ama şimdi de havalar soğudu bakalım inş cesaret edip çıkartırım. Emzirme örtüsü de güzel fikir ben arabada emziririm diye düşünmüştüm ama her zaman mümkün olmayabilir
Bizde de aynen senin anlattığın gibi senin yanında annen varmış bende o da yok ben tek başıma kollarım kopuyor valla artık akşam kocam gelince o biraz tutuyor ama azcık huysuzlansa hemen bana paslıyor:)Bebeklerinizle bir gununuz nasil geçiyor? bizimki uyanik olduğu zamanlarda surekli ayakata ve kucakta sallanmak istiyor.donencesini aciyoruz en fazla 15 dak sonra yine kucak istiyor. Oyle oturdugun yerde tutmakta yok.konusacaksin, oyun oynayacaksin.annemle birlikte baktigimiz halde tukeniyoruz resmen.siz neler yapiyorsunuz? Bizmi boyleyiz diye düşünüyorum
Canım incir ye bol bol ve yemeğini de iyi ye normalden fazla tatlı falan da ye süt iç sütün tekrar artınca normal yersin bol su iç birde.Meraklanma emzirdiğin süreçce kesilmez.Kızlar sütüm azaldı neden 100 ml bir memeden çıkıyordu neredeyse. Şimdi 20 bile çıkmıyor bebek hep ağlıyor aç belli.humana da fayda etmiyor artık niye böyle oldu öf başka ne yapabilirim .kesiliverir biter diye çok korkuyorumöyle olma ihtimali var mı ki
Kızlar selam ben kasım annelerindenSizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
2. ayda iki bacaklarindan bir de kolundan yaptilar.igne batiyor sonucta her asida aglayacaklar.ben yaninda kalamadim annem tuttu bebegimi.sesini disardan duydum yavrumun.bitince hemen emzirdim sakinlesti.bebeklerin tek sakinlestigi yer meme, annelerinin kokusu.neden memeyi biraksinlar anladim.bence ilgisi yok.Kızlar selam ben kasım annelerindenSizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
aynen ben de inatla emziriyorum mama vermiyorum durumuna göre ben de 4. aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaya başlarım gibi geliyor banabenim bebeğimde ilk ay iyi almıştı, bu ay sadece 600 gr almış, inatla emzirmeye devam ediyorum. en kötü 4. ay da başlarım yavaştan ek gıdaya. sende sıkma canını büyüyecekler inşallah böyle böyle.
bende de durum aynı, sırt ağrısından bayılmak üzereyim. oyun halımız var bizimde en fazla 20 dk oyalanıyor. sürekli kucakta gezmek istiyor. hele uyku varsa hapı yuttuk. çıngırak sallamaktan bihal oldukBebeklerinizle bir gununuz nasil geçiyor? bizimki uyanik olduğu zamanlarda surekli ayakata ve kucakta sallanmak istiyor.donencesini aciyoruz en fazla 15 dak sonra yine kucak istiyor. Oyle oturdugun yerde tutmakta yok.konusacaksin, oyun oynayacaksin.annemle birlikte baktigimiz halde tukeniyoruz resmen.siz neler yapiyorsunuz? Bizmi boyleyiz diye düşünüyorum
Canim cok saol cevabın için. Hemen incir alayım. Valla goguslerım catlamisti fazla sütten. Şimdi ne olduysa bomboş dolmuyor oglumun eli ağzında sürekli. Doymuyor ve bu sebeple de uyuyamiyor. Mama vermicem şimdilik inşallah sütüm geri gelirCanı
Canım incir ye bol bol ve yemeğini de iyi ye normalden fazla tatlı falan da ye süt iç sütün tekrar artınca normal yersin bol su iç birde.Meraklanma emzirdiğin süreçce kesilmez.
Ya aslında emzik büyük rahatlik.anlamiyorum bazen öyle bir tutuyor emzik le uyuyor ama çok nadir.cogunlukla tutamiyor.belki bi kaç çeşit denemek lazım.Benimki de emzik tutmuyor ağladı mı sadece memede susuyor o yüzzden cesaret edemedim ama çok sıkıldım evde de artık kızımla gezmek istiyorum. ikinci bebeğim yaz bebeği olsun istiyorum inş. Ama artık arabayla AVM ye götürmeyi düşünüyorum artık arabada emziririm gerçi eşim çok titiz bu konularda nasıl olcak bilmiyorum.
Çalışan anneler işe ne zaman baslayacaksiniz? Ben simdiden sutum yetecekmi., isyerinde nasıl sagip sakliycam diye düşünür oldum :-(
Bende de olmuştu benimde ilk günlerde sütüm gayet iyiydi sonra azaldı dediğim gibi yapınca normale döndü bende çok endişelenmiştim.Demek ki herkeste ara ara azalır gibi olabiliyor.Canim cok saol cevabın için. Hemen incir alayım. Valla goguslerım catlamisti fazla sütten. Şimdi ne olduysa bomboş dolmuyor oglumun eli ağzında sürekli. Doymuyor ve bu sebeple de uyuyamiyor. Mama vermicem şimdilik inşallah sütüm geri gelir
Geçici bir dönemdir belki moralini bozma 20 cc yi kaç defa gördün belki bir iki defalık birşeydir o gün az su içmişsindir falan.unutma moral çok önemli bir de arkadaşın dediği gibi incir hurma birde helva iyiymiş tabii bol su ayrıca her emzirmeden sonra sağabilirsin böylece beyne yetmiyor sinyali gidermiş ve daha fazla süt üretirmiş.. ayıca bebeğini sık sık emzir tensel temas önemli ve yetmiyor diye düşünme.. umarım sütün yine bollaşır:)Kızlar sütüm azaldı neden 100 ml bir memeden çıkıyordu neredeyse. Şimdi 20 bile çıkmıyor bebek hep ağlıyor aç belli.humana da fayda etmiyor artık niye böyle oldu öf başka ne yapabilirim .kesiliverir biter diye çok korkuyorumöyle olma ihtimali var mı ki
Aşı vurulduktan hemen sonra kucağına alırsan zaten sakinleşir..ben hemen kucağıma alıp tamam annecim geçti burdayım gibi şeyler söyledim ve iyice sarıldım azcık ağlıyor tabii ama 1 dk bile sürmedi..kolayca atlatman dileğiyleKızlar selam ben kasım annelerindenSizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
Aynı canım benim de durum. Ben 2 farklı marka denedim olmadı birini hiç tutmadı. Son umudum bir tane daha deneyeceğim çünkü acayip ellerini emmeye başladı eldivenlerini falan çok ıslatıyor.Ya aslında emzik büyük rahatlik.anlamiyorum bazen öyle bir tutuyor emzik le uyuyor ama çok nadir.cogunlukla tutamiyor.belki bi kaç çeşit denemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?