Kan hapını içiyorun ben zaten ama düzensiz aklıma gelince. Vitaminde solgarın sütyapan bir vit. var doktor söylemişti onu içiyorum ama ben uykusuzluğa dayanamıyorumpek galiba. GerçiEvt bir kere çıkınca gerisi geliyor benim de ilk Başlarda öyleydi hiç enerjim olmuyordu.kan hapımı almaya başladım tekrar kendime geldim ayrıcahamilelikte kullandığım vitamini de kullanmaya devam ediyorum,biz de hem uykusuz kalarak hem d emzirerek çok efor sarf ediyoruz.
Şimdi gerçekten soğudu sadece balkona çıkarsak yeter bir 5 dk için.
Canım ben de işe döneceğim maalesef 14 ekimde doğum Yaptım 6 ocakta başlamam Lazım ama benim doğumum 41. Haftadanolduğu için 1 haftada öyle veriyorlar 13 Ocak ocak sonuna kadar kullanabilirsek patron un reaksiyonuna göre rapor kullanacağım.şimdiye kadar çok az süt sağıp koydum dolaba o tarihe kadar arttıracağım işyerinde buzdolabı var benim de chicco termosum var bakalım nasıl olacak.oğlumdan nasıl ayrılacağım bilmiyorumÇalışan anneler işe ne zaman baslayacaksiniz? Ben simdiden sutum yetecekmi., isyerinde nasıl sagip sakliycam diye düşünür oldum :-(
Ben daha hic sagmadim.ne ile sagiyorsun? Ben birkac kez dışarı çıkmak zorunda kaldigimda sagmistim.el pompasi aldim onu kullanmayi beceremedim.el ile sagiyorum ara sira.zaten elrktririkli pompa kullanamam işde mümkün olmaz.bende simdiden düşünür oldum.10 saat ayrı kalicam bebegimden :-([/QUOTE][QUO="turchanka35, post: 38487140, member: 510388"]Canım ben de işe döneceğim maalesef 14 ekimde doğum Yaptım 6 ocakta başlamam Lazım ama benim doğumum 41. Haftadanolduğu için 1 haftada öyle veriyorlar 13 Ocak ocak sonuna kadar kullanabilirsek patron un reaksiyonuna göre rapor kullanacağım.şimdiye kadar çok az süt sağıp koydum dolaba o tarihe kadar arttıracağım işyerinde buzdolabı var benim de chicco termosum var bakalım nasıl olacak.oğlumdan nasıl ayrılacağım bilmiyorum
Canım ben elektrikli pompa kullanıyordum ama o bozulunca elle sağdım şimdi hergün 125 CC sağmaya çalışacağım.ben anneme bırakacağım 4 gün çalışacağım cuma günü ve haftasonu evde olabileceğim.annem olmasa bırakamazdım ama bu kafa yıl emek verdiğim bir işim var ,Yarin ne olacağı belli olmaz eşime güvenip işimi birakamam .bence bir kadın kesinlikle çalışmalı en çok da çocuğu için.sen de böyle düşün vicdan azabı duymamak için ben sürekli bunlarla telkin ediyorum kendimiBen daha hic sagmadim.ne ile sagiyorsun? Ben birkac kez dışarı çıkmak zorunda kaldigimda sagmistim.el pompasi aldim onu kullanmayi beceremedim.el ile sagiyorum ara sira.zaten elrktririkli pompa kullanamam işde mümkün olmaz.bende simdiden düşünür oldum.10 saat ayrı kalicam bebegimden :-(
Nazar olabilir canım, bence sen bildiğin duaları bol bol oku. Ekstra üzüldüğün bir olay filan olmadıysa niye azalsın ki aniden? Su iç, bulgur pilavı ye, saraçoğlunun kürleri var onlardan yap. Uyumak da çok iyi geliyor. İnşallah eski haline doner.Canim cok saol cevabın için. Hemen incir alayım. Valla goguslerım catlamisti fazla sütten. Şimdi ne olduysa bomboş dolmuyor oglumun eli ağzında sürekli. Doymuyor ve bu sebeple de uyuyamiyor. Mama vermicem şimdilik inşallah sütüm geri gelir
şimdi sünneti yaptırıp geldik gecen haftada idrar vermiştik kusmaları için emerken de ağlıyordu zaten enfeksiyon çıktı idrarında iğneye başladık bugün ocakta bizimde kontrol var hem de rota aşısı yaptırmayı düşünüyorrumuyku arasında ya da tam uyanık keyfi yerindeyken verdim bugün bir de 2 saati doldurdum daha verimliydi bakalım. iyi kilo almış oğlun maşallah. 3. ayın sonunda doğum kilolarının 2 katına ulaşmaları beklenirmiş. ocağın ilk haftası kontrol var bakalım hayırlısı.
kocaman oldu biz maşallah :) sizler nasılsınız hepinizi çok özledim.oo nerelerdesiniz yaa kimse yoktu.kızın nasıl büyüdü mü kuzucuk..
aynı gün mü doğum yaptık :) bizimde oyle 8 ocakta 4 aylık olacağız inişallah. irtibatı koparmamak adına face de yeni bir grup actık. oraya yazabilirsiniz. ismi Mutlu Bebekler Akademisi. hepinizi bekliyoruz :)Merhaba canım ben de sızlerı cok merak ettım nasılsınız bebısler nasıl? Benım aralık 8 de 3ay bıtıcek. Sen nasılsın canım
yılmazneval canım annemiz seni okadar ozledik ki sık sık andık aramızda. nolur gel faceye. biz senden cok sey oğrndik. idoülümsün benim ozellikle benim. büyüdü büyüdü kocaman oldu :) işte buda benim ilayım :) hepinizi cok cok seviyorum. grubumuza bekliyorzCanim nerelerdesin sen eskilerden az kişi kaldı ilayimiz nasıl büyümüş tür artık. Topigimiz okadar sakinki kimsecikler yok
şimdi sünneti yaptırıp geldik gecen haftada idrar vermiştik kusmaları için emerken de ağlıyordu zaten enfeksiyon çıktı idrarında iğneye başladık bugün ocakta bizimde kontrol var hem de rota aşısı yaptırmayı düşünüyorum
Evet canım ilaç verdimdi ateşi 37.5lardaydı ama kıyamadm yükselmeden verdim.Gece sürekli kontrol ettim çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Bebeklerinizle bir gununuz nasil geçiyor? bizimki uyanik olduğu zamanlarda surekli ayakata ve kucakta sallanmak istiyor.donencesini aciyoruz en fazla 15 dak sonra yine kucak istiyor. Oyle oturdugun yerde tutmakta yok.konusacaksin, oyun oynayacaksin.annemle birlikte baktigimiz halde tukeniyoruz resmen.siz neler yapiyorsunuz? Bizmi boyleyiz diye düşünüyorum
Kızlar selam ben kasım annelerindenSizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
Bebe yagi kullaniyorum ama hic bir faydasi olmuyor malesef
um
Bizde de aynen senin anlattığın gibi senin yanında annen varmış bende o da yok ben tek başıma kollarım kopuyor valla artık akşam kocam gelince o biraz tutuyor ama azcık huysuzlansa hemen bana paslıyor:)
Birde benim bebeğim yatağında yatmak istemiyor illa kucağımda uyuyacak çok zorlanıyorum nasıl alıştırıcam bilmiyorum sallasam uyuyunca koysam yatsa razıyım ama yok uyutuyorum yatağa koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor.Önerilere açığım
bende de durum aynı, sırt ağrısından bayılmak üzereyim. oyun halımız var bizimde en fazla 20 dk oyalanıyor. sürekli kucakta gezmek istiyor. hele uyku varsa hapı yuttuk. çıngırak sallamaktan bihal olduk
Kızlar ayak baş parmağım Battı etime zaten sürekli olurdu şimdi antibiyotik kullanamam parmağım kızardı ve Şiş dün dışarıda resmen topallıyorum .zaten vajinamda enfeksiyonum da var ona da fitil kullanıyorum o da Geçmiyor illa antibiyotik Lazım.şimdide grip Olacağım.ben doğum Yaptım yapalı bir K...m doğrulmadı.
Eşimle hala hiç yakınlaşıyoruz yabancı gibi olduk.oğlumda çok güzeluyurdu artık hiç uyumuyor.gözlerim kıpkırmızı oldu.bir gün mutluyaam ikinci gün mutlaka bir şey çıkıyor.öyle bıkkınım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?