2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
senin bahsettiğin açılma da önemli de canım hani doğumdan sonra çok genişler mi rahim ağzı acaba. toparlar mı kendini bi bilgin vaR MI

Çakalın düşündüğüne bakk :)))))))))))))))
Doğumdan sonraki şeyleri düşünüyor
Millet sırf bu yüzden sezeryan yapıyor ki doğumdan sonra ilişkiden şey olsun tövbe

ayy kıyamam yaa çok şanslısın bak gerçekten. annelik acaip bişimiş daha pek anlayamasak ta bu kadarı bile yetiyo az çok

içine erkek mi doğuyo yoksaaaa seni seniii

Evet teyzesi :)) Ben rüyamda erkek gördüm :)
Annem de rüyasında erkek görmüş :)))
İkimiz de 3lü yaşlarını gördük biliyor musun :))))))))))
Maşallah benim oğluma :))))))

Karnımdaki bebişim kızsa ne kızıyordur bana var yaaa:))))))
Onu da severim sağlıklı olsun yeteeeerrr :)

ayy kıyamam yaa çok şanslısın bak gerçekten. annelik acaip bişimiş daha pek anlayamasak ta bu kadarı bile yetiyo az çok
Aynen canim bu kadari bile yetiyor yalniz Ben cok cadaloz Bi kizken hamile oldugumu ögrendigimden beri en ufak seylere gözlerim doluyor cok degistim

yaw sorma boyum çok kısa deil belki saklanırlar içimde boyu kısalarda çok çıkarmış karın ama varya bişi yiyemiyom doru düzgün karnım belime yapıştı iyice :44:

Haklısın boyu kısalarda çok çıkıyor. Benim boy 1.60 bende de çok çıkıcak gibi :) Zaten şimdiden bile belli :) Annem de diyor senin karnın büyük olacak gibi diyor :)))
Önemli olan faydalı şeyler yemek canım. Süt iç. Ben grip olduğum için şimdi kuşburnu,elma,limon kaynattım. Bi de limon sıktım onu içiyorum. Çok güzel ya :)

Kızlar üç aydan sonra başlayın çatlak kremine bide kilo ve ödemde çatlak oluyo engelliyemiyosun çatlağın oluşacağı yerler tatlı tatlı kaşınmaya başlıyo ve kızarıyo ilk aylarda başlanırsa daha iyi olur ilerde çatlamaya başladığı zaman kremlerinde bi faydası olmuyo malesef bide genetik yapıdanda kaynaklanıyo ama kuzucuklara herşey değer

yaaa ayy kıyamamm ben ona. bu kadar rüya boş deildir bence canım. erkekler çabuk ta oynarmış senin çok mide bulantın da yok galiba. canın tatlı da istiyo mu peki?
ya benim eşim de rüyasında ikiz görmüştü biri kız biri erkek inanmak istiyorum

hadi canım çıkmış mı karnın ayy inanamıyorumm.maşallahhh yaw benim de 1.70 daha belli deil bişi ama olcak olcak davuuull gibiii

Ben 1.82 Ben tam degmesin yagli boya olurum heralde inss 8. 9. Ayda

en sağlıklısı zeytin yağıymış ilerleyen zamanlarda süriyim diyorum

Zeytin yağının aslını kim bulmuş ki bu devirde :)))
Ben 4-5 ay evvel saçım için almıştım. Üşendim kullanmaya. Salatalara yemeklere kullandım :) Azcık daha var ama. Olmazsa onu kullanırım... Ama o da hep kirli hissi yaratmaz mı?

olur walla hiç acımaz dikkat etmek gerek uzun süre ayakta kalmican uzun süre oturmican

İşyerinde hep masa başındayım. Evde de yemekten çaydan sonra oturuyorum böyle. Gerçi uzatıyorum ayaklarımı..

Civcivlerin de çok şeker :)))))

ya katlancaz artık yaa napalım canım ben de emin deilim ama çatlak ta hiç sevmiyorum

Benim de adet şişkinliğim var azcık. Şimdi aklıma geldi de sürdüm :))) Aklımıza gelmesi lazım sürmemiz lazım şimdiden :)))

Bende ilk gerdek gecesi için almıştım bebek yağı onu sürsem
2 aylık oldum inşallah ya inşallah senin hafif geçer

Şimdi ben 7 haftalık 2 aylık mı oluyo 1 hafta sonra
Aynen canim bu kadari bile yetiyor yalniz Ben cok cadaloz Bi kizken hamile oldugumu ögrendigimden beri en ufak seylere gözlerim doluyor cok degistim

Bende herşeye ağlıyorum duygular şelale

Bakıcaz teyzesi :) Erkekler erken gösterirmiş :)))))))
10. haftada öğrenenler var hem de karından ultrasonla. Eylül analarında gördüm :))))))))
aa gerçektn benim tanıdığım birisi 10 + günlerde erkek gibi demiş bende şaşırdıydım hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamıştım
hımmm süper bilgiler bunlarr. saol canım. ya bide varis olmaması için ayakları yukarı dikmek ve yarım saat yürüyüş bir de bol vitamin C almak gerekiyomuş

doğrudur ama bu aralar çok tembelim yarım saat yürürmüyüm bilmiyorum

:)))) yaa napiiyim anam girdi aklıma soktu bu sadist düşünceleri ben de korktum kız daa gencizz

Ben de bi ara düşündüm onu da normal doğumun daha sağlıklı olduğunu düşününce ne biliyim artık. Annen de iyiymiş. Benimki de tam tersi normal olsun sağlıklı diyor :))))) Doğurmak kolay mı sanıyor bunlar :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…