senin bahsettiğin açılma da önemli de canım hani doğumdan sonra çok genişler mi rahim ağzı acaba. toparlar mı kendini bi bilgin vaR MI
Annemgil Ben evlenicem die dayanamayip benle ankaraya geldiler evlenmeden 10 ay once tasindik buraya dr dan cikar cikmazda annem yanina aldi hemen bize odasini bile verdi kiyamam Bi wc kalkiyorum canim saolsun annem benim iyiligimi bende bebegimin iyiligini dusunuyorum annelik cok farkliymis cok simdi anliyorum annemi cok iyi
Aynen canım seninki geçecek ben daha yolun başındayım benimde azar azar başladı :) kaç aylık oldun canım
içine erkek mi doğuyo yoksaaaa seni seniii
Çakalın düşündüğüne bakk :)))))))))))))))
Doğumdan sonraki şeyleri düşünüyor
Millet sırf bu yüzden sezeryan yapıyor ki doğumdan sonra ilişkiden şey olsun tövbe
Aynen canim bu kadari bile yetiyor yalniz Ben cok cadaloz Bi kizken hamile oldugumu ögrendigimden beri en ufak seylere gözlerim doluyor cok degistimayy kıyamam yaa çok şanslısın bak gerçekten. annelik acaip bişimiş daha pek anlayamasak ta bu kadarı bile yetiyo az çok
yaw sorma boyum çok kısa deil belki saklanırlar içimdeboyu kısalarda çok çıkarmış karın ama varya bişi yiyemiyom doru düzgün karnım belime yapıştı iyice :44:
Evet teyzesi :)) Ben rüyamda erkek gördüm :)
Annem de rüyasında erkek görmüş :)))
İkimiz de 3lü yaşlarını gördük biliyor musun :))))))))))
Maşallah benim oğluma :))))))
Karnımdaki bebişim kızsa ne kızıyordur bana var yaaa:))))))
Onu da severim sağlıklı olsun yeteeeerrr :)
Haklısın boyu kısalarda çok çıkıyor. Benim boy 1.60 bende de çok çıkıcak gibi :) Zaten şimdiden bile belli :) Annem de diyor senin karnın büyük olacak gibi diyor :)))
Önemli olan faydalı şeyler yemek canım. Süt iç. Ben grip olduğum için şimdi kuşburnu,elma,limon kaynattım. Bi de limon sıktım onu içiyorum. Çok güzel ya :)
Ben 1.82 Ben tam degmesin yagli boya olurum heralde inss 8. 9. AydaHaklısın boyu kısalarda çok çıkıyor. Benim boy 1.60 bende de çok çıkıcak gibi :) Zaten şimdiden bile belli :) Annem de diyor senin karnın büyük olacak gibi diyor :)))
Önemli olan faydalı şeyler yemek canım. Süt iç. Ben grip olduğum için şimdi kuşburnu,elma,limon kaynattım. Bi de limon sıktım onu içiyorum. Çok güzel ya :)
en sağlıklısı zeytin yağıymış ilerleyen zamanlarda süriyim diyorum
Aynen canim bu kadari bile yetiyor yalniz Ben cok cadaloz Bi kizken hamile oldugumu ögrendigimden beri en ufak seylere gözlerim doluyor cok degistim
2 aylık oldum inşallah ya inşallah senin hafif geçer
olur walla hiç acımaz dikkat etmek gerek uzun süre ayakta kalmican uzun süre oturmican
Zeytin yağının aslını kim bulmuş ki bu devirde :)))
Ben 4-5 ay evvel saçım için almıştım. Üşendim kullanmaya. Salatalara yemeklere kullandım :) Azcık daha var ama. Olmazsa onu kullanırım... Ama o da hep kirli hissi yaratmaz mı?
Benim de adet şişkinliğim var azcık. Şimdi aklıma geldi de sürdüm :))) Aklımıza gelmesi lazım sürmemiz lazım şimdiden :)))
2 aylık oldum inşallah ya inşallah senin hafif geçer
Aynen canim bu kadari bile yetiyor yalniz Ben cok cadaloz Bi kizken hamile oldugumu ögrendigimden beri en ufak seylere gözlerim doluyor cok degistim
aa gerçektn benim tanıdığım birisi 10 + günlerde erkek gibi demiş bende şaşırdıydım hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamıştımBakıcaz teyzesi :) Erkekler erken gösterirmiş :)))))))
10. haftada öğrenenler var hem de karından ultrasonla. Eylül analarında gördüm :))))))))
hımmm süper bilgiler bunlarr. saol canım. ya bide varis olmaması için ayakları yukarı dikmek ve yarım saat yürüyüş bir de bol vitamin C almak gerekiyomuş
İşyerinde hep masa başındayım. Evde de yemekten çaydan sonra oturuyorum böyle. Gerçi uzatıyorum ayaklarımı..
Civcivlerin de çok şeker :)))))
:)))) yaa napiiyim anam girdi aklıma soktu bu sadist düşünceleriben de korktum kız daa gencizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?