2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım Kızımın sarılığı uzun sürünce aynı şeyleri yaşamıştık biz de kaç defa üniversite hastanesine gittik daha önce adını duymadığım bir Sürü hastalıktan Şüphe edildi ALINAN kanlar Ufacık yavrumdan da cabası ben de o dönemde çok kilo vermiştim sonuç olarak anne sütü sarılığı dediler tahlillerden bişe çıkmayınca sen Yüreğini ferah tut Allah yavrularımızı korusun gerçekten zor onların hasta olması

çok geçmiş olsun Cnm.bence iyice araştırın durdum yere öyle kusmaz herhalde dimi.hastaneler genelde başından saçıyor.allahım korusun kuzucuklarimizi

kızlar acil yardim.bebeğim sürekli bizim yediklerimize sulanıyor.birşeyler vermek istiyorum ama neden ne kadar vermeliyim bilmiyorum.siz neler yapıyorsunuz.tarif verirmisiniz.internette araştırdım genelde muhallebi tarifi var.kuzular muhallebi yı yutabilirmi kati olmazmış.bide su veriyor musunuz.özellikle tecrübeli annelerden yardim bekliyorum.help:))

Ben yogurt veriyordum ama 6 gun kaka yapmayinca kestik simdilik vermiyorum birkac kere de havuc ve patates puresi verdim az suda haslayarak suzgecten gecirdim biraz da zeytinyagi koydum sevdi gibi ama sadece tattiriyorum oyle doyumluk degil. Kizim da cok hevesli biz yemek yerken agzini oynatiyo :) kendi yemeklerimizden hic tattirmiyorum cunku illa kavrulan ya da salcali yemekler oluyor onlar da bebeklere verilmiyor

Canim bizi kimse anlamaz bizden başka. Herkes abartiyorsun bu çocuğun her şeyini diyor. Ama hiç de öyle değil anneyiz biz.kiyamam sana nasıl üzüldugunu çok iyi anlıyorum. Ama dediğin gibi güçlü olacağız. Onlar da iyi olacak allahın izni ile.canim bugün bizim pipi kanamadi şükür çok tatlı görünüyor. Siz nasıl oldunuz? Pek takip edemedim telaseden

kızlar kan damlalarını veriomusunuz.çoğu ferrum ferro sanol vegeferon hepsi paraben icerioyormus.ferromixin diye bi damla varmış o paraben icermiormus.bunu kullanan varmı.paraben kanserojenmis.hakkında yazılanları okuyunca kızına kan damlası veremiyoeum.sizler naptiniz hic araştıran doktoruna danışan var mi

Canım ben 3 dr sordum hepsi ver dedi. Kansızlık genelde bebeklerde olurmuş ve ciddiymiş beyin gelişimini bile etkilermiş. Demir emilimi zormuş ondan gıdalarla alınan demir yetmezmiş. Yurtdışında paraben içermeyen ilaç varmış o da 4 yaşından önce verilmezmiş. 9. Ayda kan testi yapacak duruma göre kesecek. Faydası zararından çok diyor

Ben doktoruma sormustum verme dedi 7.ayda kan tahlili yapicaz duruma gore degerlendiricez dedi

nasilsiniz canım bebeğin in atak dönemi bitti mi dis çıkardı mi bebis?

Ay canim icim acidi halinize cok gecmis olsun, boyle olacagini bilsen yaptirir miydin hic insallah cabucak iyilesir, ikiniz de yine gulucukler sacarsiniz

Alistirma bardagi deneseniz?

nasilsiniz canım bebeğin in atak dönemi bitti mi dis çıkardı mi bebis?
Mengurcum tesekkurler. O donemi gectik cok sukur, dis de hala yok. Yine kucagi seviyor ama guluyor ya, yetiyor gercekten... Sadece yine emmemeye basladi, memeye duskun bebeklere ozenir oldum:)

Bebegı hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.tek tek okuyamadm.vaktım çok kısıtlı
ya arkadaşlar bnm kızım da gözyaşları doğduğu zamandan berı akmıyor.bır damla bile görmedim.5,5aylıgız.bu cıddı bır sorun mu acaba.kıme dedı ysem şaşırdı.napmam gerek

Biz de bekliyoruz cok hareketliyiz ama daha donemedi saglikli olsunlar da ona da sira gelecek insallah :)
ya bırak dönmesin.bnmkı donuyor bırakıp gdemıom
bazen gerı donemeymce kıyametı koparıyor.gecen yerde mınder üstüne koydum.portakal yemeye gttım.baktm bagrıyor geldımkı parke üstünde boyunca uzanmış yatıor.döne döne yere ınmış bıcırık

Canim belki gercekten aglamiyodur? Benim kizimin da her aglamasinda yas gelmiyor, hatta cogunda gelmiyor. Aşi oldugunda geliyor ama o da pitir pitir dokulmuyor. Ama gercekten agladigina eminsen, goz yasi kanallariyla ilgili olabilir, kontrolde sorarsin doktora

Ay ne guzel yaa ben hemen donsun istiyorum ama zamani var daha demekki yuzustu durmaktan nefret ediyo ondan donmuyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…