Çok geçmiş olsun canım Kızımın sarılığı uzun sürünce aynı şeyleri yaşamıştık biz de kaç defa üniversite hastanesine gittik daha önce adını duymadığım bir Sürü hastalıktan Şüphe edildi ALINAN kanlar Ufacık yavrumdan da cabası ben de o dönemde çok kilo vermiştim sonuç olarak anne sütü sarılığı dediler tahlillerden bişe çıkmayınca sen Yüreğini ferah tut Allah yavrularımızı korusun gerçekten zor onların hasta olmasıKızlar herkese çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız. Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın bilgisayarım bozuldu telden yazoyorum zor oluyor
Kızım iki kere koyu kustu o günden beri resmen acillerde süründük hem de üni hastanesi sinirlerim bozuldu kaka tahlili bile yapamadılar. Sebebini bilmiuoruz hala. Kendi doktorumuz memede yara varmı sütünü sağ bak dedi baktım bir şey yok ama ucunda kabuk gibi kırmızılık var bir gögsümde hep deo gögsü verdikten sonra oldu sebep o olabilir mi sizce?? Kızım hareketleri ateşi her şey normal çok şükür. Allah korusun mide ksnaması diye çok korkuttular
çok geçmiş olsun Cnm.bence iyice araştırın durdum yere öyle kusmaz herhalde dimi.hastaneler genelde başından saçıyor.allahım korusun kuzucuklarimiziKızlar herkese çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız. Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın bilgisayarım bozuldu telden yazoyorum zor oluyor
Kızım iki kere koyu kustu o günden beri resmen acillerde süründük hem de üni hastanesi sinirlerim bozuldu kaka tahlili bile yapamadılar. Sebebini bilmiuoruz hala. Kendi doktorumuz memede yara varmı sütünü sağ bak dedi baktım bir şey yok ama ucunda kabuk gibi kırmızılık var bir gögsümde hep deo gögsü verdikten sonra oldu sebep o olabilir mi sizce?? Kızım hareketleri ateşi her şey normal çok şükür. Allah korusun mide ksnaması diye çok korkuttular
Biz de bekliyoruz cok hareketliyiz ama daha donemedi saglikli olsunlar da ona da sira gelecek insallah :)Tek değilsin canım bizimki de 9 ekim doğumlu ama hala dönmüyor bakalım beklemedeyiz
Ben yogurt veriyordum ama 6 gun kaka yapmayinca kestik simdilik vermiyorum birkac kere de havuc ve patates puresi verdim az suda haslayarak suzgecten gecirdim biraz da zeytinyagi koydum sevdi gibi ama sadece tattiriyorum oyle doyumluk degil. Kizim da cok hevesli biz yemek yerken agzini oynatiyo :) kendi yemeklerimizden hic tattirmiyorum cunku illa kavrulan ya da salcali yemekler oluyor onlar da bebeklere verilmiyorkızlar acil yardim.bebeğim sürekli bizim yediklerimize sulanıyor.birşeyler vermek istiyorum ama neden ne kadar vermeliyim bilmiyorum.siz neler yapıyorsunuz.tarif verirmisiniz.internette araştırdım genelde muhallebi tarifi var.kuzular muhallebi yı yutabilirmi kati olmazmış.bide su veriyor musunuz.özellikle tecrübeli annelerden yardim bekliyorum.help:))
Canim bizi kimse anlamaz bizden başka. Herkes abartiyorsun bu çocuğun her şeyini diyor. Ama hiç de öyle değil anneyiz biz.kiyamam sana nasıl üzüldugunu çok iyi anlıyorum. Ama dediğin gibi güçlü olacağız. Onlar da iyi olacak allahın izni ile.canim bugün bizim pipi kanamadi şükür çok tatlı görünüyor. Siz nasıl oldunuz? Pek takip edemedim telasedenCanım çok geçmiş olsun geçicek inş ben de kaç haftadır perişan oldum Allah yavrularımızı korusun sağlıkla büyütelim inş seni çok iyi anlıyorum insanın gözü hiç bir şey görmüyor ben 1 haftada 3 kilo verdim üzüntüden ama onlar için güçlü olmalıyız kendine iyi bak oğluşunun sana ihtiyacı var
Canım ben 3 dr sordum hepsi ver dedi. Kansızlık genelde bebeklerde olurmuş ve ciddiymiş beyin gelişimini bile etkilermiş. Demir emilimi zormuş ondan gıdalarla alınan demir yetmezmiş. Yurtdışında paraben içermeyen ilaç varmış o da 4 yaşından önce verilmezmiş. 9. Ayda kan testi yapacak duruma göre kesecek. Faydası zararından çok diyorkızlar kan damlalarını veriomusunuz.çoğu ferrum ferro sanol vegeferon hepsi paraben icerioyormus.ferromixin diye bi damla varmış o paraben icermiormus.bunu kullanan varmı.paraben kanserojenmis.hakkında yazılanları okuyunca kızına kan damlası veremiyoeum.sizler naptiniz hic araştıran doktoruna danışan var mi
MERHABA canım sana birsey sormak istiyorumsağol canım kalp atışını duydummu yetiyor bana zaten sorunlu bi hamilelik benimki inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz için dua ediyorum
Ben doktoruma sormustum verme dedi 7.ayda kan tahlili yapicaz duruma gore degerlendiricez dedikızlar kan damlalarını veriomusunuz.çoğu ferrum ferro sanol vegeferon hepsi paraben icerioyormus.ferromixin diye bi damla varmış o paraben icermiormus.bunu kullanan varmı.paraben kanserojenmis.hakkında yazılanları okuyunca kızına kan damlası veremiyoeum.sizler naptiniz hic araştıran doktoruna danışan var mi
nasilsiniz canım bebeğin in atak dönemi bitti mi dis çıkardı mi bebis?Kizlar surekli gulumseyen bebegimi gulduremez oldum!:) yataktan kalkar kalkmaz kucak istiyor, bi sure oturtarak, bi sure de bir nevi ana kucagi gibi bi urunde oyalayabiliyorum ama sonrasinda evi geziyoruz birlikte... Zaten kucakta uyuyordu ama hic degilse uyaninca gulucukler sacip yatakta oyun oynayabiliyorduk... Gunduz uykulari da kisaldi ve aksam gozlerini kapamasi 10 dakika, uyumasi, dalmasi 1 saat suruyor...dis etleri uzun zamandir kasiniyor ama dis fln da yok gorunurde... Karni da tok... Ac mi acaba diye biberonla verdigim sutu bitirmedi bile... Benzer bir surec yasayan var mi acaba? Mutsuz kizimla hayat daha da zorlasti malumunuz... 4,5 aylik...
Ay canim icim acidi halinizeKızlar ne zamandır giremiyorum çok kötüyüm oğlum sunnet oldu 5 aylık. Ve Gece kanaması oldu fazla.doktorla gece 4 te hastanede buluştuk. Genel anestezi ile olmuştu. Kanama durmayınca tekrar ameliyata aldı lokal uyusturmus ne yaptı bilmiyorum yavrum perişan bir halde çıktı. Hiç öyle ağladığını duymamistim zaten genelden sonra 1 saat aralikasiz cigliklarla aglamisti. Sonra birdaha allahim perişan haldeyim. Sonra doktor açın sargilari dedi açtık yine kanadi off gece doktorun evine goturduk yine canı yandı çok ağladı o ses beynimde yankilaniyor. Şimdi sarılı yarın açacak. Korkuyorum görüntüsü okadar kötü ki.pipisinin.pisman oldum sunnet ettirdim gulucukler saçan oğlumu bu hale getirdim durduk yere.allah beni kahretsin. Icim paramparça. Oğlumun yüzüne bakmiyorum kalbim dayanmıyor. Altını alamıyorum içim kaldirmiyor. Çok kötü bir haldeyim allahım ne olur yardım et ne olur yarın kanama olmasın iyilessin bir an önce. Dayancak gücüm kalmadı her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum
Alistirma bardagi deneseniz?Esim de vermeyi denedi ama almiyor bugun havuc suyu sıktim belki onu icer diye yok icmedi ben avent biberom almistim bugun nuk aldik onu da begenmedialismayacak galiba kasikla da cok zor yarisi ziyan oluyor ve emerek rahatliyorlar emzik kullanmadan nasil sakinlesip uykuya dalacak bilmiyorum kafam cok karisik bebegimin hala bana ihtiyaci var ve ben calismaliyim cok zor ben yavas yavas yogurt ve sebze purelerini tattirmaya basladim
Mengurcum tesekkurler. O donemi gectik cok sukur, dis de hala yok. Yine kucagi seviyor ama guluyor ya, yetiyor gercekten... Sadece yine emmemeye basladi, memeye duskun bebeklere ozenir oldum:)nasilsiniz canım bebeğin in atak dönemi bitti mi dis çıkardı mi bebis?
Alistirma bardagi deneseniz?
ya bırak dönmesin.bnmkı donuyor bırakıp gdemıomBiz de bekliyoruz cok hareketliyiz ama daha donemedi saglikli olsunlar da ona da sira gelecek insallah :)
Ona alisinca memeyi emmek istemezse diye korkuyorumAlistirma bardagi deneseniz?
Canim belki gercekten aglamiyodur? Benim kizimin da her aglamasinda yas gelmiyor, hatta cogunda gelmiyor. Aşi oldugunda geliyor ama o da pitir pitir dokulmuyor. Ama gercekten agladigina eminsen, goz yasi kanallariyla ilgili olabilir, kontrolde sorarsin doktoraBebegı hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.tek tek okuyamadm.vaktım çok kısıtlı
ya arkadaşlar bnm kızım da gözyaşları doğduğu zamandan berı akmıyor.bır damla bile görmedim.5,5aylıgız.bu cıddı bır sorun mu acaba.kıme dedı ysem şaşırdı.napmam gerek
Ay ne guzel yaa ben hemen donsun istiyorum ama zamani var daha demekki yuzustu durmaktan nefret ediyo ondan donmuyor sanirim.ya bırak dönmesin.bnmkı donuyor bırakıp gdemıom
bazen gerı donemeymce kıyametı koparıyor.gecen yerde mınder üstüne koydum.portakal yemeye gttım.baktm bagrıyor geldımkı parke üstünde boyunca uzanmış yatıor.döne döne yere ınmış bıcırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?