bizimki De öyle diş çıkarma nöbetleri bunlar galibaMengurcum tesekkurler. O donemi gectik cok sukur, dis de hala yok. Yine kucagi seviyor ama guluyor ya, yetiyor gercekten... Sadece yine emmemeye basladi, memeye duskun bebeklere ozenir oldum:)
bnmkıde çok seviyor.4aylıkken yarım donuodu.5e girince tam dönmeye başladı.öyle yuUzustu durup san bkıor ayaklarını da kaldırmış oynuyor cok sevımlı görünüyorAy ne guzel yaa ben hemen donsun istiyorum ama zamani var daha demekki yuzustu durmaktan nefret ediyo ondan donmuyor sanirim.
Bizimki yan donmeye iki aylikken falan baslayinca bugun yarin diye bekledik hep ama tam donmuyor hala. Cok hareketli kipir kipir dedigin gibi hergun yeni bir huy ediniyor ayaklar da agza girdi artik cok tatli gorunuyor yawrum benim yaa uyudu simdi ama izledim ben kuzumubnmkıde çok seviyor.4aylıkken yarım donuodu.5e girince tam dönmeye başladı.öyle yuUzustu durup san bkıor ayaklarını da kaldırmış oynuyor cok sevımlı görünüyor
şuan tamda bu halde.bakısıyoruz.her bebegın gelısımı farklı am a donuncede cok dıkkat gerekiyor.5,5aylıgıZ her gün yeni huylar edınıyor
Göz masaji yapılıyor canimBebegı hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.tek tek okuyamadm.vaktım çok kısıtlı
ya arkadaşlar bnm kızım da gözyaşları doğduğu zamandan berı akmıyor.bır damla bile görmedim.5,5aylıgız.bu cıddı bır sorun mu acaba.kıme dedı ysem şaşırdı.napmam gerek
Canım merhaba benim de oğlum doğduğundan beri hiç gözyaşını görmemiştim masaj önerdiler yapıyorduk ama işe yaramıyordu 3 gün oğlumdan ayrı kaldım iş Dolayısı ile geldiğimde ağladığında Gözyaşı geliyordu ama yine de her ağlamada değil gerçekten ağlayınca.ben bunu fark ettim ağlatmaya çalıştım bir türlü koyup sonunu bekleyemedim hemen kucağıma aldım ama ben yokken kokuma alıştığı için uyuyamadı kuzum o zaman çok ağlamış.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın.demem o ki masaj yapmalısın göz kenarlarından burnuna doğru hafif nemli bir pamuk biraz bastırarak sadece uyurken yapabiliyorduk biz.ben de sadece bir kez gördüm gözyaşını.Bebegı hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.tek tek okuyamadm.vaktım çok kısıtlı
ya arkadaşlar bnm kızım da gözyaşları doğduğu zamandan berı akmıyor.bır damla bile görmedim.5,5aylıgız.bu cıddı bır sorun mu acaba.kıme dedı ysem şaşırdı.napmam gerek
Benim oglumda aynı sekilde.emip uyuyor.birde çalışıyorum. Alıştım artık. Ama cok yorgun hissediyorum.Kızlar bebekleriniz geceleri kaç saatte bir Uyanıyor ve her Uyandığında emziriyormusunuz benim kızım 2 satte bir Uyanıyor her Uyandığında emip geri uyuyo şöle uzun bi uykuya hasret kaldım
Ben de işe başladığımda ne olacak diye düşünüyorum peki sen işteyken nasıl uyuyor oğlunBenim oglumda aynı sekilde.emip uyuyor.birde çalışıyorum. Alıştım artık. Ama cok yorgun hissediyorum.
Aynen canım. Benim kızım önceden 4-5 saat uyuyordu kesintisiz ama meme emmemeye başlayınca ben bırakmasın diye emerek uyutmaya başladım şimdi çok alıştı 2 hatta bazen saat başı uyanıp meme istiyor perişan oluyorum bende. Bu gece beşikte uyutmayı denedim yatır kaldır yaptım yok nasıl çığırıyor üstümü başımı tutuyor beni al diye gözleri de kıpkırmızıKızlar bebekleriniz geceleri kaç saatte bir Uyanıyor ve her Uyandığında emziriyormusunuz benim kızım 2 satte bir Uyanıyor her Uyandığında emip geri uyuyo şöle uzun bi uykuya hasret kaldım
Anneanesi ya kucağında pispislayarak uyutuyor yada ayaginda sallıyor.sadece uyurken emzik alıyor. Bütün gun beni görmediği için gelir gelmez meme istiyor tok bile olsa.Ben de işe başladığımda ne olacak diye düşünüyorum peki sen işteyken nasıl uyuyor oğlun
Benim kizim da ayni sekilde 20 nisanda ise baslayacagim hala duzen yok cani ne zaman isterse emmek istiyor emzik de tutmuyor biberon daKızlar bebekleriniz geceleri kaç saatte bir Uyanıyor ve her Uyandığında emziriyormusunuz benim kızım 2 satte bir Uyanıyor her Uyandığında emip geri uyuyo şöle uzun bi uykuya hasret kaldım
Duzen oturtabildiniz mi bende 20 nisanda basliyorum ise ama hala duzen kuramadik biraz bahsedermisin duzeninizden cnm bebegin sen yokken gun icinde ne yapiyor sen isten geldikten sonra vaktinizi nasil degerlendiriyorsunuzAnneanesi ya kucağında pispislayarak uyutuyor yada ayaginda sallıyor.sadece uyurken emzik alıyor. Bütün gun beni görmediği için gelir gelmez meme istiyor tok bile olsa.
Sanırım işe Başlama dönemlerimiz çok sıkıntılı olacak Allah yardımcımız olsunBenim kizim da ayni sekilde 20 nisanda ise baslayacagim hala duzen yok cani ne zaman isterse emmek istiyor emzik de tutmuyor biberon da
İşteyken 2 kez süt sagiyorum.ertesi gün biberonlarina hazirliyoruz sabahtan.annem alisti artik.sut icmeden uyumuyormus.biz ek gidaya erken basladik çalıştığım için. 1 öğün sebze çorbası iciyor ogleden sonra. Cok seviyor.aksam üzeri meyve puresi veriyor.bazende yogurt.sutum azsa 1 öğün mama veriyor. Zaten 60 cc den fazla icmiyor.beslenmemiz bu sekilde.uyku duzenimiz yok.yani belli saatlerde uyumuyor.cani ne zaman isterse.genelde hep kucakta.annem bazen yemek yemeye bile fırsat bulamiyor.keyfi yerindeyse yere yorgan serip oyun oynuyorlarmis birlikte.yani cingirak falan salliyorlar iste.aksam beni görür görmez memeye sariliyor.Tok olsa bile eemiyor.ben 9 gibi geliyorum eve.zaten emzir, altını üstünü degistir saat10 oluyor. En gec 11 de uyuyor zaten.hicbir şeye vakit kalmiyor.ne kandime vakit ayirabiliyorum nede bebegime. Cok özlüyorum amacslismak zorundayim.annem olduğu için gözüm arkada değil. Gecede 3-4 kez uyanip emiyor.zor gercekten.bakacak kisi bir kac güne kendi duzenini kurar zaten.onu birakip gitmek cok zor ama mecburum iste :-(Duzen oturtabildiniz mi bende 20 nisanda basliyorum ise ama hala duzen kuramadik biraz bahsedermisin duzeninizden cnm bebegin sen yokken gun icinde ne yapiyor sen isten geldikten sonra vaktinizi nasil degerlendiriyorsunuz
kızlar biliyorsunuz ben 3 ay 10 günlükken başlamıştım işe bu zamana kadar devam .gece hiç bir düzenimiz yok bazen çok sık bazen 3 saatte bir uyanıyor .bir arkadaşında da dediği gibi tok da olsa hemen emmek istiyor beni görünce.haftasonları ve süt izin günümde çok güzel vakit geçiriyoruz akşam 7 de evde oluyorum.Ama annem çok zorlanıyor bende memede uyuyor annem sallıyor menisküsü çıktı sallayamıyor da bir de bazen sebepsiz huzursuzluğu oluyor.son günlerde iyice zor gelemeye başladı evden çıkmak ben yataktan kalktığımda o da kalkıyor çığlıklar gülücükler.gün geçtikçe daha da tatlı mı oluyorlar nedir.İşteyken 2 kez süt sagiyorum.ertesi gün biberonlarina hazirliyoruz sabahtan.annem alisti artik.sut icmeden uyumuyormus.biz ek gidaya erken basladik çalıştığım için. 1 öğün sebze çorbası iciyor ogleden sonra. Cok seviyor.aksam üzeri meyve puresi veriyor.bazende yogurt.sutum azsa 1 öğün mama veriyor. Zaten 60 cc den fazla icmiyor.beslenmemiz bu sekilde.uyku duzenimiz yok.yani belli saatlerde uyumuyor.cani ne zaman isterse.genelde hep kucakta.annem bazen yemek yemeye bile fırsat bulamiyor.keyfi yerindeyse yere yorgan serip oyun oynuyorlarmis birlikte.yani cingirak falan salliyorlar iste.aksam beni görür görmez memeye sariliyor.Tok olsa bile eemiyor.ben 9 gibi geliyorum eve.zaten emzir, altını üstünü degistir saat10 oluyor. En gec 11 de uyuyor zaten.hicbir şeye vakit kalmiyor.ne kandime vakit ayirabiliyorum nede bebegime. Cok özlüyorum amacslismak zorundayim.annem olduğu için gözüm arkada değil. Gecede 3-4 kez uyanip emiyor.zor gercekten.bakacak kisi bir kac güne kendi duzenini kurar zaten.onu birakip gitmek cok zor ama mecburum iste :-(
Ben su veriyorum çünkü beni bir kere su içerken GÖRDÜ ona vermeyince ağladı ona da biraz verdim öyle bir içti ki arada huzursuzlansa su veriyorum az miktarda bi de çişine baktmıştım bi ara koyuydu rengi bizim ev çok sıcak oluyor terliyor diye düşünüyorum ve su veriyorumkızlar dün eşimin halası geldi su veriyor musun dedi vermiyorum dedim nasıl vermezsin sen çay kahve içersin ama su da içersin diyor çok önemli sen şimdi bir sonuç görmüyorsun ama ileride ağır sonuçlar olabilir diyor.Kendisi bir hastanenin en önemli hemşirelerinden birisi,4.ayda geçmen lazımdı ek gıdaya şimdi alışmaz flan dedi.Babası da hemen mutfaktan suyu kaptı getirdi 4-5 kaşık verdiler bir şey demedim ben de ama yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum önsüt ile su ihtiyacı karşılanıyor zaten her yerde böyle yazıyor kaldı ki bu bilgilerin her yerde yazmadığı eski dönemlerde de vermiyorlarmış.insanı şüpheye düşürüyorlar .sizler neler yaptınız?
Amin cnm sen ne zaman basliyorsun iseSanırım işe Başlama dönemlerimiz çok sıkıntılı olacak Allah yardımcımız olsun
Cok zor gercekten eve de gec geliyormussun sende onu o da seni cok ozluyordur annenin de pili bitiyordur aksama kadar. Ek gidalara da alistirmaya basladim yavas yavas ama biberon tutmuyor sutumu nasil icicek bilmiyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsunİşteyken 2 kez süt sagiyorum.ertesi gün biberonlarina hazirliyoruz sabahtan.annem alisti artik.sut icmeden uyumuyormus.biz ek gidaya erken basladik çalıştığım için. 1 öğün sebze çorbası iciyor ogleden sonra. Cok seviyor.aksam üzeri meyve puresi veriyor.bazende yogurt.sutum azsa 1 öğün mama veriyor. Zaten 60 cc den fazla icmiyor.beslenmemiz bu sekilde.uyku duzenimiz yok.yani belli saatlerde uyumuyor.cani ne zaman isterse.genelde hep kucakta.annem bazen yemek yemeye bile fırsat bulamiyor.keyfi yerindeyse yere yorgan serip oyun oynuyorlarmis birlikte.yani cingirak falan salliyorlar iste.aksam beni görür görmez memeye sariliyor.Tok olsa bile eemiyor.ben 9 gibi geliyorum eve.zaten emzir, altını üstünü degistir saat10 oluyor. En gec 11 de uyuyor zaten.hicbir şeye vakit kalmiyor.ne kandime vakit ayirabiliyorum nede bebegime. Cok özlüyorum amacslismak zorundayim.annem olduğu için gözüm arkada değil. Gecede 3-4 kez uyanip emiyor.zor gercekten.bakacak kisi bir kac güne kendi duzenini kurar zaten.onu birakip gitmek cok zor ama mecburum iste :-(
Bende vermedim cnm esimin tarafi hep sordu hic vermiyomusun diye vermiyorum dedim. Bu ara ek gida alistirmalarina basladik mesela yogurt ya da sebze puresi falan verirsem ardindan birkac kasik agzi durulansin diye su veriyorum sadecekızlar dün eşimin halası geldi su veriyor musun dedi vermiyorum dedim nasıl vermezsin sen çay kahve içersin ama su da içersin diyor çok önemli sen şimdi bir sonuç görmüyorsun ama ileride ağır sonuçlar olabilir diyor.Kendisi bir hastanenin en önemli hemşirelerinden birisi,4.ayda geçmen lazımdı ek gıdaya şimdi alışmaz flan dedi.Babası da hemen mutfaktan suyu kaptı getirdi 4-5 kaşık verdiler bir şey demedim ben de ama yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum önsüt ile su ihtiyacı karşılanıyor zaten her yerde böyle yazıyor kaldı ki bu bilgilerin her yerde yazmadığı eski dönemlerde de vermiyorlarmış.insanı şüpheye düşürüyorlar .sizler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?