2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yorumların için çok teşekkür ederim. Altını zaten ıslatılmış pamukla siliyorum. şu an ilçedeyim haftaya şehre gidiyorum. Orada özele götüreceğim. Sık banyo ettirmeye başladım. Elimden geldiğince hijyene dikkat ediyordum şimdi daha fazla ediyorum. İnş ciddi bir şey çıkmaz.

Selam kızlar moralim bozuk kızım Geçen gece kizim yataktan düştü çok şükür birşey yok ama ben çok kötü vicdan azabı çekiyorum. Uyku sersemi yanıma yatırmışim emzirmek icin küt diye bir ses geldi saat 4 öyle bir fırladım ki aklım çıktı. Baya ağladı uyku haliyle çok korktuk her ihtimale karşı görürdük doktora muayene etti gayet iyi bebeğiniz korkmayin dedi 24 saat takip edin kusma falan olursa gelin dedi 24 geçti bebeğim gayet iyi keyfi yerinde ama o manzara aklımdan. Çıkmıyor ben çok dikkatsiz bir anne miyim nasıl yaptım bunu yavruma diye yedim bitirdim kendimi

inş. bişeycik çıkmaz üzme kendini bu arada hangi şehirdesin. bizim burdada devlet hast. başka bişey yok çok sinir bi durum gerçekten.

arkadaşım benim çok geçmiş olsun kendini üzme ama bak bişey yok çok şükür bebeiş keyifli sende dert etme sütün kesilmesin. oluyor böyle kazacıklar RABBİM başka dert vermesin inş.

arkadaşım benim çok geçmiş olsun kendini üzme ama bak bişey yok çok şükür bebeiş keyifli sende dert etme sütün kesilmesin. oluyor böyle kazacıklar RABBİM başka dert vermesin inş.
Amin canım sağolasın üzülmemek elde değil doğru diyorsun allah başka dert vermesin korusun meleklerimizi

Amin canım sağolasın üzülmemek elde değil doğru diyorsun allah başka dert vermesin korusun meleklerimizi
Zor vicdan azabı ama ilk bebisler haliyle yaniliyoruz bazen bende kızımı 3 veya 4 aylıkken eski usul salincagina yatirdim bi baktım ki yerde vücudu dediğin gibi bende düşündüm . Ama kimse bizim kadar düşünmez bebisi ne baba ne başkası

Mübarek kadir geceniz hayirlara vesile olsun duaniz kabul olsun inşaallah .

Hoşgeldin canım bende hergün bakıyorum ama kimse yok artık bizimde ikinci dis çıkmak üzere surunerek gitmeye başladı dizleriyle gitmeyi daha ogrenemedi çok huysuz bir oğlum var hep kucak ta durmak istiyor
bır ara turkchankayla seni kaybettıgımızı düşündük ve üzüldük.çünkü sen bızden kat kat bilgılı tecrübelisin üç çocuk annesı olarak.bende bakıyorum kımse yok çıkıyorum.bnm kızda hareketlı.kızlar hıper aktıf dıe takılmayın 2000den sonra doğan çocuklar ı eskılerle karşılaştırmayın dedı uzmanlar.zamane bebekleri.hersey değişiyor,bebeklerinde degusmesı cok normal gelıor.dun 9bıttı altta ıkı diş var bırı uç gösteriyor tam çıkmadı ama uyku falan kalmadı ya.kızımın uykusu dengeszlestı artık uyumayan anne kervanına bnde katıldım

Herkese merhaba,
Bayağıdır girmemişim buraya çocukla uğraş derken zaman nasıl geçti anlamadım.Nasılsınız bebekleriniz nasıl biz iyiyiz şükür:)

Canım nasılsın sende yoksun bayagidir ben hergün kk giriyorum ama kimse yazmıyor diye bende çıkıyorum bir yere gittiğim yok ben hala varım. Ayrıca canım asıl işimiz şimdi başlıyor bi ayaklansin sen ozaman hiperaktivi gör ben yerdeki üç çiçeği mi kaldırdım kafayı ona taktı emekleyerek gidip toprakları karıştiriyirdu kaldirdim şimdide kafayı perdeye taktı gidip ona asiliyor artık yerdeki en ufak bi kırıntı bile dikkatini çekiyor. Birde canım arada yaz boş bırakma

Kızlar merhaba burası hareketlenmiş oleyy:)
Kızlar tatile çıkan veya çıkacak olan var mı bebişiyle. Bayramdan sonra 1 hafta çıkmayı düşünüyoruz biz. Ama kafamda bir sürü soru tabiki bebekle nasıl olacak diye???
Şu ana kadar hazır kavanoz mama falan vermedim ama mecburum galiba otelde. tavsiyelerinizi bekliyorummm

merhaba ark. bizde yarın gidecez memlekete bende yol için kavanoz mama verecem dr. mulipanınsebze hariç olan diğer ürünlerini önerdi. imkan olmadığı için verein dedi ama tabi en doğalı evde olanı bebeğine ek gıda başlatmışsındır sanırım bence otel bile olsa kavanoz mama verme sadece dışarı gezmesi falan olursa bir öğün geçsin diye ver. şimdi bebeklerimiz bizim yediklerimizi yiyor sonuçta ve otel yemekleride tuzlu olmuyor fazla tabi yine senin fikrin. ama ben yerinde olsam dediğim gibi yaparım meyve zamanı meyve filesini kullan öneririm. hmm birde kavanoz maması hiç denemediysen şimdiden birkaç çeşit al ve dene bence çünkü sevmediği oluyor ağır gelmesin. ayrıca iyi tatillerr

Canim hiç tatili sorun etme ben üç çocukla gitmeyi düşünüyorum bayramın ikinci günü iki günlük bi kaçamak yapmak istiyoruz bakalım kısmet olursa tabiki bugunlerin tadını cikar ilerde bi kaç cocukla bu kadar rahat olmayabilir sin ayrıca arada ben kavanoz maması veriyorum çünkü dışarda işim olduğu zaman mecbur kalıyorum

kızlar bende bayramda izmirden bir gün çeşme bir gün cunda bir gün foça şeklinde gidip gelmeli tatiller planlıyorum ama oğlum arabadan nefret ediyor hemen sıkılıyor nasıl olacak bilmiyorum.bende kavanoz mama hiç vermedim verebilirim yollarda,bir de ben bazen Sütaş babymix yoğurt veriyorum muz karıştırıp çok seviyor ama hazır olduğu için çok nadir veriyorum.
Buarada bugün 9.ay aşısı için gitik hemşireler yapmadılar.işte perşembe günleri açılıyormuş aşılar henüz açılmamış haftaya gelin dedi.ben tatilde olacağım belki bir de ne bu naz zaten 3 aydır bebeğimi tartmıyorlar artık her ay tartılmazmış.zaten oğlum 3 ayda sadece1 kg almış.çok üzüldüm daha yeni yeni yemeye başladı inş. kilo alır biraz 75cm 9 kg ,sizlerde durum nedir kızlar az mı sizce ?

Bence kilosu gayet iyi canım benim oğlum da okadar tatil planında süper bende enez tarafını istiyorum istanbula yakın olduğu için yada sileyi ama senin gitcegin yerler süper valla keyfine bak

Haklısın canım en sağlıklısı ev yapımı ben şu ana kadar hazır bir şey hiç vermedim ama otelde çok zor olur diye düşünüyorum özellikle hijyen konusu otele güveniyorum ama genede ev ortamı değil. Galiba hazır alcam yoğurt ve püre artık 1 hafta idare etcez. Yarın marketten alıp deneyeceğim bakalım yiyecek mi kuzu

Maşallah oğluşuna canım. Benim kızım 72 cm ama 8 kg bile yok daha 7.9:) En güzeli senib gibi günübirlik bebekle ama biz dalyan-fethiye tarafına gidiyoruz pek mümkün gözükmüyor günübirlik. Artık deneyeceğiz bakalım nasıl olcak. İyi tatiller canım bu arada:)

Sağol canım içimi rahatlattın :) 3 çocukla maşallah sana. Mecbur vercem artık 1 hafta kavanoz mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…