Kizlar cok acil bi sorum olacak ben dr. Aradim progestan 200mg vajinadan yerlestirceksin dedi ama eczaneler onun fitili yok hapi var diyor bana acilllll kulllaanalar yazabilir mi fitil yokmus o zaman ilaci mi fitil gibi kullanicaz
Kahverengi akintim var balim bazi hafiften pembeye donuyor ve doktor bunun dusuk tehtidi oldugunu soyledi.progestan verdi. Evde yatiyorum simdi kizlar biraz olsun moralimi duzelttiler hani olabiliyor diye. Ama o ic huzursuzluk pesimi birakmiyor
Kizlar var ya cok sagolun biraz olsun icim rahatladi. Allah hepimizin bebeklerini korusun insallah. Bide benimki asilama tedavisi ile oldu. Demis miydim bilmiyorum. Insallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini haftaya persembe Allah nasip ederse kalp atislarina bakicaz daha oofff kac gun var. Heyecanli bekleyis. Akintilarim biraz daha azaldi cok sukur.
Kizlar var ya cok sagolun biraz olsun icim rahatladi. Allah hepimizin bebeklerini korusun insallah. Bide benimki asilama tedavisi ile oldu. Demis miydim bilmiyorum. Insallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini haftaya persembe Allah nasip ederse kalp atislarina bakicaz daha oofff kac gun var. Heyecanli bekleyis. Akintilarim biraz daha azaldi cok sukur.
arkadaşlar ben dün doktora gittiğimde vajinal baktı ve keseyi gördü, boyutu için 8mm e 4mm dedi ,
yani ne demek oluyor, hani kese boyutu sadece bir sayıyla belirtiyorlar ya siz de nasıldı doktor ne demişti
O zaman ilk iyi haber benden gelsin cnm:) bebegimin kalp atislarini duymadim ama gosterdi doktorum pit pit atiyodu cok tatliydi:) Simdi rutin testler icin hastanedeyim kan ve idrar vericem bekliyorum insallah diger arkadaslarimdan da guzel haberler gelcek:)
Kızlar şimdi geldim hastaneden bebişin kalbinin sesini duydum çok ama cok mutluyummmmm.allahım duydu sesimi inşallah hepiniz duyarsınız ogüzel sesi.bugun iğnemi büyük bi hevesle yapıcam.
Maşallah kuzuya:)Doktor kontrolümüzden geldik bu da bizim ilk resmimiz teyzeleriii
Yarın da senden alacağız inşallah güzel haberler.Sabah 9:30 da canım, heyecandan ilk randevuyu aldım :)
Benim doktorum önceki gebeliklerimde kalp atışı gördükten sonra aç karnına gel kan ve idrar tahlili yazacağım demişti. Bu sefer ilk kontrolde yaptı testleri.slm kızlar nasılsınızzz kızlarr bişey sorucamm hamile kaldıktan sonrA hcg testinden hariç ilk haftalarda test felan yapılıyormu kafama takıldıı:26:
Kontrolümüz seninle aynı gün, zaman geçmek bilmiyor.canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah ben haftaya ctesi gidicem inş bende görürüm o pıtpıtları... Senin adına çok sevindim
Hiç üzülme canım akışına bırak rahat ol alıcaksın kucağına bebişini tadını çıkar kafana takarak stres yapma kendine akıntılar biter göbüşler çıkar her hamilede düşük tehlikesi var ama Allahın izniyle sorunsuz doğuracaz şimdi moralini yüksek tut tadını çıkarmaya bak olurmu tatlım :)
Canim supersin. Cok tesekkur ederim insallah Allahin izniyle her sey yoluna girecek.
Kızlar bütün gün toplantıdaydım merakla girdim siteye haberlerinizi almak için, çok sevindim.
Maşallah kuzuya:)
Yarın da senden alacağız inşallah güzel haberler.
Benim doktorum önceki gebeliklerimde kalp atışı gördükten sonra aç karnına gel kan ve idrar tahlili yazacağım demişti. Bu sefer ilk kontrolde yaptı testleri.
Kontrolümüz seninle aynı gün, zaman geçmek bilmiyor.
Kızlar bütün gün toplantıdaydım merakla girdim siteye haberlerinizi almak için, çok sevindim.
Maşallah kuzuya:)
Yarın da senden alacağız inşallah güzel haberler.
Benim doktorum önceki gebeliklerimde kalp atışı gördükten sonra aç karnına gel kan ve idrar tahlili yazacağım demişti. Bu sefer ilk kontrolde yaptı testleri.
Kontrolümüz seninle aynı gün, zaman geçmek bilmiyor.
çok sağolun kızlar verdiğiniz bilgiler içinnn yarın sabah gideceğimm en geç saat 12 de burda olurumm işallah iyi haberlerle gelirimm ne olursunuz dua edinn kızlarrr:18::18::18::18:
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
işallahh canım okadar heycanlıyım kii bir an önce bebeğimi görmek istiyorumm rabbimm bu heycanı herkeze nasip etsinn işallahh
Ben de diyorum bu kız ne diyor. Yanlış alıntı yapmışsın belli ki..Dusuk tehdidi hepimizde biraz biraz vardir cnm suan lekelenmen oldugu icin senin ayri bi ozen gostermengerekiyo o kadar...bak benim lekelenmeler kesilmesine ragmen hala her hafta basinda igne oluyorum ve mumkun oldugunca dinlenmeye calisiyorum...simdi sende izin aldin ve surekli dinlenmlisin tuvalet ve yemek harici pek kalkmamaya calis bebislerimiz bizi birakmayacak hic merak etme bu kadar dualar varken burda Allahim onlarin bizimle kalmasini nasip edecek insallah icini ferah tut cnm...
Kizlar cok halsizim midem bulanmaya basladi 5. Haftadan itibaren ama oyle agir gecirmiyorum yani kusmuyorm ama bulaniyorum.tatlidan nefret ettim aciya ete bayiliyorum ayrana eksi meyveleride yiyorum.yogurtlu tuzlu sarmisakli seyler yemek istiyorum.bu hafta kalp atislarinida duydum sukurr 8 haftalik bebisim.ama burda 9 diuo onuda anlamadim.o degil ben cinsiyetini cok merak ediyorum bunlara gore sizce kiz mi erkek mi biraz sacma ama cinsiyetini ogrenenler ilk cocuklarnda falan belki bi tahminde bulunabilirler😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?