2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kizlar
ben turk vatandasi degilim ya esimden yararlaniyordum..
sigortam silinmis nasil olduysa muayene olamadim..
o kadar uzulduk ve sinirlendik ki..
nasil oldu niye oldu bilmiyoruz..
pazartesi sigorta mudurlugune gidicez..
aksiligin boylesin

Kahverengi akintim var balim bazi hafiften pembeye donuyor ve doktor bunun dusuk tehtidi oldugunu soyledi.progestan verdi. Evde yatiyorum simdi kizlar biraz olsun moralimi duzelttiler hani olabiliyor diye. Ama o ic huzursuzluk pesimi birakmiyor

Lalecim bende de oldu korkma sakın yat dinlen ve bol su progestanı vajinadan kullan geçiçek Allah'ın izniyle

merhaba canım bende de çok yoğun kahverengi akıntı olmuştu 5. haftanın içinde. sonra progestan verdi doktor. 9. haftanın içindeyim şimdi hala kullanıyorum ilacı ama çok şükür akıntı bitti. sende de geçecek merak etme, dinlenmene bak..

Merhaba kızlar bendede bu ara bi sinir asabiyet var herkes benden çok sevindi bebiş haberine bende sevindim ama ilki kadar heyecanlı olmuyo :) ilk hamileliklerde hem tatlı bi heyecan hemde tatlı bi endişe oluyo ben bi öncekindem bildiğim için endişe heyecan pek yok daha şokunuda atamadım üstümden :)

Hiç üzülme canım akışına bırak rahat ol alıcaksın kucağına bebişini tadını çıkar kafana takarak stres yapma kendine akıntılar biter göbüşler çıkar her hamilede düşük tehlikesi var ama Allahın izniyle sorunsuz doğuracaz şimdi moralini yüksek tut tadını çıkarmaya bak olurmu tatlım :)

arkadaşlar ben dün doktora gittiğimde vajinal baktı ve keseyi gördü, boyutu için 8mm e 4mm dedi ,
yani ne demek oluyor, hani kese boyutu sadece bir sayıyla belirtiyorlar ya siz de nasıldı doktor ne demişti

Ayy ne güzel miniğini görmüşsün keseyle bebeğin sayısı o canım daha 4 mm fındık :)

Kızlar şimdi geldim hastaneden bebişin kalbinin sesini duydum çok ama cok mutluyummmmm.allahım duydu sesimi inşallah hepiniz duyarsınız ogüzel sesi.bugun iğnemi büyük bi hevesle yapıcam.

Kızlar bütün gün toplantıdaydım merakla girdim siteye haberlerinizi almak için, çok sevindim.

Doktor kontrolümüzden geldik bu da bizim ilk resmimiz teyzeleriii
Maşallah kuzuya:)

Sabah 9:30 da canım, heyecandan ilk randevuyu aldım :)
Yarın da senden alacağız inşallah güzel haberler.

slm kızlar nasılsınızzz kızlarr bişey sorucamm hamile kaldıktan sonrA hcg testinden hariç ilk haftalarda test felan yapılıyormu kafama takıldıı:26:
Benim doktorum önceki gebeliklerimde kalp atışı gördükten sonra aç karnına gel kan ve idrar tahlili yazacağım demişti. Bu sefer ilk kontrolde yaptı testleri.

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah ben haftaya ctesi gidicem inş bende görürüm o pıtpıtları... Senin adına çok sevindim
Kontrolümüz seninle aynı gün, zaman geçmek bilmiyor.

Canim supersin. Cok tesekkur ederim insallah Allahin izniyle her sey yoluna girecek.

çok sağolun kızlar verdiğiniz bilgiler içinnn yarın sabah gideceğimm en geç saat 12 de burda olurumm işallah iyi haberlerle gelirimm ne olursunuz dua edinn kızlarrr:18::18::18::18:

Canimmm cok tsk ederimm:)) bendee sizlerden cok guzel haberler bekliyorum en kisa zamanda:)

çok sağolun kızlar verdiğiniz bilgiler içinnn yarın sabah gideceğimm en geç saat 12 de burda olurumm işallah iyi haberlerle gelirimm ne olursunuz dua edinn kızlarrr:18::18::18::18:

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Canim belki bu aksam senle rastlaşamazsak burda sana simdiden bol sans diliyorum...Allahim yardimcin olsun inaniyorum ki yarin cok guzel haberlerle geleceksin...kese,bebis,kalp atisi 3 u biarada 10 numara 5 yildiz olacak insallah...icini ferah tut arkadasim hersey cok guzel olacak...guzel haberlerini bekliyorum yarin:)

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

işallahh canım okadar heycanlıyım kii bir an önce bebeğimi görmek istiyorumm rabbimm bu heycanı herkeze nasip etsinn işallahh

kızlar ben daha 4 haftalığım çizelgede 6. hafta diyo niye öyle yanlış yazıyo

Kizlar cok halsizim midem bulanmaya basladi 5. Haftadan itibaren ama oyle agir gecirmiyorum yani kusmuyorm ama bulaniyorum.tatlidan nefret ettim aciya ete bayiliyorum ayrana eksi meyveleride yiyorum.yogurtlu tuzlu sarmisakli seyler yemek istiyorum.bu hafta kalp atislarinida duydum sukurr 8 haftalik bebisim.ama burda 9 diuo onuda anlamadim.o degil ben cinsiyetini cok merak ediyorum bunlara gore sizce kiz mi erkek mi biraz sacma ama cinsiyetini ogrenenler ilk cocuklarnda falan belki bi tahminde bulunabilirler😊

işallahh canım okadar heycanlıyım kii bir an önce bebeğimi görmek istiyorumm rabbimm bu heycanı herkeze nasip etsinn işallahh

amin cnm daha büyüyecek annesi elini ayağını minicik parmaklarını göreceksin ay ay bi mucizeye şahit olacaksın cnm

Ben de diyorum bu kız ne diyor. Yanlış alıntı yapmışsın belli ki..

ben kızıma hamileyken tatlı hiç yemedim hep tuzlu ekşi turşuya bayılıyodum çiğ köfte çekiyodu cnm acı yiyodum şimdi seninkide kız olcak desem biraz saçma olur kan şekerimiz düştüğü için o tarz şeyleri istiyo canımız her kadında farklı oluyo hayırlısı neyse o olsun cnm ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi sadece bi deyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…