amin cnm daha büyüyecek annesi elini ayağını minicik parmaklarını göreceksin ay ay bi mucizeye şahit olacaksın cnm
Tabiki cnm ne yapıyoruz pozitif düşünüyoruz pozitif oluyo kaç yıllık evlisin canım
sağol tatlımmm işallahh rabbimm isteyen herkeze nasip etsin işallahh kucağimizada alırızz yavrularımızıı
Canim ben 6. Yilin icindeyim ve zaten 3 yil dusunmedik sonra da istedik istedik 1. Asilamam olumsuz oldu rahim agzi cok darmis ve hemen kapaniyormus. Sonra cok iyi bir dr. Duydum hemen kostuk gittik 2. Asilamam cok sukur olumlu oldu. Tabi insanoglu her seyin 4 4 luk olmasini istiyor. Kahverengi lekenlenmem baslayinca halimi bir gorseydin. Simdi cok sukur daha iyiyim.
inşallah cnm valla bu hamilelik süreci beni hep sıkıyo doğsunda büyümeye başlasın hamilelikte kısıtlı hareket ediyosun çok dikkat etmek zorundasın kendine valla şimdiden düşündükçe sıkıntı basıyo bide bu ara bi ateş basıyo beni terliyorum sonra üşüyorum bunalıyorum daralıyorum yazın ne yapcaz bilmem o sıcakta:18::18:
Kizlar cok halsizim midem bulanmaya basladi 5. Haftadan itibaren ama oyle agir gecirmiyorum yani kusmuyorm ama bulaniyorum.tatlidan nefret ettim aciya ete bayiliyorum ayrana eksi meyveleride yiyorum.yogurtlu tuzlu sarmisakli seyler yemek istiyorum.bu hafta kalp atislarinida duydum sukurr 8 haftalik bebisim.ama burda 9 diuo onuda anlamadim.o degil ben cinsiyetini cok merak ediyorum bunlara gore sizce kiz mi erkek mi biraz sacma ama cinsiyetini ogrenenler ilk cocuklarnda falan belki bi tahminde bulunabilirler😊
kızlar çok pis midem bulanıyor :18::18:
Kizlar cok halsizim midem bulanmaya basladi 5. Haftadan itibaren ama oyle agir gecirmiyorum yani kusmuyorm ama bulaniyorum.tatlidan nefret ettim aciya ete bayiliyorum ayrana eksi meyveleride yiyorum.yogurtlu tuzlu sarmisakli seyler yemek istiyorum.bu hafta kalp atislarinida duydum sukurr 8 haftalik bebisim.ama burda 9 diuo onuda anlamadim.o degil ben cinsiyetini cok merak ediyorum bunlara gore sizce kiz mi erkek mi biraz sacma ama cinsiyetini ogrenenler ilk cocuklarnda falan belki bi tahminde bulunabilirler😊
Merhaba kızlar bendede bu ara bi sinir asabiyet var herkes benden çok sevindi bebiş haberine bende sevindim ama ilki kadar heyecanlı olmuyo :) ilk hamileliklerde hem tatlı bi heyecan hemde tatlı bi endişe oluyo ben bi öncekindem bildiğim için endişe heyecan pek yok daha şokunuda atamadım üstümden :)
merhaba hamişler, 3 gün topiğe giremedim, kimse beni merak etmedi mi yawyıllık iznimden 3 gün aldım, evde bol bol yattım, bu arada doktora gittim, çok şükür bebeğim kalp atışlarını duydum ve gördüm, çok güzel bir duyguymuş, Rabbim devamını nasip etsin, duymayan arkadaşlarımıza da göstersin inş. siz de ne var ne yok umarım herşey yolundadır.
merhaba hamişler, 3 gün topiğe giremedim, kimse beni merak etmedi mi yawyıllık iznimden 3 gün aldım, evde bol bol yattım, bu arada doktora gittim, çok şükür bebeğim kalp atışlarını duydum ve gördüm, çok güzel bir duyguymuş, Rabbim devamını nasip etsin, duymayan arkadaşlarımıza da göstersin inş. siz de ne var ne yok umarım herşey yolundadır.
geçmiş olsun cnm genede dikkat et kendine halsizlik bendede var ve aşırı uyku hali bu durumlar geçecek başka şeyler çıkıcak hamileliğin en güzel ayları 3 aydan 7 aya kadar olan kısmı ilk 3 ayı atlatsak gerisi kolay geliyor görüşürüz cnm dinlen bol bolaynen öyle istediğim gibi temizlik yapamıyorum ya kısıtlı bi şekilde temizlik oluyor dünn içerisi çok sıcak oldu askılı ile uyudumm sabah kalkamadımm halsizlik beni öldürecekk soğuk almışımm şimdi çok kötüyümmm işallah geçer neyse ben çıkıyorumm dilenyimm cnm yarınn dr giderimm geldikten sonra yazarımm byyy kibb
hoşgeldin cnm inşallah geçecek bulantılar sonrası çok keyifliaynı gidiyoruz canım merhaba yeni katıldım aranızzaaynen bende kusmuyorum ama çok bulantım var :18::18:
aynen cnm bazen çok sert oluyorum şimdiden herşeye ağlar oldum lohusalığımı düşünemiyorumki kızımdada 10 gün herşeye ama herşeye ağladım yaa bu dönemlerde kendimizi ruhen çok iyi hazırlamamız lazım Allah yardımcımız olsun ama çok güzelde bişey yaaBende cok agresifim hatta senin haftanda birden bir stres yaptım eşimle cok fena girmiştik birbirimize :) cok agresif cok sinirli ve cok duygusalım hormo değişikliklerinden kaynaklanıyor işte geçecek hepsi. Bazen parlıyorum bazen kendime geliyorum
Kizlar clexane ignenin 3.gunu bugun.simdi vururkan ilacin yarisi belki cogu disari akti baska yapmadim bugunluk boyle olsa birsey olmaz herhalde sonucta dr onlem amacli verdi.ayy insallah birsey olmaz.coraspirinde iciyorum.
Biz bugun minigimin kalp atislarini gorduk scanda cok sukur :) o kadar guzel bir duygu ki allahim butun isteyenlere yasatsin ins. Kafama takilan tek sey 6+2 olmamiz gerekirken 5+3 ciktik ama sukur ki kalbimiz atiyor. Su asamada listeye yazilayim artik diyorum bende korkumdan beklemistim iyi haberi. Yas 29. 1. Bebegim. Yer ingiltere. Sat 8 ocak. Beklenen dogum tarihi 15 ekim di sanirim.
Biz bugun minigimin kalp atislarini gorduk scanda cok sukur :) o kadar guzel bir duygu ki allahim butun isteyenlere yasatsin ins. Kafama takilan tek sey 6+2 olmamiz gerekirken 5+3 ciktik ama sukur ki kalbimiz atiyor. Su asamada listeye yazilayim artik diyorum bende korkumdan beklemistim iyi haberi. Yas 29. 1. Bebegim. Yer ingiltere. Sat 8 ocak. Beklenen dogum tarihi 15 ekim di sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?