2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
amin cnm daha büyüyecek annesi elini ayağını minicik parmaklarını göreceksin ay ay bi mucizeye şahit olacaksın cnm

sağol tatlımmm işallahh rabbimm isteyen herkeze nasip etsin işallahh kucağimizada alırızz yavrularımızıı

Tabiki cnm ne yapıyoruz pozitif düşünüyoruz pozitif oluyo kaç yıllık evlisin canım

Canim ben 6. Yilin icindeyim ve zaten 3 yil dusunmedik sonra da istedik istedik 1. Asilamam olumsuz oldu rahim agzi cok darmis ve hemen kapaniyormus. Sonra cok iyi bir dr. Duydum hemen kostuk gittik 2. Asilamam cok sukur olumlu oldu. Tabi insanoglu her seyin 4 4 luk olmasini istiyor. Kahverengi lekenlenmem baslayinca halimi bir gorseydin. Simdi cok sukur daha iyiyim.

sağol tatlımmm işallahh rabbimm isteyen herkeze nasip etsin işallahh kucağimizada alırızz yavrularımızıı

inşallah cnm valla bu hamilelik süreci beni hep sıkıyo doğsunda büyümeye başlasın hamilelikte kısıtlı hareket ediyosun çok dikkat etmek zorundasın kendine valla şimdiden düşündükçe sıkıntı basıyo bide bu ara bi ateş basıyo beni terliyorum sonra üşüyorum bunalıyorum daralıyorum yazın ne yapcaz bilmem o sıcakta :18::18:

ayy cnm şükretmek lazım genede çok beklememişsin bu kadarda olur artık yeterki sen inan doğacana duanı eksik etme stres hastalıktan daha kötü her zaman keyfin yerinde olsun gül bakim şimdi

aynen öyle istediğim gibi temizlik yapamıyorum ya kısıtlı bi şekilde temizlik oluyor dünn içerisi çok sıcak oldu askılı ile uyudumm sabah kalkamadımm halsizlik beni öldürecekk soğuk almışımm şimdi çok kötüyümmm işallah geçer neyse ben çıkıyorumm dilenyimm cnm yarınn dr giderimm geldikten sonra yazarımm byyy kibb

aynı gidiyoruz canım merhaba yeni katıldım aranızza aynen bende kusmuyorum ama çok bulantım var :18::18:

Hosgeldin aramıza :) simdi gebelik haftan 8+ küsürse 9. Hafta da sayılıyorsun. Mesela ben suanda 9+0 ım yarın 9+1 olacağım 10. Haftama girmiş olacağım. Su cinsiyet tahmini benide cok merakta bırakıyor. Geçse artık haftalarda öğrensek bebişimizin ne olacağını. Ama ben bunca zama kız istiyordum yine rüyamda erkek olacağını görünce dedim yeter artık ya hayırlı evlat olmda ne olursa olsun. Bence 3 haftaya az cok birşeyler öğrenmiş oluruz tatlım

Bende cok agresifim hatta senin haftanda birden bir stres yaptım eşimle cok fena girmiştik birbirimize :) cok agresif cok sinirli ve cok duygusalım hormo değişikliklerinden kaynaklanıyor işte geçecek hepsi. Bazen parlıyorum bazen kendime geliyorum

merhaba hamişler, 3 gün topiğe giremedim, kimse beni merak etmedi mi yaw yıllık iznimden 3 gün aldım, evde bol bol yattım, bu arada doktora gittim, çok şükür bebeğim kalp atışlarını duydum ve gördüm, çok güzel bir duyguymuş, Rabbim devamını nasip etsin, duymayan arkadaşlarımıza da göstersin inş. siz de ne var ne yok umarım herşey yolundadır.

Canimm cokk sevindimm cok tebrikk ederimm:)) Allahim saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsinn insallah:)

Bende bazen bu duyguya kapılıyorum topicte kimse beni aramıyor sormuyor kaybolur gitsem acaba kim yazar bana diye merak ediyorum :) ama herkes okadar yoğun ki lale bugun istihrat etmek için eve gecti ben desen bugun geldik hastahaneden. Ama İnan ben en bastan beri konuştum herkesi ayceey+ i seni laleyi hep merak ediyorum hatta bi elif23 vardı oda kayboldu gitti ortadan noldu acaba onada bugünlerde omurlukdeğilseyirlikoldu, mariamelikem,yusraeren de girmiyor bugun zaten bombostu burası. Umarım herkes iyidir.

Kizlar clexane ignenin 3.gunu bugun.simdi vururkan ilacin yarisi belki cogu disari akti baska yapmadim bugunluk boyle olsa birsey olmaz herhalde sonucta dr onlem amacli verdi.ayy insallah birsey olmaz.coraspirinde iciyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm genede dikkat et kendine halsizlik bendede var ve aşırı uyku hali bu durumlar geçecek başka şeyler çıkıcak hamileliğin en güzel ayları 3 aydan 7 aya kadar olan kısmı ilk 3 ayı atlatsak gerisi kolay geliyor görüşürüz cnm dinlen bol bol
aynı gidiyoruz canım merhaba yeni katıldım aranızza aynen bende kusmuyorum ama çok bulantım var :18::18:
hoşgeldin cnm inşallah geçecek bulantılar sonrası çok keyifli
aynen cnm bazen çok sert oluyorum şimdiden herşeye ağlar oldum lohusalığımı düşünemiyorumki kızımdada 10 gün herşeye ama herşeye ağladım yaa bu dönemlerde kendimizi ruhen çok iyi hazırlamamız lazım Allah yardımcımız olsun ama çok güzelde bişey yaa

Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm

Biz bugun minigimin kalp atislarini gorduk scanda cok sukur :) o kadar guzel bir duygu ki allahim butun isteyenlere yasatsin ins. Kafama takilan tek sey 6+2 olmamiz gerekirken 5+3 ciktik ama sukur ki kalbimiz atiyor. Su asamada listeye yazilayim artik diyorum bende korkumdan beklemistim iyi haberi. Yas 29. 1. Bebegim. Yer ingiltere. Sat 8 ocak. Beklenen dogum tarihi 15 ekim di sanirim.

Kizlar clexane ignenin 3.gunu bugun.simdi vururkan ilacin yarisi belki cogu disari akti baska yapmadim bugunluk boyle olsa birsey olmaz herhalde sonucta dr onlem amacli verdi.ayy insallah birsey olmaz.coraspirinde iciyorum.

Yok baska yapma zaten canim da ilac nasil disariya akti merak ettim

Gozunaydinn cnm:) Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah:)

Olabiliyor canım ama 12. Haftanın sonuna kadar toparlıyormuş bebek kendini. Yani beklenen tarihe geliyormuşsun. Hadi gözünaydın tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…