- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
bakıyorumda gruba girmeyeli herkes ıkıncılerı planlamaya baslamıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyorumda gruba girmeyeli herkes ıkıncılerı planlamaya baslamıs
çalışıyorum ama Allahtan bakanım çok anne,kardeş,kv ama cesaretallah isteyen herkesin gönlüne göre versin canım aslında evdeyseniz cok rahat bakabılırsınız ıkısınede yapın gıtsın
kızım sürekli kucağımda hep benle oynamak istiyor işten gidince hamilelik bende istiyorum ama işte bir cesaret. şimdi de tayin isticez onu bahane sunuyorum aslında olsa fena da olmaz kicesaret bi anlık canım valla ıkısı bı arada buyuyup giderlre ne guzel bak bakıcıda varmıs keske benımde oolsa
arkadaşım salı günü kızın emar çekilecekti sonuç belli oldu mu bişey yok inş.
amin inş. sizin 1 tane mi bebişaynen oyle canım hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda ıstegınız olur
hmm salı diyince su hafta sandım inş. hiçbişe olmaz. başağrısının dışında bir belirtisi var mıydı. benim kızımda bazen kafasını elliyor saçlarını dağıtıyor bende başı ağrıyor belki diyorum ama Allah korusun dr gidince bende bir söyliyeyim Rabbim felaketlerinden korusun yavrularımızıYok canım bizim rendavu haftaya salı bekliyoruz
yok canım benım 4.5 yasında bir oglum bıde eylül 30 da yasına gırmıs bır oglum daha varamin inş. sizin 1 tane mi bebiş
hmm salı diyince su hafta sandım inş. hiçbişe olmaz. başağrısının dışında bir belirtisi var mıydı. benim kızımda bazen kafasını elliyor saçlarını dağıtıyor bende başı ağrıyor belki diyorum ama Allah korusun dr gidince bende bir söyliyeyim Rabbim felaketlerinden korusun yavrularımızı
Hahaha canlandı canlandıbenim ki çorapları çıkarıyor yeleğinide etek ucundaün tutup kafasına kapatıyor anlatabildim mi acaba gözünüzde canlandı mı o hal![]()
Devlet Hastanesine mi goturuyorsun ve çocuk Dr mi goturuyorsunBaş agrisiyla beraber baş dönmesi de var canım ama ben bu gittiğim doktoru hiç beğenmedim yerinden kalkma zahmetinde bile bulunmadi eski gittiğim doktor dengesine bakmış ti, yurutmustu bu hiç bir şey yapmadı.emarimizi cektirim belki sonuçları başka doktora gosteririm.
Devlet Hastanesine mi goturuyorsun ve çocuk Dr mi goturuyorsun
Bence çocuk hastanesine götür devleteİlk önce ozele goturdum medipole beyin Cerrahisi bölümüne.bu haftada eğitim ve araştırma hastanesine yine beyin Cerrahisi bölümüne gittik ama dedigim gibi doktoru hiç beğenmedim. Bugün de yine medipol de çocuk nöroloji si doktoru buldum internetten eski emar sonucunu mail attim bakalım cevap gelcekmi.
Devlet Hastanesi hiç ilgilenmiyor ki bizim Dr da yerinden kalkmaz.ama bende her ay takip edilsin gelişimi nasıl merak ediyorum. Inşallah memlekete gittiğimizde bi Dr var ona gitcez özel.adam çocuğun gözünden anliyorBence çocuk hastanesine götür devlete
Rabbim şifa versin. Çocuk hastanelerinde ben sadece çocuk Dr var sanıyordum halbuki her dal varmış çocuk üzerine. Yakın zamanda mi gideceksiniz memleketeDevlet Hastanesi hiç ilgilenmiyor ki bizim Dr da yerinden kalkmaz.ama bende her ay takip edilsin gelişimi nasıl merak ediyorum. Inşallah memlekete gittiğimizde bi Dr var ona gitcez özel.adam çocuğun gözünden anliyor
ÇOK geçmiş olsun inşaallah sana.Ya ben hâlâ iyilesemedim gece sabaha kadar öksürükten boguldum. Gören de karda kışda sokakta kaldım sanır. Balla zencefil aldım karıştırdım macun gibi yaptım bir tatlı kaşığı aldım bende durum böyle oldusonrası malum valla yüzüm gözüm yer değiştirdi .