Sen olsa bi çıkış yaparak beni yalnız bırakmaValla biz kaldık canim bende 2 yaşından sonra istiyorum ama eşim istemiyor 5 yaş araları olsun diye tutturmuş gidiyor. Şimdi bende çalışmıyorum tek maasla geçim bizi biraz zorluyor ama 3 yaşına kadar evdeyim Allah kısmet ederse
Heh bende bunu merak ediyordumİnanmıyorummm sende mii aaa hamile kalanlar çoğunlukta artık sanırım ben neden cesaret edemiyorum ya. Canım sen in adına Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Ya kızlar merak ediyorum ikincide de ilki gibi heyecanlandıniz mi
Cnm cesaret dersen bendede yok o hala.bakma oyle bir anlik hevese geldim tek iliski korunmadim sonrada iki yasindan sonra yapcam die korunmaya gectim guya iste.zannetmiodum yani tek iliskiye kalayim ama veren Allah verior iste.bence sizde baslayin beraber doguralim gene :) hek bizde tek maasla gecinioz.50maasta alsak o gecim sikintsi bitmez be cnm.ha smdi ha sonra.hemen yapalimda bran once sikntsini cekip ilerde rahat edelimİnanmıyorummm sende mii aaa hamile kalanlar çoğunlukta artık sanırım ben neden cesaret edemiyorum ya. Canım sen in adına Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Ya kızlar merak ediyorum ikincide de ilki gibi heyecanlandıniz mi
Sen ve ysm de kalirsa tam olacak .beraber el ele doguma giderizBen hatırlıyorum. Yaaaa başka yerlere takilmayin biz burda gül gibi bakarız bebeklerinize sizin hiç başka yerden kimseye ihtiyacınız yokbebekler yolda ya nasıl kalabalık burası
Koltukta da birakmior ki cnm ustumde ziplior sanki ben trambolinim.soylemedimde anladnz siz onu.artik Allaha havale cnm verende alanda oCanım o yatınca direk sende yat oyun oynarken koltukta falan uzan. Çocukla yapabilecegin bu
amin canım.Evet canım iyi düşünmüşsun valla Allah kolaylık versin çok küçük çocukların yardımcı olabilecek birileri var mı
ben hepsinde de heyecanlandım. nedeni de 8 yıl sonra olmaları. şimdi kalbini duyacak mıyım, sağlıkla gelişecek mi, doğum sıkıntısı vs bir sürü düşünce kafamda.İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına. Annem falan uzakta mi kimse yardımcı olamaz mı her gün olmasa bile arada sırada gelseler.
Ben ins saglikla kucagma alcagm gunu hayal ediorum hepben hepsinde de heyecanlandım. nedeni de 8 yıl sonra olmaları. şimdi kalbini duyacak mıyım, sağlıkla gelişecek mi, doğum sıkıntısı vs bir sürü düşünce kafamda.
inşallah alırız canım.Ben ins saglikla kucagma alcagm gunu hayal ediorum hep
Suanda kizim beni koltuktan yere itip dusuruor oturtmuor.bende karsi koltuga geciom kosup ordanda atior beni.cnm iki bebege nasil yetistin sirrini banada soyle.smdiden nasil bakcam die dusunuorumamin canım.
annem güya yakına taşındı ama büyüğe daha düşkün. 10 dk seviyor, sonra tv izliyor. eşim akşamları az ilgileniyor işte. deliksiz uyumayı özledim sadece :)
Suanda kizim beni koltuktan yere itip dusuruor oturtmuor.bende karsi koltuga geciom kosup ordanda atior beni.cnm iki bebege nasil yetistin sirrini banada soyle.smdiden nasil bakcam die dusunuorum
Suanda kizim beni koltuktan yere itip dusuruor oturtmuor.bende karsi koltuga geciom kosup ordanda atior beni.cnm iki bebege nasil yetistin sirrini banada soyle.smdiden nasil bakcam die dusunuorum
rahat olacaksın kafa olarak. bir de otorite gerekiyor biraz. kızının sana yaptıklarını kızlarım bana yapamaz mesela, babalarına yaparlar. benim bakışım genelde yeterli oluyor hayır dediğimi anlamaları için. izin vermediğim bir şeyler için ağlarlarsa bir süre duymazdan geliyorum, biraz içleri rahatlıyor böylece, sonra da kucaklayıp dikkatlerini dağıtıyorum başka şeylerle. he bazen işe yaramıyor uzun süre ağlarlarsa sevdikleri bir yiyeceği veriyorum. normalde çikolata yasak mesela ama onu veriyorum ki konu unutulsun.Ben soylim mi nasıl bakcan hiç oturmican ne çamaşır biter. Ne bulaşik.ne ev temizliği yani bilmiyorum eğer benim gibi takintiliysan temizlik hastalığın varsa bu işlerin hiç bitmez ama yok çok rahat bir insansan hiç korkma hiç işin olmaz ozaman
Cnm ev isi konusunda Allah bin kere razi olsun esim cok yardimci.hem yetisemezsen ben bakici tutcam dior ama ben evimde yabanci birini almak istemiorum pek.dier turlu iki bebisin ilgisine nasil yetiscem blmyrum.uyku duzeni uce boluncek,kizima yemek yetistircem kucuge bak emzir falan .ne bilim gozumde buyuyor yaBen soylim mi nasıl bakcan hiç oturmican ne çamaşır biter. Ne bulaşik.ne ev temizliği yani bilmiyorum eğer benim gibi takintiliysan temizlik hastalığın varsa bu işlerin hiç bitmez ama yok çok rahat bir insansan hiç korkma hiç işin olmaz ozaman
Şimdilik imkansız kaza olursa bilememSen olsa bi çıkış yaparak beni yalnız bırakma
Cnm ben kizima kizamiorumm.hayirdan anlior ama bu itme olayini oyun ssnior oynuor.daha cok kucuk.bunun icin otorite kurmaya gerek gormuom.gulmesi falan hosuma gidior.tabi bazen rahatim kacior yoruluorum o ayri.mesela demin sonunda dayanamadim.hayir elif oturucam dedim.yerinden inip kendi oynamaya vbasladi .dier konulardada hayir dedimmi aglior falan ama sonra susuor.cok iyi anliolar gercekten.ben pek isleri takmasamda ilgi konusundan nasil olcak hic blmyrum .uyku uce bolunecek.kizim gece kalkip yanima gelip uyuyor uyanip beni arior yatakta .dusun odasini ayircam yenidogani elifin yatagina koycam.nasil olcak blmyrum yasayip gorcez diorumrahat olacaksın kafa olarak. bir de otorite gerekiyor biraz. kızının sana yaptıklarını kızlarım bana yapamaz mesela, babalarına yaparlar. benim bakışım genelde yeterli oluyor hayır dediğimi anlamaları için. izin vermediğim bir şeyler için ağlarlarsa bir süre duymazdan geliyorum, biraz içleri rahatlıyor böylece, sonra da kucaklayıp dikkatlerini dağıtıyorum başka şeylerle. he bazen işe yaramıyor uzun süre ağlarlarsa sevdikleri bir yiyeceği veriyorum. normalde çikolata yasak mesela ama onu veriyorum ki konu unutulsun.
benim kızım da beni koltuktan kaldırmak istiyor ama ben itiraz ediyorum, ben burada oturup dinleniyorum, lütfen diğer koltukta oyna diyorum, başta anlamazmış gibi bakıyorlar ama öyle güzel anlıyorlar ki, az değil bu çocuklar :)
titizsen yandın, işin bitmez. benim pencerelerin aşağı kısmı, fırının camı, tv nin alt kısımları vs her yer parmak izi, silsen de 10 dk sonra aynı oluyor. duvarları karalamalarına izin vermiyorum güya ama ben yemek yaparken dolapların, duvarların kuytuda kalan yerleri çoktan kalemlerle çizilmiş oluyor.
yediklerini her yere dökmeleri, her gün en az 5 kez süpürge açmalarımı saymıyorum bile.
yani geniş insan olacaksın, amaaaann olursa olsun modunda olacaksın :)
Sende zincirleme kazaya katil o haldeŞimdilik imkansız kaza olursa bilemem
ben ayırmaya kıyamadım. ikisi de bizle aynı odada uyuyorlardı. yatak odamızda iki beşik vardı yani. küçük 6 aylık olunca, kızlar bunaldı bizden, ayırmak zorunda kaldım :)Cnm ben kizima kizamiorumm.hayirdan anlior ama bu itme olayini oyun ssnior oynuor.daha cok kucuk.bunun icin otorite kurmaya gerek gormuom.gulmesi falan hosuma gidior.tabi bazen rahatim kacior yoruluorum o ayri.mesela demin sonunda dayanamadim.hayir elif oturucam dedim.yerinden inip kendi oynamaya vbasladi .dier konulardada hayir dedimmi aglior falan ama sonra susuor.cok iyi anliolar gercekten.ben pek isleri takmasamda ilgi konusundan nasil olcak hic blmyrum .uyku uce bolunecek.kizim gece kalkip yanima gelip uyuyor uyanip beni arior yatakta .dusun odasini ayircam yenidogani elifin yatagina koycam.nasil olcak blmyrum yasayip gorcez diorum
Sen ve ysm de kalirsa tam olacak .beraber el ele doguma gideriz
Önümüzdeki iki yıl daha deliksiz uyku yok kaç yıllık tempo bu can mı dayanır helal olsun sana pes pese Allah kolaylığını veriyor isteamin canım.
annem güya yakına taşındı ama büyüğe daha düşkün. 10 dk seviyor, sonra tv izliyor. eşim akşamları az ilgileniyor işte. deliksiz uyumayı özledim sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?