- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Hee 8 yıldan sonra oldu diye sen coşmuş sun canmben hepsinde de heyecanlandım. nedeni de 8 yıl sonra olmaları. şimdi kalbini duyacak mıyım, sağlıkla gelişecek mi, doğum sıkıntısı vs bir sürü düşünce kafamda.
Ben şimdilik sizlerin tecrübelerini dinleyim canim sonra belkiSende zincirleme kazaya katil o halde
yani.Önümüzdeki iki yıl daha deliksiz uyku yok kaç yıllık tempo bu can mı dayanır helal olsun sana pes pese Allah kolaylığını veriyor iste
yani yaşım 27 olsa ne güzel olurdu ama buna da şükür :)Hee 8 yıldan sonra oldu diye sen coşmuş sun canmolsun çok çocuk iyidir sadece araları çok yakın seni yorar ama ilerde rahat edersin
rahat olacaksın kafa olarak. bir de otorite gerekiyor biraz. kızının sana yaptıklarını kızlarım bana yapamaz mesela, babalarına yaparlar. benim bakışım genelde yeterli oluyor hayır dediğimi anlamaları için. izin vermediğim bir şeyler için ağlarlarsa bir süre duymazdan geliyorum, biraz içleri rahatlıyor böylece, sonra da kucaklayıp dikkatlerini dağıtıyorum başka şeylerle. he bazen işe yaramıyor uzun süre ağlarlarsa sevdikleri bir yiyeceği veriyorum. normalde çikolata yasak mesela ama onu veriyorum ki konu unutulsun.
benim kızım da beni koltuktan kaldırmak istiyor ama ben itiraz ediyorum, ben burada oturup dinleniyorum, lütfen diğer koltukta oyna diyorum, başta anlamazmış gibi bakıyorlar ama öyle güzel anlıyorlar ki, az değil bu çocuklar :)
titizsen yandın, işin bitmez. benim pencerelerin aşağı kısmı, fırının camı, tv nin alt kısımları vs her yer parmak izi, silsen de 10 dk sonra aynı oluyor. duvarları karalamalarına izin vermiyorum güya ama ben yemek yaparken dolapların, duvarların kuytuda kalan yerleri çoktan kalemlerle çizilmiş oluyor.
yediklerini her yere dökmeleri, her gün en az 5 kez süpürge açmalarımı saymıyorum bile.
yani geniş insan olacaksın, amaaaann olursa olsun modunda olacaksın :)
ben ayırmaya kıyamadım. ikisi de bizle aynı odada uyuyorlardı. yatak odamızda iki beşik vardı yani. küçük 6 aylık olunca, kızlar bunaldı bizden, ayırmak zorunda kaldım :)
yalnız olsa ayırmazdım, ikisi beraber uyuduğu için aynı odada, onlar adına rahatladım.
ben bazen sabredemeyip bağırıyorum, sonradan çok pişman olsam da.
uykuyu unutacaksın artık.
ikisi de farklı saatlerde emmeye uyandığı için gece 4 kez kalktığım da oldu, yarım saat arayla uyandığım da oldu. uykuya hasretim şimdilik :)
şimdi korkman normal, yaşadıkça öğreniyoruz zaten. sadece kafan psikolojin rahat olsun yeter.
Cnm ev isi konusunda Allah bin kere razi olsun esim cok yardimci.hem yetisemezsen ben bakici tutcam dior ama ben evimde yabanci birini almak istemiorum pek.dier turlu iki bebisin ilgisine nasil yetiscem blmyrum.uyku duzeni uce boluncek,kizima yemek yetistircem kucuge bak emzir falan .ne bilim gozumde buyuyor ya
Cnm ev isi konusunda Allah bin kere razi olsun esim cok yardimci.hem yetisemezsen ben bakici tutcam dior ama ben evimde yabanci birini almak istemiorum pek.dier turlu iki bebisin ilgisine nasil yetiscem blmyrum.uyku duzeni uce boluncek,kizima yemek yetistircem kucuge bak emzir falan .ne bilim gozumde buyuyor ya
Bnmkide yorgun oluor ama bizim birbirimizden baska kimsemiz yok.o yuzden birbirimize ihtiyacmz varBenimde doğum zamanında temizliği eşim yapmıştı camlarimi ciflemisti bile. Ama şimdi yapmıyor sadece masayı hazirlamaya ve misafir geldiğinde servise yardım ediyor. Zaten okadar yorgun geliyor ki yemekten sonra koltukta uykuya geçiyor şuanda bile odada koltukta ben oğlumu uyutmaya çalışıyorum sonra onu kaldırcam.o yüzden ona kiyamiyorum günlük işlerimi zaten yapıyorum derin temizliktede ya kv yi çağırıyorum çocuğa baksin diye yada hergün bir odayı yapıyorum öyle öyle bitiyor zaten kv de gelse bütün evi bir günde bitiremiyorum.
İnşallah bende aynı heyecanı yaşarım sanki kızıma haksızlık gibi geliyor ama bence kardessiz bırakmak haksızlık...ama ben bir sene daha bekleyeyimben hepsinde de heyecanlandım. nedeni de 8 yıl sonra olmaları. şimdi kalbini duyacak mıyım, sağlıkla gelişecek mi, doğum sıkıntısı vs bir sürü düşünce kafamda.
Benim camlarimi eşim siler evlendigimden beri bir kere kendim sildim oda habersiz. Evi supurur biri geldiğinde yardimci olur ama o bile bunaldi şu sıraBnmkide yorgun oluor ama bizim birbirimizden baska kimsemiz yok.o yuzden birbirimize ihtiyacmz var
Hamis kalan arkadaş lar inşallah bizim topigi birakmazsiniz. Zaten yeni yeni canlandı yine sessizlesmesin buralar az çok kafamizin dağınıklığı ni atıyoruz şurda.
Her hamilelk farkli oluor canim.benm asiri asermem var herseyi cnm istior 3 ede bolundugum icin yedigimden kismiorum ama smdiden 3kg almisimAy vallahi okuyamadim hepsini bulantı aserme var mı
Ay bende camasirlarmi siler die okudum oha adama bak camasir bile silior die dusundumBenim camlarimi eşim siler evlendigimden beri bir kere kendim sildim oda habersiz. Evi supurur biri geldiğinde yardimci olur ama o bile bunaldi şu sıra
Ay bende camasirlarmi siler die okudum oha adama bak camasir bile silior die dusundum
Evet canım katılıyorum hamisler sayesinde canlandik zatenHamis kalan arkadaş lar inşallah bizim topigi birakmazsiniz. Zaten yeni yeni canlandı yine sessizlesmesin buralar az çok kafamizin dağınıklığı ni atıyoruz şurda.
Ay ne güzel keşke bende tutsam ama çok zayıfladım daha da zayıflarım diye korkuyorumHahaha cam silindin de çamaşır eksik kalsın. en azından ekmeği kes benim şu sıralar bir istahim açıldı ki sorma. 3 gündür oruç tutuyorum bir ay tutmadim malum bir 30 daha eklenmeden. Ezan okununca bir yemek yemem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?