2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben hepsinde de heyecanlandım. nedeni de 8 yıl sonra olmaları. şimdi kalbini duyacak mıyım, sağlıkla gelişecek mi, doğum sıkıntısı vs bir sürü düşünce kafamda.
Hee 8 yıldan sonra oldu diye sen coşmuş sun canm olsun çok çocuk iyidir sadece araları çok yakın seni yorar ama ilerde rahat edersin

Önümüzdeki iki yıl daha deliksiz uyku yok kaç yıllık tempo bu can mı dayanır helal olsun sana pes pese Allah kolaylığını veriyor iste
yani.
insan başa gelince her şeyi öğreniyor. uykusuzluğu da, sabrı da :)
Hee 8 yıldan sonra oldu diye sen coşmuş sun canm olsun çok çocuk iyidir sadece araları çok yakın seni yorar ama ilerde rahat edersin
yani yaşım 27 olsa ne güzel olurdu ama buna da şükür :)

Resmen beni anlatmissin canım bende hergün ev supur sik.toz al yoruluyorum artık hele senin dediğin gibi mutfak dolapları nin kapakları firinin camı konsolumun kapakları hep parmak izi. Oğlum çok yaramaz iki kızım hiçbir şeyi ellemezdi ama bu çok firlama.benim kızlar da yani daha çok buyugu bişey istediği zaman babasından istiyor ben herşeye izin vermiyorum.

Benimde iki kızım aynı odayı paylaşıyor oğlum şimdilik benim odamda onuda inşallah ilerleyen yılda odasını ayiricam.

Benimde doğum zamanında temizliği eşim yapmıştı camlarimi ciflemisti bile. Ama şimdi yapmıyor sadece masayı hazirlamaya ve misafir geldiğinde servise yardım ediyor. Zaten okadar yorgun geliyor ki yemekten sonra koltukta uykuya geçiyor şuanda bile odada koltukta ben oğlumu uyutmaya çalışıyorum sonra onu kaldırcam.o yüzden ona kiyamiyorum günlük işlerimi zaten yapıyorum derin temizliktede ya kv yi çağırıyorum çocuğa baksin diye yada hergün bir odayı yapıyorum öyle öyle bitiyor zaten kv de gelse bütün evi bir günde bitiremiyorum.

Hamis kalan arkadaş lar inşallah bizim topigi birakmazsiniz. Zaten yeni yeni canlandı yine sessizlesmesin buralar az çok kafamizin dağınıklığı ni atıyoruz şurda.

Bnmkide yorgun oluor ama bizim birbirimizden baska kimsemiz yok.o yuzden birbirimize ihtiyacmz var

ben hepsinde de heyecanlandım. nedeni de 8 yıl sonra olmaları. şimdi kalbini duyacak mıyım, sağlıkla gelişecek mi, doğum sıkıntısı vs bir sürü düşünce kafamda.
İnşallah bende aynı heyecanı yaşarım sanki kızıma haksızlık gibi geliyor ama bence kardessiz bırakmak haksızlık...ama ben bir sene daha bekleyeyim

Bnmkide yorgun oluor ama bizim birbirimizden baska kimsemiz yok.o yuzden birbirimize ihtiyacmz var
Benim camlarimi eşim siler evlendigimden beri bir kere kendim sildim oda habersiz. Evi supurur biri geldiğinde yardimci olur ama o bile bunaldi şu sıra

Ay bende camasirlarmi siler die okudum oha adama bak camasir bile silior die dusundum
Hahaha cam silindin de çamaşır eksik kalsın. en azından ekmeği kes benim şu sıralar bir istahim açıldı ki sorma. 3 gündür oruç tutuyorum bir ay tutmadim malum bir 30 daha eklenmeden. Ezan okununca bir yemek yemem var

Ay ne güzel keşke bende tutsam ama çok zayıfladım daha da zayıflarım diye korkuyorum

Bulantı varmı hamileler ben 4 ay kusmaktan perişan olmuştum o günler çok zor geldi bana canım bişey çekiyor yiyorum sonra kusuyorum ve her sabah aç karnına safra çıkarırdım ay en çok bulantı yordu beni hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…