2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım o zaman sen bilirsin ne zamana kadar bu ortopedik konusunda dikkat etmemiz lazım

Selam canim ben kullaniyorum tum cekemcelerime aldim ayrica prizleri de kapattim simdi oglum diger odaya gittignde pesinden gitmiyorum .

Peki o cekmeceleri kullaniyormusun yoksa sabit mi kalıyor. Ayrıca oglunu Pediatrik diş doktoru na götür canım hem şimdiden onlemini almış olursun

Canım o zaman sen bilirsin ne zamana kadar bu ortopedik konusunda dikkat etmemiz lazım

Ben şahsen ogluma tam ortopedik ayakkabı almadım eğer aile de ayak yapısı bozuk varsa neyapsan fayda etmez.zaten bir anormallik varsa dikkat edip doktora goturursun.ben çalışırken ortopedik ayakkabiyi özel olcuye göre yapıyorduk. Genelde bize gelen çocukların ayaklari O bacak ve X bacak şeklinde oluyordu. Bende sizler gibi flo.polaris.vicco gibi markalı yerlerden iyi bişey alıyorum. Ama siz özellikle ortopedik diyince bende kifidisi önerdim.dusun yani benim oglanin şuan ayakkabı si bile yok

İyi o zaman bende arkadaşımdan sonra çok taktım. Bende aldığımı giydirmek istemiyorum ama bugün alcam yarın alcam giydirdim. Memlekete gidecektik o zaman aceleyle ilk girdiğim yerden almıştım.valla panduflar daha güzel çok yakıştı.

Bulantı mi başladı? Ne yaptın nişana gittin mı
Nisana gittim.gtmicektim esim anlayis gosterdi tek kendi gdecekti aslinda.baktim kanama yok cok sukur gelmior artik .kendimi iyi hissediodum.esimi tek gondrrsem nisandaki bekar kizlar aklima geldi acikcasi ben biraz kiskancim da.sonra kardesime danistim durumu anlattim sence napayim gtmeyeyim mi dedim oda kanamanin durdugunu ve arabayla gtcegmizi ogrenince kendimi yormamam sartiyla gitmemi istedi .son anda siyah pantolan bluz giyip sacimi yaparak gttim. Yalniz gorumcenler dahil herkes pantolan tisort gelmisti eger bana dedijleri gbi abarti giyinseydim resmen rezil olcakmisim cunku gelinin kiz kardesi bile sade giyinmisti .Ben hep oturdum elifin pesinde hep babasi kostu soz verdigi gbi.kizimada farklilik oldu nisanda kosturdu oynadi falan .bulantim baslamadi ama orda cok yemek vardi hepsini karistirinca midem bozuldu ama gecti smdi sadece halsizim .ben hep oturdum ama arabayla gidip gelmej bile yordu sanki beni.bu vesileyle dogum yapmis arkadasi gordum nisanda yorgunluk cokunce esim ona brakti bizi .sonra eve geldik iste son durum bu.ama kardesim gtme deseydi gonul koysaydi kesinlikle gtmeyecektim ama oda gtmemi istedi iyi hissedince.oyle iste

Buarada oglumun disindeki beyazliklar hala gecmedi snowcum senin tavsiye ettigin gibi karbonatli su ile temizledim ama olmadi.
Bizde tum dislere atti karaltilar.en yakin zamanda doktira gtcem galiba curuyor.o ilac yapmadi cnm onu duzenli kullanamadgmdan onun yapmadgini biliorum.bzen cok dinc oluorum bazende cok halsizlesiorum ama buna sukur onemli dgl

Nisanda dogum yapan akrabanin kaynanasi bana dioki.hamileymisin hayirli olsun.
Tsk ederim ins Rabbim tamamina erdirir dedim
Ne dese iyi
Aman bu ins erkek olurda kurtulursun
Muzigin sesinden zar zor konustgmz icin neden kurtulurum diyemedim.herhalde millet erkek bulma sevdasindan habire dogurcagimi dusunuor.bu ne buyuk cehalet anlayamiorum gercekten.kiz cocuklari boyle hor goruldukce uzuluyorum

Tövbe yarabim yaaa benim eşim hep rabbim iki evladin sevgisinide tatdirsin der peygamber Efendimiz bile kızını sırtında Mekke sokaklarında gezdirdiyse bize laf düşmez der. Hee içinden onunda ikincide erkek olsun farklı olsun istiyor ama kız olursa yine başımın tacidir der. Aynı benim gibi oda kızına çok düşkün hatta bazen kızım darilip ona gitmeyip bana koşuyor aynen esimde çocuk gibi ciddi ciddi alınıyor sabahtan aksama kadar ananlasin yine ona sariliyorsun diyor.

İyi yapmışsın o zaman . Sen türbanlı degil miydin? Doğum günü yapacağı sıra kapaliyim nasıl kıyafet uyuracagim diyen kimdi

Turbanli dglm haberim yok kim o.esin ayni benm esimin dusuncelerinde.bende hep Rabbim iki sevgiyi tattirsin derim.bende esimde farjli olsun isteriz her insan ister.kim istemem derse zaten inanmam ama veren Allah alan Allah .kiz versin erkek versin en hayirlisini verior ya .aynen esimde kizim olursa basimin uzerine der .annem hep derki ogullarimi dogurdugum icun pismanim ama kizlarimi dogrdum hic pisman olmadim. Buna ragmn millet erkek sevdalisi.Allah ikisindende mahrum etmesin bide hamile kalamayanlar var.ne kadar sansliyizki Rabbim evlat vermis demiolarda vah vah erkek doguramamis diolar.guluorum bazen ya

Evet bizde vicco aldık ama tam ortopedik değil ama ben illa tam ortopedik giyilmesi gerekiyor diye bilmiyorum yanlış mı biliyorum acaba canim

Kizlar instagramda bir anne vardi japonyada yasiyordu esi japon yumuk gozlu kizini kaybetmis ishalden.3 gun icinde bugun sayfasina baktim bir video seyrettim isyerinde aglamaya basladim.oglumu bugun daha cok ozledim.allah yokluklari ile sinamasin.
Ay Allah korusun yavrularımızı bize bagislasin. Sen nasılsın canim yoksun uzun zamandır oğlun nasıl hayat nasıl gidiyir

Bende eşimle konuşurken tamam erkek çocukta olsun ama bir kere daha kız annesi olmak gerçekten istiyorum. Heee birde ben 2 çocuk istemiyorum o nasıl olacakişte onu bilmiyorum ikiz mi olsa acaba

Arkadaslar bugün doktorumu aradim tuplerin bağlanması için bi konusim ona göre rendavu alim diye ama benim doktor kapalı ameliyat yapmiyormus sezeryan gibi açık ameliyat yaparım dedi. Aynı hastanede Doç. Doktor varmış beni ona yönlendirdi onunda sekreteri çıktı doktor hanim telde konuşmuyor dedi sinir oldum yani insan bi derdimi dinler.sonra medikal muhasebeyi aradım Doç Dr un ameliyatı ne kadar tutar diye oda demezmi 5 bin 6 bini bulur diye. Sonra evimin yakınındaki hastaneyi aradım iki doktorlada orda gorustum onların da biri ekip kurup yaparız dedi. Digeride yonlendiririz dedi anlayacaginiz kapalı ameliyati her doktor yapmiyormus açıkta ben olmak istemiyorum dikislerim daha yeni toparlanmaya başladı. Bende son olarak Spirale karar verdim kendi doktoruma gidicem inşallah 200 e takiyormus 60 da muayene ucreti 10 gün sonra adet olcam bu sefer ihmallik etmeyip gidicem allah izin verirse

En iyisi canım ne tekrar kestireceksin kendini

Valla o kesigin acısını iyi bilirim 4 defa çektiğim için tekrar cesaret edemedim yani cevremdede spiralle hamile kalanlar duyunca ondanda korkuyorum ama şuan cazip gelen de o yapcak bisey yok
Aman o istisna kontrollere gidersin.bende en son ramazanda gitmiştim. Ağar şeyler kaldirmayacaksin dikkat edeceksin sen önlemini al artık taktir Allahın. Bende süpriz bir hamilelik istiyorum başım falan dönsün Dr gideyim hamilesin desinler Hahaha çok film izliyorum sanırım ama kızım 2 yaşına girsin de anlayacağın süpriz olmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…