2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben 4+3 kan vajinal ultrasonla görebilmiştim keseyi 1300 lerde falandır sanıyorum betam. Bence 5. Haftana randevu alabilirsin
Canım söyle ki ben 30 gunde bir regl oluyodum.adetime 1 gün kala gittim bhcgm 30 du
2 gün sonrasında gittim bhcgm 85 ti
cok şükür ikiye katlamış
sanırım biraz geç döllenme.değerim ondan az galiba.sat 27 ocaktı.karından ultrason istiyorum ben.ne güne randevu alıyı m.boşuna gitmek istemiyorum dr a.

evet türkiye hastanesini arkadaşım da önerdim oraya giderim herhalde yakın hem de

Yaptırdm canım 2 gün çnce 85 cıktı.dr haftaya cumaya randevu verdi ama sormayı unuttum vajinal ultrasonla mı bakıcak. İstemiyorum vajinal.karnımdan ne zamangörünür.
Canım haftaya cuma karından görünür büyük ihtimal. Değerin hergün 2 kat artarak yükseliyo ona göre hesap yap cuma günki yaklaşık değerini o şekilde hesaplayabilirsin.

ben adetime 1 gün kala gitmiştim değerim 92 çıktı 3 gün sonra yaptırdım yani regl 2 gün sonra değer 350 oldu ona rağmen 1 hafta daha bekledim öyle gittim kesem karından baktılar 9mm di bebeği göremediler 1hafta sonra gittim karından baktı kese 20mm ama hala net görünmedi boş gebelikmi diye düşündü doktor sonra vaginal baktı o zaman bebeğimide kalp atışınıda duydum. Yani anlayacağın vaginal baktırmak istemiyorsan bekle yoksa keseyi görüp içi net görünmez bu seferde kafanda bir sürü soru işareti kalır. Ya 1 kereye mahsus vaginal baktır yada bekle ama benim bildiğim vaginal de bile kese 18mm olmamışsa bebek görünmüyormuş yani senin için biraz erken

Bizde de yok çatlak falan ama bu olmayacağı anlamına gelmez ki ben korkuyorum canım ya Eylül annelerinde de okudum catladımı catırcatır gidiyormuş. Aslında krem daha güzel cunku cilt direk emiyor yağlı yağlı kalmıyor ama ben herseyin doğalından yanayım yağlar bana daha sıcak geliyor. Mesela benim suratımda çok fena kurumaya başladı. Bol bol nemlendiyorum ama bu sefer iyi bir kremle :)

merhaba cnm, şu bazı larının çok bilmişlikleri beni deli ediyor, sanki sen bilerek eğildin de ağrıttın , çok meraklıydın ya

göbeği çıkan var mı kızlar?? Benim sanki biraz çıktı:) Bana öyle geliyo olabilir mi, erken mi sizce??

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ve de hayırlı hamilelikler diliyorum..Aklıma takılan bir durum söz konusu bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.. Doktorum FOLBİOL ibareli folik asit kullanmamı söyledi.. Bende hamilelik sürecimden bugüne söz konusu folik asit hapını kullandım.. Geçenlerde ilacım bitmişti eşime söyledim oda eczaneye gittiğinde FOLİC ibareli bir ilaç görmüş kalsiyum+d vitamini+folik asit içerikli bir ilaçmış.. Aklıma takılan bu zamana kadar kullanmış olduğum ilaç bebeğimin gelişimi için yetersiz kalmış olabilir mi diye düşündüm fakat doktorum FOLBİOL dediği için yine ona devam ediyorum.. FOLBİOL veya FOLİC plus kullananlarınız düşüncelerini paylaşırsa sevinirim..

merhaba canım folbiol genel bir ilaç folic plus ise hamilelere özel üretilmiş içinde vitamin d ve kalsiyum var tabiki folic plus kullanman daha iyi ama diğerininde bi zararı olmaz hepsi aynı şey aslında ben 2 hafta folbiol kullandım evde vardı sonra doktora gittim folic1 verdi onu kullnıyorum endişe edecek bişey yok

göbeği çıkan var mı kızlar?? Benim sanki biraz çıktı:) Bana öyle geliyo olabilir mi, erken mi sizce??

Benimde cıktı canım yani belli bariz göbeğim var. Gühtta dun anneme sordum anne acaba bu gaz oalabilir mi dedim annemde hayır kızım hamile olmadan once hiç göbeğin olmadığı için simdi direk göbeğin belli oluyor dedi. Yani artık bebeğimiz ben buradayım diyor

Kuzucumm nolduu sanaa hamilelikk gormonlarinn tavan mi yaptii bunalima mi girdinn sen kiyamamm:)
Canim benimm igneleri kafana takmaa nolurr yaa yapicaz artikk morara morara napalimm tatlim az kaldii idare et

Canım benim galiba cidden bunalıma girdim, hem iğne yapmanın artık iyice zorlaşması moralimi bozuyor hem de 5n1k'nın iğne kullanmasına rağmen düşük yapması beni baya demoralize etti.

Sen de lekelenmem var deyip duruyosun Girip de senden de kötü birşey okuyacağım diye çok korkuyorum...

Ama bu mesajını görünce yüzüm güldü,saol tatlım :)

Geçecek inşallah bitanem, tek temennim kimsenin bir kayıp yaşamaması,inşallah bebeklerimiz 9 ay 10 gün boyunca hep bizimle ve sağlıklı olurlar :)

göbeğin sadece hamilelikte çoğu kadın gaz problemi yaşar belki onun etkisiyle şişmiş hissediyorsun. Ayıptır söylemesi dün kurufasülye yedim acayip şişkinlik yaptı 3-4 aylık hamile gibi oldum ama şimdi indi :)

kızlar bende göbekten iğne kullanan biri olarak ( 3.kutuyu bitirmek üzereyim) 2-3 gündür canımı cok acıtıım iğneyi sokacak yer bulamadım,resmen girmedi iğne .doktorumu aradım napıcam ben die o da bana kolundan dene dedi ben göbekten yapmak istiyorum diyince göbeğini yokla yavas yavas parmaklarınla ve en yumusak buldugun yere yap dedi bende öle yaptım ve iğne girdi acımadan sizde bi deneyin isterseniz

Valla bu konuda hiç bir bilgim yok canım kusura bakma yardımcı olamıyorum sana. Zaten ara sıra kullanıyorum o ilacı ben. Cunku kullandığım anda bir gram yemek yiyemiyorum. Ama sana Hosgeldin demek istedim gebelik tarihimiz aynıymış ee neredesin sen peki bu zamana kadar Eylül annelerindemiydin?

Gerçekten mi yaa daha erkendir diye düşünüyordum demek bi tek ben öyle hissetmiyormuşum Gaz şişkinliktir diye düşünüyordum ben, eşim yok bebek göbeği diyodu inanamıyordum bu kadar erken olmasına. ne güzelll burdayım desin bebeklerimiz.

Önemli değil canım benim.. Eylül ve ekim arasında mekik dokuyorum fakat genelde sessiz seyirci modundayım:) Şimdi bende fark ettim sat tarihim 19 ARALIK umuyorum sağlık sıhhatli bir hamilelik sürecinden sonra yavrularımızı kucağımıza alırız..Şuan yaşamımı eşimin işi dolayısıyla MUŞ ilinde sürdürüyorum ayrıca BALIKESİRLİYİM

Öyle midir dersin canım, sen tecrübeli bi hamilesin, ne zaman çıkar normalde? Ama alt göbeğimin gergin sert ve şişkin olduğunu farkedebiliyorum.

Canım benim, haklısın iğneyi batırırken ben de hep bunu düşünüyorum, kalp atışları bu iğneye bağlı diyorum,onu hayatta tutuyor diyorum ama iğneye rağmen düşük yapanları duyunca ister istemez moralim bozuluyor...

Ama haklısın moralli olalım, sonuçta hergün birşey olacakmı diye ölmektense, olunca düşünürüz demek lazım.

First'e espri yapacağım da onun da lekelenmeleri oluyor,beni korkutuyor, sinirimi bozuyor :))

Senin dr kontrolün ne zaman tatlım ?

Günaydın annelerim, 2 gündür midemde ara ara yanmalarım var ama bulantı değil, normaldir diye düşünüyorum.
Bu arada 61.5-62 arasında gidip geliyorum. Temelde 2 kilo aldım şu ana kadar, sıkıntı değil almaya devam etmezsem sanırım

Ayrıca dün kendime 2 tane hamile kotu aldım. Dünyanın en rahat pantalonuymuş onlar meğer, paça problemi olmasa giyer çıkardım herhalde

Canım benim, gözlerim doldu sabah sabah...İnşallah bitanem birkaç aya yeni bir güzel alacağız senden... Sabırsızlıkla bekleyeceğiz senin yeniden gebelik haberini ve kendimizin olmuş gibi sevineceğiz...

Vakit buldukça uğra lütfen, haberlerini alalım canım...İnşallah herşey iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…