Canım söyle ki ben 30 gunde bir regl oluyodum.adetime 1 gün kala gittim bhcgm 30 duBen 4+3 kan vajinal ultrasonla görebilmiştim keseyi 1300 lerde falandır sanıyorum betam. Bence 5. Haftana randevu alabilirsin
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin sana da
Canım bende de şişkinlik ve kasık ağrıları dışında hiçbir şey yok. Anneciğim 3. Aydan sonra bulandırdı benim gebeliklerinde diyor. Inşallah benimki öyle olmaz.
Ben de geçmişte hep diyet yaptığın için 59dan 61,5a fırladım 4 haftada. Ama 3 gündür durdu ve 100er gram da geriye gidiyor her gün. Çok almam inşallah
Ben Eyüp'te Balat hastanesine gidiyorum. Memnunum da.
Ben de tatlının adını bile duymak istemiyorum. Varsa yoksa limonlar, ekşiler. Dün en sevdiğim çikolatayı bile zoraki yedim.
Benim de önce gitti ama bu hafta yeniden başladı. Herhalde artık rahim genişlemeye başladı ufak ufak diyorum.
Canım ben Balat hastanesinde Nevin Hanım'a gidiyorum, bir arkadaşım da Türkiye hastanesinde Figen hanımı tavsiye etmişti
Eczaneden okyanus suyu alıp burnunu yıkamayı dene canım.
Canım haftaya cuma karından görünür büyük ihtimal. Değerin hergün 2 kat artarak yükseliyo ona göre hesap yap cuma günki yaklaşık değerini o şekilde hesaplayabilirsin.Yaptırdm canım 2 gün çnce 85 cıktı.dr haftaya cumaya randevu verdi ama sormayı unuttum vajinal ultrasonla mı bakıcak. İstemiyorum vajinal.karnımdan ne zamangörünür.
Canım söyle ki ben 30 gunde bir regl oluyodum.adetime 1 gün kala gittim bhcgm 30 du
2 gün sonrasında gittim bhcgm 85 ti
cok şükür ikiye katlamış
sanırım biraz geç döllenme.değerim ondan az galiba.sat 27 ocaktı.karından ultrason istiyorum ben.ne güne randevu alıyı m.boşuna gitmek istemiyorum dr a.
Bi yerde görürsem alırım.
Bu arada eczacı yakaladı beni iş dönüşü :)
Dün ben ona sormuştum kremi. Yoktu, bugün getirtecekti. Ben de internette fiyatları görünce vazgeçmiştim ki beni yakaladı :)))
Ben de mecbur kaldım almaya.
40 lirayı verdim, kremimi aldım :))))
Ama annem diyor ki bizde yok o genetiğimizde yok diyor..
Ben de anneme inanıyorum aslında bende çatlak olacağını sanmıyorum ama bakıcaz artık..
Merhaba Kızlar,
3 gündür belim yüzünden evde yatıyordumyaptığım ters bir harekette yok ama sağ tarafım çok fena tutuldu. Orada ki kemik sanki etimi oyuyor. Doktor ne bi ilaç ne de krem verdi. yatmaktan başka tedavin yok dedi. Rapor bitti ve bugün işe başladım. Herkes diyor ki neden eğildin, eğilmeden günlük yaşantısını sürdürebilen var mı çok merak ediyorum. Böyle akıl verenlere de gıcık oluyorum.
Bol keyifli, ağrısız sızısız ve bulantısız bir gün diliyorum.
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ve de hayırlı hamilelikler diliyorum..Aklıma takılan bir durum söz konusu bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.. Doktorum FOLBİOL ibareli folik asit kullanmamı söyledi.. Bende hamilelik sürecimden bugüne söz konusu folik asit hapını kullandım.. Geçenlerde ilacım bitmişti eşime söyledim oda eczaneye gittiğinde FOLİC ibareli bir ilaç görmüş kalsiyum+d vitamini+folik asit içerikli bir ilaçmış.. Aklıma takılan bu zamana kadar kullanmış olduğum ilaç bebeğimin gelişimi için yetersiz kalmış olabilir mi diye düşündüm fakat doktorum FOLBİOL dediği için yine ona devam ediyorum.. FOLBİOL veya FOLİC plus kullananlarınız düşüncelerini paylaşırsa sevinirim..
göbeği çıkan var mı kızlar?? Benim sanki biraz çıktı:) Bana öyle geliyo olabilir mi, erken mi sizce??
Kuzucumm nolduu sanaa hamilelikk gormonlarinn tavan mi yaptii bunalima mi girdinn sen kiyamamm:)
Canim benimm igneleri kafana takmaa nolurr yaa yapicaz artikk morara morara napalimm tatlim az kaldii idare et
göbeği çıkan var mı kızlar?? Benim sanki biraz çıktı:) Bana öyle geliyo olabilir mi, erken mi sizce??
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ve de hayırlı hamilelikler diliyorum..Aklıma takılan bir durum söz konusu bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.. Doktorum FOLBİOL ibareli folik asit kullanmamı söyledi.. Bende hamilelik sürecimden bugüne söz konusu folik asit hapını kullandım.. Geçenlerde ilacım bitmişti eşime söyledim oda eczaneye gittiğinde FOLİC ibareli bir ilaç görmüş kalsiyum+d vitamini+folik asit içerikli bir ilaçmış.. Aklıma takılan bu zamana kadar kullanmış olduğum ilaç bebeğimin gelişimi için yetersiz kalmış olabilir mi diye düşündüm fakat doktorum FOLBİOL dediği için yine ona devam ediyorum.. FOLBİOL veya FOLİC plus kullananlarınız düşüncelerini paylaşırsa sevinirim..
Benimde cıktı canım yani belli bariz göbeğim var. Gühtta dun anneme sordum anne acaba bu gaz oalabilir mi dedim annemde hayır kızım hamile olmadan once hiç göbeğin olmadığı için simdi direk göbeğin belli oluyor dedi. Yani artık bebeğimiz ben buradayım diyor
Valla bu konuda hiç bir bilgim yok canım kusura bakma yardımcı olamıyorum sana. Zaten ara sıra kullanıyorum o ilacı ben. Cunku kullandığım anda bir gram yemek yiyemiyorum. Ama sana Hosgeldin demek istedim gebelik tarihimiz aynıymış ee neredesin sen peki bu zamana kadar Eylül annelerindemiydin?
göbeğin sadece hamilelikte çoğu kadın gaz problemi yaşar belki onun etkisiyle şişmiş hissediyorsun. Ayıptır söylemesi dün kurufasülye yedim acayip şişkinlik yaptı 3-4 aylık hamile gibi oldum ama şimdi indi :)
first ve cool nasılsınız kızlar .Göbeğiniz acıyormuş .kıyamam size. Gerçekten üzülüyorum çok zor ama çok kutsal bir şey böyle bir hamilelik geçirmek bence .neyse moraliniz yüksek tutun ,o iğneler bebeğe oksijen oluyor öyle düşünün. Şimdi hemen foruma dönün güzel güzel komik komik yazışın:)
Tek tek alıntılamadım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar biliyorsunuz benim ilk kontrolde kesem küçüktü ve hormonum çok düşüktü. Aslında beklenen bir son yaşadım ama insan kendini avutuyor düzelir diye. O yüzden özellikle pıhtılı arkadaşlarım sizlerin herşeyiniz gününe göre normal gidiyor, sakın kendinizi üzüp acaba demeyin. Çünkü moral hepiniz için çok önemli.
Ben bu topiğe çok alışmışım, mutlaka takip edeceğim, umarım siz doğum yapmadan ben yeni gebeliğimin haberini veririm burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?