2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Cnm ben doktoruma güvenirim ve bana hep folbiol yazıyor her seferinde , elevite kullanmak istiyorum izin vermiyor folbiol e devam diyor.

İlk doğduğunda zaten öyle kıllı mıllı oluyorlar :))))) Sen öyle olduğunu bilmiyor muydun ki şaşırdın

Canım çok saol verdiğin bilgi için, bu akşam bu şekilde deneyeceğim. İğnenin girmesi 5 dakikamı alıyor benimde,o kadar zor oluyor ki...Eşim yüzümün şekline dayanamadığı için odaya giremiyor...

Acaba ne kadar sağa yada sola yapabiliriz ki iğneyi.Yani göbeğin3-4 parmak sağı yada solu deniyor ama mesela5 parmak sağına olur mu ki,çünkü bi tek yumuşak yer orası kalmıştır heralde...

Ben de sadece folbiol alıyorum günde 1 tane...

demir hapını sordum alayım mı diye güzel bir soru dedi bana ama şimdi değil zamanı var dedi belki de kan tahlillerine göre haraket etmek istiyordur . magnezyumu sordum onuda ileriki aylarda dedi , sen sadece folbiolu çok beğeniyor doktorum

Bence erken değil, bak şimdi soyle düşünelim bilmiyorum daha oncesinde göbeğin varmıydı yokmuydu ama ben xs giyiyordum yazın bol olsun diye s giyiyordum yani göbekten eser yoktu bende. Yarın 11. Haftama giriyorum ve bebeğimin durduğu kesenin suanda boyu bir greyfurt büyüklüğündeymiş. Şimdi al göbeğine bir greyfurt koy illaki bir şişkinlik olacak koymasında olacak yani. Ben birtek gazdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Hiç göbeğim olmadığı için ee bu greyfurt büyüklüğündeki su dolu kese illaki göbek yapacak. Ama keske bu kadar erken çıkmasa yani ben bebeğim gözüküyor diye biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum şimdiden boyle dolaşmak istemiyorum kilo almak istemiyorum

Neyse zaten 3 tane almaya devam edersem 3 gun sonra bitiyo kutu:) sonra decavite baslicam...

Canimm benimm lekelenmem o kadar az ki...hatta o gun geldi bidaha gelmedi bilee hem ben gidip pitircigi da gordum leke geldikten sonra... Allaha sukur kalbi atiyoduu hemde kendi dr um diil ama oteki sesini bile dinletti cok guzeldi...
5n1k nin ki tamamen sansizlik hayirlisi boyleymis bende cok uzuldum igneye ragmen dusuk yapmasina ama degerlerini kendi solemisti hatirlarsin cok olumlu gitmiyodu zaten dun bize bi msj daha yazmis moralimiz bozulmasin diye onu gorunce daha da kotu oldum suan onun icin dua etmek ten baska bsy gelmez elimizden ben inaniyorum ki en kosa zamanda yeniden aramiza katilacak bize guzel haberler verecek...
Sen de toparlan artikk senin fasulye uzulyodur bakk ona gore:)
[
QUOTE=Bseylul;34237144]kızlar bende göbekten iğne kullanan biri olarak ( 3.kutuyu bitirmek üzereyim) 2-3 gündür canımı cok acıtıım iğneyi sokacak yer bulamadım,resmen girmedi iğne .doktorumu aradım napıcam ben die o da bana kolundan dene dedi ben göbekten yapmak istiyorum diyince göbeğini yokla yavas yavas parmaklarınla ve en yumusak buldugun yere yap dedi bende öle yaptım ve iğne girdi acımadan sizde bi deneyin isterseniz[/QUOTE]

Yaa evt canim ben dun tam da senin dedigin gibi yaptim gercekten acimadi ben artik emijim altta olusan bezeler yuzunden aciyo canimiz ve igne o yuzden girmiyo

Lekelenmemm yokk merak etmee esprilerini bekliyorumm:))

Canım benim sağlık bakanlığı bazı ilaçların reçeteye dökülmesine izin vermedikleri için Folik asit olarak FOLBİOL un yaygın olarak doktorlar tarafından önerildiğini düşünüyorum.. Muhtemelen FOLİC plus ve türevlerini sağlık bakanlığı reçete ile satışına izin vermiyor

Tamm tatlım ozaman soracak sorun olursa biz buradayız sorarsın. Bende istanbulluyum :) ama Balıkesir'i cok beğenirim

First'e...

Nasılsın tatlım, var mı leke vs ?

Yok tatlim yok leke flan yok merak etme:)) bu arada 5 parmak ladar sagina soluna yapanlari da okudum ben yapabiliriz demekki sorun olcagini sanmam kaldi ki bnm dr kılsız olan heryerden yapilir demisti gerci bnm dr biraz relax bi adam ama heralde yapilmayacak yere de yapilir demez:)

Ayy kurufasülye yedikten sonra nasıl yatabildin? Ben bazen boyle şişkinlik yapacak seyler yediğimde yatamıyorum. Kuzun napıyor bu arada :)

Haklısın canım, benim biraz vardı göbeğim, yemek yeyince daha çok çıkardı, açken inerdi. Benim bedenim s ve m. Ama şimdi sabit bi göbek var ne iniyo ne çıkıyo. Ben çooook seviniyorum çıkmasına biran önce kocaman olsun istiyorum. Uzun bi süreç geçirdik bebek sahibi olabilmek için belki ondandır. 3,5 yıllık evliyim ben. Bi kürtajım var o da 20 ay uğraşının sonunda oldu normal yoldan. Aşılama yaptırdık olmadı falan filan işte uzun bi süreçti anlıcan. Çıksın biran öncede sorup duranlar rahatlasın, sinir bozucu insanlar.

Benim yüzüm de çok kuruyorrr.. Hele dudak kenarlarım çok feci.
Yüzüme dove kullanıyorum. Kokusunu da çok seviyorum...

Krem için de kadın özellikle onu getirmiş. Hamileyken ben düzenli kullandım hiç çatlak olmadı diyor. Yeşil beyaz bir kutu. Kocaman bir tüp var içinde.

Bende d vitamini eksikliği var azcık. Yazın yağlanıp güneşlenirim

Yaa evt canim ben dun tam da senin dedigin gibi yaptim gercekten acimadi ben artik emijim altta olusan bezeler yuzunden aciyo canimiz ve igne o yuzden girmiyo

Lekelenmemm yokk merak etmee esprilerini bekliyorumm:))[/QUOTE]

Tamam o zaman şimdilik hepimizde herşey yolunda...

Geçen gün Galatasaray'ın avrupa maçında o kadar heyecanlandım, sinirlendim ki eşim kumandayı aldı "bir ani hareket veya stresinde bu maç burada biter " dedi. O noktadan sonra kükreyen aslan gibi maçı izleyen ben, pısırık bi kediye döndüm :))) Gol attığımızda bile "aa gol oldu" dedim, düşün yani maçın kapatılma korkusu ne hale getirdi beni:)

Canım haftaya cuma karından görünür büyük ihtimal. Değerin hergün 2 kat artarak yükseliyo ona göre hesap yap cuma günki yaklaşık değerini o şekilde hesaplayabilirsin.
1000lerde olunca karından ultrasonda görünüyo o zaman demi canım?

Lekelenmemm yokk merak etmee esprilerini bekliyorumm:))

Tamam o zaman şimdilik hepimizde herşey yolunda...

Geçen gün Galatasaray'ın avrupa maçında o kadar heyecanlandım, sinirlendim ki eşim kumandayı aldı "bir ani hareket veya stresinde bu maç burada biter " dedi. O noktadan sonra kükreyen aslan gibi maçı izleyen ben, pısırık bi kediye döndüm :))) Gol attığımızda bile "aa gol oldu" dedim, düşün yani maçın kapatılma korkusu ne hale getirdi beni:)[/QUOTE]

Hahhaha cok iyi yapmiss :)) sakin sakinn izlee gerci sana diyorum ama ben bile galatasaray- chelsea macini izlerken gol yediginizde kafam tavana carpacakti nerdeysee:)) saka sakaaa :)

Canım günaydın hayırlı cumalar msj atmıyorum artık buradan yazşırızYa ben dr dan memnun kalmadım da değiştircem haftaya cumaya vermişti o dr.karnımdan görünür m kese 1000 li bişeyler oluyo o gün bhcgm hesaplaadım.sen ne zaman görmüştün adet kaç gün gectikten sonraydı?

1000lerde olunca karından ultrasonda görünüyo o zaman demi canım?

Benim doktorum 2000 olmuştur değerin görünür dedi ve gördü. Ama 1600 de görenlerde var canım. Ultrason cihazının iyi olması gerekiyor erken dönemde görülmesi için , iyi bi yere gidersen görürsün inşallah. Bi de idrara sıkışık git, o zaman mesane rahme baskı yapıyo daha net ve çabuk görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…