Tamam canım o zaman biraz daha geç tarihe randevu alıyım adet gecikmesi 15 gunu falan bulsun.tesşkkr ederim yardmcı oldgn için.yazılarını da takip ediyorm emek vermişisn baya bebek için.gözünaydın hayırlı saglıklı evladın olur inşallahBenim doktorum 2000 olmuştur değerin görünür dedi ve gördü. Ama 1600 de görenlerde var canım. Ultrason cihazının iyi olması gerekiyor erken dönemde görülmesi için , iyi bi yere gidersen görürsün inşallah. Bi de idrara sıkışık git, o zaman mesane rahme baskı yapıyo daha net ve çabuk görünüyo.
Haklısın canım, benim biraz vardı göbeğim, yemek yeyince daha çok çıkardı, açken inerdi. Benim bedenim s ve m. Ama şimdi sabit bi göbek var ne iniyo ne çıkıyo. Ben çooook seviniyorum çıkmasına biran önce kocaman olsun istiyorum. Uzun bi süreç geçirdik bebek sahibi olabilmek için belki ondandır. 3,5 yıllık evliyim ben. Bi kürtajım var o da 20 ay uğraşının sonunda oldu normal yoldan. Aşılama yaptırdık olmadı falan filan işte uzun bi süreçti anlıcan. Çıksın biran öncede sorup duranlar rahatlasın, sinir bozucu insanlar.
Canım çok saol verdiğin bilgi için, bu akşam bu şekilde deneyeceğim. İğnenin girmesi 5 dakikamı alıyor benimde,o kadar zor oluyor ki...Eşim yüzümün şekline dayanamadığı için odaya giremiyor...
Acaba ne kadar sağa yada sola yapabiliriz ki iğneyi.Yani göbeğin3-4 parmak sağı yada solu deniyor ama mesela5 parmak sağına olur mu ki,çünkü bi tek yumuşak yer orası kalmıştır heralde...
Tamam canım o zaman biraz daha geç tarihe randevu alıyım adet gecikmesi 15 gunu falan bulsun.tesşkkr ederim yardmcı oldgn için.yazılarını da takip ediyorm emek vermişisn baya bebek için.gözünaydın hayırlı saglıklı evladın olur inşallah
Benim yüzüm de çok kuruyorrr.. Hele dudak kenarlarım çok feci.
Yüzüme dove kullanıyorum. Kokusunu da çok seviyorum...
Krem için de kadın özellikle onu getirmiş. Hamileyken ben düzenli kullandım hiç çatlak olmadı diyor. Yeşil beyaz bir kutu. Kocaman bir tüp var içinde.
Bende d vitamini eksikliği var azcık. Yazın yağlanıp güneşlenirim
Dün doktor kontrolüm vardı. 5+6 günlüktüm, karından baktı kesem büyümüş. Mercimeğim de 0,27 cm imiş, yaklaşık 3 mm oluyor sanırım ,
yolk saç denen yapılar oluşmuş dedi. Kalp atışınında başladığını görüyorum dedi ama ben farkedemedim pek..
10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışını dinlemek için.. İnş herşey yolunda gider..
Bu arada ilişki durumunu sordum, yasak demiyorum ancak önermiyorum dedi, sık olmasın dedi, şu 12. haftayı atlatana kadar en azından dedi..
30 günlük iğnemi de aldım. Bu arada karnımda bezeler oluştuğu için bacağa geçtim 1-2 gündür. Bir hafta kadar ara verip daha sonra karından devam edeceğim.
Cool ve First ve de ismini hatırlayamadığım diğer pıhtılı arkadaşlarım ben bacaktan daha az acıdığını farkettim. Hem de bölge olarak daha geniş daha çok yer var. Sizlere de tavsiye ederim en azından bir müddet göbeklerinizi dinlendirir sonra yine devam edersiniz..
Ile bende hepsini geçtim gaz olsa azda olsa inmesi lazım die düşünüyorum ama yok 1 haftadır boyle duruyor. Hatta hamile buzu almıştım yine bol olsun diye smalı seçmiştim simdi bunda bile ufakta olsa gozukuyor. Evet senin ve bekleyenler için çıkması gözükmesi önemli belki sorun bende kompleksliyim kilo konusunda sanırım ben cok istemiyorum boyle kalabilir yani :)
Dün doktor kontrolüm vardı. 5+6 günlüktüm, karından baktı kesem büyümüş. Mercimeğim de 0,27 cm imiş, yaklaşık 3 mm oluyor sanırım ,
yolk saç denen yapılar oluşmuş dedi. Kalp atışınında başladığını görüyorum dedi ama ben farkedemedim pek..
10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışını dinlemek için.. İnş herşey yolunda gider..
Bu arada ilişki durumunu sordum, yasak demiyorum ancak önermiyorum dedi, sık olmasın dedi, şu 12. haftayı atlatana kadar en azından dedi..
30 günlük iğnemi de aldım. Bu arada karnımda bezeler oluştuğu için bacağa geçtim 1-2 gündür. Bir hafta kadar ara verip daha sonra karından devam edeceğim.
Cool ve First ve de ismini hatırlayamadığım diğer pıhtılı arkadaşlarım ben bacaktan daha az acıdığını farkettim. Hem de bölge olarak daha geniş daha çok yer var. Sizlere de tavsiye ederim en azından bir müddet göbeklerinizi dinlendirir sonra yine devam edersiniz..
Rica ederiz:)Değerli düşünceleriniz için TEŞEKKÜR ederim kızlar.. Folbiola devam o zaman:)
Zamanını bilir doktor canım. Bana da şimdilik sadece folbiol. Şimdi 10. haftadayım. herhalde 2 hafta sonra bırakırım kullanmayı. Doktoruma sorucam:)demir hapını sordum alayım mı diye güzel bir soru dedi banaama şimdi değil zamanı var dedi belki de kan tahlillerine göre haraket etmek istiyordur . magnezyumu sordum onuda ileriki aylarda dedi , sen sadece folbiolu çok beğeniyor doktorum
canım bacağım tam olarak neresine yapıyorsun iğneni??
canım
tebrik ederim canım :)) çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese o duyguyu yaşatsın o sesi duymasını nasip etsin.
canım folik asitten günde üç defa foliboldan günde bir defa alınıyor. o kadar çok hap kullanıyorum ki günde üç taneyi ayriyetten almak istemem.
tebrikler canım maşallah.. benim de 7 hafta oldu.. bu cts günü gitsem mi diye düşünüyorum. 1 hafta önce gitmiştim. sonra diyorum en asından 2 hafta geçsin öyle gidiyim. tabi insan endişeleniyor her hafta gitmek istiyor. ama dr bana ne verebilir ki.. önlem olarak clexane verdi zaten. coraspirin de içiyorum. progestanı da vajinaldan alıyorum. folibol içiyorum. ama bunu ve diğer vitamini sormam lazım. tsh için eutroxy kullanıyorum.guatr..
ama yine de dr un görmesi önemli tabi.. ama her zaman da gidilmiyor. cts de çalışıyorum. en iyisi haftaya gidiyim en azından biraz daha büyümüş olur.
ben tekrar 2 hafta sonra gidicem...doktor folic plus ve coraspin haricinde birşey vermicem şimdi dedi...her hafta gitmene gerek yok...rahat ol...günde 400 mg a denk gelecek şekilde foic asit içeceksin dedi...coraspin zaten günde 1 kez...stressiz yaşamak en güzeli aslında...ama olmuyor işte
Birgün muhakkak çıkacak canım kaçış yok, kilo alacağızama sonrasında pilates yapar veririz kafana takma, bebeğimizin hizmetlerine koşarken de biraz verir eski formumuza kavuşuruz inşallah
Canım 6. hafta içinde görmüştüm ben. Beta hcg hiç bilmiyordum ben kaç olduğunu :))))Canım günaydın hayırlı cumalar msj atmıyorum artık buradan yazşırızYa ben dr dan memnun kalmadım da değiştircem haftaya cumaya vermişti o dr.karnımdan görünür m kese 1000 li bişeyler oluyo o gün bhcgm hesaplaadım.sen ne zaman görmüştün adet kaç gün gectikten sonraydı?
Kadın beni yakalamasaydı ben bebe yağı alacaktım :))))Anladm canım amaan ihmal etmeyelim bu yüz olayını valla erkenden yaşlanırız sonra nemlendirmezsek. En iyisi krem zaten dediğim gibi vücut on hemen meiyor yağ vücutta kalıyor ama ne biliyim ben vücudum için yağdan vazgeçemiyorum. Gecen ay lierac kullandım hemen bitti okadar da para verip almıştım 60 lira verdim ama 100 ml olduğu için hemen bitti yani 2 haftada falan bitirdim ee boyle olunca da almamaya karar verdim artık yağ kullanacağım :))
Canim sen su ilac kullanim raporunun resmini bi eklesen sayfaya olur mu senin dr becermis sanirim eaporu dogru yazmayi fark odemiyosun dimi?
Canım 6. hafta içinde görmüştüm ben. Beta hcg hiç bilmiyordum ben kaç olduğunu :))))
Kendine iyi bi doktor ayarla, sürekli ona git.
Ben kendi adımda bi doktor buldum :))) Ona gidicem sürekli ve doğumumu da o yapıcak. 700 lira doğum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?