2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tamam canım o zaman biraz daha geç tarihe randevu alıyım adet gecikmesi 15 gunu falan bulsun.tesşkkr ederim yardmcı oldgn için.yazılarını da takip ediyorm emek vermişisn baya bebek için.gözünaydın hayırlı saglıklı evladın olur inşallah

Ile bende hepsini geçtim gaz olsa azda olsa inmesi lazım die düşünüyorum ama yok 1 haftadır boyle duruyor. Hatta hamile buzu almıştım yine bol olsun diye smalı seçmiştim simdi bunda bile ufakta olsa gozukuyor. Evet senin ve bekleyenler için çıkması gözükmesi önemli belki sorun bende kompleksliyim kilo konusunda sanırım ben cok istemiyorum boyle kalabilir yani :)

canım ben 5 parmak (doktorumda 5 parmak altına yapabilirsin dedi ilk iğnemi o öyle yaptı )sağına yapıroum zaten sol tarafım nedense hep acıo ve hep daha sert o yüzden acıo bugun hiç ama strese girme çok şükür bu iğneler varda bebeklerimizin kalbi atıo .5n1k durumu firstün dediği gibi en basından beri malesef yolunda gitmiyordu iğneyle alakası yok yani canını sıkma herşey yolunda gidicek allahın izniyle.bende eşimin yanında yapamıorum cok kötü oluyor. dediğim gibi parmaklarınla yavas yavas yokla en yumusak buldugun yere yap canım.

Bencede cenım garanti görürsün o zaman. Rica ederim canım ne yaptım sanki. İnşalllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. İyi dileklerin için teşekkür ederim

Dün doktor kontrolüm vardı. 5+6 günlüktüm, karından baktı kesem büyümüş. Mercimeğim de 0,27 cm imiş, yaklaşık 3 mm oluyor sanırım ,
yolk saç denen yapılar oluşmuş dedi. Kalp atışınında başladığını görüyorum dedi ama ben farkedemedim pek..
10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışını dinlemek için.. İnş herşey yolunda gider..

Bu arada ilişki durumunu sordum, yasak demiyorum ancak önermiyorum dedi, sık olmasın dedi, şu 12. haftayı atlatana kadar en azından dedi..

30 günlük iğnemi de aldım. Bu arada karnımda bezeler oluştuğu için bacağa geçtim 1-2 gündür. Bir hafta kadar ara verip daha sonra karından devam edeceğim.

Cool ve First ve de ismini hatırlayamadığım diğer pıhtılı arkadaşlarım ben bacaktan daha az acıdığını farkettim. Hem de bölge olarak daha geniş daha çok yer var. Sizlere de tavsiye ederim en azından bir müddet göbeklerinizi dinlendirir sonra yine devam edersiniz..

Son düzenleme:

Anladm canım amaan ihmal etmeyelim bu yüz olayını valla erkenden yaşlanırız sonra nemlendirmezsek. En iyisi krem zaten dediğim gibi vücut on hemen meiyor yağ vücutta kalıyor ama ne biliyim ben vücudum için yağdan vazgeçemiyorum. Gecen ay lierac kullandım hemen bitti okadar da para verip almıştım 60 lira verdim ama 100 ml olduğu için hemen bitti yani 2 haftada falan bitirdim ee boyle olunca da almamaya karar verdim artık yağ kullanacağım :))

canım bacağım tam olarak neresine yapıyorsun iğneni??
canım

Birgün muhakkak çıkacak canım kaçış yok, kilo alacağız ama sonrasında pilates yapar veririz kafana takma, bebeğimizin hizmetlerine koşarken de biraz verir eski formumuza kavuşuruz inşallah

bu arada tebrik ederim canım bacaktan yaptım diyince heyecan yaptım birden.umaraım herşey yolunda gider :))

Ayyy canim icimi ferahlattinn resmenn bacaktan yapmaya o kadar korkuyodum ki okudugum yorumlardan sonra...tam olarak bacaginin neresinden yaptin canim?

Değerli düşünceleriniz için TEŞEKKÜR ederim kızlar.. Folbiola devam o zaman:)
Rica ederiz:)

Zamanını bilir doktor canım. Bana da şimdilik sadece folbiol. Şimdi 10. haftadayım. herhalde 2 hafta sonra bırakırım kullanmayı. Doktoruma sorucam:)

Allah sukur drun kalp atislarini gormuss canim haftaya gttiginde de sen duyacaksinn harikaa bi duyguu...Allah izin verirse ekimde hepimiz kucaklarimiza alicaz bebisleriii sekinn ki hakkatenn cok mercimekmiss haftaya gttiginde kocaman olmus olur:))

tebrik ederim canım :)) çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese o duyguyu yaşatsın o sesi duymasını nasip etsin.

amin inşallah canım emiim herkes duyacak...rabbim anneliği nasip etti geriside gelir inşallah

Birgün muhakkak çıkacak canım kaçış yok, kilo alacağız ama sonrasında pilates yapar veririz kafana takma, bebeğimizin hizmetlerine koşarken de biraz verir eski formumuza kavuşuruz inşallah

Umarım veririz canım vermezsek halimiz harap bana gore

Canım 6. hafta içinde görmüştüm ben. Beta hcg hiç bilmiyordum ben kaç olduğunu :))))
Kendine iyi bi doktor ayarla, sürekli ona git.
Ben kendi adımda bi doktor buldum :))) Ona gidicem sürekli ve doğumumu da o yapıcak. 700 lira doğum :)

Kadın beni yakalamasaydı ben bebe yağı alacaktım :))))
Yakalanınca aldım napıyım :)
Eylül anneleri nerden biliyormuş çatlamayı :) Taş çatlasa bizden bir ay farkları var

slm kızlar nasılsınız benn çok heycanlıyım yaaa

Canim sen su ilac kullanim raporunun resmini bi eklesen sayfaya olur mu senin dr becermis sanirim eaporu dogru yazmayi fark odemiyosun dimi?

evet ben hiç para vermiyorum ama evde netim yok telefondan giriyorum telefonumdan becerebilirsem akşamada eklerim.eğer beceremezsemde işyerinden pazartesiye eklerim olurmu canım??

700 mü aaaa ne kadar uygun , benim nasip olursa 1,750 normal sezeryan 2,250 tl cnm . neden bu kadar fark var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…