2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kadın beni yakalamasaydı ben bebe yağı alacaktım :))))
Yakalanınca aldım napıyım :)
Eylül anneleri nerden biliyormuş çatlamayı :) Taş çatlasa bizden bir ay farkları var

Sanıyorum ki ilk bebekleri olmayan bir kac kişiden gordüm. Ama göbekte kaşıntı olunca göbeğin büyüyor demekmiş ee göbek büyüyünce de çatlaklar başlıyor demektir. Annemde bana demişti hamile kaldığımı öğrendiği ilk gün gidip badem yağı ve kayısı kıyağı almış. Üst göbek büyümeye bile alt göbek büyüyor ve çatlamaya başlıyor hemen dedi. Ama doktorlar 6. Aydan sonra sürün diyorlar. Ben yinede tedbir amaçlı sürüyorum. Bak istersen sende Eylül annelerine ama teee nerededir o konuşmalar bilemiyorum.

Hahhaha cok iyi yapmiss :)) sakin sakinn izlee gerci sana diyorum ama ben bile galatasaray- chelsea macini izlerken gol yediginizde kafam tavana carpacakti nerdeysee:)) saka sakaaa :)[/QUOTE]

Bak yaaa :)) Allah'tan berabere bitmiş o zaman, baksana Allah korusun ama neredeyse maçın sonunda kaybeden biz olacakmışız :))

700 mü aaaa ne kadar uygun , benim nasip olursa 1,750 normal sezeryan 2,250 tl cnm . neden bu kadar fark var acaba?
Bilmem ki :)
Şuanda 700 lira :)
Kartalda avicenna umut hastanesi :)
Benim eşimin patronun eşi doğum yapmış iki kere aynı doktorla :)
Doktor kendisi sezeryan olacak derse 700 alıyormuş..
Eğer keyfine ben istersem 1500 alıyormuş..
Normal doğum zaten 700 :)

Çok saol canım, bu bilgileri vererek beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsin, tam alışmışken iğne olayına, acı olayı daha fazla arttı.Ben bilmediğim için.iğne yerlerim hep birbirine çok yakın oluyor. Bu akşam rahat edeceğim sayende...

5n1k da demiş, benim durumum farklı diye,o açıklamyı okuyunca biraz daha rahatladım ve iğnelere olan inancım arttı tabi am işte...

İnşallah canımönümüzdeki aylarda iğne dışında, daha güzel konularda (bebek arabası,odası vs.) konuşuyor olacağız :)

çok iyiymiş , petroliş de o hastane . Bana da yakın aslında, benim dediğim hastane kozyatağında central hastanesi . Bu karda fark koyulmaz be yazık tır yani.

Randevunmu var bugun doktorda? Iyiyiz cok şükür bugun sen nasılsın bebişin nasıl bakıyım

iyiyim cnm bi okadarda heycanlıyım ve tırsıyorum yarın dr gideceğim kötü bişey söylüycek diye çok korkuyorumm gün sayıyorum 1 haftadır rabbimm korusun bebeişlerimizi aklıma bişey geldi biz diğer topikte cuma günleri ayatel kürsi tesbih felan çekip duamızı okurduk hamile kalmak ve hamile kalan arkadaşlarımız sağlıklı bebeişleri olsun diye bizde yapalım mı nedersiniizz

Arada bi bakıyorum onların yazdıklarına. Ama çatlakla ilgili görmedim..

Bana da eczacı ne kadarlık dedi. 3. ayın içindeyim dedi. Şimdiden başla sürmeye dedi...
Göbişimi bırak ben kıyafetlerimi çıkardığım anda her yerim kaşınıyor..

Benim bi akrabam 7-8 aylıkken sürekli kaşındı her tarafıııı :/
Çok kötü bir şey ya kaşınmaktan uyuyamıyordu :/

Öyle midir dersin canım, sen tecrübeli bi hamilesin, ne zaman çıkar normalde? Ama alt göbeğimin gergin sert ve şişkin olduğunu farkedebiliyorum.

canım benim 12 haftadan sonra belirgin olmaya başlamıştı. Bazı kişilerde göbek çok geç çıkabiliyor birazda bünyeye bağlı

Koozyatağın cnm central , evet senin fiyatını geçen gün yazmıştın okudum ben , şimdi kamuran yazınca şok oldum farka bak

Ben Kamuranın gittiği hastaneyi duydum aslında orasında güzel bir hastane ama evet bu kadar fark konulmamalı yazıktır günahtır

Canım öncelikle gözün aydın :) inşallah kalp atışlarını da duyacaksın 10 gün sonra :)En minik pıhtılı bebiş o aramızda :)

Bacağın tam olarak neresine yapıyorsun canım, çünkü burada o konuda da farklı fikirler vardı, belki biz de geçiş yaparız...Demek daha az acıyor...Mantık olarak da daha az acıması lazım aslında...

Ben, bacağa ilk iğneyi first yapar diyordum ama sen ondan hızlı çıktın canım :)))

Ya kızlar doğum parasını ben çok takmak istemiyorum aslında . Rabbim hayırlısıyla kazasız belasız hamileliğimizi atlatıp o günlere gelmeyi nasip etsin hepimize bana da inş AMİN . Bir şekilde doğurulur hayırlısı olsun

İlk doğduğunda zaten öyle kıllı mıllı oluyorlar :))))) Sen öyle olduğunu bilmiyor muydun ki şaşırdın

valla canım hafif tüylü olduklarını biliyordum. Gerçi yeni doğmuş bebek çok az görmüştüm ama benim kız çok kıllıydı yanaklarınde lüle lüle kıllar vardı birde benim eşim esmer kızım babasına benziyor kara bi kız oda etki yaptı :) birde insan bi şaşkın oluyor yaşadığım neydi anlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…