1000lerde olunca karından ultrasonda görünüyo o zaman demi canım?
evet ben hiç para vermiyorum ama evde netim yok telefondan giriyorum telefonumdan becerebilirsem akşamada eklerim.eğer beceremezsemde işyerinden pazartesiye eklerim olurmu canım??
Tamam canim tamm acelesi yok zaten 10 kutunun farki girdi coktan :)
Kadın beni yakalamasaydı ben bebe yağı alacaktım :))))
Yakalanınca aldım napıyım :)
Eylül anneleri nerden biliyormuş çatlamayı :) Taş çatlasa bizden bir ay farkları var
Tamam o zaman şimdilik hepimizde herşey yolunda...
Geçen gün Galatasaray'ın avrupa maçında o kadar heyecanlandım, sinirlendim ki eşim kumandayı aldı "bir ani hareket veya stresinde bu maç burada biter " dedi. O noktadan sonra kükreyen aslan gibi maçı izleyen ben, pısırık bi kediye döndüm :))) Gol attığımızda bile "aa gol oldu" dedim, düşün yani maçın kapatılma korkusu ne hale getirdi beni:)
Bilmem ki :)700 mü aaaa ne kadar uygun , benim nasip olursa 1,750 normal sezeryan 2,250 tl cnm . neden bu kadar fark var acaba?
canım ben 5 parmak (doktorumda 5 parmak altına yapabilirsin dedi ilk iğnemi o öyle yaptı )sağına yapıroum zaten sol tarafım nedense hep acıo ve hep daha sert o yüzden acıo bugun hiç ama strese girme çok şükür bu iğneler varda bebeklerimizin kalbi atıo .5n1k durumu firstün dediği gibi en basından beri malesef yolunda gitmiyordu iğneyle alakası yok yani canını sıkma herşey yolunda gidicek allahın izniyle.bende eşimin yanında yapamıorum cok kötü oluyor. dediğim gibi parmaklarınla yavas yavas yokla en yumusak buldugun yere yap canım.
slm kızlar nasılsınız benn çok heycanlıyım yaaa
700 mü aaaa ne kadar uygun , benim nasip olursa 1,750 normal sezeryan 2,250 tl cnm . neden bu kadar fark var acaba?
Bilmem ki :)
Şuanda 700 lira :)
Kartalda avicenna umut hastanesi :)
Benim eşimin patronun eşi doğum yapmış iki kere aynı doktorla :)
Doktor kendisi sezeryan olacak derse 700 alıyormuş..
Eğer keyfine ben istersem 1500 alıyormuş..
Normal doğum zaten 700 :)
Randevunmu var bugun doktorda? Iyiyiz cok şükür bugun sen nasılsın bebişin nasıl bakıyım
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım fiyatlar benimle aynı cünkü
Arada bi bakıyorum onların yazdıklarına. Ama çatlakla ilgili görmedim..Sanıyorum ki ilk bebekleri olmayan bir kac kişiden gordüm. Ama göbekte kaşıntı olunca göbeğin büyüyor demekmiş ee göbek büyüyünce de çatlaklar başlıyor demektir. Annemde bana demişti hamile kaldığımı öğrendiği ilk gün gidip badem yağı ve kayısı kıyağı almış. Üst göbek büyümeye bile alt göbek büyüyor ve çatlamaya başlıyor hemen dedi. Ama doktorlar 6. Aydan sonra sürün diyorlar. Ben yinede tedbir amaçlı sürüyorum. Bak istersen sende Eylül annelerine ama teee nerededir o konuşmalar bilemiyorum.
Öyle midir dersin canım, sen tecrübeli bi hamilesin, ne zaman çıkar normalde? Ama alt göbeğimin gergin sert ve şişkin olduğunu farkedebiliyorum.
Canım 6. hafta içinde görmüştüm ben. Beta hcg hiç bilmiyordum ben kaç olduğunu :))))
Kendine iyi bi doktor ayarla, sürekli ona git.
Ben kendi adımda bi doktor buldum :))) Ona gidicem sürekli ve doğumumu da o yapıcak. 700 lira
dr.cem büyüktosun a gittim ilk haftya cagırıdı kese için yine ona gidicem inşallah hayırlısıyla görürüz.bnm gittigm yerde sezeryan 1.300 civarı cnm ama yenidoğan yoğum bakımıvar bu cok önemli.heryerde olmuo cunku canım.
Koozyatağın cnm central , evet senin fiyatını geçen gün yazmıştın okudum ben , şimdi kamuran yazınca şok oldum farka bak
Dün doktor kontrolüm vardı. 5+6 günlüktüm, karından baktı kesem büyümüş. Mercimeğim de 0,27 cm imiş, yaklaşık 3 mm oluyor sanırım ,
yolk saç denen yapılar oluşmuş dedi. Kalp atışınında başladığını görüyorum dedi ama ben farkedemedim pek..
10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışını dinlemek için.. İnş herşey yolunda gider..
Bu arada ilişki durumunu sordum, yasak demiyorum ancak önermiyorum dedi, sık olmasın dedi, şu 12. haftayı atlatana kadar en azından dedi..
30 günlük iğnemi de aldım. Bu arada karnımda bezeler oluştuğu için bacağa geçtim 1-2 gündür. Bir hafta kadar ara verip daha sonra karından devam edeceğim.
Cool ve First ve de ismini hatırlayamadığım diğer pıhtılı arkadaşlarım ben bacaktan daha az acıdığını farkettim. Hem de bölge olarak daha geniş daha çok yer var. Sizlere de tavsiye ederim en azından bir müddet göbeklerinizi dinlendirir sonra yine devam edersiniz..
canım bacağım tam olarak neresine yapıyorsun iğneni??
canım
İlk doğduğunda zaten öyle kıllı mıllı oluyorlar :))))) Sen öyle olduğunu bilmiyor muydun ki şaşırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?