Cok fenalar diyemem kayınvalidem sessiz sakin bir kadındır ama kendi evinde bile yemek yapmayan bir insan kültürlerimiz tamame farklı onlarla yani. Sürekli dışardan söyler kayınpederim ise her işin ortasındadır bizim düğün müziklerimizi bile kendisi seçti kadın gibi herseyin ortasında yani. Beni cok severler ama ben sevmelerini istemiyorum sonucta kayınpeder ve kayınvalide yani hatta ilk bebeğimiz olduğunu söylediğimizde aa bize hiç söylemediniz söyleseniz isim düşünürdük biz De dediler. Ne münasebet ben taşıcam onu binbir zorluklarla doğuracağım sonra gelip sen koyacaksın isim yok oyle birsey. Mesela iki haftada bir mutlaka eblerine beklerler gitmeSek küserler yakında değil ki yani nerden baksanız 1 saat var 1 saatte dönüş 2 saat ee gitti tüm pazarımız. Benciller yani oldukça
Bana birtek elma ve portakal iyi geliyor cnm
guldurdun benii kizziyiki uzakmisiniz, benim kayinvalide kp de turkiye de, dedigin gibi hep tlfondan konusuyoruz bazen iyiki yakin degiliz diyorum, bana cok yuk olurlardi( kp zor insan herseyi begenmez) yakinimizda olsalardi ama oyle kotuluklerinide gormedim cok sukur yani severim her ikisinide...
Aslında erkeklerin yaptığı daha normal canım. Ayda bir gidelim diyor. Bir şey olmayacağına o kadar emin ki:)
Benimki ne istersem alır yapar ama özellikle aman şunu yapma aman buna dikkat et demez. Hiç düşmez üstüme :)
Yakın işte ne güzel sen de gel :)))çok iyiymiş , petroliş de o hastane . Bana da yakın aslında, benim dediğim hastane kozyatağında central hastanesi . Bu karda fark koyulmaz be yazık tır yani.
Benim erkek kardeşim de çok kıllı doğmuştu :)))valla canım hafif tüylü olduklarını biliyordum. Gerçi yeni doğmuş bebek çok az görmüştüm ama benim kız çok kıllıydı yanaklarınde lüle lüle kıllar vardı birde benim eşim esmer kızım babasına benziyor kara bi kız oda etki yaptı :) birde insan bi şaşkın oluyor yaşadığım neydi anlamadım:)
Ayy kurufasülye yedikten sonra nasıl yatabildin? Ben bazen boyle şişkinlik yapacak seyler yediğimde yatamıyorum. Kuzun napıyor bu arada :)
Benim erkek kardeşim de çok kıllı doğmuştu :)))
Alnında bile kıllar vardııı :)))))))
Çok da saçlı bir bebekti :)
Benim eşim de esmer olduğuna göre kardeşimi de göz önünde bulundurarak, benim bebeğim de kıllı olur :)))))))))
Canım öncelikle gözün aydın :) inşallah kalp atışlarını da duyacaksın 10 gün sonra :)En minik pıhtılı bebiş o aramızda :)
Bacağın tam olarak neresine yapıyorsun canım, çünkü burada o konuda da farklı fikirler vardı, belki biz de geçiş yaparız...Demek daha az acıyor...Mantık olarak da daha az acıması lazım aslında...
Ben, bacağa ilk iğneyi first yapar diyordum ama sen ondan hızlı çıktın canım :)))
keşke önceden söleseydin canım(( kutu basına ne kadar fark veriyosun?
Hahhaha cok iyi yapmiss :)) sakin sakinn izlee gerci sana diyorum ama ben bile galatasaray- chelsea macini izlerken gol yediginizde kafam tavana carpacakti nerdeysee:)) saka sakaaa :)
Canım öncelikle gözün aydın :) inşallah kalp atışlarını da duyacaksın 10 gün sonra :)En minik pıhtılı bebiş o aramızda :)
Bacağın tam olarak neresine yapıyorsun canım, çünkü burada o konuda da farklı fikirler vardı, belki biz de geçiş yaparız...Demek daha az acıyor...Mantık olarak da daha az acıması lazım aslında...
Ben, bacağa ilk iğneyi first yapar diyordum ama sen ondan hızlı çıktın canım :)))
Amaaan öyle hamileler var ki hiç umursamıyor.benimkilerde cok sesli :) herseylerime karismak isterler, esime der, halani ara kardesini ara, sunu ara, neden buna selam vermedin bile der...(sanki biz evde 24 saat yatiyoruz) ikimzde calisiyoruz diyoruz. anlamyiorlar, ikiside evde oldugundan, her ne yaparsak bilemek isterler....is yok güc yok saniyorlar...benim kayinvalidede öte git dersen bile küser...
seninkiler MELEK mis :)
banada elma iyi geliyor...ama canim birsy yemek istemiyor
aynen, bizimde hep gelmemizi gitmemizi isterlerdi, banada cok yük olurlardi...hep gel falan derdi, hata diyor simdiden: gelin yüzü görmedim falan diyor...beni sinir ediyor...
esimin ayakkabilarini unutmusuz orda, sordum buldunuz mu diye...ona bile alinmis kadin....ben giyecek degilim ya, nasil ayakkabiyi sorar benden diye beni esime sikayet ederkene yakaladim....
allahtan uzagiz walla kiz :)
cekilmez bir aile, bencil bir aile, hep ben hep ben diyorlar
ben sevmem onlari, beni hep gicik ettiler. sayarim, saygisizlik yapmam...ama sevmem....offf offf bunlardan daha cok cekecem ben :)
benimkide bir yerden kaldirmaz beni, dikkat et der, hata simdi riskli bir demem yaa...üstüme düser ne istersem alir yapar...
aslina iyi onlarin yaptigi hani birsey olmaz falan demeleri, belki bizi düsündükleri icindir???
Bebeğin saçları çıktığı zaman mide kazıntısı oluyormuş... Sende çok olmuş muydu?valla hiç kaçarı yok gibi sen hazırlıklı ol en azından benim gibi şok yaşamazsın :))
Amaaan öyle hamileler var ki hiç umursamıyor.
Özeniyorum onlara.
Ben de umursamamak istiyorum.
Belki de zor olduğu içindir canım..biz cok dikkatliyiz canim...neden dersen..cok zor bulduk melegimizi...ilkide bostu o yüzden biraz daha tedirginiz canim
bu arada tebrik ederim canım bacaktan yaptım diyince heyecan yaptım birden.umaraım herşey yolunda gider :))
Evet bende araya girmiş gibi oldu. Ama dertliyim bu konuda.dr o gün dedi ki bu kadar temkinli olma böyle geçmez dedi.bugune şim pinpirik dedi ağladım.ya çocuğumu ben düşünmezsem kim düşünür? O annelik duygusu var ya ne doktor ne babası kimse anlayamıyor onu sadece anneler anlar..doktor değiştircemd edim de eşim çok pinpirksin millet devlet hast yapıyo diyoAmaaan öyle hamileler var ki hiç umursamıyor.
Özeniyorum onlara.
Ben de umursamamak istiyorum.
Çok teşekkürler, inş duyarım canım.. İnş sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize..
Diz kapağımın 1 karış kadar yukarısı ile kalçadan da 1 karış aşağı ölç o arada kalan kısma bacağın dış yan tarafına yapıyorum canım..
Bacağın yan tarafına ama bacakların birbirine bakan iç kısmına değil yani dış kısmına yapıyorum.
Birde iğneyi yavaş yavaş batırmıyorum artık bir kaç video izlemiştim orda gördüğüm gibi genişçe bir bölgeyi sol elimle sıkıştırıp iğneyi yan olarak hızlıca saplıyorum kesinlikle daha az acıyor.
Yalnız kanım sulandığı için bazen kanama oluyor iğne yaptığım yerde bu yüzden 4-5 dakika üzerine bastırıp daha sonra da yuvarlak yara bantları ile bantlıyorum. Kan alırken takıyorlar ya onlardan..
Ayyy canim icimi ferahlattinn resmenn bacaktan yapmaya o kadar korkuyodum ki okudugum yorumlardan sonra...tam olarak bacaginin neresinden yaptin canim?
canım ben iğneyi düz tutuyorum. zaten öyle yapınca giriyor. kanamıyor. üstünde de öyle yazıyordu sanırım dik tutun diyordu. şuan işte olduğum için bakamıyorum.
First canım, bacak kesinlikle daha rahat bence ama sürekli aynı yerden yapmak iyi olmuyormuş bezeler morluklar oluyor yer değiştirmek lazım..
Cool da sormuştu aynen kopyalıyorum cevabımı;
Diz kapağımın 1 karış kadar yukarısı ile kalçadan da 1 karış aşağı ölç o arada kalan kısma bacağın dış yan tarafına yapıyorum canım..
Bacağın yan tarafına ama bacakların birbirine bakan iç kısmına değil yani dış kısmına yapıyorum.
Birde iğneyi yavaş yavaş batırmıyorum artık bir kaç video izlemiştim orda gördüğüm gibi genişçe bir bölgeyi sol elimle sıkıştırıp iğneyi yan olarak hızlıca saplıyorum kesinlikle daha az acıyor.
Yalnız kanım sulandığı için bazen kanama oluyor iğne yaptığım yerde bu yüzden 4-5 dakika üzerine bastırıp daha sonra da yuvarlak yara bantları ile bantlıyorum. Kan alırken takıyorlar ya onlardan..
valla canım hafif tüylü olduklarını biliyordum. Gerçi yeni doğmuş bebek çok az görmüştüm ama benim kız çok kıllıydı yanaklarınde lüle lüle kıllar vardı birde benim eşim esmer kızım babasına benziyor kara bi kız oda etki yaptı :) birde insan bi şaşkın oluyor yaşadığım neydi anlamadım:)
canım ben iğneyi düz tutuyorum. zaten öyle yapınca giriyor. kanamıyor. üstünde de öyle yazıyordu sanırım dik tutun diyordu. şuan işte olduğum için bakamıyorum.
netten aldım
CLEXANE'ı kullanarak kendi kendinize nasıl deri altı enjeksiyon yapacaksınız ?
CLEXANE'ı başka enjeksiyonluk sıvılarla karıştırılmamalıdır.
Kendinize CLEXANE enjeksiyonu yapmak için uygun teknik konusunda önceden eğitilmeniz gerekir. Eğitimle ilgili talimatları yetkin bir sağlık çalışanından veya doktorunuzdan almalısınız. İlacınızla veya kendinize enjeksiyon yapmanızla ilgili sorularınız varsa, lütfen doktorunuza sorunuz.
Uygulama için aşağıdaki 9 adımı izleyiniz l.Sabunla ellerinizi yıkayınız ve kurulayınız.
2. Rahat bir pozisyonda oturunuz veya yatınız. Karın bölgenizde enjeksiyon yapacağınız noktaya kolayca ulaşabilmelisiniz. Bir kanepeye veya yastıklarla desteklenmiş bir yatağa boylu boyunca uzanabilirsiniz.
3. Karnınızın sağ veya sol tarafında yanlarına doğru ve göbeğinizden en az 5 cm uzakta bir bölge seçiniz.
UNUTMAYINIZ:
Enjeksiyonu göbeğinizden en az 5 cm. uzak olacak bir noktaya yapmalısınız. Mevcut morluklar veya yara izlerinin üstüne enjeksiyon yapmamalısınız. Enjeksiyon noktasını karnınızın sağ ve sol yanında dönüşümlü olarak değiştirmelisiniz.
4. Enjektörü bir kalem tutuyormuş gibi elinize alınız. Diğer elinizle, karnınızda enjeksiyon için seçtiğiniz bölgenin derisini nazikçe yakalayınız ve baş ile işaret parmaklarınızın arasında hafifçe sıkarak bir deri kıvrımı oluşturunuz.
Bütün enjeksiyon boyunca deri kıvrımını tutmaya devam ediniz.
5. İğneyi dik olarak (90° lik açıyla) deri kıvrımına sonuna kadar batırınız.
6. Parmağınızla enjektörün pistonunu itiniz. Bu sayede ilaç karın cildinizdeki yağ dokusu içine verilecektir. Enjeksiyon süresince deri kıvrımını tutmaya devam ediniz.
7. İğneyi dik olarak ve bir seferde dışarı doğru çekiniz. Şimdi deri kıvrımını bırakabilirsiniz. Çürüme olmasını engellemek için, uygulama bittikten sonra enjeksiyon bölgesini ovuşturmayınız.
8. Kullandığınız enjektörü güvenli bir şekilde atınız. Enjektörü içine attığınız kabın kapağını sıkıca kapatınız ve çocukların erişemeyeceği bir yerde durmasına dikkat ediniz. Normal ev çöpü için kullanılan bidonlara atmayınız.
http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/6290-clexane-4000-anti-xa-iu-0-4-ml-kullanima-hazir-enjektor-kt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?