2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hersey yolunda gider de, cesaretimi, moralimi kaybetmezsem ben de normal düşünüyorum.
zaten yurtdışında doğum yapacağımdan, eşim burda sezeryana kolay kolay almazlar dedi((

Bende normal istiyorum ama herşey o son anda belli oluyo bi aksilik çıkmaz inşallah.

Zorlaniyorum ogurme bazen çıkartma bulanti falan zorluyo ama şükür raziyim 10 ay bekledim çünkü bu ani 5 gun minik bebegin benimkinden :) senin nasil rahatmisin yoksa senide zorluyomu hamileleik

benim bulantı vs. yok hiç olmadı inş. olmaz ama ben de geçen hafta sinüzitten dolayı ağır grip oldum ve ilaç da kullanamadığım için beni çok zorladı...şu anda kuru öksürük ve arada hapşırık var bunlar beni tedirgin ediyo çünkü öyle olduğu zaman kasıklarım ağrıyo... onun dışında bi sıkıntım yok...ama fena kilo alacak gibiyim süt içiyorum ya beni çok fazla şişiriyor sanki 7 haftalık değil de 7 aylık hamile gibi oluyorum akşamları :)))
bebişlerimiz terazi bebişleri oacak :))

Korkma canım bu olay herkeste oluyor yavaş yavaş mide bulantılarımız azalıyor bizde kalbi durdu diyip doktora koşuyoruz yok oyle birsey bebeğimiz sağlıklı bir sekilde büyüyor içimizde. Istanbulda da dün yağdı baa yağmur ama şimdi bir görsen günlük güneşlik heryer yaz geldi sanki :)

Canım GÜNÜN AYDIN olsun.. Hamilelik nasıl gidiyor artık 12 hafta içersine girmek üzereyiz bende farklı bir heyecan oluşmaya başladı.. Ayrıca yarın kontrole gideceğim DUA bekliyorum herkesten..Senin kontrol ne zaman .. Rabbim sağlık sıhhatli hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.. Paylaşımlarınız MUTLULUK dolu olsun

Herkese merhabalar...

Sayfayı daha evvel ziyaret etmiş fakat düşük olur sonra daha çok üzülürüm diye korkmuş ve kadınlar kulübü forum alanlarından uzak kalmıştım. Şimdi yeni yeni normal bir gebelik geçireceğime inanmaya başladım.

Ve sabah açtığımda sayfadaki güzel enerjinizi hissedince yazmak istedim...

9+1 hamileyim sizler gibi inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. Hepiniz hamileliği güzel ve sağlıklı geçsin inşallah....

Herkese bulantısı az :) hayırlı günler diliyorum...

akrep olma ihtimalleri de var ekim son haftasına denk gelirse

gunun senin de aydın olsun inşallah.
tebrik ederim.hayırlısıyla sonuna kadar devam etsin gebeliğin inşallah.
ne guzel kalabalıklasıyoruz ayoll!
kım demiş yalnızım diye???

Günaydın canım,
Umarım geri kalan haftaların da şimdi ki gibi sorunsuz geçer :) Hoşgeldin aramıza...
Dediğin gibi buranın enerjisi çok yüksek, herkes çok paylaşımcı. Ben pek gelemiyorum ama sabahları da uğramadan edemiyorum :)

Sende ankaradasın demek bende ankaradayım. Evet kötü havalarda işe gitmeye ne üşenirdim 3 yıldır çalışmıyorum hem iyi hem kötü Zeytin yağının asit derecesine dikkat et iyi kalite zeytin yağı al onu sür ok.

Biraz önce bir arkadaş normal doğum sezeryan anlatmış. Kızlar kafanızı bunlarla karıştırmayın her ikisinin de riski var normal doğum sırasında sanki hiç anne bebek ölümü olmuyor bebek sakat kalmıyor neler oluyor neler. Sezeryan sonrası biraz sıkıntı ameliyat olunca 2-3 gün bakıma ihtiyacın var dolayısıyla bebeğin bakımı içinde yardıma ama çabuk toparlanıyor insan yada sana muhtaç bir melek olunca çabuk toparlanıyor. Siz bu kararı doktorunuza güveniyorsanız ona bırakın. Anne sezeryanda sonrası normalde de doğurana kadar ölüp ölüp diriliyor :)

Aminnn Aramıza hoş geldin canım. bu haftaya kadar sıkıntın olmadıysa çok şanslısın bulantı konusunda endişe etme zaten en yoğun bulantılar bu haftalarda oluyor biz berbat durumdayız

Benim kardesim ,ebenin normal dogum israri yuzunden oksijensiz kalmis ve engelli dogdu..israr iyi degil..sagligin neye musaitse onu doktorun soyler..hepsinin riski var. Bi de bu durumlari cekecek olan sizsiniz.karar verirken herseyi dusunun..

Canım ben bi yerde okudum hani bilgilendirme amaçlı sizinle de paylaşıyım dedim, kafa karışıklığına sebep olduysam özür dilerim. Normal doğumun kötü örneklerini tabi ki bende gördüm. aynı zamanda sezeryanla doğum yapıp çok rahat olanları da gördüm.Doğumun ertesi gün markete bile gitmişti:) Hatta bebeklerde kalça çıkıklığı normal doğum esnasında oluyo diye biliyorum. Zaten en iyi kararı güvendiğimiz kendi doktorumuz verir, o ne derse o olur yapacak bişey yok. Risk her iki durumda da söz konusu. Rabbim her iki durumda da hepimizin yardımcısı olsun Yanlış anlaşılmamışımdır umarım

Benim kardesim ,ebenin normal dogum israri yuzunden oksijensiz kalmis ve engelli dogdu..israr iyi degil..sagligin neye musaitse onu doktorun soyler..hepsinin riski var. Bi de bu durumlari cekecek olan sizsiniz.karar verirken herseyi dusunun..

ah canım çok geçmiş olsun böyle salaklar yüzünden olan masum meleklere oluyor. Bende aslında bundan bahsedecektim ama korkutmamak adına detay vermedim. Bu normal doğum ısrarı birazda devlet politikası çünkü normal doğumun maliyeti çokkk daha düşük. Tabiki gerek yokken sezeryan yapılmamalı ama normalade zorlamanın anlamı yok. Benim kızım 40. hafta bitti 41 girdim hala ne sancı ne bişey olunca sezeryan yapıldı. Başka bir arkadaşım devlette yaptı doğumu benim gibi 41. hafta oldu hala bebek yok. Suni sancı verdiler saatlerce acı çekti sonra olmayınca sezeryan oldu kız iki acıyıda doyasıya yaşadım demişti :) :18::18::18:

hoşbulduk teşekkürlerr

bir sorun çıkmazsa bende ekim annesi olacağımm tam anlamıyla sevinemiyorum bu ara çok endişeliyim CMV IGG VE IGM pozitif çıktı ve 3 gündür Avidite testi sonucu bekliyorum çok korkuyorum kötü çıkacak diye bu başlığa da yazsam mı bilemedim kritik durumdayım off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…