- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
hersey yolunda gider de, cesaretimi, moralimi kaybetmezsem ben de normal düşünüyorum.
zaten yurtdışında doğum yapacağımdan, eşim burda sezeryana kolay kolay almazlar dedi((
Zorlaniyorum ogurme bazen çıkartma bulanti falan zorluyo ama şükür raziyim 10 ay bekledim çünkü bu ani 5 gun minik bebegin benimkinden :) senin nasil rahatmisin yoksa senide zorluyomu hamileleik
aaa evet zeytinyağını da duymuştum ama 3,5 yıl önce yeğenim anne karnındayken. unuttum.. akşam zeytinyağına başlayım o zaman..
günaydınlar hamişler ve bebişler...
bugün bilmiyorum midem bulanmıyor. korkuyorum. öncekinde de öyle oldu detayına girip sizi de etkilemeyim. cumartesi günü gelse de bir gitsem dra..
aslında şuan midem kazınıyor gibi. yani sabah ilaç içtim.dört parmak kadar ekmeğin içine peynir koydum iki sefer ayrı ayrı yedim. inşallah bebiş iyidir. 5,30 gibi yağmur yağmış ankaraya. 6 da heryer ıslaktı.. bu havalarda dışarıya çıkasım yok.. dolasıyla evde olan hamişler tadını çıkarın..
bebişlerimizi allah korusun.. onlara güzel bir gelecek nasip etsin.
herkese günaydınlar sağlıklı mutlu huzurlı bir gün geçirmeniz dilegiyle
Herkese günaydın arkadaşlar, iyi haberler paylaşacağımız bir gün olmasını dilerim :)
Korkma canım bu olay herkeste oluyor yavaş yavaş mide bulantılarımız azalıyor bizde kalbi durdu diyip doktora koşuyoruz yok oyle birsey bebeğimiz sağlıklı bir sekilde büyüyor içimizde. Istanbulda da dün yağdı baa yağmur ama şimdi bir görsen günlük güneşlik heryer yaz geldi sanki :)
benim bulantı vs. yok hiç olmadı inş. olmaz ama ben de geçen hafta sinüzitten dolayı ağır grip oldum ve ilaç da kullanamadığım için beni çok zorladı...şu anda kuru öksürük ve arada hapşırık var bunlar beni tedirgin ediyo çünkü öyle olduğu zaman kasıklarım ağrıyo... onun dışında bi sıkıntım yok...ama fena kilo alacak gibiyim süt içiyorum ya beni çok fazla şişiriyor sanki 7 haftalık değil de 7 aylık hamile gibi oluyorum akşamları :)))
bebişlerimiz terazi bebişleri oacak :))
Herkese merhabalar...
Sayfayı daha evvel ziyaret etmiş fakat düşük olur sonra daha çok üzülürüm diye korkmuş ve kadınlar kulübü forum alanlarından uzak kalmıştım. Şimdi yeni yeni normal bir gebelik geçireceğime inanmaya başladım.
Ve sabah açtığımda sayfadaki güzel enerjinizi hissedince yazmak istedim...
9+1 hamileyim sizler gibi inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. Hepiniz hamileliği güzel ve sağlıklı geçsin inşallah....
Herkese bulantısı az :) hayırlı günler diliyorum...
Herkese merhabalar...
Sayfayı daha evvel ziyaret etmiş fakat düşük olur sonra daha çok üzülürüm diye korkmuş ve kadınlar kulübü forum alanlarından uzak kalmıştım. Şimdi yeni yeni normal bir gebelik geçireceğime inanmaya başladım.
9+1 hamileyim sizler gibi inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. Hepiniz hamileliği güzel ve sağlıklı geçsin inşallah....
Benimde suana kadar cok iyi gidiyor.hala mide bulantilarim baslamadi.ilk hamileligimde cok cektim o yuzden simdi cok korkuyorum
aaa evet zeytinyağını da duymuştum ama 3,5 yıl önce yeğenim anne karnındayken. unuttum.. akşam zeytinyağına başlayım o zaman..
günaydınlar hamişler ve bebişler...
bugün bilmiyorum midem bulanmıyor. korkuyorum. öncekinde de öyle oldu detayına girip sizi de etkilemeyim. cumartesi günü gelse de bir gitsem dra..
aslında şuan midem kazınıyor gibi. yani sabah ilaç içtim.dört parmak kadar ekmeğin içine peynir koydum iki sefer ayrı ayrı yedim. inşallah bebiş iyidir. 5,30 gibi yağmur yağmış ankaraya. 6 da heryer ıslaktı.. bu havalarda dışarıya çıkasım yok.. dolasıyla evde olan hamişler tadını çıkarın..
bebişlerimizi allah korusun.. onlara güzel bir gelecek nasip etsin.
Herkese merhabalar...
Biraz önce bir arkadaş normal doğum sezeryan anlatmış. Kızlar kafanızı bunlarla karıştırmayın her ikisinin de riski var normal doğum sırasında sanki hiç anne bebek ölümü olmuyor bebek sakat kalmıyor neler oluyor neler. Sezeryan sonrası biraz sıkıntı ameliyat olunca 2-3 gün bakıma ihtiyacın var dolayısıyla bebeğin bakımı içinde yardıma ama çabuk toparlanıyor insan yada sana muhtaç bir melek olunca çabuk toparlanıyor. Siz bu kararı doktorunuza güveniyorsanız ona bırakın. Anne sezeryanda sonrası normalde de doğurana kadar ölüp ölüp diriliyor :)
gunun senin de aydın olsun inşallah.
tebrik ederim.hayırlısıyla sonuna kadar devam etsin gebeliğin inşallah.
ne guzel kalabalıklasıyoruz ayoll!
kım demiş yalnızım diye???
Benim kardesim ,ebenin normal dogum israri yuzunden oksijensiz kalmis ve engelli dogdu..israr iyi degil..sagligin neye musaitse onu doktorun soyler..hepsinin riski var. Bi de bu durumlari cekecek olan sizsiniz.karar verirken herseyi dusunun..
Günaydın canım,
Umarım geri kalan haftaların da şimdi ki gibi sorunsuz geçer :) Hoşgeldin aramıza...
Dediğin gibi buranın enerjisi çok yüksek, herkes çok paylaşımcı. Ben pek gelemiyorum ama sabahları da uğramadan edemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?