Sana da cok gecmis olsun canim.Allah beterinden saklasin.sartlanmak iyi degil.son anda cocugun gelisine gore dogim seklin belli olur.mesela niyetim sezeryan ama kismet artik.
hoşbulduk teşekkürler
Allah kolaylık versin :))
benim bulantılarım ne çok fazla ne de çok az her gün sabah 12 ye kadar bulantım oluyor ama ağır geçmiyor. sonra rahatlıyorum. Çok da olsa az da olsa uzun süre beklediğim için her ikiside kabulüm :))
ben buca şifada medine meltem adalıoğluna gidiyorum,cuma günü tekrar gidicem.20 tl fark ödedik,torch testleri idrar tahlili falan yaptırdık onlardan fark istemediler.şimdilik memnunum güler yüzlü ilgili bir doktor.
O da fazlaymış yaa, gerildim valla. Neyse başka güzel şeylerden bahsedelim. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım:))
benim bulantı vs. yok hiç olmadı inş. olmaz ama ben de geçen hafta sinüzitten dolayı ağır grip oldum ve ilaç da kullanamadığım için beni çok zorladı...şu anda kuru öksürük ve arada hapşırık var bunlar beni tedirgin ediyo çünkü öyle olduğu zaman kasıklarım ağrıyo... onun dışında bi sıkıntım yok...ama fena kilo alacak gibiyim süt içiyorum ya beni çok fazla şişiriyor sanki 7 haftalık değil de 7 aylık hamile gibi oluyorum akşamları :)))
bebişlerimiz terazi bebişleri oacak :))
Canım günaydın nasılsın iyimisin? Ben birsey sorcam sana ismin cok ilgimi cekti lehçede Türk kızı demek. Lehçeyle bir alakan varmı?
bir sorun çıkmazsa bende ekim annesi olacağımmtam anlamıyla sevinemiyorum bu ara çok endişeliyim CMV IGG VE IGM pozitif çıktı ve 3 gündür Avidite testi sonucu bekliyorum çok korkuyorum kötü çıkacak diye bu başlığa da yazsam mı bilemedim kritik durumdayım off
Teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş yine. Epidural normal doğum nedir ki
evet çok heyecanlı oluyor bende ilkinde neredeyse her hafta gitmek istiyordum eşimde geliyordu ekrandan kameraya alıyordu eve gelip durmadan bebeğimizn hoplayışını zıplayışını izliyordum ileriki haftalarda bebeği bütün olarak göremiyorsun sıkış tekiş oluyor en güzeli 12-16-20 haftamdı bebek çok belirgin oluyor
kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
şuan 7 haftalığım kese 10 mm herşey yolunda ama bebegin kalp atışı yok
kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
canım sana raporun fotosunu eklicektim fakat sürekli hata veriyo kaç kez denedim( nasıl yüklüyosunuz siz ben mi beceremedim acaba???
ilk haftalarda olan bulantı ve mide ekşimeleri hariç çok şükür herşey yolunda senin nasıl gidiyor?
inşallah aynı sıkıntıları yaşamazsın. Benim aynı zamanda tekrar bulantılarım başladı hatta bu sefer daha kötü
İşte azalıyor yavaş yavaş :) şu kokulara karşı olan hassasiyette bi yakamızı bıraksa keske
canım lütfen moralini bozma. Tabii biliyorum bu söylediklerim hep havada kalacak. belki geç döllenme olmuştur ?Senin hiç lekelenmen flan oluyor mu ?vajinal mi baktılar ultrasonda ?
Evet arada lekelenmem oluyor. Vajinal baktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?