2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aminnn Aramıza hoş geldin canım. bu haftaya kadar sıkıntın olmadıysa çok şanslısın bulantı konusunda endişe etme zaten en yoğun bulantılar bu haftalarda oluyor biz berbat durumdayız

hoşbulduk teşekkürler

Allah kolaylık versin :))

benim bulantılarım ne çok fazla ne de çok az her gün sabah 12 ye kadar bulantım oluyor ama ağır geçmiyor. sonra rahatlıyorum. Çok da olsa az da olsa uzun süre beklediğim için her ikiside kabulüm :))

ne demek canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki bende hep bunları düşündüm durdum kafayı yiycektim hatta benim hamileliğimde sezeryan yasak falan dendi son dakikaya kadar bekledik. Sadece kendinizi bişeye şartlamayın son haftalar belli oluyor doğumun nasıl olacağı. Birde dormal doğum yapacağım diyen anneler ne oluyorsa son haftalar içlerine bir korku giriyor normalden vazgeçiyorlar. Normal düşünen arkadaşlar mutlaka nefes tekliklerine gitsinler doğru nefesi öğrenirsen, bol bol yürüyüş yaparsan ve doğum sırasında ne yapacağını iyi bilirsen fazla sıkıntı çekmeden rahat doğum yapabilirler

Sana da cok gecmis olsun canim.Allah beterinden saklasin.sartlanmak iyi degil.son anda cocugun gelisine gore dogim seklin belli olur.mesela niyetim sezeryan ama kismet artik.

canım sana raporun fotosunu eklicektim fakat sürekli hata veriyo kaç kez denedim( nasıl yüklüyosunuz siz ben mi beceremedim acaba???

Böyle kötü şeyler duyunca çok üzülüyorum ve de korkuyorum Devlet eğer maliyet hesabı yapıyosa bu konuda çok ayıp, halkın sağlığı öncelikli tutulacağına maliyeti önceliğe alıp, bi de özendirme yapıyorlar demek.
İnşallah kolay bi doğum olur, benim ilk olacak Rabbim nasip ederse, daha önce bi kürtajım var. Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip eder, sezeryan ya da normal farketmez, önemli olan bebeklerimizin sağlığı.

o testler nedir canım bilmiyorum ama endişe etmemeye çalış, dua et bol bol. İnşallah iyi sonuçlar alırsın.

kesinlikle bunu önce dr a bırakın sonra maddi manevi durumlarınıza göre sezeryan mı normal doğum mu karar verilir. zaten şimdiden ne söylesek ne düşünsek erken. zamanı gelince belli olur.

bugün bulantı yok diyodum yemekte kızartma var. bakalım ne olacak.

Valla ben henüz anlayamadım hamile olup olmadığımı sanki hersey rüya gibi geliyor. Bulantılarım aşermelerim ve karnımın büyümesi olmasa anlamayacağım benim randevum haftaya cuma günü. Dualarım seninle canım. Seninde günün aydın, musmutlu sağlık dolu ve huzurlu geçsin

Teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş yine. Epidural normal doğum nedir ki

valla canım ben de onu soracaktım. epidural bayıltmıyorsun öyle oluyordu.abimin eşi öyle olmuştu. ama normal doğuma girmiyor ki onda da günü saati belli bir yer açıyorlar bebeği alıyorlar. ben öyle duymuştum. ama burda epidural normal doğum deyince soracaktım. sonra dedim çok erken hiç düşünmeyim bunları..

Son düzenleme:

Omurilik tarafına tam neresi bilmiyorum iğne yapılarak alt tarafın uyuşuyo sadece, ağrı hissetmeden normal bi doğum oluyormuş. Bilincin yerinde oluyo yani canım. Ama ondan da korkuyo insan iğneyi yanlış bi yere yaparlarsa felç riski varmış.

Kızlar yanlış bilgi olmasın sadece duyduğum bişey araştırmadım

Son düzenleme:

yani iğne ile sancı verip ya da başka tıp terimi sonra vajinadan mı geliyor bebek.

Son düzenleme:

normal epudral sancıların başlayınca beline yani omuriliğinden iğne ile giriyorlar oraya bir katedral yerleştiriyorlar ve azar azar ilaç veriyorlar doğunda oluşan ağrıları durduryor bacaklarda uyuşma oluyor rahatça rahiminağzının açılmasını bekliyorsun. Son artık doğum başlayınca ilacı kesiyorlar çünkü ıkınmak için sancı gerek o zaman asıl ağrılar başlıyor. yani yine acı çekiyorsun ama sadece doğum anı boşuna ön sancıları yaşamıyorsun bazı doğumlar 10- 12 saat sürüyor

Son düzenleme:

ohh afiyet olsun benim canımda çekti :) ama yedikten sonra midem kötü olabilir kızartmadan korkuyorum

Yaaa o kadar sürüyo mu çok kötü bi durum o zaman, onca saat stres olur insan.

devlet ne zaman halkını düşünüyorki . İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Yaaa o kadar sürüyo mu çok kötü bi durum o zaman, onca saat stres olur insan.

ben bir eğitime gitmiştim ilk doğum yapanların doğumu ortalama 8 saat sürüyormuş ama tüm 8 saat sancı çekmiyorsun önce 30 dakikada bir sancı başlıyor sonra sıklaşıyor 4 dak. bir olunca ve açılma cm hatırlamıyorum belli seviyeye gelince başlıyor diyorlar.

O da fazlaymış yaa, gerildim valla. Neyse başka güzel şeylerden bahsedelim. Cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…