- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
aaaaaaaa herkes öyle değildir bana gel sen bak ben asık suratlı değilim
canım moralini iyi tut.kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
şuan 7 haftalığım kese 10 mm herşey yolunda ama bebegin kalp atışı yok
olsun canım sonuçta almışsın raporunu bir şey deme. kendini de sinirlendirme..selam kızlar ve bebişleri :)
maalesef işe başladımuykum var. evde alışmışım ufak kestirmelere.
birazda korkuyorum istemediğim bişey olur diye.
allahtan arkadaşlarım iyi karşıladı. ama müdür hiç pas vermedi. sanırım raporlu olduğum için. uyuz oluyorum böyle adamlara.
sanki ben keyfimden aldm raporu.
kafana takma diyolar. neyse bakıcaz yanıma gelirse lafımı esirgemicem.
bol su iç canım..kızlar ben şimdi sürekli kustuğum için su içemiyorum idrarım limon sarısı olan varmı aranızda idrarı sapsarı olan
leblebi yeyinceÇok fazla kaçırma ama sonra benim gibi karın ağrısı ve gaz problemi baş gösterir o da kötü bi durum
Alıntıdır kızlar yalnış anladım sanırım sizleri,
Grip aşısı (ilk 12. haftadan sonra), kuduz aşısı (Risk oluşmuş ise antikorları ile birlikte uygulanabilir), Hepatit B aşısı (Risk faktörü var ise 0, 1, 6 aylarda tek doz yapılır. Risk yok ise gerek yoktur (sağlık çalışanları vb.)), Difteri-tetanoz (Tetanoz aşısı gebeliğin 20-24. haftalarında) gebelikte güvenle yapılabilir. . Aile hekimleri bu konuda size yardımcı olacaktır.
evet yinede doktora sormamız gerekiyo bence deYanlış bişey yapmasınlar yapmazlar diye düşünüyorum ama tedbirli olmak lazım çok ilgililer canııımm hemşire biraz asık suratlıydı pek sevmedim:)
leblebi yeyincesöylemesi ayıp ama abartmıyorum sabaha kadar gaz çıkartmaktan uyuyamadım. leblebi iyi geliyor ama fazla kaçırmayın. karnım ağrımadı ama..:)
ya benim son kontrolden bir hafta geçti ve bebegimi hiç hissedemedigim için içimde deli bi korku var.. yaşıyormudur ki? yani ona bişey olsa ben hissederim dimi..ultrasyona sık girmek istemiyorum evet ama saglıklı mı degilmi onu çok merak ediyorum..
canım daha hissetmezsın kı korkma strese sokma bebegıde kendınıde sağlıklıdır o şimdi gelişiyo o zamanla hissedeceksin bu seferde çok hareketli dıyeceksın emin ol
ya benim son kontrolden bir hafta geçti ve bebegimi hiç hissedemedigim için içimde deli bi korku var.. yaşıyormudur ki? yani ona bişey olsa ben hissederim dimi..ultrasyona sık girmek istemiyorum evet ama saglıklı mı degilmi onu çok merak ediyorum..
Şimdi yaşadığın durum cok normal mide bulantılarımız azalma belirtilerde azalma falan görüşebilir çünkü bedenin artık alışıyor hamileliğe. Ama seni korkutmak istemiyorum kalbi dursa da hissetmeyiz ben büyüzden panikle hastaneye gittim gecen hafta. Bence strese sokacağına kendini hastaneye git gor bebişini rahatla
Şimdi yaşadığın durum cok normal mide bulantılarımız azalma belirtilerde azalma falan görüşebilir çünkü bedenin artık alışıyor hamileliğe. Ama seni korkutmak istemiyorum kalbi dursa da hissetmeyiz ben büyüzden panikle hastaneye gittim gecen hafta. Bence strese sokacağına kendini hastaneye git gor bebişini rahatla
Teşekkür ederiz canımBenim de bilgim yok sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım 12. haftada tekrar görmemiz gerekiyo dediler ama aşıdan bahsetmedi, demir ilacına başlıcaz dedi. Ben zaten kullanıyorum kansızlık çıktığı için doktorum başlattı bile.
ya aklıma ne gelio biliyor musunuz? şu doktorların kullandığı stetoskoptan alsak bebişimizin kalp atışlarını duyamaz mıyız ki:)
Selam kıslar nasılsınız? Umarım bütün anneler ve bebişler iyidir.
İşler çok yoğun bu aralar. ara ara yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. en son 2 hafta önce kontrole gitmiştm pıtırcığımın kalp atışlarını duymuştuk. doktorm bi dahaki randevuyu 26 marta ikili test için verdi. ama ben çok özledim. eşimi başka bir doktorun da görmesi iyi olurmuş die ikna edip bu cumartesiye başka sgk anlaşmalı bir hastaneden randevu aldım:) kendi doktorum medikalpark göztepede aranızda bu hastaneye giden var mı?
katılıorum sana arkadasım bende cok strese girdim ve bugun iş çıkışı acile gidicem görücem bebeğimi inşalalh.doktor kontrolüm normalde 10 gün sonra ama beklemek beni daha cok strese sokuyor.
Hahaha aynı ben gecen gün netten steteskop fiyatlarına baktım :) öbür ay alcaz :)
Hahaha aynı ben gecen gün netten steteskop fiyatlarına baktım :) öbür ay alcaz :)
:)) haha süper yalnız değilmişim. ben de bakıorum da çok çeşitli bunlar. 15 tl ye de var 600 tl ye de. nasıl karar vercezki? sen seçtin mi hanigisi alacağına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?