2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ne güzel fazladan bir odanız varmış öyleyse, bende küçük bir beşik istiyorum odama koyucam ( Rabbim izin verirse )ilk başlarda sonra oda yapayım diyorum genç odası gibi olabilir

Olur tabi canım, zaten şimdi yapılan odadan bebek bişi anlamayacak. Büyüdüğünde genç odası onu daha çok mutlu eder :)

Evet günde en az 8 bardak içmen gerekiyor bebeğinin sağlığı için. Sanada hayırlı cumalar canım

tatlım içemiyorum ya miğdem bulanıyorr ha benim yengemin 4 cocuğu var bana dediki artık hissedersinn bebeğini dedi damar atması gibi olur dedi dün aynen damar atmsı gibi bişey oldu ayy nasıl ağladım gerçekten oynarmı biz bu kadar erken hissedermiyiz :26:

biliyomusun ben hep bunu hayal ediyorum ( inş gerçek olur ) bebişin kıyafetlerini en güzel deterjanlarla yıkayıp ütüleyip hazırlık yapacağım günler Allahım ne olur yardım et bize

Ben de ogretmenim.36 beden pantolonlarim artik sıkıyor..38 leri giyiyorum..insallah fazla karnim cikmadan tatile girecegiz..simdiden biseyler almadim..sadece tasarliyorum ne olur olmaz diye..bi de yazin indirime gieen cocuk bezlerri bulunca stok ederim diyorum

Olur tabi canım, zaten şimdi yapılan odadan bebek bişi anlamayacak. Büyüdüğünde genç odası onu daha çok mutlu eder :)

evet cnm şimdi bebek odası gardolapları falan da küçük oluyor, genç odası daha büyük olur Rabbim nasip ederse kendiside mutlu olur .

biliyomusun ben hep bunu hayal ediyorum ( inş gerçek olur ) bebişin kıyafetlerini en güzel deterjanlarla yıkayıp ütüleyip hazırlık yapacağım günler Allahım ne olur yardım et bize

Bak gözümü doldurdun öyle Allahım yardım et bize diyerek

İnşallah canım ben de hergün hepimiz için dua ediyorum... İnşallah herşey iyi olacak ve burada deterjan markalarını birbirimize danışıyor olacağız :)

bende bişiy almadım ama zor tutuyorum kendimi ama eşimle beraber alalım diyorum ilk kıyafetini sonra yığıcam eve zaten düşünürken bile kendimden geçebiliyorum Allahım bu nasıl bi duygu yarabbiimmmmm ayyy o oda için türlü türlü fikirlerimiz var biz 1 sene önce ev alıp taşındık ve 1 odasını hiç düzmedik perdesi bile yok uyduruktan perdesi var. inşallah cinsiyetini öğrenince bebeğimize en güzelini yapıcaz büyük bi özenle :))

Son düzenleme:
Canım ben de çok korkuyorum çok kilo almaktan

Ama haklısın bu hafta sonu kendime alıyım bişiler,artık bebek mi daha çok rahat eder ben mi tartışılır :)))

Ben dar girince yani eski taytlarımı direk lastikleri sıkıyor ve karnımı ağrıtıyor oyuzden bebişinde rahat edecek :) ama tabi en cok rahat edecek olan bizleriz :)) ya bende cok korkuyorum akşamları resmen 2 tabak yemek yiyorum

bende çok zor tutuyorum kendimi. Üstelik bu hafta sonu alışverişe gitmek istiyorum dayanabilirsem almıyacağım bizimde 1 oda var hiç birşey almadım sadece 1 çekyat var o kadar herşeyi bebeğe endeksledik bakalım hayırlısı olsun

Walla yapacak bisey yok tatlimm bebisi sıkıstrma daracik pantolonlarin icinde sana bi kizarsa feci gaz yaparak alir intikamini haberin olsunn:)

ne güzel fazladan bir odanız varmış öyleyse, bende küçük bir beşik istiyorum odama koyucam ( Rabbim izin verirse )ilk başlarda sonra oda yapayım diyorum genç odası gibi olabilir

Cok odamız yok aslında 2+1 de oturuyoruz ama birini çalışma odası yaptık oturma odası saçma geldiği için bize şimdi çalışma Odası'lar bebek odasını beraber yapcaz artık büyüncwde 3+1 e taşınırız :)

Biz bu eve tasindifimizdan beri 1 oda yatak odamiz bi oda hic bitmeyen misafirlerimiz icin misafir odasi:) 3. Odayi da hep bebek odasi olarak hayal ettim ve orayi hic doldurmadim sadece spor aletlerimiz ve kucuk bi dolap var odada ...Allah nasip eder de bebisimiz bizle olursa hayallerimdeki gibi bi oda yapmak istiyorum onaa hatta kanal d deki evim sahane programi istanbul disina cikiyo olsa onlari aricam da maalesef o yuzden kendi hayal gucumu kullanmak zorundayim bizim minnak icin:)

cnm ya aynen bizimde öyle misafir olmadığında küçük odada oturduk hep ama ben o odaya hiç bişey almak istemedim Rabbim bebişimiz için diizayn etmeyi nasip etsin inş. kendi hayal gücünü kullan boşver evim şahaneyi o da bide büyük se ooooo deyme keyfine. ben hyl mobilya ( tam yazmadım reklam olmasın diye) oranın mobilyalarını çok beğeniyorum bak sende incele istersen

Evet evett oda cok buyuk istedigim herseyi alip rahat rahat sigdirabilirim:)
Hemen bakiyorum mobilyalara canim:)

hayırlısıyla herşeyi halledicez arkadaşım. hele bi öğrenelim cinsiyetlerini ondan sonra hiç alamıcaz alışverişten kendimizii :) ananesi babannesi şimdiden başladı battaniye örmeyee :)

Evet evett oda cok buyuk istedigim herseyi alip rahat rahat sigdirabilirim:)
Hemen bakiyorum mobilyalara canim:)

o daha ne odada büyükmüş ,bizim oda küçük ama güzel havadar camı falan geniş . bende oraya göre bişey ler düşünücem bakalım inş hangi mobilya olduğunu anladın dimi hyl mobilya aralarına a harfini ekle

Heheh evt girdim baktim bilee guzel seyler var :)

hayırlısıyla herşeyi halledicez arkadaşım. hele bi öğrenelim cinsiyetlerini ondan sonra hiç alamıcaz alışverişten kendimizii :) ananesi babannesi şimdiden başladı battaniye örmeyee :)

oy oy oy battaniye ye mi başladılar. maşalllah onlara .Benim annemde sağolsun yapar örer ablamda örer daha başlamadılar ama yada ben öyle biliyorum . Kv den pek ümidim yok o biraz rahattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…