2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bu arada geçen gece acile gitmiştim hasta olduğum için gitmişken bebişlerimi de gördüm. Biri uyuyordu ama diğeri ayaklarını oynatmaya başlamış. Kurban olsun annnesi onaaaaaaa

ben de ikiz anneleri hiç yazmıyor diyordum. hatta soracaktım bulantıdan soramadım.

iyi olmalarına çok mutlu oldum. darısı başımıza.. ikiz olması genetik mi yoksa tedaviyle mi oldu..

Merhabalar. Benim bilgilerim şu şekilde;
Kaçıncı Çocuğum:2.
SAT:25.01.2014
Tahmini DT:31.10.2014

Bem 31 Ekim tahmini doğum tarihi diye buraya yazdım ama sanırım kasım annelerine yazmam gerekiyordu...

Zaman herseyim ilacı derler ya gercektende oyle canım sabret ve hep iyi düşün bebeğini kucağına aldığın zamanları hayal et bebişinle konuş dokun ona hersey cok güzel olacak :)

inşallah hepimiz için iyi olur, hayallerimiz yarım kalmaz :)

haklısın ama çok ultrasyona girmek cenine zarar veriyor.. yurt dışında hiç bizim kadar fazla degil ultrasyon muayenesi neyse sabredicem Rabbim nasip etmişse hiç bişey olmaz inşallal.. nasip etmemişse de ypabilecegim bişey yok..

Bem 31 Ekim tahmini doğum tarihi diye buraya yazdım ama sanırım kasım annelerine yazmam gerekiyordu...

KK nin takviminde 1 gunluk bi oynama var sanirim bizim
İcin sorun diil arkadasim kendini nerde gormek ostiyosan oraya yazabilirsin hatta bence her ikintaraftan da arkadasliklar edinebilirsin:)
Hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah:)

İlgin için çok teşekkür ederim canım. Ancak kk ya göre tahmini doğum tarihim 2 kasım çıktı. Ben internetten 31 ekim diye çıkarmıştım. Sanırım kk nınkini dikkate alacağım. Allah hepimize hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sevgiler...

selamalr kızlar ,
Şimdi hastaneden geliyorum 2 tane serum taktılar içine de mide bulantısını önleyecek bir ilaç sıktılar. Bugün progestanımın bir tanesinin içemedim hiç bir şey yiyemediğim için inş. bir sorun olmaz.
Hayattan zevk almamaya başladım. bir karamsarlık çöktü içime dr 2-3 gün hastaneye yatırsak iyi olur dedi.ama ben hastanelerden nefret ediyorum hayır iyi olurum haftasonu dedim. Ayrıca salı günü iş dolayısı ile yurtdışına gidiyorum.Gözümde öyle büyüyor ki.

Canım evet hastaneler cok hijyenik ortamlar değil ama senin şairliğin açısından hastanede yatman iyi olacaksa bence yatmalıydın. Olmaz canım birgünden hem zaten o ilaçta sanırım bulantı yapıyormuş. Ayy inşallah Biran önce kendine gelirsin cok cok geçmiş olsun

inşallah biran önce eski halime dönerim. haftasonu evdeyim yemeye çalışırım olmazsa gider yatarım zaten bebeğimden önemli değil. Çok teşekkürler duan için.okadar kilo vermeme rağmen göğüslerimi öyle şişirdi ki progestan ,korkunçlar .ayrıca göğsümdeki bir damar dışarı çıkıyor gibi. elimle hissediyorum ,gözle de görülüyor yeşil yeşil.

Rabbim yardımcın olsun canım Biran önce gecer inşallah tüm sıkıntıların

teşekkür ederim =)) ayy ne güzel darısı başıma inşallah bende görürüm en kısa zamanda ben daha kesesini görebildim 10 gün beklicem ama bu sıkıntıdan sonra vız gelir beklerim =)

oyyyyyy ne güzel darısı başımıza..

yarın inşallah gideceğim. iyi haberler alır ben de paylaşırım inşallah..

daha nohut kadar minicik ama ona zarar gelecek diye aklım çıktı 1 haftadır inşallah sen hiç bir sorun yaşamadan güzel haberler alırsın :) bu virüsler baya ciddiymiş kızlar hepiniz dikkat edin çaresiz kalmak çok kötü bir şey..

oyyyyyy ne güzel darısı başımıza..

yarın inşallah gideceğim. iyi haberler alır ben de paylaşırım inşallah..

Oyy inşallah canım :) benim daha 10 gün var gitmeme. Nasıl sabredilir ki
Sen testlerini yaptırdın mı? Ben aldım sonuçları, temiz çıktılar çok şükür

İyi akşamlar kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Ben eve gidiyorum, cumartesi kontrolüm var, pazartesi size sonuçları yazarım haftasonu kendimi dinlenmeye alıyorum:) sağlıklı bi hafta sonu diliyorum

İyi akşamlar kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Ben eve gidiyorum, cumartesi kontrolüm var, pazartesi size sonuçları yazarım haftasonu kendimi dinlenmeye alıyorum:) sağlıklı bi hafta sonu diliyorum

Zaten haftasonu kimse yok ki burda :s olsun sen dinlen güzelcene Pazartesi güzel haberlerle bize gelirsin olurmu sana da güzel sağlıklı huzurlu bir haftasonu diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…