inşallah canım.inşallah biran önce eski halime dönerim. haftasonu evdeyim yemeye çalışırım olmazsa gider yatarım zaten bebeğimden önemli değil. Çok teşekkürler duan için.okadar kilo vermeme rağmen göğüslerimi öyle şişirdi ki progestan ,korkunçlar .ayrıca göğsümdeki bir damar dışarı çıkıyor gibi. elimle hissediyorum ,gözle de görülüyor yeşil yeşil.
daha nohut kadar minicik ama ona zarar gelecek diye aklım çıktı 1 haftadır inşallah sen hiç bir sorun yaşamadan güzel haberler alırsın :) bu virüsler baya ciddiymiş kızlar hepiniz dikkat edin çaresiz kalmak çok kötü bir şey..
rutin gebelik testleri mi? evet canım yaptırdım. benim de temiz çıktı.Oyy inşallah canım :) benim daha 10 gün var gitmeme. Nasıl sabredilir ki
Sen testlerini yaptırdın mı? Ben aldım sonuçları, temiz çıktılar çok şükür
ben izin alamadım ama yarın gitmeyi düşünüyorum öğleden sonra. yarın olsun bakalım.İyi akşamlar kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Ben eve gidiyorum, cumartesi kontrolüm var, pazartesi size sonuçları yazarımhaftasonu kendimi dinlenmeye alıyorum:) sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
teşekkür ederim =)) ayy ne güzel darısı başıma inşallah bende görürüm en kısa zamanda ben daha kesesini görebildim 10 gün beklicem ama bu sıkıntıdan sonra vız gelir beklerim =)
Herkese Merhaba
Ben bugun bebisimin kalp atislarini duydum ve cooooooooooook mutluyum.Muhtemel doğum tarihi ise 28-29 Ekim
Umarim bebisim 29 Ekimde saglikla doğar:)))))))))))))))))))))))))))))))
Insallah hepimiz rahat ve saglikli hamilelikler yasariz
canım benimde yaş 26 son adetim 15 aralık bebeğin doğacağı muhtemel tarih 15 eylül ikinci bebeğim nasipse
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah canim benim
Benim ilk bebeğim olucak kismetseCok güzel duygularmis bu yaşananlar
Tum gun bebisimin kalp atislarini hatirladikca gözlerim doluyor :2:
Hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah benimde ilk bebeğim bende çok heyecanlıyım :))
Cok teşekkür ederim canim
Allah hepimize kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin inşallah.Son bir haftadi mide bulantilari beni cok zorladı
Her sabah 5.50de uyaniyorum mide bulantısından.Bugun doktorum ilaç verdi.Mide bulantısıyla alakali ilaç kullandin mi hic?
Kullandiysan etkisi oldu mu? Sabahtan itibaren kullanmaya basladim hala ayniyim
Bunun disinda senin de hissettiğin gibi asiri heyecanliyim
dr unuz en son söyledi mi nerden vurmanın daha doğru olduğunu. tabi gebelikte.
Cok teşekkür ederim canim
Allah hepimize kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin inşallah.Son bir haftadi mide bulantilari beni cok zorladı
Her sabah 5.50de uyaniyorum mide bulantısından.Bugun doktorum ilaç verdi.Mide bulantısıyla alakali ilaç kullandin mi hic?
Canim hangi ilaci kullaniosun.ben olcem mide bulantisi yanmaya basladi bide.allahim dayanamiyorum agliyorum durmadan
Folikasit bence bunların sebebi.
Canim dun ve bugun folik asit icmedim bulantidan.bu dayanilcak gbi degil.olum gibi bir dk ara vermeden aci cekiyorum .ne zormus acaba herkesin bukadar siddetli mi
canım berkandamlaya katılıyorum ben de o ilaçlar hakkında pek iyi şey duymadım.hem mümkün olduğunca ilaç kullanılmaz. üstelik hamilelikte olan şeyler bunlar.. üm organlarımız etkileniyor.Cok teşekkür ederim canim
Hayir canim ben bisey sormadim o da solemedi...ama eminim bi farki olsaydi atiyorum gobekten yap daha etkili derdi bence hicbirinin bi farki yok olsa kesin doktorlarimiz solerdii...ama dusununce kendi kendime gobegim bbegime daha yakin diye dusundugum icin hemen kanim sulansin ona oksijen gidebilsin diye gobisi delmek istiyorum:)
canım berkandamlaya katılıyorum ben de o ilaçlar hakkında pek iyi şey duymadım.hem mümkün olduğunca ilaç kullanılmaz. üstelik hamilelikte olan şeyler bunlar.. üm organlarımız etkileniyor.
hı diyorsan çok şiddetli..
inan benim de öyle birçok kişiden de duydum. ilk üç ay böyle. hatta sabah yazdım yüzüm eşki kaşlarım küçük emrah modunda diye.. bir de böyle çalışıyoruz. bazı arkadaşlar izin alıp dinleniyor. izin alamayanlar cts günü dahil geç saate kadar çalışanlar için daha zor..
bir de şunu söyleyim gündüz coraspirin alıyorum akşam folbiol alıyorum iğne vuruyorum progestan alıyorum. yatıyorum sabah 3 de falan kalkıyorum. mide ağrısı bulantısı vs derken 7 yi buluyor. tam uyuyum diyorum 7,30 da tekrar işe gitmek için kalkıyorum. sabah aç karına troit ilacı içiyorum. öğlene kadar bulantı iki saat arayla birşeyler yemek gerekiyor. peynir ekmekler, yeşil zeytinler, leblebi, ceviz,üzüm vs. bak elmayı da tavsiye ederim henüz almak nasip olmadı kraker vs . öğlen. yemeği derken bulantı devam ediyor yoğun iş temposunda çalışıyoruz. belki bir ara geçer gibi oluyor. ama 5 gibi tekrar başlıyor. akşam üstümdekileri çıkardım. çünkü çok sıktı. midem zaten köt ü.
yani canım bu konuda yalnız değilsin.. çok rahatsız ediyorsa iç tabi ama ne biliyim beni de çok rahatsız ediyor ama ben kullanmıyorum.
birkaç seferdir bacaktan yapıyorum. göbişim çıktığı için korkuyorum. neresinden yapıyorsun şu sıralar göbek deliğinin.
bugün göbişten mi yapsam acaba.
--
bir de hangi virüsler tehlikeliymiş öyle birşeyden mi bahsedildi. bugün bir arkadaş yazmıştı sormayı unuttum..
canım berkandamlaya katılıyorum ben de o ilaçlar hakkında pek iyi şey duymadım.hem mümkün olduğunca ilaç kullanılmaz. üstelik hamilelikte olan şeyler bunlar.. üm organlarımız etkileniyor.
hı diyorsan çok şiddetli..
inan benim de öyle birçok kişiden de duydum. ilk üç ay böyle. hatta sabah yazdım yüzüm eşki kaşlarım küçük emrah modunda diye.. bir de böyle çalışıyoruz. bazı arkadaşlar izin alıp dinleniyor. izin alamayanlar cts günü dahil geç saate kadar çalışanlar için daha zor..
bir de şunu söyleyim gündüz coraspirin alıyorum akşam folbiol alıyorum iğne vuruyorum progestan alıyorum. yatıyorum sabah 3 de falan kalkıyorum. mide ağrısı bulantısı vs derken 7 yi buluyor. tam uyuyum diyorum 7,30 da tekrar işe gitmek için kalkıyorum. sabah aç karına troit ilacı içiyorum. öğlene kadar bulantı iki saat arayla birşeyler yemek gerekiyor. peynir ekmekler, yeşil zeytinler, leblebi, ceviz,üzüm vs. bak elmayı da tavsiye ederim henüz almak nasip olmadı kraker vs . öğlen. yemeği derken bulantı devam ediyor yoğun iş temposunda çalışıyoruz. belki bir ara geçer gibi oluyor. ama 5 gibi tekrar başlıyor. akşam üstümdekileri çıkardım. çünkü çok sıktı. midem zaten köt ü.
yani canım bu konuda yalnız değilsin.. çok rahatsız ediyorsa iç tabi ama ne biliyim beni de çok rahatsız ediyor ama ben kullanmıyorum.
birkaç seferdir bacaktan yapıyorum. göbişim çıktığı için korkuyorum. neresinden yapıyorsun şu sıralar göbek deliğinin.
bugün göbişten mi yapsam acaba.
--
bir de hangi virüsler tehlikeliymiş öyle birşeyden mi bahsedildi. bugün bir arkadaş yazmıştı sormayı unuttum..
aslında doğrusu da o ama insan dayanamıyor bazen işte.. Allah yardımcımız olsun, sağsağlim alalım bebeklerimizi kucağımızaBebeğin sağlıklı günlerde gülerek kullansın ilk alışverişini :)
Ben de çok istiyorum birşeyler almak ama cesaret edemiyorum,birşey olur vs. diye...
Dayanabildiğim kadar bekleyeceğim :)
kızlar bugün noldu, hızlı hızlı yemek yedikten sonra birden karnımın sağ tarafında hareketlilik hissettim, şaşırdım anlamaya çalıştım, 2-3 saniye süren bi hareketlilik, 2 kez falan oldu =)) acaba bebek mi diye düşünürken buldum kendimi=)) ama sonra çok güldüm, büyük ihtimalle gazdı o =)) acaba ne zaman duyacağz ilk kıpırtıları???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?