2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız

günaydınnn cnmm..maşallah size cinsiyet için ne zaman gidiceksin umarım ilk gittiğinde öğrenirsin merakta bırakmaz seni miniğinn :) benim dün kontrolum vardı..dr muayeneye alırken ' gel bakalım senin delikanlı ne yapıyor , diyince şok oldum:)) delikanlı mı dedim gülümsedi muayene ederken sordum şuan çok erken deilmi belli oluyomu falan dedim eşim ewet belli oluyo ben görüyorum erkek diyince doktorda gülümsedi ve sesini çıkarmadı 10 gün sonra gel söylicem söz dedi oğlum mu olacak yaniiiiii şimdiii

Ilk öğrenen sensin aramızda :)) evet oyle gözüküyor sanırım yakışıklımı olacak senin ya değişebilşyor çoğu zaman kesin iki hafta sonra falan söylüyorlar 14. Haftada falan kesinleşiyor yani ama bence baya emin söylemiş erkek geliyorrrr :))

Benim cuma gunü randevum bakalım inşallah belli olur :) bu arada ne istiyordun bakıyım sen yada ne tahmin ediyordun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

doktorda 61.8 çıkmıştım, evde de o günün sabahı 60.8 çıkmıştım ( hayatımın en yüksek kilosuna çıktım (((

Canım doktorda tartıldıysan kiloyu fazla önemseme. Sabah aç karnı çık tartıya doğru kilon o senin. Doktorda kıyafetlerimiz ayakkabılarımızda çıkıyoruz üstelik biton su içmiş ve yemek yemiş oluyoruz. Bende doktorda 48 çıkmıştım ama hamileliğe 46,5 la başladım

Son düzenleyen: Moderatör:

canım allahda biliyo içimden hep erkek geçiyordu ama hep dillendirirken önce sağlıklı imanlı hayırlı bi ewlat olsun derim...erkek hissettik biz eşimle ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri..biz 3 kız kardeşiz annemde babamda çok istemiş bi erkek ewlatları olsun kardeşler olarak bizde isterdik hep erkek.. erkek hasreti var yani bizde bu yüzden ilk erkek nasip etsin rabbim diye dua ediyorum hep bakalım kesin sonucu dediğn gibi 10 gün sonra söylicek rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin..hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bende erkek hissediyorum bakalım ama kız olsun istiyorum ama abi de ayrı oluyor aslında bilmiyorum artık hayırlı evlat annesine babasına saygılı davranan bir evlat istiyorum sanırım. Senin adına çok sevindim o halde :) bizde de herkes kız istiyor ama erkek hissediyor :) ayy çok heyecanlandım senin adına. Ee isim konusuna da başlayın şimdiden. Bence dönmeyecek erkek olacak doktorun cok emin geldi çünkü bana yakışıklı saygılı bir evlat geliyor sana :)

ağzından ball damlıyor balllll :)))) inşallah canım seninde güzelmi güzel süslü püslü bi kızın olsun inşallahh damlacım isim konusuna gelince ben ayaz diye düşünüyodum hep ama sonra oğluşumda ismi gibi soğuk falan olur diye wazgeçtim şuan aklıma hiç bişey gelmiyo senin bana bu konuda yardımcı olacağına eminimmmmmmm

Gunaydin aylacim hayirli olsun bulantilarin benimde oluyo son gunlerde hele acikinca ama siksik ve azaz yersem baya rahatim yumurta yiyemedigim icin uzuluyorum degil kokusu adini anmam bile beni fena yapiyo yemek kokularina pek tahammul edemiyorum hic istahim yok zorla yemeye calisiyorum sen doktora hangi gun gidecektin benim kontrol 15martta cok heyecanliyim insallah hersey yolunda gider sende insallah bebisinin pit pitlarini duyar ve rahatlarsin

Bizde bir kaç gündür ayaz üzerinde duruyorduk :)) ama sonra senin dediğin gibi vazgeçtik tuğser ismi var şimdi aklımızda olan anlamı da güzelmiş baştacı demek. Aslında büsürü erkek ismi var elimde hiç duyulmamış yada az duyulmuş ama isimlerin arasında kaybolduk sanırım ne zormuş isim seçmek ya :) amin canım benim ya ama artık erkekte olabilir abi olur işte kücük kız kardeşine :)

evet abi güzel birşeydir paylaşımcı olmayı başarabildikleri sürece hep çok özenmişimdir abisi ile gezip tozan kızlara :)) inşallah evlatlarımız yaşar bu güzel duyguyu..ozaman ben seni bekliyorum seninde cinsiyet belli olur ve erkek olursa beraber başlarız detaylı araştırmalarımıza hem benimde kesinleşmişş olur bulduğumuz isimleri paylaşırız birbirimizle..ben biraz bişeyler yiyeyim canım öpüyorum seni ve miniği

Olur canım tabiki isim paylaşımları yapalım zaten mutlaka. Afiyet olsun sana ve bebişine çok çok öpüyoruz bizde seni :)

merhaba canımm benim bulantılarım pozitifi aldığım günden beri vardı da sabahları oluyodu sadece bu hafta çok fenayım akşama kadar ancak geliyorum kendime. dediğin gibi yumurta peynir ağzıma koyamıyorum kahvaltı yapamıyorum bende üzülüyorum bu duruma ama süt içmeye çalışıyorum o rahatsız etmiyor çok şükür. yemek kokusuuu benimde kabusum o kokuları alınca yemek yiyemiyorum :26: ama akşam 6 gibi falan kendiliğinden geçiyor çok şükür akşam yemeğimi yiyebiliyorum bol bol bu da kilocuklara sebeb oluyor tabi :18: dişimizi sıkarsak 1-2 aya geçer inşaAllah tatlım

beni doktor pazartesi çağırdıda ben perşembe gideyim diyorum bir kaç gün daha geçsin daha kesin olsun inşaAllah duyarız bu defa.
sizinde herşey yolunda olurda güzel haberlerle gelirsin inşaAllah canım sende insan sabırsızlanıyor o minicik hallerini bile görmeye büyüyünce nasıl oluruz bilmiyorum valla

kızlar ya bende bazen 4-5 günde bir falan özellikle akşamları değişik bi bel ağrısı oluyor adette olan ağrı gibi sizde de oluyor mu normal mi? korkutuyor bazen beni :18: doktorumada sormadım hiç ama biraz dinlenice geçiyor çok uzun sürmüyor klasik bel ağrısı değil o yüzden endişeleniyorum biraz:26:

Adet gününde misin canım?

adet günümde benimde öyle oluyorda. Ama normal canım yani benimde oluyor oyle seyler arada ama hiç bel ağrım olmadı şimdiye kadar

hmm anladım canım sağol inşaAllah normaldir birde bende bel fıtığı var o da etkiliyordur belki :26: şu 4. aya girene kadar hep vesvese devam edicek heralde herşeyden nem kapıyorum korkuyorum bişey olacak diye

hmm anladım canım sağol inşaAllah normaldir birde bende bel fıtığı var o da etkiliyordur belki :26: şu 4. aya girene kadar hep vesvese devam edicek heralde herşeyden nem kapıyorum korkuyorum bişey olacak diye

İşte bende de fıtık olmasına rağmen hiç ağrım olmadı ben de kendime şaşırıyorum neden acaba bel ağrım olmuyor diye :) ama geçmiyor canım rahatlayamıyorsun bak ben. 12. Haftama girdim hala acaba birsey oldumu acaba yaşıyormu siye sürekli tereddüt ediyorum. Sarım hareketlerini duymaya başladığımızda rahatlayacağız

Zaman su gibi geçip gidiyor canım emin ol senin kasık ağrın mı var? Yada benim yalnış anladım

Bundan 3 hafta öncesine kadar kasık ağrılarım çoktu.
Şimdi progestan kullanıyorum. Belki de ondan fazla yok.

Çok sabırsızım yaa. İnşallah sağlıklı ve çabuk geçer hamileliğimiz.
Yoksa ben paranoyak olcam giderek :)

hadi yaa ne güzel canım ağrının olmaması :) annemlede konuşuyorumda artık girdin bi yola hiç bir zaman endişen bitmez diyor haklıda sanırım önce işte düşük olmadan kalacakmı vs sonra sağlıklı olacak mı sağ salim doğacakmı, doğdu hastalanmasın büyüsün şu okulu kazansın şöyle olsun böyle olsun vs vs vs annelik iştee

Merhaba güzel hamişlerr nasılsınız bu ara fırsat bulupta bakamıyorum buraya bi slm verip çıkıyorum dr a giden hamişler bebekler iyidir inş haftaya gidicem bende dr a çarşamba gidecektim kızımın öğretmeni yemek listesine o güne yazmış artık perşembe yada cumaya kaldı merakta ediyorum büyüdümü diye haftaya 2 aylık oluyoruz Allaha şükür sabah mide bulantım var gün içinde olmuyorum inş oda geçer çevremdekilerde miden bulanmıyosa erkek olur diyolar kızda daha çok mide bulantısı olur diyolar doğruluk payı varmıdır bilemem ama kızımda çok bulantım var :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…