- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
elmi ilk aylarda karnında buyuyecek sasıracaksın cunku gaz olusacak gaz oldugu için karnın şişiyor 3-4 aylık gbi iniyor sonra bebek karnı cıkıyor eger mide bulantılar fazla ise zayıflaman normal cogu kişi ilk 3 ayında zayıflıyor sonrdan alıyosun zaten bebeşin senden besleniyor şimdi yakında hareketlerde hissedebilirsin bagırsak haraeketleridir kimide erkek cocugu kendini belli eder derler yatmaya gelince soluna yat diyolar ama yan yamak daha ii şimdi yatarsın ama buyudmu asıl yatmamaların o zaman başlayacak yatmakta zorlanacaksınbenim gbi sırt ustu yatmayı seven biriysen cok özleyeceksinve totom yan yatmaktan cok agrıyor ama canları sağolsun
Hosgeldin aramıza :)) sen tabi tecrübelisin şimdi ne hüma aylaymışssın en zor zamanlarını :) Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini. Onun dışında benim karnım 3 haftadır hiç inmedi sürekli şiş ve günden güne büyüyor ben gaz olduguna pek inanmıyorum. 0 bedendim hamile kalmadan once bir gram göbeğim yoktu şimdi oyuzden cıktı belli oluyor. Ama hareket falan yok olmaz da zaten dediğin gibi ama yine burada bazıları duyduğunu söylüyorum valla ben duyduysam da anlamamış olabilirim :))
Selam ekim anneleri, Kasım anneleri topiğinden zıpladm buraya
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmek nasip olsun hepinize
Benim bu 2. gebeliğim fakat, ilk gebeliğim 8.haftada düşükle sonuçlandı kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi hergün Clexan 0.4'lük kullanıyorum, ama korkmuyorumda değil aynı şeyi yaşarım diye
Benim size bi sorum olacak, bu kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar, peki ne zamana kadar sürecek, sizlerin geçti mi yoksa devam ediyor mu :18:
Selam ekim anneleri, Kasım anneleri topiğinden zıpladm buraya
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmek nasip olsun hepinize
Benim bu 2. gebeliğim fakat, ilk gebeliğim 8.haftada düşükle sonuçlandı kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi hergün Clexan 0.4'lük kullanıyorum, ama korkmuyorumda değil aynı şeyi yaşarım diye
Benim size bi sorum olacak, bu kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar, peki ne zamana kadar sürecek, sizlerin geçti mi yoksa devam ediyor mu :18:
Merhabaa hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:))
Bende pihtililar grubundanim arkadasim:) hergun clexane ve coraspin kullaniyorum 2 tane kaybim var suan Allaha sukur 9+0 dayiz bu haftalari gorebilmek bile mucize gibiydi benim icin...ne kadar kortugunu ve tedirgin oldugunu tahmin edebiliyorum ama bizim hastaligimizin tedvisi bu igneler ve Allahin izniyle hepimiz bebisleri saglikla kucagimiza alicaz:)
Kasik agrisina gelince bikac syfa once arkadaslarima( bikac sayfa derken bizim topic biraz hizli ilerliyo kac sayfa olmustur bilmiyorum :) ) doktorumun verdigi bi ornekle kasik agrisinin ne kadar dogal oldigunu,kanamali ve asiri sancili olmadigi surece bizlerin dostu oldugunu anlattim...eger bulabilirsen okusun canim bulamassan da kasik agrilarimizin rahmimzin buyumesinden kaynakli oldugunu dusunup agrin oldugunda sevinebilirsin agrilari hafifletmek icin en ii cozum de gunde en az 2 lt su icmek:)
Umarim faydali olabilmisimdir, saglikli ve guzel hamilelikler kolay dogumlar olsun hepimize insallah...
Kızlar pıhtı olduğu teşhisi nasıl koyuldu? Ben doktoruma böyle birşey sormadım. Bunun bir belirtisi mi oluyor, nasıl anlaşılıyor?
Günaydın canımm :) hoşgeldin sefalar getirdin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bu sefer bebişini. bende geçen kasım annelerindeydim ne çok duygulandım bizim yaşadıklarımızı yaşıyorsunuz biz büyümüşüz artık :) kan ağrılarımız ozamanlar fazla oluyordu bizimde sürekli batmalar adet olacakmışız hissi bizde de vardı hatta bazen adet dönemimize denk geldiğinde yeniden oluyor ama çok fazla şiddetli değil. Burada bir arkadasımız yazmanı kasık ağrıları cok normalmiş hatta kasık ağrılarımız olduğu sürece korkmayacakmışız çünkü o arüğrı bebeğin varlığını gösteriyormuş. Valla ben senin zamanlarında bazen karnım oyle bir ağrıyordu ki bir ara ağrısından ağladığımı hatırlıyorum. Korkmana gerek yok. Kan gelmediği sürece korkma canım. Ama bu aralar bol bol dinlenmeye çalış en zorlu haftalar bu haftalar. Yapman günden sadece su içmen bol bol. Çünkü bu su bebeğini koruyor. Şuan bulantıların yoktur ama olunca bile zorlada olsa iç suyunu. İşte bu çok önemli. Onun dışında o ilaçları ben pek bilmiyorum. Burada pıhtılı arkadaşlarımız var onlar sana yardımcı olurlar eger bugun girerlerse. Onun dışında bir sorun okursa buradayım ben elimden geldiği sürece yardımcı olurum
Merhaba canım. hayırlı ve keyifli olsun gebeliğin:) Evet biz de burda çok yaşadık o ağrıları, ilk haftalar normal canım, korkmayın. Vücudun biyolojik bir saati var ve adet dönemi gelince kasılmaya başlıyor eskisi gibi, hatta berkandamlanın dediği gibi 8.hafta tam adet gününde tekrar yaşamıştım ben.Doktorum 12 ve 16 da olabileceğini söyledi ama azalark geçiyor. Benim 6. ve 7. haftalarda azalmıştı. 8. haftadan itibaren pek kalmadı. Ama bu dönemde harekete bağlı da kasık ağrısı olabiliyor, o yüzden mümkün olduğunca yat dinlen çünkü ne kadar normal olduğunu bilsek de ağrı olunca korkuyor insan, bu şekilde stres olmamış olursun. Bol bol su içmek de o ağrıları azaltıyormuş canım, içebildiğiniz kadar için.
Burda biz 5-6 kişiyiz iğne kullanan, sizin topicde de inşallah daha önce bu sorunu yaşamasına rağmen şimdi bu güzel haberi alan arkadaşlar olur ama bize de danışabilirsin, bizim kızlar iğnelerle savaş halinde:) ama çok tatlılar hepsi de:)göbişler morardıkça alternatif menziller arıyorlar ama benim galiba normalde de az bir göbeğim olduğu için çok sorun yaşamıyorum, geçinip gidiyoruz şimdilik:)
Merhabaa hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:))
Bende pihtililar grubundanim arkadasim:) hergun clexane ve coraspin kullaniyorum 2 tane kaybim var suan Allaha sukur 9+0 dayiz bu haftalari gorebilmek bile mucize gibiydi benim icin...ne kadar kortugunu ve tedirgin oldugunu tahmin edebiliyorum ama bizim hastaligimizin tedvisi bu igneler ve Allahin izniyle hepimiz bebisleri saglikla kucagimiza alicaz:)
Kasik agrisina gelince bikac syfa once arkadaslarima( bikac sayfa derken bizim topic biraz hizli ilerliyo kac sayfa olmustur bilmiyorum :) ) doktorumun verdigi bi ornekle kasik agrisinin ne kadar dogal oldigunu,kanamali ve asiri sancili olmadigi surece bizlerin dostu oldugunu anlattim...eger bulabilirsen okusun canim bulamassan da kasik agrilarimizin rahmimzin buyumesinden kaynakli oldugunu dusunup agrin oldugunda sevinebilirsin agrilari hafifletmek icin en ii cozum de gunde en az 2 lt su icmek:)
Umarim faydali olabilmisimdir, saglikli ve guzel hamilelikler kolay dogumlar olsun hepimize insallah...
Ben de buradayım :) Bahar alerjim başladı, alerji ilacım olmadan nasıl geçecek bu bahar
saol canım benim rabbim sizede kucagınıza almayı nasip etsin inşallahbenimde şişti karnım 4 aylık gbiydi ama 4 -5 aylık oldugumda cok şişmedi indi o yuzden gaz oldugunu dusunuyorum tabi canım sen kilo alldıysan olabilir göbekten alıyoda olabilirsn haraket bendede oldu 2,5 3 aylıkken 3,5 hissetm ama böle kaşınma gbi dr bagırsak hareketi dedi ama herkes erkek bebeğin dediler erken belli eder dediler ölede oldu bagırsak hareketinde olabilir şimdi dkkat etmeniz gerekn yüksekten bişe almamanız ve birden eğilmemiz dizinizi kırarak eğilin ilk 4 ay ceviz cok önemli ben pek yiyemedim cok pişmanım
eweet yaa şu bi kaç hafta da geçerse inşallah sonra hafifler diyo herkes bakalım artık hayırlısı
Kizlarr nasilsinizz biz geldik :)
Kizlar ya bende iki kilodan fazla aldim.daha 8+3 uz
Karnim 4 aylik gbi.boylemi gidicek hep.mide bulantim bugune kdr hic olmadi.bundan sonra baslarmi acaba ? Carsamba gunu kontrol gunumuz.cok ozledim fasulyemi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burun tıkanıklığı olsa neyse, bademcikler fena şiş benim. Burnuna tuzlu su çekebilirsin, çok rahatlatır. Nisan mayıs gibi polenlerden nefes almam iyice güçleşir benim, Allah yardım eder inşallah.Ayni dert bende de var canım ne yapacağım bilmiyorum valla geceleri uyuyamiyorum burun tıkanıklığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?